Kanyon Avm

Kanyon Avm

Son dakika Kanyon AVM haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kanyon AVM ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kanyon AVM haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kanyon Avm

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kanyon avm gelişmeleri de dahil olmak üzere 181 kanyon avm haberi bulunmuştur. Tüm kanyon avm haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hazal Subaşı: Sınır koyacağım bir kuralım yok
Hazal Subaşı: Sınır koyacağım bir kuralım yok Oyuncu Hazal Subaşı, önceki akşam Kanyon AVM'de gerçekleşen, tüm Türkiye’yi yaşama tutunma mücadelesi ile kendisine hayran bırakan Neslican Tay’ın yaşam öyküsü anlatan ‘Demir Kadın: Neslican’ filminin galasına katıldı. Ünlü oyuncu galada samimi açıklamalarda bulundu.
27.01.2023 Magazin
Ünlü iş adamı Nevzat Aydın'a takip şoku!
Ünlü iş adamı Nevzat Aydın'a takip şoku! Yemek Sepeti’nin İstanbul Şişli’deki genel merkezini farklı tarih ve saat dilimleri içerisinde farklı açılardan görüntülendiği tespit edildi. Bina yönetimi 4 gün boyunca farklı araçlarla yüzleri maskeli kişilerin keşif hazırlığında ileri sürerek şirkete mail attı. Mailde Yemek Sepetinin CEO’su Nevzat Aydın’ın binaya farkı kapılardan giriş yapması konusunda uyarı yapılınca Nevzat Aydın adli makamlardan yardım istedi.
21.12.2020 Yaşam
Ali Yerlikaya yeni projesini açıkladı
Ali Yerlikaya yeni projesini açıkladı ATV dizisi 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz''da rol alan Ali Yerlikaya, önceki gün Kanyon AVM'de görüntülendi.
29.02.2020 Magazin
'Şahane Hayaller'in galası yapıldı
'Şahane Hayaller'in galası yapıldı Nalet Bebe lakaplı sosyal medya fenomeni Ömer Başdoğan’ın hem senaryosunu yazdığı hem de başrolünü üstlendiği “Şahane Hayaller” filminin galası önceki akşam Kanyon AVM’de yapıldı.
7.02.2020 Magazin
Bedava yılbaşı eğlencesi
Bedava yılbaşı eğlencesi Yılbaşını eğlenceli geçirmek isteyenler için birçok seçenek var. En popüler adreslerden İstanbul, ışıl ışıl caddeleriyle yeni yıla hazır. İzmir, Edirne, Mersin, Antalya gibi birçok şehirde de ücretsiz konserler, yeni yıl pazarları, animasyon ve dans gösterileriyle 2020’ye coşkulu bir merhaba denilecek
29.12.2019 Yaşam
Sıfır makyaj Cansu!
Sıfır makyaj Cansu! Bir süredir ekranlardan uzak olan oyuncu Cansu Dere, önceki gün Kanyon AVM'de görüntülendi.
18.10.2019 Magazin
Fikret Ali için alışveriş
Fikret Ali için alışveriş Geçtiğimiz şubat ayında Ali Atay’la evlenen ve anne olmak için gün sayan Hazal Kaya, hazırlıklara devam ediyor.
14.09.2019 Magazin
Yasemin Özilhan: Şıklığın markayla ilgisi yok
Yasemin Özilhan: Şıklığın markayla ilgisi yok Ünlülerin arasında stiliyle gündeme gelen ve ikon olarak gösterilen Yasemin Özilhan bir aylık tatilini bitirip İstanbul’a döndü.
29.08.2019 Magazin
Bergüzar Korel'in bebeğinin cinsiyeti belli oldu mu?
Bergüzar Korel'in bebeğinin cinsiyeti belli oldu mu? Bergüzar Korel ile eşi Halit Ergenç önceki gün Levent’teki Kanyon AVM’de görüntülendi
20.08.2019 Magazin
Engin Akyürek: Belki ben de aşkı bulurum
Engin Akyürek: Belki ben de aşkı bulurum ‘Bir Aşk İki Hayat’ filminin başrol oyuncuları Engin Akyürek ve Bergüzar Korel, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde halkla buluştu. Kanyon AVM’de gerçekleşen buluşmaya ilgi yoğundu.
16.02.2019 Magazin
Adaylık yok
Adaylık yok Ferzan Özpetek’in son filmi ‘Napoli’nin Sırrı’nın özel gösterimi önceki akşam Kanyon AVM’de yapıldı.
19.10.2018 Magazin
Galanın yıldızı
Galanın yıldızı ‘Göktaşı’ filminin galası, önceki akşam Kanyon AVM’de gerçekleşti.
27.09.2018 Magazin
Playboy güzeli ile birlikte görüntülendi
Playboy güzeli ile birlikte görüntülendi Uzun zamandır ortalarda görünmeyen oyuncu İlker İnanoğlu, hayranlarının kurbanı oldu.
10.09.2018 Magazin
Hedefim 5 milyon kişi
Hedefim 5 milyon kişi ‘Çılgın Sedat’ lakaplı Sedat Kapurtu’nun yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu yazdığı ve oyuncu olarak yer aldığı ‘Benim Adım Ossman’ filminin basın tanıtımını önceki gün Kanyon AVM’de gerçekleştirdi.
10.08.2018 Magazin
‘Deniz ve  Güneş’in  hikayesi
‘Deniz ve Güneş’in hikayesi ŞAFAK Pekdemir ile Burak Serdar Şanlı’nın başrolü paylaştığı ‘Deniz ve Güneş’ filminin galası Kanyon AVM’de gerçekleşti.
30.05.2018 Magazin
Sinema gecesi
Sinema gecesi Cem Yılmaz, sevgilisi Defne Samyeli ve yakın arkadaşı Ozan Güven ile Kanyon AVM’de Gina Restoran’da akşam yemeği yedi.
29.05.2018 Magazin
‘Balkaymak’ tadında gala
‘Balkaymak’ tadında gala Onur Tan’ın yönettiği ‘Balkaymak’ın galası, önceki akşam Kanyon AVM’de gerçekleşti.
15.05.2018 Magazin
Çektiği zamanı unuttu
Çektiği zamanı unuttu Fatih Artman, Demet Evgar, Hale Sürel, Ezgi Eyüboğlu ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun başrolünü paylaştığı, ‘Aşkın Gören Gözlere İhtiyacı Yok’ filminin galası önceki akşam Kanyon AVM’de yapıldı.
9.05.2018 Magazin
İtalyan mutfağı  severlerin buluşma yeri  GINA
İtalyan mutfağı severlerin buluşma yeri GINA Açıldığı günden beri lezzet çizgisini asla bozmayan mekanlardan biri de hiç şüphesiz Kanyon AVM’de yer alan Gina... İtalyan mutfağını kusursuz bir şekilde tat meraklıları için sunan mekan, mevsimine göre oluşturduğu mönüsü ile de dikkat çekiyor. İç dekorasyonundan yemeklerine kadar içeri girer girmez kendinizi İtalya’da hissedeceğiniz Gina’nın yazlık mönüsünü Executive Şef Moreno Polverini ile konuştuk.
4.05.2018 Magazin
Furkan'dan 'yeni Havuç' yorumu
Furkan'dan 'yeni Havuç' yorumu Çocuklar Duymasın'da uzun süre 'Havuç' karakterine hayat veren Furkan Kızılay, eski dizisinde yerine getirilen isim için "Zor bir şeyin altına girdi. İşi çok zor" dedi.
27.04.2018 Magazin
Evde eşimden baskı görüyorum
Evde eşimden baskı görüyorum Şahan Gökbakar’ın yeni filmi ‘Kayhan’ın galası önceki akşam Kanyon AVM’de yapıldı.
8.02.2018 Magazin
25 yıl sonra bile izlenecek
25 yıl sonra bile izlenecek Merakla beklenen ‘Arif V 2016’ filminin basın gösterimi önceki gün gerçekleşti. Cem Yılmaz, “25 yıl sonra bile izlenebilecek filmler yapmayı hedefliyorum. Bugüne kadar yazdığım en iyi senaryoyu izleyeceksiniz” dedi
3.01.2018 Magazin
Alışverişin adresi yılbaşı pazarları
Alışverişin adresi yılbaşı pazarları Şehrin farklı noktalarında kurulan tasarım ve yılbaşı pazarlarında, modadan takıya, seramikten oyuncağa kadar birbirinden renkli hediye seçenekleri bulmak mümkün.
22.12.2017 Arşiv
Belçim’den yeni imaj
Belçim’den yeni imaj İngiltere’ye taşındıktan sonra Londra-İstanbul arası mekik dokuyan oyuncu Belçim Bilgin, yakın arkadaşı Beren Saat ile önceki gün Kanyon AVM’de buluştu.
19.12.2017 Magazin
Aile arasında köşe kapmaca
Aile arasında köşe kapmaca ‘Aile Arasında’ filminin galasına yeni sevgilileriyle gelen Pelin Öztekin ile eski nişanlısı Kıvanç Arslan karşılaşmamak için akla karayı seçti
29.11.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kanyon Avm ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kanyon avm haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.