Kara Cuma

Kara Cuma

Son dakika kara cuma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kara cuma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kara cuma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kara Cuma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kara cuma gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.212 kara cuma haberi bulunmuştur. Tüm kara cuma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kara cuma indirimleri ne zaman başlıyor 2022? Kara Cuma nedir, neden kara denilmiştir?
Kara cuma indirimleri ne zaman başlıyor 2022? Kara Cuma nedir, neden kara denilmiştir? Alışveriş tutkunları2022 Black Friday indirimleri için gerim sayıma başladı. Her yıl Kasım ayında gerçekleşen Black Friday (Kara Cuma) indirimleri alışverişte avantaj sağlamak ve fırsatlarsan yararlanmak isteyen vatandaşlar tarafından merakla bekleniyor. Peki, Kara Cuma indirimleri ne zaman? Kara Cuma nedir, tarihi ne?
16.11.2022 Ekonomi
Black Friday ne zaman? 2022 Kara Cuma indirimleri
Black Friday ne zaman? 2022 Kara Cuma indirimleri Black Friday (Kara Cuma) indirimleri ne zaman? 2022 Black Friday indirimleri ekim ayının sona ermesiyle araştırılıyor. Alışveriş tutkunları her yıl kasım ayında gerçekleşen Black Friday indirimlerinden yararlanmak için geri sayıma başladı. Peki, Black Friday ne zaman?
31.10.2022 Ekonomi
Black Friday 2022 ne zaman? Kara Cuma (Black Friday) ne zaman başlıyor ve bitiyor? Kara Cuma indirimlerinin başlayacağı tarih!
Black Friday 2022 ne zaman? Kara Cuma (Black Friday) ne zaman başlıyor ve bitiyor? Kara Cuma indirimlerinin başlayacağı tarih! Black Friday (Kara Cuma) indirimleri dünyanın her yerinde yılda bir, belirli bir günde yapılıyor. Türkiye’de efsane Cuma olarak da bilinen Black Friday için yapılan aramalar Kasım ayının yaklaşmasıyla arttı. Peki, Black friday 2022 ne zaman başlıyor ve de bitiyor? Kara Cuma indirimlerinin başlayacağı tarih…
5.10.2022 Ekonomi
Teknoloji devi Amazon'a ceza şoku!
Teknoloji devi Amazon'a ceza şoku! Teknoloji devi Amazon'a İtalya'da şok ceza. İtalya rekabet denetleme kurumu, piyasadaki hakim pozisyonunu kötüye kullandığı gerekçesiyle teknoloji devi Amazon'a 1,1 milyar euro (17 milyar lira) ceza kesti.
10.12.2021 Ekonomi
'İndirim fırsatları' ile ilgili flaş karar! Harekete geçildi, tek tek tespit ediliyor
'İndirim fırsatları' ile ilgili flaş karar! Harekete geçildi, tek tek tespit ediliyor İnternetten alışveriş yapan herkesi ilgilendiriyor. 'Kara cuma' olarak adlandıran indirimler neredeyse her ay yapılmaya başladı. İndirim için yeni isimlerle müşterilerine dev indirim fırsatları sunduğunu iddia eden firmalar bakanlık tarafından yakından takip ediliyor. Ticaret Bakanlığı E-Ticaret şirketlerini sıkı markaja aldı. Bakanlık ekipleri ‘Dev, müthiş, şahane, efsane’ gibi ifadelerle indirim yapıldığı iddia edilen ürünler üzerinde fiyat araştırması yapacak
5.12.2021 Ekonomi
‘Black Friday’ öncesi siber dolandırıcılık uyarısı
‘Black Friday’ öncesi siber dolandırıcılık uyarısı   Black Friday (Kara Cuma) öncesi vatandaşları siber dolandırıcılığa karşı uyaran ekonomist Rahmi İncekara, “Koronavirüs nedeniyle Black Friday indirimlerinden yararlanmak isteyen tüketiciler, fiziksel mağazalar yerine online alışveriş sitelerini daha fazla ziyaret edecektir. Siber dolandırıcılık konusunda dikkatli olun, tedbiri elden bırakmayın. Alışverişlerde sanal kart kullanımı, maillerin doğruluk kontrollerinin yapılması, güvensiz ağlar ve sahte linklerden uzak durun” dedi. 
25.11.2021 Ekonomi
Black Friday 2021 ne zaman? Efsane Cuma indirimleri hangi mağazalarda? İşte Black Friday 2021 indirimleri!
Black Friday 2021 ne zaman? Efsane Cuma indirimleri hangi mağazalarda? İşte Black Friday 2021 indirimleri! Her yıl milyonlarca kişinin alışveriş yaparak izdihamlara neden olduğu alışveriş çılgınlığı olarak bilinen "Efsane Cuma" ve diğer adıyla "Black Friday" için geri sayım başladı. Efsane Cuma, Çılgın Cuma, Şahane Cuma, İndirimli Cuma gibi farklı isimler de anılan günü pek çok kişi bekliyor. Giyimden, elektronik eşyaya, kozmetikten mobilyaya pek çok sektörde uygulanan kampanyalar için şirketler hazırlıklarını tamamladı. Peki, Black Friday 2021 ne zaman? Efsane Cuma indirimleri hangi gün başlıyor? İşte Black Friday ile ilgili detaylar...
15.11.2021 Ekonomi
Büyük fırsat! Hareketlilik yaşanıyor! Akın ediyorlar
Büyük fırsat! Hareketlilik yaşanıyor! Akın ediyorlar Alışveriş çılgınlığı başladı! Stoklar tükenebilir. Bu ay alışverişe Bekarlar Günü, Efsane Cuma ve Siber Pazartesi dopingi geliyor. Kasım ayındaki bu üç özel alışveriş gününün fiziksel ve online perakendeye yaklaşık 60 milyar TL’lik katkı yapması bekleniyor
9.11.2021 Gündem
Black Friday ne zaman, hangi ayda? Kara Cuma nedir, Balck Friday ne demek? Black Friday 2021!
Black Friday ne zaman, hangi ayda? Kara Cuma nedir, Balck Friday ne demek? Black Friday 2021! Black Friday ne zaman, hangi tarihte? 2021 Black Friday indirim günleri sabırsızlıkla bekleniyor. İlk olarak ABD'de başlayan ve tüm dünyaya yayılan Black Friday’da firmalar çeşitli indirim kampanyaları düzenliyor. Türkiye’de Efsane Cuma, Süper Cuma, Şahane Cuma gibi isimlerle anılan Black Friday 2021 tarihi…
29.09.2021 Gündem
Yüzde 80 indirim geldi! Akın ettiler
Yüzde 80 indirim geldi! Akın ettiler Türkiye’de kasım ayında alışveriş çılgınlığı yaşanıyor. Bekarlar Günü, Kara Cuma ve Siber Pazartesi alışveriş günleriyle kasım ayında e-ticarette 30 milyar TL’lik hareket bekleniyor. İlk alışveriş festivali 11 Kasım Bekarlar Günü oldu. Rekor satışların gerçekleştiği gecede, yüzde 80’lere varan indirimler görüldü. Bu yıl pandemi nedeniyle e-ticarete alışan kitlenin artmasıyla sadece Bekarlar Günü’nde yüzde 110’luk artış yaşandığı belirtildi. Evlerde çalışma ve eğitimin etkisiyle de en çok ilgi tüketici elektroniği ve ev ürünlerine gösterildi.
12.11.2020 Ekonomi
Büyük indirim hareketliliği başladı! Kritik uyarı geldi
Büyük indirim hareketliliği başladı! Kritik uyarı geldi Türkiye'yi de saran büyük indirimlerin yapıldığı çılgın alışveriş kampanyalarıyla ilgili Tüketici Başvuru Merkezi Onursal Başkanı Aydın Ağaoğlu tüketicileri uyardı. Ağaoğlu, İndirimlerin büyük bir bölümü yalancı indirim. İnternetten alışveriş yapanlar uygun koşulların sağlanıp sağlanmadığına baksın. Ticari unvan, açık adres, sabit telefon ve mersis numarasına mutlaka bakılmalı" dedi.
9.11.2020 Ekonomi
Büyük indirim! Bir ay sürecek
Büyük indirim! Bir ay sürecek Türkiye’de, Bekarlar Günü, Kara Cuma ve Siber Pazartesi alışveriş günleriyle kasım ayında e-ticarette 30 milyar TL’lik hareket bekleniyor. 11 Kasım Bekarlar Günü yaklaşırken büyük indirim ve kampanyalar bir aya yayılacak.
7.11.2020 Ekonomi
Black Friday ne zaman? Markaların ‘’Efsane Cuma’’ Black Friday indirimleri 2020
Black Friday ne zaman? Markaların ‘’Efsane Cuma’’ Black Friday indirimleri 2020 Black Friday 2020 ne zaman? Alışveriş meraklıları büyük indirimlerin sahne olduğu Black Friday indirim günlerini deyim yerindeyse iple çekiyor. Düzenli olarak her yıl, yıl sonuna doğru yapılan indirimlerde markalar büyük indirimlere gidiyor. Türkiy'de ise Efsane cuma olarak bilinen indirimler ne zaman başlıyor?
4.11.2020 Gündem
Black Friday ne zaman? 2020 Black Friday indirimleri ne zaman başlıyor?
Black Friday ne zaman? 2020 Black Friday indirimleri ne zaman başlıyor? Black Friday ne zaman sorusu indirimleri kaçırmak istemeyen pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Her yıl milyonlarca insanın alışveriş yaparak bir parçası olduğu ya da izdihamlara neden olan Black Friday çılgınlığı internette merak edilen konulardan biri. Tüm dünya küresel pandemi ve günlük yaşamın olumsuz etkisine rağmen Black Friday'de alışveriş yapmak için gün sayıyor. Corona virüs nedeniyle giderek daha fazla satıcının e-ticareti benimsediği göz önüne alındığında, Black Friday'de tüketicilere her türlü malda en düşük fiyatları sunmak için birbirleriyle rekabet etmeleri bekleniyor. Peki, Black Friday nedir? Black Friday ne zaman? Black Friday nasıl başladı? İşte Black Friday ile ilgili merak edilenler...
10.08.2020 Ekonomi
İngiltere ve Hollanda'da bıçaklı saldırılar!
İngiltere ve Hollanda'da bıçaklı saldırılar! İngiltere'nin başkenti Londra'da, kentin merkezindeki London Bridge'de (Londra Köprüsü) düzenlenen bıçaklı saldırıda 2 kişi hayatını kaybetti. Polis, şüpheliyi vurarak öldürdü. İktidardaki Muhafazakar Parti ve ana muhalefetteki İşçi Partisi Londra'da seçim kampanyalarını askıya aldı. Hollanda'nın Lahey kentindeki bir alışveriş caddesinde de bıçaklı saldırı düzenlendi. Polis, saldırı sonucu en az 3 kişinin yaralandığını açıkladı.
30.11.2019 Dünya
Trendyol indirimi ne zamana kadar sürecek? Trendyol Efsane Günler 25 Kasım 2019 indirimleri...
Trendyol indirimi ne zamana kadar sürecek? Trendyol Efsane Günler 25 Kasım 2019 indirimleri... Trendyol Efsane günler indirimi dün gece başladı. Hepsiburada’nın Efsana Cuma indirimlerinin ardından heyecanla beklenen trendyol indirimi de başladı. İndirimli alışveriş yapmak isteyen vatandaşların yoğunluğu sitenin çökmesine sebep oldu. Peki, Trendyol indirimi ne zamana kadar sürecek? Trendyol indirimi ne zamana bitiyor?
25.11.2019 Yaşam
Black Friday 2019 başlamasına kaç gün kaldı? Black Friday ne zaman?
Black Friday 2019 başlamasına kaç gün kaldı? Black Friday ne zaman? Black Friday 2019 başlamasına kaç gün kaldı? Black Friday ne zaman? en çok araştırılan sorular arasına girmeye başladı. Büyük bir sabırsızlıkla beklenen Black Friday için geri sayım başladı. Peki, Black Friday 2019 başlamasına kaç gün kaldı? Black Friday ne zaman? Black Friday indirimleri bugün mü? İşte detaylar...
22.11.2019 Yaşam
2019 Black Friday/Kara Cuma: Ne zaman başlıyor? Yüzde kaç indirim olacak?
2019 Black Friday/Kara Cuma: Ne zaman başlıyor? Yüzde kaç indirim olacak? Black Friday ne zaman başlıyor? Sorusu Kasım ayının sonuna yaklaşırken artış gösterdi. Büyük indirimlerin yapıldığı Black Friday’e çok az zaman kaldı. Vatandaşlar her sene, büyük bir sabırsızlıkla Black Friday/Kara Cuma günlerini bekliyor. Geri sayım başladı. Peki, Black Friday ne zaman başlıyor? Black Friday günü yüzde kaç indirim olacak? İşte detaylar…
19.11.2019 Yaşam
Alibaba Bekarlar Günü indirimiyle 30 milyar dolarlık rekor kırdı
Alibaba Bekarlar Günü indirimiyle 30 milyar dolarlık rekor kırdı Dünyanın dev e-ticaret sitelerinden biri olan Alibaba, 2009 yılında başlattığı Bekârlar Günü kampanyasının bu yılki açılışında rekora koşuyor. 12 saatte 30 milyar dolara ulaşıldı.
11.11.2019 Ekonomi
11 Kasım Dünya Bekarlar Günü nasıl oraya çıktı? İlk Hangi ülkede başladı?
11 Kasım Dünya Bekarlar Günü nasıl oraya çıktı? İlk Hangi ülkede başladı? 11 Kasım Dünya Bekarlar Günü olarak kutlanıyor. Kara Cuma, Anneler, Babalar, Sevgililer Günü derken, alışveriş çılgınlığına 11 Kasım Bekarlar Günü de eklendi. Diğer günler gibi tüm dünyayı etkisi altına almaya başaran Bekarlar Günü Türkiye’yi de etkiledi. Peki, 11 Kasım Dünya Bekarlar Günü nedir? Ne zaman ortaya çıktı? İşte Dünya Bekarlar Günü hakkında merak edilen detaylar...
11.11.2019 Yaşam
Black Friday indirimleri! Kara Cuma indirimleri ne kadar sürüyor?
Black Friday indirimleri! Kara Cuma indirimleri ne kadar sürüyor? Kasım ayının en büyük indirim kampanyalarının yapıldığı Black Friday yaklaşıyor. Alışveriş tutkunlarının gözü kulağı Black Friday indirimlerinde. ABD’de Şükran Günü’nden sonra gelen ilk cuma günü yapılan Black Friday yani Kara Cuma Türkiye’de de oldukça ilgi görüyor. Mağazalarda ve e-ticaret sitelerinde yüzde 80’i bulan indirimler yapılıyor. Peki, Black Friday ne zaman başlayacak? Kara Cuma indirimleri ne kadar sürüyor?
4.11.2019 Yaşam
Alışveriş çılgınlığı başlıyor! Uzmanlar uyarıyor
Alışveriş çılgınlığı başlıyor! Uzmanlar uyarıyor Kasım ayıyla birlikte başlayan 3 aylık indirim kampanyalarına karşı uzmanlar vatandaşları uyarıyor. Özellikle online yapılan alışverişlerde siber dolandırıcılara karşı tüketicilerin dikkat etmesi gereken bazı hususlar bulunuyor.
30.10.2019 Gündem
ABD'de "Kara Cuma" çılgınlığı soğuk dinlemedi
ABD'de "Kara Cuma" çılgınlığı soğuk dinlemedi ABD'de alışveriş çılgınlığı olarak nitelendirilen ve satışlarda büyük indirimlerin yapıldığı "Kara Cuma" (Black Friday) başladı.
23.11.2018 Ekonomi
85 saniyede 1 milyar dolar kazandı!
85 saniyede 1 milyar dolar kazandı! Çin'in en büyük alışveriş sitesi Alibaba, Dünya Bekarlar Günü satışlarının başlamasını takip eden 85 saniyede 1 milyar dolar değerinde satış yaptı.
12.11.2018 Bilim ve Teknoloji
Alibaba'dan 'Bekarlar Günü'nde satış rekoru: 85 saniye içinde...
Alibaba'dan 'Bekarlar Günü'nde satış rekoru: 85 saniye içinde... Çinli E-ticaret devi Alibaba, Dünya Bekarlar Günü'nde satışların başlamasından sonraki 85 saniye içinde 1 milyar dolarlık satış yaparken, 24 saatlik alışveriş festivalinin ilk saatinde 10 milyar dolardan biraz daha az bir ciro elde etti.
11.11.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kara Cuma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kara cuma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.