Black Friday

Black Friday

Son dakika Black Friday haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Black Friday ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Black Friday haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Black Friday

haberleri sayfasında son dakika yaşanan black friday gelişmeleri de dahil olmak üzere 84 black friday haberi bulunmuştur. Tüm black friday haberleri aşağıda listelenmiştir.
Zara indirimi ne zaman bitecek Kasım 2023, Zara kasım indirimi saat kaçta bitiyor? Zara'da indirim ne zamana kadar sürecek?
Zara indirimi ne zaman bitecek Kasım 2023, Zara kasım indirimi saat kaçta bitiyor? Zara'da indirim ne zamana kadar sürecek? Zara indirim ne zaman bitiyor 2023, Zara indirimi ne zaman bitecek? Black Friday indirimleri devam ederken ZARA'nın kapısında oluşan metrelerce kuyruk gündem oldu. İşte Zara'da indirim ne zamana kadar sürecek, sorusunun yanıtı…
24.11.2023 Ekonomi
İndirim furyası başlıyor! Alışveriş için Kasım ayını bekleyenlere '30 gün' uyarısı
İndirim furyası başlıyor! Alışveriş için Kasım ayını bekleyenlere '30 gün' uyarısı Tüketicilerin beklediği 'indirim ayı' geldi. Son birkaç yıldır her kasım ayında yapılan indirimler, tüketicileri hem heyecanlandırıyor hem de kafalarını karıştırıyor. Ürün fiyatlarının önce yükseltilip, daha sonra bu fiyat üzerinden indirim yapılması ise; eleştirilere neden oluyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan uzmanlar, “çoğu yalancı indirim” diyerek vatandaşların alışveriş yaparken nelere dikkat etmeleri gerektiğini anlattı.
2.11.2023 Ekonomi
Black Friday 2023 indirimi yapan mağazalar belli oldu! Efsane Cuma indirimleri hangi markalarda var?
Black Friday 2023 indirimi yapan mağazalar belli oldu! Efsane Cuma indirimleri hangi markalarda var? Her yıl büyük bir çılgınlıkla beklenen Black Friday 2023 yılında da Kasım ayında başlıyor. Büyk mağaza ve markaların indirimler, fırsatlar sunduğu bu gün Kasım ayında yer alır. Mağazalar, ellerindeki ürünleri büyük bir indirimle satışa sunarlar. Bununla birlikte tüketiciler de 2023 Black Friday indirimi yapan mağazaları araştırmaya başladı. Efsane Cuma indirimleri hangi mağaza ve markalarda geçerli? İşte detaylar....
27.10.2023 Ekonomi
‘Muhteşem Cuma’ indirimleri izdihama neden oldu
‘Muhteşem Cuma’ indirimleri izdihama neden oldu ‘Muhteşem Cuma’ indirimleri inanılmaz görüntülere neden oldu. İndirimi bekleyen vatandaşlar, Türkiye’nin birçok şehrindeki AVM’lere akın etti. Mağazaların önünde uzun kuyruklar oluştu, indirimli ürünleri almaya çalışanlar ezilme tehlikesi geçirdi. Son yıllarda artan kıyafet fiyatlarının arttığını ifade eden uzmanlar ise önemli uyarılarda bulundu.
26.11.2022 Yaşam
Kredi kartınız tehlikede! 'Efsane Cuma' başladı ama 'yalancı' indirime kanmayın
Kredi kartınız tehlikede! 'Efsane Cuma' başladı ama 'yalancı' indirime kanmayın Tüketicilerin merakla beklediği 'Efsane Cuma' geldi çattı. Son birkaç yıldır her kasım ayında yapılan indirimler, tüketicileri hem heyecanlandırıyor hem de kafalarını karıştırıyor. Ürün fiyatlarının yüksek miktarda artırılıp, daha sonra bu fiyat üzerinden indirim yapılması ise; eleştirilere neden oluyor. Konuyla ilgili açıklama yapan uzmanlar, “çoğu yalancı indirim” diyerek tüketicileri uyardı.
25.11.2022 Ekonomi
Kara cuma indirimleri ne zaman başlıyor 2022? Kara Cuma nedir, neden kara denilmiştir?
Kara cuma indirimleri ne zaman başlıyor 2022? Kara Cuma nedir, neden kara denilmiştir? Alışveriş tutkunları2022 Black Friday indirimleri için gerim sayıma başladı. Her yıl Kasım ayında gerçekleşen Black Friday (Kara Cuma) indirimleri alışverişte avantaj sağlamak ve fırsatlarsan yararlanmak isteyen vatandaşlar tarafından merakla bekleniyor. Peki, Kara Cuma indirimleri ne zaman? Kara Cuma nedir, tarihi ne?
16.11.2022 Ekonomi
Black Friday ne zaman? 2022 Kara Cuma indirimleri
Black Friday ne zaman? 2022 Kara Cuma indirimleri Black Friday (Kara Cuma) indirimleri ne zaman? 2022 Black Friday indirimleri ekim ayının sona ermesiyle araştırılıyor. Alışveriş tutkunları her yıl kasım ayında gerçekleşen Black Friday indirimlerinden yararlanmak için geri sayıma başladı. Peki, Black Friday ne zaman?
31.10.2022 Ekonomi
Black Friday 2022 ne zaman? Kara Cuma (Black Friday) ne zaman başlıyor ve bitiyor? Kara Cuma indirimlerinin başlayacağı tarih!
Black Friday 2022 ne zaman? Kara Cuma (Black Friday) ne zaman başlıyor ve bitiyor? Kara Cuma indirimlerinin başlayacağı tarih! Black Friday (Kara Cuma) indirimleri dünyanın her yerinde yılda bir, belirli bir günde yapılıyor. Türkiye’de efsane Cuma olarak da bilinen Black Friday için yapılan aramalar Kasım ayının yaklaşmasıyla arttı. Peki, Black friday 2022 ne zaman başlıyor ve de bitiyor? Kara Cuma indirimlerinin başlayacağı tarih…
5.10.2022 Ekonomi
Teknoloji devi Amazon'a ceza şoku!
Teknoloji devi Amazon'a ceza şoku! Teknoloji devi Amazon'a İtalya'da şok ceza. İtalya rekabet denetleme kurumu, piyasadaki hakim pozisyonunu kötüye kullandığı gerekçesiyle teknoloji devi Amazon'a 1,1 milyar euro (17 milyar lira) ceza kesti.
10.12.2021 Ekonomi
Akın akın Van'a geliyorlar! Sınır kapısında 'Muhteşem Cuma' yoğunluğu
Akın akın Van'a geliyorlar! Sınır kapısında 'Muhteşem Cuma' yoğunluğu Van'ın Saray ilçesindeki İran’a açılan Kapıköy Gümrük Kapısı'nda, Black Friday (Muhteşem Cuma) yoğunluğu yaşanıyor. İranlı turistler, ünlü markaların indirimlerinden yararlanmak için Van’a akın ediyor.
25.11.2021 Gündem
‘Black Friday’ öncesi siber dolandırıcılık uyarısı
‘Black Friday’ öncesi siber dolandırıcılık uyarısı   Black Friday (Kara Cuma) öncesi vatandaşları siber dolandırıcılığa karşı uyaran ekonomist Rahmi İncekara, “Koronavirüs nedeniyle Black Friday indirimlerinden yararlanmak isteyen tüketiciler, fiziksel mağazalar yerine online alışveriş sitelerini daha fazla ziyaret edecektir. Siber dolandırıcılık konusunda dikkatli olun, tedbiri elden bırakmayın. Alışverişlerde sanal kart kullanımı, maillerin doğruluk kontrollerinin yapılması, güvensiz ağlar ve sahte linklerden uzak durun” dedi. 
25.11.2021 Ekonomi
Black Friday 2021 ne zaman? Efsane Cuma indirimleri hangi mağazalarda? İşte Black Friday 2021 indirimleri!
Black Friday 2021 ne zaman? Efsane Cuma indirimleri hangi mağazalarda? İşte Black Friday 2021 indirimleri! Her yıl milyonlarca kişinin alışveriş yaparak izdihamlara neden olduğu alışveriş çılgınlığı olarak bilinen "Efsane Cuma" ve diğer adıyla "Black Friday" için geri sayım başladı. Efsane Cuma, Çılgın Cuma, Şahane Cuma, İndirimli Cuma gibi farklı isimler de anılan günü pek çok kişi bekliyor. Giyimden, elektronik eşyaya, kozmetikten mobilyaya pek çok sektörde uygulanan kampanyalar için şirketler hazırlıklarını tamamladı. Peki, Black Friday 2021 ne zaman? Efsane Cuma indirimleri hangi gün başlıyor? İşte Black Friday ile ilgili detaylar...
15.11.2021 Ekonomi
İndirim üstüne indirim! Ve belli oldu, yüzde 60-70 oranında…
İndirim üstüne indirim! Ve belli oldu, yüzde 60-70 oranında… İndirim için tarihler tek tek açıklandı. Herke bu günleri bekliyordu. Kıyafetlerden teknolojik ürünlere kadar pek çok ürün indirime giriyor. Sakın halka açık Wi-Fi ile alışveriş yapmayın. İhtiyaçların uygun fiyatlara karşılanabilmesi için en cazip ay kasım! Bu ay indirim kampanyaları peş peşe gelecek. Bazı ürünlerde yüzde 60-70’e varan avantajlar sunulacak üç özel gün ve tarihler şöyle: ‘11 Kasım Bekarlar Günü’, ‘26 Kasım Black Friday (Efsane Cuma)’, ‘29 Kasım Siber Pazartesi’...
5.11.2021 Ekonomi
Efsane Cuma ne zaman 2021? Efsane Cuma indirimleri başladı mı, ne zaman?
Efsane Cuma ne zaman 2021? Efsane Cuma indirimleri başladı mı, ne zaman? Efsane Cuma indirimleri ne zaman başlayacak? Efsane Cuma indirimleri, istedikleri ürünü indirimli almak isteyenler tarafından merakla bekleniyor. Efsane Cuma günleri, E- Ticaret siteleri ve mağazalarda yoğun bir ilgi oluyor. Peki, Efsane Cuma ne zaman? İşte Efsane Cuma tarihi…
14.10.2021 Gündem
Black Friday ne zaman, hangi ayda? Kara Cuma nedir, Balck Friday ne demek? Black Friday 2021!
Black Friday ne zaman, hangi ayda? Kara Cuma nedir, Balck Friday ne demek? Black Friday 2021! Black Friday ne zaman, hangi tarihte? 2021 Black Friday indirim günleri sabırsızlıkla bekleniyor. İlk olarak ABD'de başlayan ve tüm dünyaya yayılan Black Friday’da firmalar çeşitli indirim kampanyaları düzenliyor. Türkiye’de Efsane Cuma, Süper Cuma, Şahane Cuma gibi isimlerle anılan Black Friday 2021 tarihi…
29.09.2021 Gündem
'Efsane Cuma' uyarısı! Kabusa dönebilir
'Efsane Cuma' uyarısı! Kabusa dönebilir İndirim yapan internet siteleri ve mağazaların Süper Cuma, Efsane Cuma, Harika Cuma isimleriyle profesyonel görüntü verdiği birçok web sitesinde milyarlarca liralık satış yapılacak. Birçoğunun bu kampanyayı başlattığını duyurması ile kredi kartlarına yüklenmeler başladı bile. Alışveriş çılgınlığının başlatıldığı haftada indirim heyecanıyla site site dolaşanların Efsane Cuma beklerken alışverişlerini kabusa dönüşebilecek yanlışlar yapmaması için işin uzmanlarından çok önemli uyarılar geldi.
24.11.2020 Ekonomi
Black Friday ne zaman? Markaların ‘’Efsane Cuma’’ Black Friday indirimleri 2020
Black Friday ne zaman? Markaların ‘’Efsane Cuma’’ Black Friday indirimleri 2020 Black Friday 2020 ne zaman? Alışveriş meraklıları büyük indirimlerin sahne olduğu Black Friday indirim günlerini deyim yerindeyse iple çekiyor. Düzenli olarak her yıl, yıl sonuna doğru yapılan indirimlerde markalar büyük indirimlere gidiyor. Türkiy'de ise Efsane cuma olarak bilinen indirimler ne zaman başlıyor?
4.11.2020 Gündem
Black Friday ne zaman? 2020 Black Friday indirimleri ne zaman başlıyor?
Black Friday ne zaman? 2020 Black Friday indirimleri ne zaman başlıyor? Black Friday ne zaman sorusu indirimleri kaçırmak istemeyen pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Her yıl milyonlarca insanın alışveriş yaparak bir parçası olduğu ya da izdihamlara neden olan Black Friday çılgınlığı internette merak edilen konulardan biri. Tüm dünya küresel pandemi ve günlük yaşamın olumsuz etkisine rağmen Black Friday'de alışveriş yapmak için gün sayıyor. Corona virüs nedeniyle giderek daha fazla satıcının e-ticareti benimsediği göz önüne alındığında, Black Friday'de tüketicilere her türlü malda en düşük fiyatları sunmak için birbirleriyle rekabet etmeleri bekleniyor. Peki, Black Friday nedir? Black Friday ne zaman? Black Friday nasıl başladı? İşte Black Friday ile ilgili merak edilenler...
10.08.2020 Ekonomi
Steam yaz indirimleri 2020 – Steam yaz indirimleri ne zaman başlıyor, saat kaçta? Steam yaz indirimlerin 2020 kampanyasında hangi oyunlar var?
Steam yaz indirimleri 2020 – Steam yaz indirimleri ne zaman başlıyor, saat kaçta? Steam yaz indirimlerin 2020 kampanyasında hangi oyunlar var? Steam yaz indirimleri oyun meraklıları tarafından heyecanla bekleniyordu. Dünyaca ünlü dijital oyun mağazası, Steam bu sene de çeşitli oyunları avantajlı fiyatlar sunan Steam yaz indirimleri kampanyasına başladı. Yüzde 90’a varan indirimler yapılması beklenen Steam’in yaz indirimlerinin saat kaçta başlayacağı merak konusu. Peki Steam yaz indirimleri ne zaman başlıyor? Steam’in yaz indirimleri saat kaçta açıklanacak? Steam yaz indirimlerinde 2020 hangi oyunlar var?
25.06.2020 Gündem
Steam yaz indirimi ne zaman? 2020 Steam yaz indirimleri ne zaman başlayacak?
Steam yaz indirimi ne zaman? 2020 Steam yaz indirimleri ne zaman başlayacak? Steam yaz indirimi oyun meraklıları tarafından bekleniyor. Dünyaca ünlü dijital oyun mağazası Steam, yılın belli dönemlerinde yaptığı indirimlerle oyun tutkunlarının gündeminde. Oyunseverler internette sıklıkla Steam yaz indirimi ne zaman? 2020 Steam yaz indirimleri ne zaman başlayacak? Hangi oyunlar indirime girecek? Yaz indirimlerinde hangi oyunlar ücretsiz olacak? sorularını sıklıkla araştırıyor. İşte Steam yaz indirimi ile ilgili merak edilenler...
19.06.2020 Gündem
Akıllı televizyon kullananlar dikkat!
Akıllı televizyon kullananlar dikkat! Akıllı televizyonların kullanıcılar için tehdit teşkil edebileceğine dair uyarılara bir yenisi daha eklendi. FBI akıllı televizyonların mikrofon ya da kamerasına erişen hacker’ların, daha sonra bu evlere hırsızlık için girebileceği uyarısında bulundu.
3.12.2019 Bilim ve Teknoloji
‘Siber Pazartesi’ için güvenli alışverişin 7 yolu
‘Siber Pazartesi’ için güvenli alışverişin 7 yolu Efsane Cuma’dan sonra e-ticarette bu kez Siber Pazartesi indirimleri başladı. Bilgi Teknolojileri Denetim, Güvenlik ve Danışmanlık Partneri Ateş Sünbül, indirim günlerinin tüketicilerin dikkatini çektiği kadar kredi kartı hırsızlarının da ilgi alanına girdiğini söyleyerek, kredi kartlarını korumak için 7 öneride bulundu.
2.12.2019 Ekonomi
İngiltere ve Hollanda'da bıçaklı saldırılar!
İngiltere ve Hollanda'da bıçaklı saldırılar! İngiltere'nin başkenti Londra'da, kentin merkezindeki London Bridge'de (Londra Köprüsü) düzenlenen bıçaklı saldırıda 2 kişi hayatını kaybetti. Polis, şüpheliyi vurarak öldürdü. İktidardaki Muhafazakar Parti ve ana muhalefetteki İşçi Partisi Londra'da seçim kampanyalarını askıya aldı. Hollanda'nın Lahey kentindeki bir alışveriş caddesinde de bıçaklı saldırı düzenlendi. Polis, saldırı sonucu en az 3 kişinin yaralandığını açıkladı.
30.11.2019 Dünya
İndirimi kapmak için hücum ettiler
İndirimi kapmak için hücum ettiler Dünyanın farklı yerlerinde yaşanan alışveriş çılgınlığı renkli görüntülere sahne oldu. Ünlü markaların uyguladığı büyük indirimler ve fırsatlardan yararlanmak isteyenler AVM'lere akın etti.
29.11.2019 Gündem
İnternetten alışveriş yapanlar dikkat! Mağdur olmayın
İnternetten alışveriş yapanlar dikkat! Mağdur olmayın Black Friday, siber dolandırıcı ve suçluları da harekete geçirdi. Alışveriş yaparken sahte ve paravan sitelerle çok cazip fiyatlar sunanlara dikkat etmek gerekiyor.
28.11.2019 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Black Friday ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki black friday haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.