Kapkaç

Kapkaç

Son dakika KAPKAÇ haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan KAPKAÇ ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını KAPKAÇ haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kapkaç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kapkaç gelişmeleri de dahil olmak üzere 605 kapkaç haberi bulunmuştur. Tüm kapkaç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Müşterini dolandıran kuyumcuyu şikayet edenlerin sayısı 106'ya yükseldi
Müşterini dolandıran kuyumcuyu şikayet edenlerin sayısı 106'ya yükseldi Bursa'da, kar payı vaadiyle müşterilerinin altınlarını ve dövizlerini emanet alarak dükkanı boşaltıp kaçan kuyumcu İbrahim K.'ye şikayetçi olanların sayısı 106'ya yükseldi.
21.03.2024 Gündem
İstanbul'da kapkaç kameralara yakalandı!
İstanbul'da kapkaç kameralara yakalandı! İstanbul'un Bağcılar'da bankadan 195 bin lira para çeken C.T, caddede yürüdüğü sırada kapkaça uğradı. Polis ekipleri olaya karışan 8 şüpheliyi gözaltına aldı. Şüphelilerden 6'sı tutuklanırken, 2'si adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı açıklandı.
21.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Netanyahu, pılını pırtısını toplayıp gidecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Netanyahu, pılını pırtısını toplayıp gidecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cezayir dönüşü uçakta gazeteciler tarafından yöneltilen soruları cevapladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Toplantımız kapsamında akdedilen anlaşmalar, ki 13 anlaşma ve ortak bildiri, iş birliğimizi geliştirme yönündeki kararlılığımızı bir kez daha göstermiştir. Kardeşim Tebbun'la imzaladığımız ortak bildiriyle konseyimizin adını, “stratejik” tanımlamasını eklemek suretiyle “Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi” olarak yeniden belirledik." dedi.
22.11.2023 Ekonomi
İstanbul’da film gibi olay: Sevgililerin kapkaç oyununu polis bozdu
İstanbul’da film gibi olay: Sevgililerin kapkaç oyununu polis bozdu Kağıthane’de bir kadın, iş yaptığı ortağının yarım milyon lirasını çalmak için akılalmaz bir plan yaptı. Sevgilisini kapkaççı kılığına sokan kadın, bankadan çektiği parayı çaldırttı. Olaydan sonra emniyete giderek kapkaça uğradığını söyleyen kadının oyununu Kağıthane Asayiş Büro Amirliği polisleri bozdu. Kapkaçtan hemen önce sevgilisiyle aynı anda telefon görüşmesini sonlandıran kadını, acemi oyunculuğu ele verdi. Film gibi olay kameralara anbean yansıdı.
12.11.2023 Gündem
Diyarbakır'da 'Aport' operasyonu: 10 gözaltı
Diyarbakır'da 'Aport' operasyonu: 10 gözaltı Diyarbakır'da hırsızlık ve kapkaç yaptıkları tespit edilen 10 şüpheli eş zamanlı düzenlenen ‘Aport’ operasyonuyla yakalanarak gözaltına alındı.
10.09.2023 Gündem
Ünlü oyuncu Şükrü Özyıldız kapkaççı yakaladı
Ünlü oyuncu Şükrü Özyıldız kapkaççı yakaladı Ünlü oyuncu Şükrü Özyıldız, v-Galata'da bir turistin telefonunu çalan hırsızı yakaladı. Özyıldız, polis gelene kadar hırsızın başında bekledi.
20.08.2023 Magazin
Sahte tatil sitesi tuzağı! Dolandırıcılara karşı uyarı: Şahsa değil seyahat acentelerine yapın
Sahte tatil sitesi tuzağı! Dolandırıcılara karşı uyarı: Şahsa değil seyahat acentelerine yapın Tatil planı yapmayı düşünen milyonları ilgilendiren son dakika uyarısı! Dolandırıcıların yeni yöntemi ortaya çıktı. Uzmanlar, internet üzerinden yapılan tatil rezervasyonlarında sahte tatil sitelerine dikkat edilmesi gerektiğini söyledi. Her yıl binlerce insanın online ödeme yöntemleri üzerinden dolandırıldığını söyleyen Avukat Oğulcan Dinçer, böyle bir duruma düşmemek için neler yapılması gerektiğini detayları ile anlattı.
1.04.2023 Yaşam
Taksim Meydanı’nda turist kadına kapkaç kamerada: Çay bardağı fırlatıp çelme taktılar
Taksim Meydanı’nda turist kadına kapkaç kamerada: Çay bardağı fırlatıp çelme taktılar Taksim Meydanı’nda yürüyen İran uyruklu bir turist telefonuyla ilgilendiği esnada kapkaça uğradı. Kadının yaklaşık 50 bin liralık cep telefonunu çalan şahıs Talimhane’de esnaf tarafından çay bardağı fırlatılıp çelme takılarak yakalandı. B Bölge Güven Timleri tarafından gözaltına alınan kapkaççı tutuklandı.
1.04.2023 Gündem
İnfial yaratacak tarzda video paylaşan şüpheli gözaltına alındı
İnfial yaratacak tarzda video paylaşan şüpheli gözaltına alındı İçişleri Bakanlığı'ndan İstiklal Caddesi'nde video çeken yabancılarla ilgili yapılan açıklamada, "3 turist tarafından İstiklal Caddesi’nde, sosyal medyada beğeni alma amacıyla çekildiği değerlendirilen mizahi videonun çekim tarihinin bombalı terör saldırısından önce olduğu tespit edilmiştir." denildi.
21.11.2022 Gündem
Telefonundan konum ararken neye uğradığını şaşırdı! Bir anda kaptılar
Telefonundan konum ararken neye uğradığını şaşırdı! Bir anda kaptılar Bahçelievler'de motosikletteki iki kapkaççı, yolda yürüdüğü sırada Ahmetcan Suguti'nin elindeki cep telefonunu kaparak uzaklaştı. Kapkaç anları güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Yaşadıklarını anlatan Suguti, "Telefonumdan gideceğim yerin konumuna bakıyordum. Elimden hızlıca çekip, telefonu alarak kaçtılar" dedi.
13.11.2022 Yaşam
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ: Kılıçdaroğlu köstebek bürokratlarıyla kapkaç siyaseti yapıyor
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ: Kılıçdaroğlu köstebek bürokratlarıyla kapkaç siyaseti yapıyor Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na sert tepki göstererek, muhalefet liderinin hükümetteki ‘köstebek bürokratlar’ vasıtasıyla projeleri önceden öğrenerek kendi projesi gibi paylaştığını ve ‘kapkaç’ siyaseti' yaptığını söyledi. Bakan Bozdağ, iktidar umudunu Türkiye’nin felaketine bağlayan hastalıklı zihniyetlerin olduğunu da söylerken, İsveç ve Finlandiya’nın sözlerini tutmaması halinde NATO’ya giremeyeceğini açıkladı.
17.09.2022 Siyaset
6 elektrikli bisiklet çaldı, 7'ncisinde yakalandı
6 elektrikli bisiklet çaldı, 7'ncisinde yakalandı Adana’da son bir ayda 6 farklı adresten elektrikli bisiklet çalan Mustafa G., 7’nci bisikleti çalacağı sırada yakalandı. Hırsızlık anları güvenlik kamerasına yansırken Mustafa G.’nin 34 ayrı suç kaydı olduğu ortaya çıktı.
11.07.2022 Yaşam
Banka ve noterden çıkanları takip edip binlerce TL'yi böyle çaldılar
Banka ve noterden çıkanları takip edip binlerce TL'yi böyle çaldılar Kocaeli’de bir vatandaşın 100 bin TL’sini kapkaç yöntemiyle çalan 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
17.12.2021 Yaşam
Banka ve noterden çıkanları takip edip binlerce TL'yi böyle çaldılar
Banka ve noterden çıkanları takip edip binlerce TL'yi böyle çaldılar Kocaeli’de bir vatandaşın 100 bin TL’sini kapkaç yöntemiyle çalan 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
17.12.2021 Yaşam
İçişleri Bakanlığı Sözcüsü Çataklı'dan flaş 'Afgan göçmen' açıklaması
İçişleri Bakanlığı Sözcüsü Çataklı'dan flaş 'Afgan göçmen' açıklaması İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, "Türkiye'ye Afganistan'dan gelen düzensiz göçmen sayısında, geçmiş yıllara oranla farklı bir artış, son olaylara bağlı anormal bir yükseliş, ülkemiz sınırlarına dayanmış kafileler halinde yeni büyük bir göç akımı şu an için asla söz konusu değildir" dedi.
6.09.2021 Gündem
Altın kolye kapkaççısı yakalandı
Altın kolye kapkaççısı yakalandı Adana'da sokakta yürüyen Leyla Gülün (51), boynundaki altın kolyeyi koparıp çalarak kaçan bisikletli Mehmet Ali Çakar (19), yakalanıp, tutuklandı. Kapkaç anları ise güvenlik kamerasına yansıdı.
3.09.2021 Yaşam
Şile'de yağmur; dereler taştı, mahalle sular altında kaldı
Şile'de yağmur; dereler taştı, mahalle sular altında kaldı Şile'de yağmur sonrası dereler taştı. Çavuş Mahallesi'nde evler sular altında kaldı. Sel sularının tahliyesi için çalışma başlatıldı. Su basan mahalle havadan görüntülendi.
3.07.2021 Yaşam
Ankara'da hortum çıktı! Büyük panik
Ankara'da hortum çıktı! Büyük panik Ankara’da Şereflikoçhisar'ın Yeşilova Mahallesi'nde, yerleşim alanlarına yaklaşık 3 kilometre uzaklıkta hortum meydana geldi. Yerden metrelerce gökyüzüne yükselen hortum, paniğe neden oldu. Yaklaşık 10 dakika etkili olan hortum, cep telefonu kameralarıyla görüntülendi. Öte yandan İstanbul Şile'de de yağmurun ardından dereler taştı. Evler sular altında kaldı. Sel sularının tahliyesi için çalışma başlatıldı.
3.07.2021 Gündem
Genç kız rezalete isyan etti! Yanına yaklaşıp pantolonuna...
Genç kız rezalete isyan etti! Yanına yaklaşıp pantolonuna... Bursa'da çalıştığı iş yerinin kapısından girmeye çalışan Didem Turan'ın (21) arka cebinde bulunan cep telefonunu alıp kaçan şüpheli, güvenlik kameralarınca görüntülendi. Şüphelinin arkasından bir süre giden ancak yakalayamayacağını anlayınca polise ihbarda bulunan Turan, "Çok korktum. 5 senedir buradayım ilk defa böyle bir şey gördük. Cep telefonunu geçen yıl 3 bin 100 liraya almıştım. Şüphelilerin yakalanmasını istiyorum. dedi.
23.05.2021 Yaşam
Sabah işlerine giden kadınların kabusu oldular
Sabah işlerine giden kadınların kabusu oldular İstanbul Esenyurt'ta 10 günde 11 farklı suça karışan çete, polis ekiplerinin kıyafetlerinden kimliklerini tespit etmesi sonucu yakalandı.
20.05.2021 Yaşam
Kapkaça uğrayan kadın metrelerce sürüklendi
Kapkaça uğrayan kadın metrelerce sürüklendi Şişli'de sabah saatlerinde sokakta yürüyen kadın kapkaça uğradı. Çantasını bırakmayan kadın otomobil tarafından metrelerce sürüklendi. O anlar güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.
23.03.2021 Gündem
Kadınların korkulu rüyası oldu! Daha 10 yaşında
Kadınların korkulu rüyası oldu! Daha 10 yaşında İstanbul'da 10 yaşındaki yan kesici kadınlar korkulu rüyası oldu. Suç dünyasında 'Gölge' kod adı ile tanınan B.G'nin tam 504 suç dosyası var.
8.03.2021 Gündem
Gaziantep'te 8 kapkaç olayına karışan 7 kişi tutuklandı
Gaziantep'te 8 kapkaç olayına karışan 7 kişi tutuklandı Gaziantep'te, 15 günde 8 kapkaç olayına karışan 7 şüpheli, kimlikleri güvenlik kameralarından tespit edilerek yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler, sevk edildikleri adliyede tutuklandı.
3.03.2021 Gündem
Çalıntı motosikletle 3 kadının çantasını çalan kapkaççılar yakalandı
Çalıntı motosikletle 3 kadının çantasını çalan kapkaççılar yakalandı Adana'da çalıntı iki motosikletle 3 kadının çantasını kapkaç yöntemiyle çaldıkları tespit edilen 4 kişi, polisin düzenlediği operasyonla yakalandı. Şüphelilerin daha önce de Kozan ilçesine gittikleri ve burada da bir iş yerinin camını kırıp cep telefonu çaldıkları belirlendi. Hırsızlık anları güvenlik kamerasına yansırken, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 4 şüpheli, tutuklandı.
12.01.2021 Gündem
Çocuk Çete üyeleri bu sefer polis amcadan kaçamadı
Çocuk Çete üyeleri bu sefer polis amcadan kaçamadı Yenimahalle İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, yankesicilik, kapkaç, motosiklet hırsızlığı ve uyuşturucu madde taşıyıcılığı yapan yaş aralığı da 10 ila 17 arasında bulunan çocukları enseledi.
18.07.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kapkaç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kapkaç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.