Karagöl

Karagöl

Son dakika karagöl haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan karagöl ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını karagöl haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Karagöl

haberleri sayfasında son dakika yaşanan karagöl gelişmeleri de dahil olmak üzere 227 karagöl haberi bulunmuştur. Tüm karagöl haberleri aşağıda listelenmiştir.
Afetzedeler, depremin merkezi Kahramanmaraş'a geri dönüyor
Afetzedeler, depremin merkezi Kahramanmaraş'a geri dönüyor İki ayın geride kaldığı Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından farklı şehirlere giden afetzede vatandaşlar, memleketlerine geri dönüyor.
7.04.2023 Gündem
Dünyada sadece Tunceli’de var! Türk bilim insanı keşfetti
Dünyada sadece Tunceli’de var! Türk bilim insanı keşfetti Dünyada sadece Tunceli'de var. Türk bilim insanı ilk kez keşfetti. Munzur Üniversitesi Tunceli Meslek Yüksekokulu Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Bölümünden Doç. Dr. Mehmet Yavuz Paksoy, yaptığı alan araştırmasında dünya üzerinde sadece Tunceli’de bulunan yeni bir türü keşfetti. İşte haberin detayları...
1.02.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Büyükelçi atamaları Resmi Gazete'de
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Büyükelçi atamaları Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla bazı büyükelçilerin merkeze alınması, bazı büyükelçilerin de atanmasına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı.
31.12.2022 Gündem
Türkiye'nin en büyük gölü hangisidir? Türkiye'nin göllerinin büyüklüğe göre sıralaması...
Türkiye'nin en büyük gölü hangisidir? Türkiye'nin göllerinin büyüklüğe göre sıralaması... Türkiye genelinde doğal ve yapay öller bulunuyor. Konumuna bakıldığında diğer ülkelere oranla Türkiye'deki göl sayısı ortalamanın altında kalıyor. Türkiye'de pek çok türde göl bulunurken 100'ün üstünde doğal göl bulunuyor. Peki, Türkiye'nin en büyük gölü hangisidir? Türkiye'nin göllerinin büyüklüğe göre sıralaması…
1.12.2022 Eğitim
Borçka Karagöl’e mevsimin ilk karı yağdı
Borçka Karagöl’e mevsimin ilk karı yağdı Artvin’in Borçka ilçesinde bulunan doğal güzellikleriyle ünlü Karagöl beyaza büründü.
28.11.2022 Yaşam
Cumhurbaşkanı atama kararları 8 Ekim 2022! Cumhurbaşkanlığı atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı
Cumhurbaşkanı atama kararları 8 Ekim 2022! Cumhurbaşkanlığı atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı Erdoğan imzaladı atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte Cumhurbaşkanı atama kararları 8 Ekim 2022…
8.10.2022 Gündem
Bayramda doğayla iç içe çadır ve karavan tatiline yoğun ilgi
Bayramda doğayla iç içe çadır ve karavan tatiline yoğun ilgi Dokuz günlük Kurban Bayramı tatilinde bütçelerine uygun tatil yapmak isteyenlerin tercihi kamp alanları oldu. Turizm kentleri İzmir ve Antalya’da arife gününden itibaren, çadır ya da karavanlarıyla kamp alanlarına gelmeye başlayan tatilciler orman içinde temiz hava alıp denizin ve tatilin keyfini çıkardı.
10.07.2022 Yaşam
Türkiye'nin en güzel 35 cennet köşesi! Dağlarıyla, plajlarıyla, ırmaklarıyla, şelaleleriyle nefes kesici yerler...
Türkiye'nin en güzel 35 cennet köşesi! Dağlarıyla, plajlarıyla, ırmaklarıyla, şelaleleriyle nefes kesici yerler... Dünyanın en güzel ve en göz alıcı ülkelerinden bir tanesi Türkiye. Tarih boyunca birçok medeniyete ev sahipliği yapmış, gerek doğal gerekse tarihi güzellikleriyle Anadolu yerli ve yabancı milyonlarca turistin akın ettiği bir cennet köşesi...
7.06.2022 Yaşam
İzmir'de ormanlara giriş yasak mı? Ormanlarda piknik ve mangal yakmak yasak mı? İşte İzmir’de girişin yasak olduğu ormanların listesi!
İzmir'de ormanlara giriş yasak mı? Ormanlarda piknik ve mangal yakmak yasak mı? İşte İzmir’de girişin yasak olduğu ormanların listesi! İzmir Valiliği tarih verip duyurdu! Ormanlık alanlara giriş yasaklanıyor! Giriş yasağı olan ormanlar tek tek paylaşıldı. Kararda, piknik yapmak, mangal yakmak ve mola ile ilgili de önemli önemler de yer alıyor. Peki, İzmir'de ormanlara giriş yasak mı? Ormanlarda piknik ve mangal yakmak yasak mı? İşte İzmir’de girişin yasak olduğu ormanların listesi!
6.05.2022 Gündem
Yasak geliyor! Valilik duyurdu, 1 Haziran'da başlıyor
Yasak geliyor! Valilik duyurdu, 1 Haziran'da başlıyor Resmi açıklama valilik tarafından yapıldı. Yasak kararı alındı. 1 Haziran'da başlıyor. 30 Ekim tarihine kadar devam edecek. Uymayanlar cezai yaptırımla karşılaşacak. İzmir Valiliği tarafından yapılan açıklamada, orman yangınlarının önüne geçmek amacıyla, 1 Haziran-30 Ekim tarihleri arasında ormanlık alanlara giriş yasaklanacağı belirtildi.
6.05.2022 Gündem
Adem Büyük'ün yeni takımı belli oldu
Adem Büyük'ün yeni takımı belli oldu Yeni Malatyaspor'da son olarak futbolcu-hoca pozisyonlarında görev yapan Adem Büyük'ün kulüple yolları ayrılmıştı. Büyük'ün yeni takımı belli oldu. Büyük'ün temsilciliğini yapan Erdem Karagöl sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.
5.03.2022 Yeni Malatya Spor
Ispanak krizi! Geri döndü zehirliyor
Ispanak krizi! Geri döndü zehirliyor Ispanak kriziyle ilgili flaş açıklama. Zehirlenmenin sebebi belli oldu. Ispanak zehirlenmeleriyle birlikte üreticiler, 2019’da ortaya çıkan ıspanak sorununu yeniden yaşamaktan endişeli. Uzmanlar, zehirlenmelerin sebebinin belirlenip halkın bilgilendirilmesi gerektiğini ifade ediyor.
21.10.2021 Sağlık
Cisim batması, ciddi görme sorunlarına yol açabiliyor
Cisim batması, ciddi görme sorunlarına yol açabiliyor Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Öğretim ve İlk ve Acil Yardım Program Başkanı Özlem Karagöl, gözde ağrı veya rahatsızlık hissi, kızarıklık, sulanma, bulanık görme, gözü açamama, göz kapaklarında ve gözde kaşınma hissi gibi belirti ve bulgular olduğunda göze yabancı cisim kaçmış olabileceğinin göz önünde bulundurulması gerektiğini ifade etti. Karagöl, doğru müdahale yapılmaması durumunda görme kaybına dahi yol açabileceklerini söyledi.
12.10.2021 Sağlık
Yaylada birden üzerine atladı! Dehşet anlarını anlattı! Ayı saldırısı
Yaylada birden üzerine atladı! Dehşet anlarını anlattı! Ayı saldırısı Tunceli'de ayı saldırısı sonucu yaralanan askeri helikopterle kaldırıldığı Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi’nde tedaviye alınan Mustafa Keser (59) yaşadığı korku dolu anları anlattı. Keser, “Yere yatırıp kaşımdan ve başımdan tırmalamaya başladı. Yalnız bana pençe vurmadı. Sonra ayağa kalktı, ben de kendimi toparlayıp ayağa kalktım. Bir daha üzerime gelince ben elimi ağzına ittim. Elimi itince elimi bayağı parçaladı” dedi.
7.10.2021 Yaşam
Her 8 kadından 1'i meme kanserine yakalanıyor
Her 8 kadından 1'i meme kanserine yakalanıyor Meme Kanseri Farkındalık Ayı’ kapsamında açıklamalarda bulunan Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Hakan Karagöl, Türkiye’de her 8 kadından birinin meme kanserine yakalandığına dikkat çekti. Gece uykusu sırasında odaya ışık sızmasının melatonin hormonunu azalttığını ve bu hormonun az salgılanmasıyla da kadınlık hormonu östrojenin daha fazla salgılandığını söyleyen Karagöl, “Yatak odası tam olarak karanlık olmayanlarda meme kanseri yüzde 70 oranında daha fazla görülüyor” dedi.
4.10.2021 Sağlık
Avrupa'dan fahiş fiyata alınıyordu, artık Türkiye’de üretiliyor! Fiyatı 1500 lira...
Avrupa'dan fahiş fiyata alınıyordu, artık Türkiye’de üretiliyor! Fiyatı 1500 lira... Avrupa ülkelerinde üretilip Türkiye'ye 1500 euroya satılan yarış kızakları Tokat'ın Erbaa ilçesindeki sanayi sitesinde 1500 TL'ye üretildi. Üretimi yapılan yerli ilk kızaklar, Türkiye Kızak Federasyonu Başkanı Ahmet Recep Tekcan'ın da katıldığı törenle teslim edildi.
29.09.2021 Ekonomi
Karadeniz'de yaylalar beyaza büründü
Karadeniz'de yaylalar beyaza büründü Doğu Karadeniz Bölgesi'nde havaların soğumasıyla birlikte yüksek rakımlı yaylalar beyaza büründü.
24.09.2021 Gündem
Çoban ne olduğunu anlamadı! Eşeğinin arkasına saklandı, kangallar...
Çoban ne olduğunu anlamadı! Eşeğinin arkasına saklandı, kangallar... Tunceli'nin Ovacık ilçesine bağlı 2 bin rakımlı yaylada anne ve üç yavru ayı, koyun sürüsüne saldırdı. Sürüyü koruyan Kangal cinsi köpekler, ayı ile üç yavrusunu kovalayarak bölgeden uzaklaştırırken, çoban Fikret Ölmez, yaşanan bu anları cep telefonu ile kaydetti.
23.09.2021 Yaşam
'Prostat kanseri sinsi ilerliyor, takip edilmeli'
'Prostat kanseri sinsi ilerliyor, takip edilmeli' 50 yaş üzeri erkeklerde en sık görülen kanser türünün prostat kanseri olduğunu söyleyen Onkoloji uzmanı Prof. Dr. Hakan Karagöl, sinsi ilerleyen bir kanser türü olması sebebiyle takip edilmediği zaman ileri evrede kendini belli ettiğini vurguladı.
17.09.2021 Sağlık
Bu ilk yardım kurallarına dikkat
Bu ilk yardım kurallarına dikkat Öksürük, nefes darlığı, hırlama gibi belirtilerle görülen astım atakları hakkında bilgiler veren İlk ve Acil Yardım Program Başkanı Öğr. Gör. Özlem Karagöl, astım ataklarına karşı en koruyucu önlemin hastaların ilaçlarını her koşulda yanlarında bulundurmaları olduğunu vurguladı. Karagöl, astım atakları ve yapılacak ilk yardım müdahaleleri hakkında bilgi verdi.
9.09.2021 Sağlık
Kanser ilacı üretiminde kullanılıyor! Porsuk ağacında...
Kanser ilacı üretiminde kullanılıyor! Porsuk ağacında... Bartın Üniversitesi Orman Fakültesi öğretim üyelerince yapılan çalışma ile kanser hücrelerini küçültüp yok eden taksol maddesi, porsuk ağacında yoğun miktarda tespit edildi. Prof. Dr. Halil Barış Özel, "Türkiye'de birçok bölgede bulunan porsuk ağaç türünde kanser ilaçlarının üretilmesinde ana madde olan taksol bileşeninin Batı Karadeniz Bölge'sindeki porsuk ağaçlarında bol miktarda olduğunu tespit ettik" dedi.
8.09.2021 Bilim ve Teknoloji
Yasaklarla ilgili son dakika gelişmesi! Resmen duyuruldu, bu illerde...
Yasaklarla ilgili son dakika gelişmesi! Resmen duyuruldu, bu illerde... Yasaklarla ilgili flaş gelişme! Açıklamalar peş peşe yapıldı. Valilikler yasak kararlarını duyurdu. Yasak kararı alınan kent sayısının giderek artması bekliyor. Çok sayıda ilde harekete geçildi. Yangın haberlerinin ardından ormanlara girişlere yasak getirildi. Valilikler vatandaşlara ormanlara giriş yasağı kararlarının tüm ayrıntılarını tek tek açıkladı. Yeni eklenen illerle birlikte sayı artmaya devam ediyor. İşte yasak kararı alınan tüm iller...
3.08.2021 Gündem
Valilikler resmen duyurdu! Yasak haberleri peş peşe geliyor, hafta sonu ve hafta içi...
Valilikler resmen duyurdu! Yasak haberleri peş peşe geliyor, hafta sonu ve hafta içi... Son dakika yasak kararları peş peşe geliyor. Birçok ilde valilikler duyurdu. Tamamen girilmesi yasaklandı. Ülke genelinde devam eden orman yangınları sonrası valilikler birçok tedbir ve önlem almaya başladı. Bu kapsamda bazı illerde 30 Temmuz-31 Ağustos tarihleri arasında ormanlara girmek, orman çevresinde ve içinde mola vermek, orman alanlarında piknik yapmak yasaklandı. Bu açıklamanın ardından Ormanlık alanlarda kamp yasak mı? Kamp yasağı ne zamana kadar sürecek? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. Çanakkale, Gaziantep, Balıkesir, İzmir ve Kocaeli'nden sonra İstanbul'da da Valilik ormanlara girişi bir ay boyunca yasakladı. Bu şehirler arasına Niğde, Edirne, Şanlıurfa, Kahramanmaraş, Batman ve Bursa da eklendi. İşte tüm detaylar...
30.07.2021 Gündem
Piknik yasak mı, ormanlara giriş yasaklandı mı? Hangi illerde ormana yasak var?
Piknik yasak mı, ormanlara giriş yasaklandı mı? Hangi illerde ormana yasak var? Türkiye genelinde devam eden orman yangınları sonrası ormanlara giriş ile ilgili tedbirler alındı. 22 ilde çıkan yangına müdahale devam ederken, tedbirler de peşi sıra geldi. Orman yangınları sonrası alınan tedbirleri merak eden vatandaşlar Türkiye'de piknik mangal yasaklandı mı? Ormanlara giriş yasaklandı mı, hangi illerde ormana yasak var? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
31.07.2021 Gündem
Yasak kararı! Tek tek açıklandı, en az 15 gün...
Yasak kararı! Tek tek açıklandı, en az 15 gün... Son dakika yasak kararı! Tek tek açıklandı. En az 15 gün boyunca bu illerde artık girilmesi yasak. Balıkesir Valiliği tarafından alınan karar ile yangınların önlenmesi için belirlenen mesire alanları haricinde il genelindeki tüm ormanlık alanlara giriş yasaklandı. Gaziantep Valisi Davut Gül, kent genelindeki ormanlara girişlerin 15 gün süreyle yasaklandığını duyurdu. Çanakkale Valiliği'nce il genelinde ormanlık alanlara giriş yasaklandı. Kocaeli'nde il genelinde ormanlık alanlara girilmesinin yasaklandığı açıklandı. İstanbul'dan da son dakika yasak kararı geldi. 1 ay boyunca ormanlık alanlara girmek yasaklandı. İşte yasak kararı alınan diğer iller...
30.07.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Karagöl ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki karagöl haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.