Karaçi

Karaçi

Son dakika karaçi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan karaçi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını karaçi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Karaçi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan karaçi gelişmeleri de dahil olmak üzere 320 karaçi haberi bulunmuştur. Tüm karaçi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türk Hava Yolları seferlerini iptal etti
Türk Hava Yolları seferlerini iptal etti İran’ın İsrail’e karşı başlattığı dron saldırılarının ardından Lübnan, İran, Irak, Ürdün gibi birçok ülkenin hava sahasının kapatmasının ardından Türk Hava Yolları (THY) bu ülkelere yapacağı uçuşları iptal etti.
14.04.2024 Gündem
TCG Kınalıada'dan yola çıktı!
TCG Kınalıada'dan yola çıktı! TCG Kınalıada korveti, Japonya'ya 134 yıl önce iadei ziyaret yapan Ertuğrul Fırkateyni, dönüş yolunda yakalandığı fırtına sonucu kayalıklara çarparak batan geminin anısına Uzak Doğu'ya sefere çıktı. TCG Kınalıada, 4,5 ay sürecek seyrinde 20 ülkeye demir atacağı belirtildi.
8.04.2024 Gündem
Pegasus'tan ucuz bilet kampanyası! İşte kampanyanın geçerli olduğu hatlar
Pegasus'tan ucuz bilet kampanyası! İşte kampanyanın geçerli olduğu hatlar Pegasus, yurt dışına özel olarak 27-28 Mart 2024 tarihlerinde alınan biletlerle 27 Ekim 2024-29 Mart 2025 tarihleri arasında seyahat imkanı sağlıyor.
27.03.2024 Gündem
Bakan Fidan açıkladı! ABD Dışişleri Bakanı Blinken Türkiye'ye geliyor
Bakan Fidan açıkladı! ABD Dışişleri Bakanı Blinken Türkiye'ye geliyor Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları sürerken, bölgedeki son gelişmelere ilişkin dikkat çeken mesajlar verdi. Bakan Fidan, terör örgütü PKK'ya yönelik Irak ile ortak operasyon olup olmayacağıyla ilgili soruyu da yanıtladı.
3.01.2024 Gündem
Pegasus yurtdışına 9 Euro kampanyası hangi ülkelerde geçerli? Pegasus yurtdışı kampanyası ne zaman, hangi tarihleri kapsıyor? Pegasus kampanyasından nasıl bilet alınır?
Pegasus yurtdışına 9 Euro kampanyası hangi ülkelerde geçerli? Pegasus yurtdışı kampanyası ne zaman, hangi tarihleri kapsıyor? Pegasus kampanyasından nasıl bilet alınır? Pegasus yurt dışı biletleri için kampanya başlattı. Pegasus yurt dışı 9 Euro kampanyası sonrası vatandaşlar kampanyanın hangi ülkelerde geçerli olduğunu, hangi tarihlerde ve nasıl alınabileceğini, sorulamaya başladı. Peki, Pegasus yurt dışına 9 Euro kampanyası hangi ülkelerde geçerli? Pegasus yurt dışı kampanyası ne zaman, hangi tarihleri kapsıyor? Pegasus kampanyasından nasıl bilet alınır?
18.10.2023 Ekonomi
Gaziantep'te AK Parti 8, CHP 3, MHP, İYİ Parti ve YSP birer vekil çıkardı
Gaziantep'te AK Parti 8, CHP 3, MHP, İYİ Parti ve YSP birer vekil çıkardı Gaziantep'te, 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti 8, CHP 3, MHP 1, Yeşil Sol Parti 1 ve İYİ Parti 1 milletvekilliği kazandı.
15.05.2023 Gündem
Uçağı basıp yolcuları rehin aldılar! Teröristler onu öldürmedi, sebebini ise 36 yıl sonra öğrendi
Uçağı basıp yolcuları rehin aldılar! Teröristler onu öldürmedi, sebebini ise 36 yıl sonra öğrendi Dünyanın en kanlı uçak kaçırma krizinden sağ kurtulan adam, ölen ağabeyi sayesinde hayatta kaldı. Ömrü boyunca neden kendisinin es geçildiğini merak etti. Neden sağ kaldığını ise 36 yıl sonra iletişime geçtiği teröristten öğrendi.
1.05.2023 Dünya
Pakistan’daki 11. Uluslararası Savunma Fuarı’na Türkiye damga vurdu
Pakistan’daki 11. Uluslararası Savunma Fuarı’na Türkiye damga vurdu Pakistan’ın Karaçi şehrinde gerçekleştirilen 11. Uluslararası Savunma Fuarı ve Semineri’ne (IDEAS-2022) Türkiye’den 28 savunma sanayii firması katıldı.
16.11.2022 Dünya
Bakan Soylu'dan Diyarbakır'da Evlat Nöbeti ziyareti
Bakan Soylu'dan Diyarbakır'da Evlat Nöbeti ziyareti Diyarbakır çocukları terör örgütü PKK tarafından kaçırılan ailelerin HDP binası önündeki eylemi 4üncü yılına girdi. Aileleri ziyaret eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bugün Amerika olmasa PKK, PYD diye bir terör örgütü olmaz. PKK ve PYD'nin patenti Amerika'dır. Onların uşağıdır dedi.
3.09.2022 Gündem
Pakistan Başbakanı Şerif’ten yardımlar için Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür
Pakistan Başbakanı Şerif’ten yardımlar için Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür Pakistan Başbakanı Muhammed Şahbaz Şerif, ülkede meydana gelen sel felaketi nedeniyle Türkiye’den gönderilen insani yardımlar taşıyan uçaklar için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti.
30.08.2022 Dünya
VavaCars Fatih Karagümrük 2-4 Alanyaspor (Maçın özeti)
VavaCars Fatih Karagümrük 2-4 Alanyaspor (Maçın özeti) Alanyaspor, Süper Lig'in ilk haftasında Andrea Pirlo'nun çalıştırdığı VavaCars Fatih Karagümrük'ü 4-2 mağlup etti.
Milli Savunma Bakanı Akar, Pakistan Savunma Bakanı Asif ile görüştü
Milli Savunma Bakanı Akar, Pakistan Savunma Bakanı Asif ile görüştü Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Pakistan Savunma Bakanı Khawaja Muhammad Asif ile görüştü.
21.05.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Pakistan MİLGEM daha büyük iş birliklerinin habercisidir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Pakistan MİLGEM daha büyük iş birliklerinin habercisidir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan'da MİLGEM korvetlerinin üçüncüsünün suya indirilme törenine video mesaj ile katıldı. Erdoğan, "Türkiye ve Pakistan'ın kökleri derinlere inen tarihi bağlarının son dönemdeki en somut ürünlerinden biri olarak gördüğüm bu projenin ülkelerimize hayırlı olmasını diliyorum. Savunma sanayi alanındaki birikimleri dostlarımızla paylaşma irademizin bir nişanesi olan Pakistan MİLGEM projesini daha büyük iş birliklerinin de habercisi olarak kabul ediyorum" dedi.
20.05.2022 Siyaset
Imran Khan: Pakistan'a yabancı güçler tarafından bir komplo kuruldu
Imran Khan: Pakistan'a yabancı güçler tarafından bir komplo kuruldu Pakistan'ın görevden alınan Başbakanı Imran Khan, Pakistan'ın Karaçi kentinde düzenlediği mitingde, "Pakistan'a karşı yabancı güçler tarafından bir komplo kuruldu" dedi.
16.04.2022 Dünya
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş Pakistanlı Müslümanlara hitap etti
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş Pakistanlı Müslümanlara hitap etti Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Pakistan’ın Badşahi Camii’nde Pakistanlı Müslümanlara hitabında, “Kardeşlik ahlakı ve hukuku, Efendimizin bizlere miras bıraktığı en önemli değerlerden biridir. Bu kardeşlik, dilleri, renkleri, ırkları ve coğrafyaları farklı müminleri aynı inanç ve heyecanda cem eder” dedi.
18.02.2022 Gündem
Prof. Dr. Enver Konukçu hayatını kaybetti
Prof. Dr. Enver Konukçu hayatını kaybetti Türk kültürünün önde gelen araştırmacılarından Prof. Dr. Enver Konukçu, emekli olduktan sonra hayatını sürdürdüğü Aydın'ın Efeler ilçesindeki ikametinde hayatını kaybetti.
31.01.2022 Gündem
Dışişleri Bakanlığı'ndan Pakistan'a başsağlığı mesajı
Dışişleri Bakanlığı'ndan Pakistan'a başsağlığı mesajı Dışişleri Bakanlığı, Pakistan'da gaz kaçağı nedeniyle meydana gelen patlamada yaşanan can kayıplarıyla ilgili Pakistan halkı ve hükümetine başsağlığı mesajı gönderdi. 
18.12.2021 Gündem
Türkiye tarafından Pakistan için üretilen 4'üncü MİLGEM korveti kızağa konuldu
Türkiye tarafından Pakistan için üretilen 4'üncü MİLGEM korveti kızağa konuldu Türkiye'den Pakistan'a ihraç edilen MİLGEM korvetlerinin 4’üncüsü, Pakistan'ın Karaçi şehrinde kızağa konuldu.
6.11.2021 Bilim ve Teknoloji
'Rojin Amed' kod adlı Fidan Kurtpınar öldürüldü
'Rojin Amed' kod adlı Fidan Kurtpınar öldürüldü Son dakika haberi... İçişleri Bakanlığı, Van'ın Çatak ilçesinde etkisiz hale getirilen 3 teröristten birinin, Kato Jirka bölgesinde suikastçı olarak faaliyet yürüten ve Gri Kategori'de yer alan 'Rojin Amed' kod adlı Fidan Kurtpınar olduğunu açıkladı.
25.08.2021 Gündem
İçişleri duyurdu! Öldürüldüler
İçişleri duyurdu! Öldürüldüler Son dakika haberi... İçişleri Bakanlığı, Eren-13 Operasyonları kapsamında 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
25.08.2021 Gündem
Pakistan'da bombalı saldırı: 13 ölü
Pakistan'da bombalı saldırı: 13 ölü Pakistan'ın Karaçi kentinde, aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu kamyonete düzenlenen el bombalı saldırıda yaşamını yitirenlerin sayısı 13'e çıktı.
15.08.2021 Dünya
Pakistan'ın 12'nci Cumhurbaşkanı Memnun Hüseyin hayatını kaybetti
Pakistan'ın 12'nci Cumhurbaşkanı Memnun Hüseyin hayatını kaybetti Pakistan’ın 12'nci Cumhurbaşkanı Memnun Hüseyin, 80 yaşında hayatını kaybetti. Hüseyin, son bir yıldır kanser tedavisi görüyordu.
14.07.2021 Dünya
Pakistan'da fabrikada patlama: 6 ölü, 16 yaralı
Pakistan'da fabrikada patlama: 6 ölü, 16 yaralı Pakistan’ın Karaçi şehrinde bir fabrikada meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre 6 kişi öldü, 16 kişi yaralandı.
22.12.2020 Dünya
Açıklamalar peş peşe geldi! Suudi Arabistan tüm uluslararası uçuşları bir hafta askıya aldı
Açıklamalar peş peşe geldi! Suudi Arabistan tüm uluslararası uçuşları bir hafta askıya aldı Suudi Arabistan, bazı ülkelerde yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) daha hızlı yayılan bir türünün ortaya çıkması nedeniyle, bir hafta süreliğine tüm uluslararası uçuşları askıya aldığını duyurdu.
21.12.2020 Corona Virüsü
Pegasus Eylül ayı uçuş listesini duyurdu
Pegasus Eylül ayı uçuş listesini duyurdu Pegasus Havayolları, Eylül ayında planladıkları yurt dışı uçuş listesini duyurdu.
19.08.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Karaçi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki karaçi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.