Karanlığın Elli Tonu

Karanlığın Elli Tonu

Son dakika Karanlığın Elli Tonu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Karanlığın Elli Tonu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Karanlığın Elli Tonu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Karanlığın Elli Tonu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan karanlığın elli tonu gelişmeleri de dahil olmak üzere 21 karanlığın elli tonu haberi bulunmuştur. Tüm karanlığın elli tonu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yeni film için çok yaşlıyım!
Yeni film için çok yaşlıyım! ‘Grinin Elli Tonu’, ‘Karanlığın Elli Tonu’ ve ‘Özgürlüğün Elli Tonu’ film serisinde ‘Christian Grey’ karakterine hayat veren Jamie Dornan, çarpıcı bir itirafta bulundu.
6.02.2018 Magazin
Gerçek hikayede buluştular
Gerçek hikayede buluştular Jamie Dornan ve Peter Dinklage’in başrolünü üstleneceği, Hervé Villechaize’ın hikayesine odaklanan yapımdan ayrıntılar geliyor.
26.06.2017 Magazin
Denizin elli tonu
Denizin elli tonu ‘Grinin Elli Tonu’ ve ‘Karanlığın Elli Tonu’ filmlerinin yıldız ismi Dakota Johnson, yoğun geçen çekim ve tanıtım sürecinin ardından rahat bir nefes aldı.
5.04.2017 Magazin
Cesur kıyafet
Cesur kıyafet ‘Grinin Elli Tonu’ ve devam filmi ‘Karanlığın Elli Tonu’nun yıldız oyuncusu Dakota Johnson, West Hollywood’daki Chateau Marmont’ta özel bir etkinliğe katıldı.
28.03.2017 Magazin
Herkesin konuştuğu film rekor kırdı!
Herkesin konuştuğu film rekor kırdı! 'Fifty Shades Darker' (Karanlığın Elli Tonu) filmi, Sevgililer Günü'nde 40 milyon liralık hasılat elde etti. 'Fifty Shades Darker' (Karanlığın Elli Tonu) filminden bazı görüntüler...
17.02.2017 Magazin
Karizmatik tetikçi gişeyi ele geçirdi
Karizmatik tetikçi gişeyi ele geçirdi Türkiye box office’in 10-12 Şubat verilerine göre ‘John Wick’ serisinin ikinci filmi zirveyi ele geçirdi.
14.02.2017 Magazin
Haydi eğlenmeye gidiyoruz!
Haydi eğlenmeye gidiyoruz! Sevgililer Günü’nde partnerinizle eve hapsolmayın. Romantizm, müzik, dans ve eğlence dolu unutulmaz etkinlikler sizleri bekliyor.
10.02.2017 Arşiv
Karanlığın Elli Tonu Film Fragmanı
Karanlığın Elli Tonu Film Fragmanı ´Karanlığın Elli Tonu´ filmi 10 Şubat´ta vizyonda...
8.02.2017 Sinema-Dizi
Cesur seçim
Cesur seçim Merakla beklenen ‘Grinin Elli Tonu’ filminin devam filmi ‘Karanlığın Elli Tonu’nun Los Angeles galası önceki akşam yapıldı.
3.02.2017 Magazin
Sürpriz düet yayınlandı
Sürpriz düet yayınlandı 2015 yılında sinemaseverlerle buluşan ‘Grinin Elli Tonu’nun devam filmi ‘Karanlığın Elli Tonu’ndan sürpriz bir düet geldi.
28.01.2017 Magazin
Karanlığın Elli Tonu (Fifty Shades Darker) filminin nefes kesici fragmanı…
Karanlığın Elli Tonu (Fifty Shades Darker) filminin nefes kesici fragmanı… Karanlığın Elli Tonu (Fifty Shades Darker) filminin nefes kesici fragmanı…
19.01.2017 Sinema-Dizi
Yeni tanıtım yayınlandı
Yeni tanıtım yayınlandı Universal Pictures merakla beklenen serisinin devam halkası ‘Karanlığın Elli Tonu’ndan yeni TV spotu yayınladı...
2.01.2017 Magazin
Sürpriz düet
Sürpriz düet Müzik dünyasının iki genç ve popüler ismi Taylor Swift ile Zayn Malik’ten sürpriz bir düet geldi...
9.12.2016 Magazin
´Karanlığın Elli Tonu´ filminin Türkçe Altyazılı fragmanı..
´Karanlığın Elli Tonu´ filminin Türkçe Altyazılı fragmanı.. ´Karanlığın Elli Tonu´ filminin Türkçe Altyazılı fragmanı..
8.12.2016 Sinema-Dizi
Karanlığın 50 Tonu filminin fragmanı rekor kırdı
Karanlığın 50 Tonu filminin fragmanı rekor kırdı Gişede hasılat rekoru kıran Grinin Elli Tonu'nun devam filmi Karanlığın Elli Tonu'nun fragmanı 24 saatte 114 milyon kez tıklandı.
21.09.2016 Televizyon
Karanlığın 50 Tonu filminin ilk fragmanı
Karanlığın 50 Tonu filminin ilk fragmanı Gişede hasılat rekoru kıran Grinin Elli Tonu'nun devam filmi Karanlığın Elli Tonu'nun fragmanı 24 saatte 114 milyon kez tıklandı.
8.12.2016 Sinema-Dizi
Hafta sonu alışverişi
Hafta sonu alışverişi TasarımEnmoda...
25.01.2013 Arşiv
Brad Pitt ilk kez kiralık katil
Brad Pitt ilk kez kiralık katil Kibarca Öldürmek(Killing Them Softly) GERİLİM Y: Andrew Dominik O: Brad Pitt, James Gandolfini, Richard Jenkins, Ray Liotta Yapım: 2012 ABD, 97 dk...
21.12.2012 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Karanlığın Elli Tonu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki karanlığın elli tonu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.