Karar Verildi

Karar Verildi

Son dakika karar verildi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan karar verildi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını karar verildi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Karar Verildi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan karar verildi gelişmeleri de dahil olmak üzere 16.803 karar verildi haberi bulunmuştur. Tüm karar verildi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenomen Nihal Candan tahliye edildi! Avukatı ilk açıklamayı yaptı
Fenomen Nihal Candan tahliye edildi! Avukatı ilk açıklamayı yaptı Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamasıyla 5.5 ay önce tutuklanan sosyal medya fenomeni Candan kardeşlerden Nihal Candan tahliye edildi.15:30’da cezaevinin arka kapısından çıkarılan ünlü fenomenin sağlık kontrolü için bir hastane götürüldüğü bildirildi. Ünlü fenomenin sağlık kontrolünden sonra ise evine gitti belirtildi. Nihal Candan, cezaevinde 'anoreksiya'ya (yemek yememe hastalığı) yakalanarak 37 kiloya kadar düştü. Durumunun kötüye gitmesi üzerine dün hastaneye kaldırılan Nihal Candan'ın, cezaevinde tedavisine devam edilemeyeceği yönündeki doktor raporunun ardından cezaevinden tahliyesine karar verildi. Kararın ardından anne Umut Candan, "Çok mutluyum, evimize güneş doğdu" dedi.
26.04.2024 Gündem
Türkiye ve Kırgızistan karar verildi! Geçiş belgesi kotaları kaldırılıyor
Türkiye ve Kırgızistan karar verildi! Geçiş belgesi kotaları kaldırılıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye ve Kırgızistan arasında 1 Mayıs 2024 tarihinden itibaren uluslararası kara yolu taşımacılığında ikili ve transit taşımalardan geçiş belgesi kotalarının kaldırılması ve serbestleştirilmesinin kararlaştırıldığını açıkladı.
26.04.2024 Gündem
Merkez Bankası'ndan mevduat faizleri için yeni karar! Faiz oranı yükseltildi
Merkez Bankası'ndan mevduat faizleri için yeni karar! Faiz oranı yükseltildi Merkez Bankası'ndan son dakika faiz kararı geldi. Faiz oranı yükseltildi. Bankada parası olanları yakından ilgilendiriyor. Merkez Bankası, kur korumalı mevduat hesapları için üst faizi politika faizinin yüzde 60'ı olarak belirlediğini duyurdu.
25.04.2024 Ekonomi
Dilan Polat mahkemede ağladı! Engin Polat mesleğini itiraf etti! İşte aylık gelirleri
Dilan Polat mahkemede ağladı! Engin Polat mesleğini itiraf etti! İşte aylık gelirleri Banu Parlak'ın güzellik merkezine geçen yıl 1 Ekim’de düzenlenen silahlı saldırıyı Dilan ve Engin Polat çiftinin azmettirdiği iddiasıyla ilgili 11 sanıklı dava bugün görülmeye başlandı. Banu Parlak dava için Küçükçekmece Adliyesi'ne geldi. Duruşmaya tutuklu sanıklar Sezgin, Engin ve Dilan Polat, bulunduğu cezaevinden getirildi. Dilan Polat salona girer girmez Engin Polat’la göz göze geldiği an gözyaşlarına boğuldu. Öte yandan Engin Polat mesleğini açıklayarak aylık ne kadar kazandığını itiraf etti. İşte detaylar...
25.04.2024 Gündem
Bakanlık açıkladı: 94 milyon lira ceza kesildi
Bakanlık açıkladı: 94 milyon lira ceza kesildi Ticaret Bakanlığı "Reklam Kurulu aldatıcı reklamlar ve haksız ticari uygulamalar için 3,5 ayda 94 milyon lira ceza kesti." açıklamasında bulundu.
20.04.2024 Gündem
Tekne yanaştırma cinayeti davasında gelişme! Baba ve oğluna karar verildi
Tekne yanaştırma cinayeti davasında gelişme! Baba ve oğluna karar verildi İstanbul'un Büyükçekmece İlçesinde 1.5 yıl önce Alper Uygun’u tekne yanaştırma tartışması sırasında 2 el ateş ederek öldüren baba Ümit Büyükgöze ve oğlu Doğukan Büyükgöze'ye cezalarında indirim uygulanarak ayrı ayrı 25 yıl hapis cezası verildi.
19.04.2024 Vatan TV
Tekne yanaştırma cinayeti davasında gelişme! Baba ve oğluna karar verildi
Tekne yanaştırma cinayeti davasında gelişme! Baba ve oğluna karar verildi İstanbul'un Büyükçekmece İlçesinde 1.5 yıl önce Alper Uygun’u tekne yanaştırma tartışması sırasında 2 el ateş ederek öldüren baba Ümit Büyükgöze ve oğlu Doğukan Büyükgöze'ye cezalarında indirim uygulanarak ayrı ayrı 25 yıl hapis cezası verildi.
19.04.2024 Gündem
Yazar Eylem Tok ile oğlunu havalimanına götürdüğü iddia edilen şüpheliye tahliye
Yazar Eylem Tok ile oğlunu havalimanına götürdüğü iddia edilen şüpheliye tahliye Eyüpsultan'da yazar Eylem Tok’un 17 yaşındaki oğlunun karıştığı kaza sonucu Oğuz Murat Aci’nın hayatını kaybetmesine ilişkin soruşturmada anne ile oğlu havalimanına götürdüğü iddia edilen çalışanın tahliyesine karar verildi.
18.04.2024 Gündem
Fenomen Ares cinayetinde Yargıtay kararı bozdu!
Fenomen Ares cinayetinde Yargıtay kararı bozdu! Antalya'da 'Ares' lakabıyla bilinen sosyal medya fenomeni Şeyhmus Özdemir'i öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Veysi Erdal ile oğlu Kadir Ozan Erdal hakkında verilen 18'er yıl hapis cezası, Yargıtay tarafından bozuldu.
16.04.2024 Gündem
Rekabet Kurulu'ndan META'ya günlük 4,8 milyon lira ceza
Rekabet Kurulu'ndan META'ya günlük 4,8 milyon lira ceza Rekabet Kurulu, META hakkında Threads ve Instagram uygulamalarını bağlamak suretiyle hâkim durumunu kötüye kullandığı şüphesi üzerine başlatılan soruşturmada geçici tedbir kararı verdi.
15.04.2024 Ekonomi
Usta sanatçı Şakir Öner Günhan hayatını kaybetti
Usta sanatçı Şakir Öner Günhan hayatını kaybetti Türk halk müziği sanatçısı Şakir Öner Günhan, Muğla'nın Bodrum ilçesinde tedavi gördüğü hastanede 82 yaşında hayatını kaybetti.
13.04.2024 Magazin
Emekliler dikkat! Emekli maaşlarıyla ilgili yeni karar, banka izin vermedi
Emekliler dikkat! Emekli maaşlarıyla ilgili yeni karar, banka izin vermedi Milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiriyor. Emekli maaşlarıyla ilgili yeni karar verildi. Yargıtay'dan 16 milyon emekliyi ilgilendiren emsal karar. Kredi kartı borcunu maaşıyla ödeyen emekli hakkında yeni bir karara imza atıldı. İşte detaylar...
13.04.2024 Ekonomi
Korhan Berzeg'in ailesinden flaş karar! 'Artık umudumuz kalmadı' deyip kilit vurdular
Korhan Berzeg'in ailesinden flaş karar! 'Artık umudumuz kalmadı' deyip kilit vurdular Balıkesir'in Gönen ilçesinde tatil için geldiği yazlık evinden, 'Tina' isimli köpeğiyle ayrıldıktan sonra haber alınamayan Korhan Berzeg (84), 300 gündür kayıp. Arama çalışmaları, 130'uncu günde sonlandırılırken, artık gelen bir ihbar da yok. İstanbul Büyükada’da yaşayan eşi Angela Berzeg (82), sosyal medya hesabından Korhan Berzeg’in fotoğrafını, “Neredesin Korhan, hala bekliyoruz, seni hala seviyoruz” notuyla paylaşırken, ailenin Gönen ilçesi Armutlu Mahallesi’ndeki eviyle ilgili yeni karar verildi. İşte detaylar...
11.04.2024 Gündem
YSK 13 ilçe ve 1 il için yapılan itirazlarda karar verdi
YSK 13 ilçe ve 1 il için yapılan itirazlarda karar verdi Yüksek Seçim Kurulu (YSK), İstanbul’un Bahçelievler, Ümraniye, Pendik, Nevşehir’in Avanos, Ordu’nun Gölköy, Gülyalı, Kumru, İkizce, Perşembe, Mesudiye, Gürgentepe, Kabataş ve Ünye ilçeleri ile Bitlis Belediye Başkanlığı için yapılan itirazlara kararını verdi.
7.04.2024 Gündem
Döviz dönüşümlü KKM'de tarih uzatıldı
Döviz dönüşümlü KKM'de tarih uzatıldı Merkez Bankası’nın (TCMB) Türk Lirası Mevduat ve Katılma Hesaplarına Dönüşümün Desteklenmesi Hakkında Tebliğ ve Altın Hesaplarından Türk Lirası Mevduat ve Katılma Hesaplarına Dönüşümün Desteklenmesi Hakkında Tebliğ’de yaptığı değişiklikleri içeren tebliğler Resmi Gazete’de yayımlandı.
7.04.2024 Ekonomi
YSK, Van için gerekçeli kararını açıkladı
YSK, Van için gerekçeli kararını açıkladı Yüksek Seçim Kurulu, Van Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Abdullah Zeydan hakkında gerekçeli kararını açıkladı.
6.04.2024 Gündem
Mahkemeden Engin ve Dilan Polat kararı
Mahkemeden Engin ve Dilan Polat kararı Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırıyı azmettirdikleri iddia edilen Dilan ve Engin Polat çifti ile Sezgin Polat'ın da aralarında olduğu 8 sanıkla ilgili karar verildi.
4.04.2024 Gündem
Şampiyona altın kemeri vermeyen başkan, hem partisinden hem de koltuğundan oldu
Şampiyona altın kemeri vermeyen başkan, hem partisinden hem de koltuğundan oldu Adana'da Geleneksel Karakucak Güreşleri'ni 3 kez üst üste kazanan pehlivan İbrahim Bölükbaşı'na 910 gramlık 24 ayar altın kemeri vermeyen ve mahkeme sonucu haczedilen Karaisalı Belediyesi'nin başkanı Saadettin Aslan, MHP'den aday gösterilmedi. Aslan, bağımsız girdiği seçimi kaybetti.
3.04.2024 Adana
AK Parti Sözcüsü Çelik: Karşımızdaki aşırı iddialılar yanılacak, güçlü bir başarı ortaya koyacağız
AK Parti Sözcüsü Çelik: Karşımızdaki aşırı iddialılar yanılacak, güçlü bir başarı ortaya koyacağız AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik katıldığı canlı yayın programında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ömer Çelik, "Geçen seçim gibi AK Parti ve Cumhur İttifakı'na aşırı iddialı olanların yanıldığını ve neticenin bizim lehimize tecelli ettiğini göreceğiz" dedi.
29.03.2024 Gündem
Türkan Şoray'dan Kadir İnanır paylaşımı: İyi haberlerin bizi sevindirdi
Türkan Şoray'dan Kadir İnanır paylaşımı: İyi haberlerin bizi sevindirdi Geçtiğimiz pazar günü evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Yeşilçam'ın usta oyuncusu Kadir İnanır'a, birlikte birçok projede yer aldığı 'Sultan' lakaplı Türkan Şoray'dan "geçmiş olsun" mesajı geldi.
28.03.2024 Magazin
Süper Lig'in ilk kadın başkanı Berna Gözbaşı'ya hakaret eden sanığın cezası açıklandı
Süper Lig'in ilk kadın başkanı Berna Gözbaşı'ya hakaret eden sanığın cezası açıklandı "Süper Lig'in ilk kadın başkanı" olma unvanını taşıyan Kayserispor'un eski Başkanı Berna Gözbaşı'ya sosyal medya üzerinden, "kaybol git şuradan maymun dönmesi seni" diye hakaret eden sanığa 2 ay 5 gün hapis cezası verildi.
27.03.2024 Gündem
Yengesini baltayla öldüren sanığın cezası belli oldu!
Yengesini baltayla öldüren sanığın cezası belli oldu! Kayseri'de yengesi Emine Topçu'yu (73) baltayla öldüren Ali Rıza Topçu'ya (76), tutuklu yargılandığı davada, eylemini, yengesinin elinde bıçak görmesi ve kendisine hakaret etmesi sonucu işlediği gerekçesiyle 'Kadını kasten öldürme' suçundan 'tahrik' indirimiyle verilen 24 yıl hapis cezası, istinaf mahkemesi tarafından onandı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı avukatları, yerel mahkemenin uyguladığı tahrik indiriminin kaldırılması talebiyle kararı temyiz edip, dosyayı Yargıtay'a taşıdı.
27.03.2024 Gündem
Tahkim Kurulu'ndan Caner Erkin kararı! Cezası değişti
Tahkim Kurulu'ndan Caner Erkin kararı! Cezası değişti Tahkim Kurulu'ndan yapılan açıklamada onaylanan cezalar ve indirimler belli oldu. Kararda dikkat çeken ise Caner Erkin'in cezası oldu.
22.03.2024 Fenerbahçe
Depremde 89 kişiye mezar olan binanın müteahhitleri için son karar verildi
Depremde 89 kişiye mezar olan binanın müteahhitleri için son karar verildi Kahramanmaraş merkezli depremlerde Diyarbakır'da 89 kişinin hayatını kaybettiği Galerias Sitesi'nin ilişkin görülen davada yargılananlar içi son karar verildi. Davalı müteahhitlerden Sedat Eser, Mehmet Şirin Yiğit, Şeyhmus Yiğit ve inşaat mühendisi fenni mesul Tevfik Demir’e 17 yıl 6'şar ay hapis cezası verildi.
22.03.2024 Gündem
Elektrik fiyatlarıyla ilgili yeni karar! Artık abonelerden alınmayacak
Elektrik fiyatlarıyla ilgili yeni karar! Artık abonelerden alınmayacak Elektrik fiyatlarıyla ilgili yeni karar verildi. Elektrik faturası desteği alan vatandaşların abonelik sürecinde güvence bedeli alınmayacak.
21.03.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Karar Verildi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki karar verildi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.