Karakoçan

Karakoçan

Son dakika karakoçan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan karakoçan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını karakoçan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Karakoçan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan karakoçan gelişmeleri de dahil olmak üzere 283 karakoçan haberi bulunmuştur. Tüm karakoçan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremin tüm izleri bölgeden silinecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremin tüm izleri bölgeden silinecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bizim siyasetimiz eser ve hizmet siyasetidir. Ülkeye hiçbir faydanız dokunmayacak, millete hiçbir faydanız olmayacak, insanın hayatına olumlu yönde katkı yapamayacaksınız, sonra sadece yalan yanlış konuşarak, haksızca eleştirerek, siyaseti domine etmeye çalışacaksınız. Bunun adı siyasi şantajcılıktır. Türkiye bugüne kadar ne çektiyse programı ve projesi olmayan zübük siyasi tiplerinden çekmiştir. Son dönemde bu habis siyaset tarzının yeniden hortlamaya başladığını görüyoruz. Milletimizin sandıkta ne siyasi şantajcılara ne zübük siyasetçilere itibar etmeyeceğine inanıyorum" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Elazığ Mitingi'nde yaptığı açıklamada "Bütçe imkanlarımızı zorlayarak, emeklilerimizin yükünü hafifletecek çeşitli adımları attık, atıyoruz." ifadelerini kullandı.
6.03.2024 Gündem
MHP'de 55 belediye başkan adayı daha açıklandı
MHP'de 55 belediye başkan adayı daha açıklandı MHP, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için 6 ilçe ve 49 belde olmak üzere, 55 belediye başkan adayını açıkladı.
10.02.2024 Gündem
Tunceli için kritik uyarı Prof. Dr. Naci Görür'den geldi: Zamanı dolmuş veya dolmak üzere
Tunceli için kritik uyarı Prof. Dr. Naci Görür'den geldi: Zamanı dolmuş veya dolmak üzere Bilim Akademisi Kurucu Üyesi ve Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Tunceli’de katıldığı deprem sempozyumunda, “Bizim Yedisu fayı dediğimiz Kuzey Anadolu fayının bir bölümü, orası çok etkin ve hızlı. Yılda 2,5 santim hareket ediyor. Yaklaşık 250 senede bir deprem üretiyor. Oradan çok endişemiz var bizim. Tunceli’yi etkileyebilecek ciddi bir durum. Zamanı tam bilmiyoruz ama en son deprem orada 1784 yılında, demek ki zamanı dolmuş veya dolmak üzere. Ona karşı dikkatli olmak lazım” dedi.
23.09.2023 Gündem
Literatüre kazandırıldı! Elazığ'da ters lale türü keşfedildi
Literatüre kazandırıldı! Elazığ'da ters lale türü keşfedildi Ege Üniversitesi, Harran Üniversitesi ve Aksaray Üniversitesi'nden bilim insanları, Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde, ters lale türüne ait yeni bir bitki keşfetti. Literatüre kazandırılan ve bilimsel ismi 'Fritillaria karakocanensis' olan bitkiye, 'Karakoçan lalesi' adı verildi.
6.07.2023 Yaşam
Malatya fay hattı haritası! Malatya fayı nerelerden geçiyor? Malatya fayı kırıldı mı, aktif mi, en son ne zaman kırıldı?
Malatya fay hattı haritası! Malatya fayı nerelerden geçiyor? Malatya fayı kırıldı mı, aktif mi, en son ne zaman kırıldı? Malatya deprem fay hattı haritası için yapılan aramalar Prof. Dr. Naci Görür, "Malatya çevresindeki Malatya, Ovacık ve Nazimiye-Karakoçan fayları üzerinde dikkatli olmalıyız. Yetkililerimizin ve halkımızın dikkatli olmasında yarar var" ifadelerinin kullanılmasıyla sorgulanmaya başlandı. Peki, Malatya fayı nerelerden geçiyor? Malatya fayı kırıldı mı, aktif mi, en son ne zaman kırıldı? Malatya’da deprem riski olan ilçeler hangileri, Malatya’da zemini sağlam ilçeler hangileri?
21.02.2023 Gündem
Elazığ'da deprem beklentisi var mı? Naci Görür cevapladı
Elazığ'da deprem beklentisi var mı? Naci Görür cevapladı Sabaha karşı Elazığ'da meydana 4,6 büyüklüğündeki depremin ardından Prof. Dr. Naci Görür sosyal medya platformu Twitter üzerinden Elazığ'a dair günce görüşlerini paylaştı. Görür, Elazığ’da büyük depremler beklemediğini ifade ederek, "Elazığ bundan sonra komşunun depremlerini hisseder." açıklamasında bulundu.
20.02.2023 Gündem
Elazığ'da 4.8 büyüklüğünde deprem
Elazığ'da 4.8 büyüklüğünde deprem Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde 4.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
17.02.2023 Gündem
Türkiye Ziraat Kupası maçları hangi kanalda, ne zaman? 19 -20 Ekim Ziraat Kupası maçları programı
Türkiye Ziraat Kupası maçları hangi kanalda, ne zaman? 19 -20 Ekim Ziraat Kupası maçları programı Türkiye Ziraat Kupası hangi kanalda, ne zaman? Ziraat Türkiye Kupası futbol heyecanı yaşıyor. 3. eleme turunda bugün ve yarın toplam 26 karşılaşma yapılacak.
19.10.2022 Şampiy10
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçları ne zaman? Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur eşleşmeleri ve maç takvimi!
Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçları ne zaman? Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur eşleşmeleri ve maç takvimi! Ziraat Türkiye Kupası kura çekimi yapıldı. Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçlarının oynanacağı tarihler de belli oldu. Takımlar, 3. Turda önemli bir mücadele verecek. Üçüncü ön eleme turu maçları ekim ayında oynanacak. Peki, Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçları ne zaman? Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur eşleşmeleri ve maç takvimi!
6.10.2022 Futbol
Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray, Adana Demirspor, Kayserispor ve Giresunspor'un rakipleri belli oldu
Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray, Adana Demirspor, Kayserispor ve Giresunspor'un rakipleri belli oldu Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu Kura Çekimi bugün TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapıldı.
Fırın denetiminde memura darp! Ortalık bir anda karıştı...
Fırın denetiminde memura darp! Ortalık bir anda karıştı... Afyonkarahisar'da ekmek fırınında ramazan ayı denetimi yapan 3 görevli, ceza yazma tartışmasında işletme sahipleri tarafından darbedildi. O anlar kameraya yansıdı.
23.04.2022 Gündem
Son dakika 'Bingöl depremi' açıklaması! 'Faylar aktif, depremler devam edecek'
Son dakika 'Bingöl depremi' açıklaması! 'Faylar aktif, depremler devam edecek' Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ercan Aksoy, Bingöl'de meydana gelen 4.7 büyüklüğündeki depremle ilgili, "Bu depremler, bize her ne kadar ana fay üzerinde olmasa da bu 2 fay zonu arasındaki fayların aktif olduğunu ve deprem üretme potansiyelleri olduğunu gösteriyor. Depremin bize verdiği mesaj, şu olmalı; bu depremler devam edecek, fayların aktif olduğunu gösteriyor" dedi.
31.01.2022 Gündem
Yarın okullar tatil mi? 21 Ocak okullar tatil mi 2022, var mı, kar nedeniyle tatil olan iller neresi?
Yarın okullar tatil mi? 21 Ocak okullar tatil mi 2022, var mı, kar nedeniyle tatil olan iller neresi? Kar nedeniyle bazı illerde okullar tatil edildi. Okullarla ilgili tatil haberleri peş peşe gelirken, öğrenciler ve veliler ise arama motorları aracılığıyla hangi illerde okulların tatil edildiğini araştırıyor. Yoğun kar yağışları ve soğuk hava nedeniyle 19 Ocak ve 20 Ocak'ta bazı illerde Valilikler eğitim-öğretime ara verildiğini duyurdu. Peki, yarın okul var mı, 21 Ocak okullar tatil mi? İşte kar nedeniyle okulların tatil olduğu iller…
20.01.2022 Eğitim
Elazığ'da PKK propagandasına 15 gözaltı
Elazığ'da PKK propagandasına 15 gözaltı Elazığ'da sosyal medyadan üzerinden terör örgütü PKK/KCK propagandası yaptığı belirlenen 15 şüpheli, gözaltına alındı.
26.11.2021 Yaşam
Murat Balanur kazada hayatını kaybetti
Murat Balanur kazada hayatını kaybetti Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde ilkokul öğretmeni Murat Balanur'un (30), kullandığı otomobil takla attı. Kazada, Balanur yaşamını yitirdi.
2.11.2021 Yaşam
Son 50 yılın en sıcak 6'ncı ağustosu yaşandı
Son 50 yılın en sıcak 6'ncı ağustosu yaşandı Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 2021 yılı Ağustos ayı sıcaklık analiz raporuna göre, son 50 yılın en sıcak 6'ncı Ağustos'u kayıtlara geçti. En yüksek sıcaklık, 47,5 derece ile Cizre'de yaşandı. Büyük yangınların yaşandığı Manavgat, Marmaris başta olmak üzere Ege ve Akdeniz'de 22 noktada yeni ekstrem (maksimum) sıcaklık oluştu.
12.09.2021 Gündem
Köyde korkunç olay! Görür görmez kocasını uyandırdı, tam 50 tane...
Köyde korkunç olay! Görür görmez kocasını uyandırdı, tam 50 tane... Elazığ'ın Karakoçan ilçesi Ağa mezrasında, Zeynel Şinike keçiler gece yarısı ağıldan kaçtı. Ormanlık alana giden 90 kadar keçiye saldıran kurtlar, 16'sını öldürdü, 10'unu da yaraladı. Jandarma tarafından bulunan 50 keçi sahibine teslim edilirken, kayıp olan 14 keçi ise halen bulunamadı.
11.09.2021 Yaşam
Kaymakam Murat Atıcı kimdir? Giresun'un Dereli ilçesi kaymakamı Murat Atıcı Bozkurt Kaymakamı oldu! Bozkurt’un yeni Kaymakamı Murat Atıcı!
Kaymakam Murat Atıcı kimdir? Giresun'un Dereli ilçesi kaymakamı Murat Atıcı Bozkurt Kaymakamı oldu! Bozkurt’un yeni Kaymakamı Murat Atıcı! Sel felaketinin yaşandığı Kastamonu'nun Bozkurt ilçesi kaymakamı Yenidünya ile Giresun'un Dereli ilçesi kaymakamı Atıcı yer değiştirildi. Peki, Murat Atıcı kimdir, kaç yaşında ve nereli?
17.08.2021 Gündem
Deprem uzmanı Naci Görür açıkladı: Büyük bir deprem bekliyoruz
Deprem uzmanı Naci Görür açıkladı: Büyük bir deprem bekliyoruz Bingöl'ün Kiğı ilçesinde saat 21.28'de merkez üssü 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem sonrası Prof. Dr. Naci Görür 'sıkıntılı bölge' diyerek korkutan haberi verdi.
25.06.2021 Gündem
Bingöl'de 5,2 büyüklüğünde deprem! Birçok ilde de hissedildi
Bingöl'de 5,2 büyüklüğünde deprem! Birçok ilde de hissedildi Bingöl'ün Kiğı ilçesinde saat 21.28'de merkez üssü 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan açıklamada, Bingöl, Erzurum, Erzincan, Elazığ ve Diyarbakır’dan olumsuz bir ihbar ulaşmamıştır. Ekiplerin mahallinde tarama çalışması devam ediyor. Ayrıntılı bilgi ayrıca verilecektir" denildi. Bingöl Valisi Kadir Ekinci, Kiğı ilçesinde saat 21.28'de 5,2 büyüklüğünde meydana gelen depremle ilgili şu ana kadar herhangi bir olumsuzluğun olmadığını, AFAD ekiplerinin sahada çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.
25.06.2021 Gündem
Misli.com 3. Lig Canlı Yayınları ve Canlı İddaa (25 Mart)
Misli.com 3. Lig Canlı Yayınları ve Canlı İddaa (25 Mart) İsim sponsoru olduğu 3. Lig'deki maçları canlı yayınlarla sizlere sunan Misli.com, canlı iddaa seçenekleriyle de bahis heyecanınıza heyecan katmaya devam ediyor! İşte günün maçları...
25.03.2021 İddaa
İşte alt liglerde haftanın programı!
İşte alt liglerde haftanın programı! Misli.com 3. Lig 1. Grup'ta 20. hafta, 2, 3 ve 4. Grup'ta ise 23. hafta müsabakaları yarın oynanacak.
24.02.2021 İddaa
Cumhurbaşkanı Erdoğan Elazığ'da müjdeyi verdi: 6 aya kadar bitireceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan Elazığ'da müjdeyi verdi: 6 aya kadar bitireceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Elazığ'da deprem konutları anahtar teslim töreninde konuştu.Erdoğan, "Biz Elazığ'a şehir hastanesini yaptık mı? Yaptık. O hastaneler olmasa biz, o geceyi nasıl atlatırdık. Okullarımız ile, her şeyimiz ile hizmetinizdeyiz. Bundan sonraki etaba ne zaman geleceğiz? Bakanım diyor ki, 6 aya kadar da kalanı bitireceğiz. Gakoşlar bizimki bitmedi demeyecek, hepsi bitmiş olacak." dedi.
25.01.2021 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Karakoçan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki karakoçan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.