Kanser Hastası

Kanser Hastası

Son dakika kanser hastası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kanser hastası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kanser hastası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kanser Hastası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kanser hastası gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.045 kanser hastası haberi bulunmuştur. Tüm kanser hastası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yoğun bakımda tedavi gören hastaya cinsel saldırı! Mahkemenin kararına aileden itiraz
Yoğun bakımda tedavi gören hastaya cinsel saldırı! Mahkemenin kararına aileden itiraz İzmir'de, Ege Üniversitesi (EÜ) Hastanesi'nde yoğun bakımda tedavi gören ve erkek hemşirenin cinsel saldırısına uğrayan 4'üncü evre akciğer kanseri hastası N.C.'nin (63) yakınları, hastaneye 2 milyon TL'lik manevi tazminat davası açtı. Mahkeme, 600 bin TL tazminat ödenmesini hükmederken, aile istinafa başvurdu. İstinaf başvuruyu reddetti ancak hakimlerden 1'i karara şerh koyup, 1 milyon TL ödenmesini istedi. Aile, kararı Danıştay'a taşıdı.
18.03.2024 Gündem
Gazzeli hastalar Türkiye'de! Bakan Koca bizzat karşıladı
Gazzeli hastalar Türkiye'de! Bakan Koca bizzat karşıladı İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarında yaralanan çoğunluğu kanser hastası olan 61 hasta ve beraberindeki 49 refakatçıyı taşıyan uçak Ankara Etimesgut Askeri Havalimanına indi. Hastaları Sağlık Bakanı Fahrettin Koca karşıladı.
20.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gazze'den getirilen hastalara ziyaret
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gazze'den getirilen hastalara ziyaret Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gazze'den Türkiye'ye getirilen ve Ankara Bilkent Şehir Hastanesi'nde tedavi altına alınan kanser hastalarını ziyaret etti.
16.11.2023 Gündem
Bakan Koca: 15-16 yıl sonra bütün şehir hastaneleri hepsi bu devletin
Bakan Koca: 15-16 yıl sonra bütün şehir hastaneleri hepsi bu devletin Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sağlık hizmeti sunan ve sunacak olan bütün şehir hastanelerinin 15-16 yıl sonra hepsinin devlete ait olacağını açıkladı.
10.11.2023 Gündem
Bakan Koca duyurdu! Gazze'deki kanser hastası çocuklar Türkiye'ye getirilecek
Bakan Koca duyurdu! Gazze'deki kanser hastası çocuklar Türkiye'ye getirilecek Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu-Bütçe görüşmelerinde açıklamalarda bulunuyor. Koca, "İsrail Sağlık Bakanı ile görüştüm. Çocuklar konusundaki hassasiyeti ifade ettim. Bu durumun inkar edilecek hiçbir yanı yok. Kendisi de haklı olduğumuzu ifade etti. Hastaların Türkiye'ye güvenli sevki için mutabık kaldık. En yakın sürede kanser hastası çocukları Türkiye'ye getirmeye başlayacağız" dedi.
9.11.2023 Gündem
Her gün tüketiyoruz! Sonuçları çok ağır, bu belirtiler varsa doktora gidin
Her gün tüketiyoruz! Sonuçları çok ağır, bu belirtiler varsa doktora gidin Kanser vakaları gün geçtikçe artıyor. Tıpın çoğu zaman çaresiz kaldığı kanserde erken tanı en önemli rolü oynuyor. Özellikle akciğer kanseri yıllarca belirti vermeden ilerleyebiliyor. Genetik faktörler, çevresel etkenler, beslenme ve yaşam şekli kanser riski üzerinde etkili olurken, bu riski azaltmak da mümkün. Uzman isim akciğer kanserinin belirtileri, teşhis ve tedavi süreci ile ilgili yaptığı açıklamada ‘sigara’ vurgusu yaparak, beslenme ve yaşam şeklinin akciğer kanserine etkisini anlattı.
22.10.2023 Sağlık
Kanser tedavisinde umut veren gelişme! Birkaç ay ömür biçilen hasta hayata tutundu
Kanser tedavisinde umut veren gelişme! Birkaç ay ömür biçilen hasta hayata tutundu İngiltere’de bir kanser hastası üzerinde denenen mRNA aşısı umut verdi. Baş ve boyun kanseri teşhisi konulan ve birkaç aylık ömür biçilen Adrian Taylor, kendisine özel hazırlanan mRNA aşısı sayesinde hayata tutundu.
6.09.2023 Sağlık
İstanbul’da 3 kişi maymun dehşetini yaşadı!
İstanbul’da 3 kişi maymun dehşetini yaşadı! Büyükçekmece’de sahibinden kaçtığı iddia edilen maymun 3 kişiye saldırdı. Saldırıya uğrayan 81 yaşındaki Memnune Saygı, "Merdivenin üzerinden atladı. Arkamdan saldırdı. Elimin üzerinden ısırdığını hissettim" dedi.
28.08.2023 Yaşam
Rusya'da 29 yıl önce evlendi! Yıllardır her gün 2-3 kez yapıyor: Çaresizim, yardım edin
Rusya'da 29 yıl önce evlendi! Yıllardır her gün 2-3 kez yapıyor: Çaresizim, yardım edin Hatay'da çalışmaya gittiği Rusya'da, bu ülke vatandaşı Svelena Boz (69) ile tanışıp, evlenen Mehmet Boz (77), 9 yıldır eşine hasret kaldı. Boz, maddi imkanları elvermediği için Rusya'ya gidemediğini belirtip, yetkililerden yardım istedi.
11.08.2023 Yaşam
'Toksik Hanım'ın sırrı ortaya çıktı! ‘Her şeyin ilacı’ olarak kullandı hayatının sonu oldu...
'Toksik Hanım'ın sırrı ortaya çıktı! ‘Her şeyin ilacı’ olarak kullandı hayatının sonu oldu... Gloria Ramirez isimli kadın, bir gece fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Hastanedeki tüm doktorlar ve hemşireler iki çocuk annesi Ramirez’in hayatını kurtarmak için seferber olurken sağlık ekiplerin tek tek bayılması şok etkisi yarattı. Tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybeden Ramirez’e ne olduğunu anlamak için 3 kez otopsi yapan ekipler, aylar sonra kan donduran detaylara ulaştı.
4.07.2023 Dünya
Otogarda valizler karıştı! 500 bin TL’lik altın kayıp
Otogarda valizler karıştı! 500 bin TL’lik altın kayıp Diyarbakır'da yaşayan Maroteaux–Lamy (MPS Tip 6) hastası Medine Sayan’ın (15) tedavisi için biriktirilen yaklaşık 500 bin TL’lik altının içinde bulunduğu kırmızı valiz, bayram ziyareti için gittikleri Mardin’de, aynı renk ve ebatta valizi olan yolcular tarafından alındı. Kızıltepe ilçesinde inip eve giden aile durumu fark edince, güvenlik kamerasından tespit ettikleri yolcuların görüntüleriyle polise şikayette bulundu. Medine’nin dayısı Mehmet Şerif Güngöngür (46), “Medine’nin ilik nakli olması gerekiyor. Babası da kanser hastası. Çok mağdurlar. Çantayı alan kişiler lütfen en yakın karakola götürüp teslim etsinler” dedi.
26.06.2023 Yaşam
Kanser hastalarının kullandığı immünoterapi ilacı ile ilgili dikkat çeken karar! SGK tarafından ödenecek
Kanser hastalarının kullandığı immünoterapi ilacı ile ilgili dikkat çeken karar! SGK tarafından ödenecek Bursa'da 2018 yılında mesane kanseri teşhisi konulan, 3 yıllık tedavi sürecinde, kemoterapi görüp ameliyat olan İrfan Uz (63), doktorunun tavsiyesiyle tanesi 22 bin 500 TL olan ve yılda 17 kez kullanılan, immünoterapi ilacı almaya başladı. SGK’nın ödeme listesinde olmayan ilacı alabilmek için arazisini satan Uz, 2020 yılında ilaç bedellerinin kendisine geri ödenmesi ve ücretsiz alınabilmesi için SGK’ya dava açtı ancak sonucu göremeden, 2021 yılı Nisan ayında hayatını kaybetti. Devam eden davada yerel mahkeme, Uz’un lehine hüküm vererek, immünoterapi ilaçlarının bedelinin SGK tarafından ödenmesine karar verdi.
14.06.2023 Yaşam
'Depremzedeyim' deyip insanları bu yöntemle kandırdı
'Depremzedeyim' deyip insanları bu yöntemle kandırdı Zonguldak'ta kendisini depremzede olarak tanıtım sahte aksesuar satarak dolandırıcılık yaptığı iddia edilen şüpheli gözaltına alındı. Adliyeye girişte gazetecilerin sorusunu yanıtlayan şüpheli, "Hayır karım kanser hastası. Çok ameliyat borcum vardı" dedi.
6.06.2023 Gündem
Seçim güvenliği seferberliği! 596 bin görevli, 73 helikopter, 8 uçak, 61 İHA
Seçim güvenliği seferberliği! 596 bin görevli, 73 helikopter, 8 uçak, 61 İHA Cumhurbaşkanı ikinci tur seçiminin olaysız geçmesi, güvenliğin sağlanması için İçişleri Bakanlığı ülke genelinde teyakkuza geçti. Türkiye geneli 324 bin 409 polis, 193 bin 879 jandarma, 2 bin 640 Sahil Güvenlik, 58 bin 648 güvenlik korucusu ve 17 bin 189 gönüllü güvenlik korucusu olmak üzere toplam 596 bin 765 güvenlik personeli görevlendirildi. Ayrıca 73 helikopter, 8 uçak, 61 İHA, 754 TOMA, 244 bot-gemi göreve hazır bekletilecek.
28.05.2023 Gündem
Otogarda 2'nci tur hareketliliği sürüyor
Otogarda 2'nci tur hareketliliği sürüyor Esenler'de bulunan 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimi hareketliliği yaşanıyor. 
27.05.2023 Gündem
Teşhisi kolaylaştıran yazılımlarıyla TEKNOFEST'te birinci oldular
Teşhisi kolaylaştıran yazılımlarıyla TEKNOFEST'te birinci oldular TEKNOFEST kapsamında düzenlenen 'Sağlıkta yapay zeka' yarışmasında derece alan öğrencilere ödüllerini Sağlık Bakan Yardımcısı Dr. Şuayip Birinci takdim etti.
29.04.2023 Bilim ve Teknoloji
30 daire 300 kişiye satıldı, ortalık karıştı! ‘2 ayda teslim edilecek’ dediler yılan hikayesine döndü
30 daire 300 kişiye satıldı, ortalık karıştı! ‘2 ayda teslim edilecek’ dediler yılan hikayesine döndü Antalya’da piyasada değerinin altında ev almak için bir kooperatifle anlaşan onlarca kişi, 2 ay içerisinde daireleri teslim edilmeyince dolandırıldıklarını anladı. Kooperatif yetkililerinin 30 daireyi emlakçılar aracılığıyla 200-300 kişiye sattığı iddia edilirken, aradan geçen 1 yıla rağmen teslim edilmeyen dairelerin yanına gelen mağdurlar evlerini dışarıdan izlemekle yetindi.
27.04.2023 Yaşam
THY'nin kadın pilotu kansere yenik düştü
THY'nin kadın pilotu kansere yenik düştü Türk Hava Yolları'nda (THY) kaptan pilot olarak görev yapan ve uzun süredir kanser tedavisi gören 41 yaşındaki Ezgi Tosunoğlu Koca hayatını kaybetti. Kansere yenik düşen Koca, THY Uçuş Akademisi'nde 2011 yılında 90 kişiyle birlikte mezun olan tek kadın pilot adayı olmuştu. 
24.03.2023 Yaşam
Ev sahibi ile kiracı arasında 'baltalı' zam kavgası
Ev sahibi ile kiracı arasında 'baltalı' zam kavgası Şişli'de 8 yıldır kiracı olan Tina Ocal (51) ev sahibi Cemal K.'nin evi boşaltması için baltayla ve bıçakla saldırdığı iddiasıyla suç duyurusunda bulundu. Ocal, "Yaşlı olduğu için kapıyı açtık, normal konuşuyordu daha sonra beni duvara itti. Arkasından kocaman bir balta çıkardı. Baltayla saldırmaya çalıştı, canımı zor kurtardım. Günler sonra apartmana girerken bıçakla saldırdı. Yanımda biber gazı vardı öyle kurtuldum" dedi.
16.03.2023 Gündem
Vali Ali Fuat Atik'in boynundaki şişenin sırrı ortaya çıktı! Kanser olduğunu herkesten gizlemiş...
Vali Ali Fuat Atik'in boynundaki şişenin sırrı ortaya çıktı! Kanser olduğunu herkesten gizlemiş... Kahramanmaraşlı depremlerden sonra afet bölgelerinden her gün insan hikayeleri geliyor. Hatay'a koordinasyon valisi olarak görevlendirilen Denizli Valisi Ali Fuat Atik kanser ile mücadele ediyordu. Fakat bunu ailesi bile bilmiyordu. Kemoterapi zamanı geldi, boynuna kemoterapi şişesi taktı. Yeri geldi tedavisi konteynerde devam etti. Durum ortaya çıkınca bölgeden gönderilmek istendi ancak "gitmem" dedi.
11.03.2023 Gündem
Sahte kiralık ev ilanıyla kanser hastası depremzedeyi dolandırmışlar
Sahte kiralık ev ilanıyla kanser hastası depremzedeyi dolandırmışlar Ankara'da sahte kiralık ev ilanı ile deprem bölgesinden gelen 2 afetzede aileyi dolandıran emlakçı baba ve 2 oğlu, polis operasyonuyla gözaltına alındı. 30 bin lira dolandırılan kanser hastası depremzede Yeliz Güzel (38), "1,5 yıldır meme kanseri ile mücadele ediyorum. Kanser olduğumda emlakçının dolandırdığı kadar üzülmemiştim. İnsanlık ölmüş" dedi.
10.03.2023 Haber
Sahte kiralık ev ilanıyla kanser hastası depremzedeyi dolandırdılar
Sahte kiralık ev ilanıyla kanser hastası depremzedeyi dolandırdılar Ankara'da sahte kiralık ev ilanı ile deprem bölgesinden gelen 2 afetzede aileyi dolandıran emlakçı baba ve 2 oğlu, polis operasyonuyla gözaltına alındı. 30 bin lira dolandırılan kanser hastası depremzede Yeliz Güzeli ‘insanlık ölmüş’ diyerek başından geçenleri anlattı.
10.03.2023 Yaşam
Bakıcılığını yaptığı kadının depremde altınlarını çalmaktan tutuklandı
Bakıcılığını yaptığı kadının depremde altınlarını çalmaktan tutuklandı Kahramanmaraş'ta, bakıcılığını yaptığı kadını depremin ardından dışarı çıkarıp, evdeki altın ile paraları çaldığı belirlenen ve polis ekipleri tarafından kaçtığı Muğla'da yakalanıp, tutuklanan Emrah Güney'in (49), savcılıktaki ifadesi ortaya çıktı. Söz konusu para ve altınların kendisine emanet edildiğini ileri süren Güney, suçlamaları kabul etmedi.
15.02.2023 Gündem
5 bin kadın ile ilişki yaşayan Kral ülkede infial yarattı
5 bin kadın ile ilişki yaşayan Kral ülkede infial yarattı İspanya'nın eski kralı Juan Carlos'un çapkınlığı ülkede infial yaratmıştı. 5 bin kadın ile ilişki yaşadığı ifade edilen eski kral tahtan çekilmesine rağmen gündemde kalmaya devam ediyor. Şimdi Birleşik Arap Emirlikleri'nde sürgün hayatında olan Kral'ın eski sevgilisinin ürkütücü iddiaları var. İşte dikkat çeken detaylar...
26.01.2023 Dünya
Vladimir Putin öldü mü? Ukrayna lideri Zelenskiy'den 'Putin öldü' iddiası!
Vladimir Putin öldü mü? Ukrayna lideri Zelenskiy'den 'Putin öldü' iddiası! Putin öldü mü? sorusuna Ukrayna lideri Zelenskiy'den 'Putin öldü' iddiası sonrası yoğun bir şekilde yanıt aranmaya başlandı. Ukrayna lideri Zelenski, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in hastalık nedeniyle hayatını kaybettiğini öne sürdü. Zelenski, Putin'in kanser hastası olduğunu ve televizyonlarda görünen kişinin dublör olduğunu söyledi.
21.01.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Kanser Hastası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kanser hastası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.