Kapalı Çarşı

Kapalı Çarşı

Son dakika kapalı çarşı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kapalı çarşı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kapalı çarşı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kapalı Çarşı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kapalı çarşı gelişmeleri de dahil olmak üzere 480 kapalı çarşı haberi bulunmuştur. Tüm kapalı çarşı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Altın fiyatları 9 Mayıs'ta yükselişe başladı! Gram ve çeyrekte rekor Mayıs sonunda! bugün gram, çeyrek, yarım, Cumhuriyet altın ve 22 ayar bilezik ne kadar oldu?
Altın fiyatları 9 Mayıs'ta yükselişe başladı! Gram ve çeyrekte rekor Mayıs sonunda! bugün gram, çeyrek, yarım, Cumhuriyet altın ve 22 ayar bilezik ne kadar oldu? Altın fiyatlarında değişkenlik anlık olarak değişebiliyor. Yatırımlarını altın olarak yapan bireyler ise Kapalı Çarşı başta olmak üzere bankalarda ve serbest piyasada gram, çeyrek altın kaç TL sorusuna yanıt arıyor. Bugün Kapalıçarşıda altın fiyatlarında hafif düşüş eğilimi varken asıl rekorun Mayıs sonunda gelebileceği işaret ediliyor. Peki 9 Mayıs Perşembe çeyrek altın ne kadar? Gram altın bugünkü fiyatı kaç TL?
9.05.2024 Ekonomi
24 Nisan 2024 altın fiyatlarında son durum: Gram, çeyrek, yarım, Cumhuriyet, tam altın ve 22 ayar bilezik ne kadar?
24 Nisan 2024 altın fiyatlarında son durum: Gram, çeyrek, yarım, Cumhuriyet, tam altın ve 22 ayar bilezik ne kadar? Yatırımını altından yana kullanan vatandaşlar kuyumcu ve Kapalı Çarşı piyasasını takip ediyor. Altının gramı, haftaya düşüşle başlamasının ardından bugün 2.437 TL'den işlem görüyor. Peki, çeyrek altın ve gram altın fiyatları bugün kaç TL?
24.04.2024 Ekonomi
Gram altında hesap değişti! Faiz kararı altın fiyatlarına yansıdı, alım fırsatı için tarih verildi
Gram altında hesap değişti! Faiz kararı altın fiyatlarına yansıdı, alım fırsatı için tarih verildi Altın fiyatları için kritik uyarı geldi. Altın fiyatları son dakika alış-satış rakamları en çok araştırılan konu başlıkları arasında yer alıyor. Yatırım yapmak isteyen vatandaşlar, Kapalı Çarşı verileri ile güncel ve anlık rakamları yakından takip ediyor. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası yatırımcıları uyardı. İşte detaylar...
22.03.2024 Ekonomi
Altın fiyatları için kritik uyarı! Fark bir anda gram başına 250 lirayı geçti
Altın fiyatları için kritik uyarı! Fark bir anda gram başına 250 lirayı geçti Altın fiyatları son dakika alış-satış rakamları en çok araştırılan konu başlıkları arasında yer alıyor. Yatırım yapmak isteyen vatandaşlar, Kapalı Çarşı verileri ile güncel ve anlık rakamları yakından takip ediyor. Mart ayında yükseliş trendini güçlendiren sarı madende hareketli seyir devam ediyor. Birkaç hafta içerisinde gram altının serbest piyasa fiyatı ile Kapalıçarşı’da, kuyumcularda satılan fiyatı arasında makas 250 lirayı aştı. Peki altın fiyatları kuyumcularda neden daha da yükseldi? Konuyla ilgili merak edilenler haberin detayında...
21.03.2024 Ekonomi
Altın fiyatlarında son  dakika gelişmesi! Rekor fark 250 TL'yi aştı
Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi! Rekor fark 250 TL'yi aştı Altın fiyatları son dakika alış-satış rakamları en çok araştırılan konu başlıkları arasında yer alıyor. Yatırım yapmak isteyen vatandaşlar, Kapalı Çarşı verileri ile güncel ve anlık rakamları yakından takip ediyor. Mart ayında yükseliş trendini güçlendiren sarı madende hareketli seyir devam ediyor. Birkaç hafta içerisinde gram altının serbest piyasa fiyatı ile Kapalıçarşı’da, kuyumcularda satılan fiyatı arasında makas 250 lirayı aştı. Peki altın fiyatları kuyumcularda neden daha da yükseldi? Konuyla ilgili merak edilenler haberin detayında...
21.03.2024 Ekonomi
Altın fiyatları ile ilgili beklenen haber geldi! Alım fırsatı başladı, işte detaylar
Altın fiyatları ile ilgili beklenen haber geldi! Alım fırsatı başladı, işte detaylar Altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri yatırımcılar tarafından yakınsan takip ediliyor. Altın fiyatları Fed faiz kararı ile yönünü belirleyecek. 2 haftadır baskı altında olan ons altın fiyatı haftaya yatay seyrini koruyarak başladı. Altın gram fiyatı ise güne kısmi yükseliş kaydederek başladı. Altın piyasasındaki hareketlilik sonrası 2 altın piyasası uzmanından çarpıcı yorum geldi. İslam Memiş ve Candaş Atalay, altın fiyatları beklentilerini rakam vererek açıkladı.
29.01.2024 Ekonomi
800 bin liralık kemerin imitasyonu 700 liraya satılıyor
800 bin liralık kemerin imitasyonu 700 liraya satılıyor Kahramanmaraş'ta imitasyon takılara ilgi her geçen gün artıyor. Gerçeğinden farksız ürünler, 20 liradan 800 liraya kadar alıcı buluyor.
19.01.2024 Gündem
Gram altın için yeni rekor tahmini yapıldı! Sürprizlere hazırlıklı olun
Gram altın için yeni rekor tahmini yapıldı! Sürprizlere hazırlıklı olun Altın fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken açıklama geldi. Faiz kararlarımı sonrası bir süredir düşüşte seyreden altın fiyatları yeniden yükselişe geçti. Konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulunan Altın ve Piyasa Uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk önümüzdeki süreçte altın fiyatlarının hangi seviyede olacağına vurgu yaptı.
26.09.2023 Ekonomi
Kapalıçarşı'da 80 milyonluk sahte altın operasyonu! Çok sayıda materyal ele geçirildi
Kapalıçarşı'da 80 milyonluk sahte altın operasyonu! Çok sayıda materyal ele geçirildi Kapalıçarşı'da altın operasyonu! İstanbul emniyeti tarafından Kapalıçarşı’daki bir kuyumcu atölyesine gerçekleştirilen operasyonda, piyasa değeri yaklaşık 80 milyon lira olan 50 kilogram sahte altın ve sahte altın imalatında kullanılan çok sayıda materyal ele geçirildi.
20.07.2023 Ekonomi
Altın fiyatları dibi gördü! 'Finansal tufan geliyor'
Altın fiyatları dibi gördü! 'Finansal tufan geliyor' Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Türkiye'de 14 Mayıs seçimleri öncesi Kapalı Çarşı'da gram altın satış fiyatı 1500 TL'ye yaklaşmıştı. Ons altında düşüşler geldi. Yurt içi piyasada altının gram satış fiyatı 1250 TL'ye kadar düştü. Öte yandan uzman isim piyasalarla ilgili dikkat çeken bir uyarıda bulundu. Peki altın fiyatları neden düşüyor? İşte altın fiyatlarıyla ilgili son dakika tüm detaylar...
21.05.2023 Ekonomi
Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Altın fiyatları dibi gördü, yeni rekor gelecek mi?
Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Altın fiyatları dibi gördü, yeni rekor gelecek mi? Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Altın fiyatları dibi gördü. Peki altın fiyatları neden düşüyor. Altın fiyatlarında yeni rekor gelecek mi? Öte yandan Türkiye'de 14 Mayıs seçimleri öncesi Kapalı Çarşı'da gram altın satış fiyatı 1500 TL'ye yaklaşmıştı. Ancak seçim belirsizliğinin ortadan kalkmasıyla makas daralırken bir yandan da ons altında da düşüşler geldi. Hafta kapanırken yurt içi piyasada altının gram satış fiyatı 1250 TL'ye kadar düştü. Ons altın, 1.960 dolar civarına kadar geriledi ve ABD borç limiti müzakerelerine ilişkin artan iyimserlik ve Fed'den gelen şahin sinyallerin baskı oluşturmasıyla son düşüşünü yüzde 2'lik kayıp noktasına getirdi. İşte altın fiyatlarıyla ilgili tüm detaylar...
19.05.2023 Ekonomi
Dünya bu görüntüleri konuşuyor: İnsanları hiç bu kadar cesur görmedim
Dünya bu görüntüleri konuşuyor: İnsanları hiç bu kadar cesur görmedim Depremden sonra Hatay'daki arama kurtarma çalışmalarında yer alan İngiliz ekipteki Adam Varey, "İnsanları hiç bu kadar cesur görmedim" dedi. Bir diğer isim Jim Davison ise "Kuşkusuz, Türk halkının felaketle baş etme şekli inanılmazdı" ifadesini kullandı. Çin televizyonunda yayınlanan görüntüler ise dünyada ses getirdi.
25.02.2023 Dünya
Zeynep ve Doruk'un aşkı filizlendi! O Kız  10. bölümde neler oldu?
Zeynep ve Doruk'un aşkı filizlendi! O Kız 10. bölümde neler oldu? Kanal D'nin yeni sezona damga vuran dizisi O Kız, 23 Kasım Çarşamba günü seyircilerle buluştu. Son bölümde Doruk ile Zeynep yakınlaşmaya başladı ve bunu fark eden Ozan ufak çaplı kıskançlık krizine girdi. Peki, O Kız 10. bölümde neler oldu?
24.11.2022 Magazin
Eşini ve bir adamı yolda gözünü kırpmadan öldüren kocanın ilk ifadesi kan dondurdu
Eşini ve bir adamı yolda gözünü kırpmadan öldüren kocanın ilk ifadesi kan dondurdu Afyonkarahisar'da, tartıştığı İbrahim Duru (27) ile eşi Sibel Uyanık'ı (30) tabancayla öldürüp, baba Adil Duru'yu (55) ise yaralayan Mehmet Ali Uyanık (37) tutuklandı. Uyanık'ın, ifadesinde; berberde tıraş olduğu sırada dışarıda bekleyen eşi ile İbrahim Duru'yu konuşurken gördüğünü, olayın bu nedenle yaşandığını söylediği öğrenildi.
17.08.2022 Yaşam
Sandıklı cinayeti! Afyon sandıklı cinayeti nedir, olay nasıl oldu?
Sandıklı cinayeti! Afyon sandıklı cinayeti nedir, olay nasıl oldu? Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde Mehmet Ali Uyanık, eşiyle birlikte kahvenin önünden geçerken tartıştığı İbrahim D. (27) ve babası Adil D.'ye tabancayla ateş açtı. Ardından bir işyerine sığınan eşi Sibel Uyanık'ı (37) vurdu. Sibel Uyanık ile İbrahim D. hayatını kaybederken, Adil D. ise ağır yaralandı. Olay sonrası yapılan paylaşım ise şoke etti. Peki, Afyon sandıklı cinayeti nedir, olay nasıl oldu? İşte Sandıklı cinayeti…
17.08.2022 Yaşam
Eşi ile 1 kişiyi öldürdükten sonra 'İntikam benim işim' paylaşımı yaptı
Eşi ile 1 kişiyi öldürdükten sonra 'İntikam benim işim' paylaşımı yaptı Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde Mehmet Ali Uyanık, eşiyle birlikte kahvenin önünden geçerken tartıştığı İbrahim D. (27) ve babası Adil D.'ye tabancayla ateş açtı. Ardından bir işyerine sığınan eşi Sibel Uyanık'ı (37) vurdu. Sibel Uyanık ile İbrahim D. hayatını kaybederken, Adil D. ise ağır yaralandı. Olay yerinden kaçtıktan sonra sosyal medya hesabından 'İntikam benim işim' paylaşımı yapan zanlı Uyanık, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
16.08.2022 Yaşam
Dünyaca ünlü yıldız Boğaz'da Türk kızıyla evlendi! Düğüne yıldız yağdı
Dünyaca ünlü yıldız Boğaz'da Türk kızıyla evlendi! Düğüne yıldız yağdı Dünyaca ünlü dizi “Ölmek İçin On Üç Sebep”in başrol oyuncusu Justin Prentice, Türk kız arkadaşı Mirel Okumuş ile İstanbul’da evlendi. Düğüne Amerikalı oyuncular da katıldı.
28.07.2022 Magazin
CHP’ye tepki gösteren Mevlüde teyze Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü
CHP’ye tepki gösteren Mevlüde teyze Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü Elazığ’da CHP heyetine tepki göstererek gündeme gelen 74 yaşındaki Mevlüde Benderlioğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile telefonda görüştü.
23.07.2022 Gündem
Gurbetçiler kapış kapış alıyor! Fiyatı 92 euro oldu
Gurbetçiler kapış kapış alıyor! Fiyatı 92 euro oldu Dünyanın çeşitli ülkelerinden memleketlerine gelen gurbetçiler döviz piyasasındaki hareketlilik nedeniyle altına yöneldi. Mustafa Aslan isimli kuyumcu, geçen yıl 80 euro olan çeyrek altının bu yıl 92 euro olduğunu belirterek "Altın euroya karşı daha fazla prim yaptı. O sebepten dolayı gurbetçi arkadaşlarımız euro yerine altını tercih etti." ifadelerini kullandı. İşte son dakika haberinin detayları...
16.07.2022 Ekonomi
Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Altında peş peşe tahminler! Altın için yeni rekor açıklaması! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın...
Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Altında peş peşe tahminler! Altın için yeni rekor açıklaması! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın... Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Altın fiyatlarında dalgalı seyir devam ediyor. Altın fiyatlarıyla ilgili uzmanlardan peş peşe tahminlerde bulunuldu. Altın fiyatları için yeni rekor için tarih verildi. Öte yandan bugüne 1852 dolardan başlayan ons altın şu dakikalarda hafif gerileyerek 1849 dolardan işlem görüyor. Ons altında gün içerisinde en düşük 1847 dolar, en yüksek ise 1858 dolar seviyeleri görüldü. Yurt içinde ise gram altın fiyatı dolar kurundaki hareketlere paralel bir seyir izliyor. Salı günü 899 liradan yönünü yukarı çeviren gram altın çarşamba günü 915 liraya kadar yükseldikten sonra 911 liradan kapandı. Bugüne 911 liradan başlayan gram altın şu dakikalarda hafif primli bir seyir izleyerek 913 liradan işlem görüyor. Gram altında gün içerisinde en düşük 909 lira, en yüksek ise 913 lira seviyeleri görüldü. Peki altın fiyatları daha yükselecek mi? Altın fiyatlarında düşüş durdu mu? Altın fiyatları ne zaman alım fırsatı verir? İşte altın fiyatlarıyla ilgili son dakika tüm gelişmeler...
12.05.2022 Ekonomi
Altın fiyatlarıyla ilgili rekor tahmin! Bu rakamlar ilk kez telaffuz ediliyor, gram, çeyrek, yarım, tam altın...
Altın fiyatlarıyla ilgili rekor tahmin! Bu rakamlar ilk kez telaffuz ediliyor, gram, çeyrek, yarım, tam altın...  Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika rekor tahmini! Yeni altın yorumu piyasayı altüst etti. Altın fiyatlarında yeni rekor geliyor. Altın alımı için tarih verildi. Altın ne kadar olacak? Bu fiyattan altın alınır mı? Altın kaç paraya düşer? Altın yıl sonu ne kadar olacak? soruları yanıtını buldu. Altın fiyatları son dakika gelişmeleri yatırım yapmak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Yeni tahminler altın yatırımlarına yön veriyor. Uzmanlar tarafından art arda açıklamalar geldi. Altın fiyatlarıyla ilgili yeni tahmin piyasada bomba etkisi yarattı. Tarih verildi. Gram altın 1.450 lira olacak. Şu anki altın fiyatları alım fırsatı olarak değerlendiriliyor. Alım satım ve kar amacı güden vatandaşlar ise altın fiyatları bugün ne kadar, kaç TL, 3 Nisan 2022 bugün cumhuriyet, yarım, tam, çeyrek ve gram altın fiyatları ne kadar oldu sorularına yanıt arıyor. Kapalıçarşı'dan canlı ve güncel rakamların takibi yapılabiliyor. Ons altın 2 bin dolar seviyelerinden uzaklaşarak bin 900 dolar seviyelerinde işlem görüyor. İşte altın fiyatları son dakika canlı rakamlar....
3.04.2022 Ekonomi
Gram altın ne kadar, gram altın kaç TL? 3 Mart bugün tam, yarım, çeyrek ve gram altın fiyatı!
Gram altın ne kadar, gram altın kaç TL? 3 Mart bugün tam, yarım, çeyrek ve gram altın fiyatı! Gram altın, kurda ve ons altında yaşanan yükselişle birlikte 880TL seviyesine kadar çıktı. Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşın sorun durumu ve gerçekleşecek müzakerelerin sonuçları yakından takip ediliyor. Öte yandan altının ons fiyatı, 3 Mart Perşembe günü 1.928 dolardan işlem görürken, kapalı çarşı fiyatları, altın piyasasında en düşük “gram” 876 TL, en yüksek “cumhuriyet altını” 5.900 TL oldu. Peki, 3 Mart bugün tam, yarım, çeyrek ve gram altın ne kadar? Gram altın kaç TL?
3.03.2022 Ekonomi
Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Gittikçe yükseliyor, kritik seviye aşıldı! Bomba tahmin geldi, Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın...
Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Gittikçe yükseliyor, kritik seviye aşıldı! Bomba tahmin geldi, Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın... Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Kritik sınır aşıldı. Fiyatlar fırladı. Avrupa ve ABD'den Ukrayna ile Rusya arasındaki gerilime ilişkin art arda gelen açıklamalar, piyasalarda deprem etkisi yarattı. Alım satım yapacak olan vatandaşların gündeminde altın fiyatları son dakika hareketliliği yer alıyor. Döviz kurunda yaşanan yükseliş sebebiyle altın fiyatları son durum merak ediliyor. Hem ons altındaki yükselişten hem de doların uluslararası piyasalarda değer kazanmasından dolayı gram altın fiyatları da yükselişe geçti. Peki tam, yarım, cumhuriyet, gram ve çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu? İşte altın fiyatları canlı son dakika bilgiler…
12.02.2022 Ekonomi
Maliyeti 60 bin lira, yapımı üç ay sürüyor! 36 Osmanlı padişahı...
Maliyeti 60 bin lira, yapımı üç ay sürüyor! 36 Osmanlı padişahı... Yapımı 3 ay, maliyeti ise 60 bin lira, üzerinde ise Osmanlı padişahları tuğralarıyla yer alıyor. Mardin'de yaşayan “Sofi usta” lakaplı Seyfettin Çelik, negatif nakış sanatı ile 36 Osmanlı padişahın portrelerini minyatür halinde tek tek çizerek bir tespihte topladı. Tespihin yapımı 3 ay sürerken, maliyeti ise 60 bin lira olarak belirlendi.
9.02.2022 Ekonomi
Kuyumcudan 11 çeyrek altın çaldı! Otelde yakalandı
Kuyumcudan 11 çeyrek altın çaldı! Otelde yakalandı Şişli'de kuyumcudan 11 adet çeyrek altın çalan hırsız kamera kayıtlarından tespit edilerek yakalandı. Hırsızlık anı ise işyerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
6.01.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Kapalı Çarşı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kapalı çarşı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.