Kandil Dağı

Kandil Dağı

Son dakika kandil dağı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kandil dağı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kandil dağı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kandil Dağı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kandil dağı gelişmeleri de dahil olmak üzere 899 kandil dağı haberi bulunmuştur. Tüm kandil dağı haberleri aşağıda listelenmiştir.
MHP lideri Bahçeli: Çakma milliyetçilerle Türk milletinin işi olmaz
MHP lideri Bahçeli: Çakma milliyetçilerle Türk milletinin işi olmaz illiyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Çakma milliyetçilerle, maskeli milliyetçilerle, Kandil Dağı’nı Tanrı Dağı’na reva gören mağara milliyetçileriyle Türk milletinin işi olmaz, hiç kimse de maske takarak milletimizi aldatamaz” dedi.
27.05.2023 Gündem
Devlet Bahçeli: Önümüzdeki yüzyılı Türk ve Türkiye Yüzyılı yapacağız
Devlet Bahçeli: Önümüzdeki yüzyılı Türk ve Türkiye Yüzyılı yapacağız MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ülkü Ocakları ile iftar programında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "İstikbal, Türk milletinindir. Başkalaşmadan değişerek, kendimiz olarak çok çalışarak, önümüzdeki yüzyılı Türk ve Türkiye Yüzyılı yapacağız" dedi.
7.04.2023 Gündem
SİHA ile Kandil'e nokta atışı! İki elebaşı terörist vuruldu...
SİHA ile Kandil'e nokta atışı! İki elebaşı terörist vuruldu... Milli Savunma Bakanlığı, terör örgütü PKK’nın Kuzey Irak’ta ana karargâhı olarak bilinen Kandil Dağı’nın silahlı insansız hava aracı (SİHA) ile vurulduğunu ve iki teröristin öldürüldüğünü duyurdu.
12.07.2022 Gündem
MHP lideri Bahçeli'den fahiş kira artışları ile ilgili açıklama: Sınırlandırmak mecburiyetindeyiz
MHP lideri Bahçeli'den fahiş kira artışları ile ilgili açıklama: Sınırlandırmak mecburiyetindeyiz MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin TBMM'deki grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Vatandaşlarımızı mağdur haline getiren, zincir marketlerde peynirden yumurtaya, etten süte kadar fiyat etiketlerinin kabarmasına yol açan kimler varsa suçludur, sahnelenen kirli oyunun parçasıdır. Kiralardaki yükselişe sessiz kalamayız, konut fiyatlarındaki yükselişleri atıl vaziyette seyredemeyiz. Vahim artışları sınırlandırmak, taleplerine kulak vermek mecburiyetindeyiz" dedi. Bahçeli, İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyelikleri tartışmalarına ilişkin "Türkiye seçeneksiz değildir. Eğer şartlar içinden çıkılmaz hale bürünürse NATO’dan ayrılmak bile alternatif bir tercih olarak gündeme alınmalıdır. NATO’yla var olmadık, NATO’suz da yok olmayız " ifadelerini kullandı.
24.05.2022 Siyaset
Gara Bölgesi nerede, hangi ülkede? Pençe Kartal-2 Harekatı nedir?
Gara Bölgesi nerede, hangi ülkede? Pençe Kartal-2 Harekatı nedir? Millî Savunma Bakanlığı, Pençe Kartal-2 Harekatı'nda 2 askerin şehit olduğunu, 4 askerin yaralandığını bildirdi. Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde başlatılan Pençe Kartal-2 Harekatı'nda teröristlerle çıkan çatışma sonucu Piyade Komando Yüzbaşı Burak Coşkun ve Astsubay Kıdemli Çavuş Harun Turhan şehit oldu. Peki, Gara Bölgesi nerede? Gara neresi, hangi ülkede?
11.02.2021 Gündem
ABD'den dikkat çeken açıklama: İkinci bir Kandil...
ABD'den dikkat çeken açıklama: İkinci bir Kandil... ABD'nin Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey, Kongrede katıldığı oturumda, "Başkan (Donald Trump), SDG’nin çoğu unsuru ve PKK arasındaki siyasi bağın farkında. Türkler ve yerel ortaklarımızla güvenli bölge oluşturulması için çalışıyoruz." dedi.
22.05.2019 Dünya
Türkiye’ye peş peşe önemli ziyaretler
Türkiye’ye peş peşe önemli ziyaretler ABD’nin Suriye Özel Temsilcisi Jeffrey James Franklin bugün Türkiye’ye geliyor. 6 Mayıs'ta da NATO Genel Sekreteri Soltenberg gelecek.
30.04.2019 Dünya
Skandal! 'Türkiye'nin doğusunda bağımsız bir Kürt devleti için...'
Skandal! 'Türkiye'nin doğusunda bağımsız bir Kürt devleti için...' Kanada resmi yayın kuruluşu CBC, ülkenin resmi terör örgütleri listesinde olmasına rağmen PKK'lı kadın teröristleri öven haber verdi.
3.12.2018 Dünya
Son dakika: Tarihi eser operasyonundan terör bağlantısı çıktı
Son dakika: Tarihi eser operasyonundan terör bağlantısı çıktı Ankara'da bir otomobilin bagajında çok sayıda tarihi eser olduğu ve pazarlanacağı bilgisi üzerine polis ekiplerince düzenlenen operasyonda, Bizans ve Roma dönemlerine ait 60 altın ve bronz sikke ile bir tarihi obje ele geçirildi. Gözaltına alınan 3 şüphelinin bulunduğu araçta yapılan aramalarda ele geçirilen bilgisayar ve harici bellekleri inceleyen polis, terör örgütleri FETÖ ve PKK'ya ait notlar ve dijital belgelere ulaştı
16.10.2018 Gündem
Karayılan ve Bayık'ın telsiz konuşmaları ortaya çıktı
Karayılan ve Bayık'ın telsiz konuşmaları ortaya çıktı Kuzey Irak’ta terör örgütü PKK’ya karşı süren operasyonda 20 geçici üs kuruldu. Bu arada Kandil’deki PKK elebaşları Karayılan ve Bayık’ın şifreli konuşmaları ortaya çıktı.
28.06.2018 Gündem
'Türkiye adım bile atamaz' demişlerdi orası alındı
'Türkiye adım bile atamaz' demişlerdi orası alındı K. Irak operasyonu 100 günü geride bıraktı. PKK’nın ‘Türkiye adım bile atamaz’ dediği Boti Tepe alındı, terörist sızmalar önlendi. Teröristler Kandil’e hapsoldu.
23.06.2018 Gündem
Mehmetçik, İran sınırına ilerliyor
Mehmetçik, İran sınırına ilerliyor PKK’lı teröristleri Kandil’den temizlemek için harekât başlatan güvenlik güçleri, yönünü İran sınırına çevirdi. Komandolar, İran sınır hattında bulunan stratejik Şekif Dağı’na ulaştı.
21.06.2018 Gündem
CNNTürk Özel Dosya: Kandil neden önemli? İşte Irak'taki terör kampları
CNNTürk Özel Dosya: Kandil neden önemli? İşte Irak'taki terör kampları Kandil Dağı yaklaşık 3500 metre yükseklikte, İran'la Irak sınırları içerisinde yer alan sarp kayalara, derin vadilere sahip bir bölge. Üstelik Türkiye'deki terörün kaynağı PKK'nın ana karargahı. PKK açısından hem temsil hem de psikolojik açıdan bir sembol, aynı zamanda ana askeri karargah. Artık Mehmetçik yamaçlarında, Türk askeri adım adım Kandil'e doğru ilerliyor. PKK'nın ulaşılamaz dediği Kandil'e yönelik operasyon sürüyor.
19.06.2018 Haber
CNNTürk Özel Dosya: Kandil neden önemli? İşte Irak'taki terör kampları
CNNTürk Özel Dosya: Kandil neden önemli? İşte Irak'taki terör kampları Kandil Dağı yaklaşık 3500 metre yükseklikte, İran'la Irak sınırları içerisinde yer alan sarp kayalara, derin vadilere sahip bir bölge. Üstelik Türkiye'deki terörün kaynağı PKK'nın ana karargahı. PKK açısından hem temsil hem de psikolojik açıdan bir sembol, aynı zamanda ana askeri karargah. Artık Mehmetçik yamaçlarında, Türk askeri adım adım Kandil'e doğru ilerliyor. PKK'nın ulaşılamaz dediği Kandil'e yönelik operasyon sürüyor.
19.06.2018 Gündem
Kandil neden önemli?
Kandil neden önemli? Operasyonların hedefinde Kandil Dağı’nda yer alan terör örgütü PKK’nın kampları bulunuyor. Terör örgütünün yöneticilerinin barındığı bilinen bu kamplarda PKK tarafından düzenlenen saldırıların talimatlarının verildiği biliniyor.
15.06.2018 Haber
Kandil neden önemli? CNN TÜRK'ten özel dosya
Kandil neden önemli? CNN TÜRK'ten özel dosya Irak’ın kuzeyinde Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından terör örgütü PKK’ya yönelik başlatılan operasyonlar devam ediyor. Operasyonların hedefinde Kandil Dağı’nda yer alan terör örgütü PKK’nın kampları bulunuyor. Terör örgütünün yöneticilerinin barındığı bilinen bu kamplarda PKK tarafından düzenlenen saldırıların talimatlarının verildiği biliniyor.
15.06.2018 Gündem
Muharrem İnce'nin Diyarbakır mitingindeki HDP bayraklarına tepki
Muharrem İnce'nin Diyarbakır mitingindeki HDP bayraklarına tepki AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker, CHP'nin cumhurbaşkan adayı Muharrem İnce'nin Diyarbakır'da düzenlediği mitingde HDP'nin bayraklarının yer almasına tepki göstererek, "Geçmişte Hakkari gibi benzer yerlerde o şekilde miting yapmıştı. Dünkü Diyarbakır mitingi de büyük ölçüde HDP desteğiyle gerçekleştirilmiş bir mitingdir. Bunu bütün Diyarbakırlılar biliyor, bütün Türkiye'nin de bilmesinde yarar var" dedi.
12.06.2018 Siyaset
Türkiye'nin hedefindeki Kandil Dağı görüntülendi
Türkiye'nin hedefindeki Kandil Dağı görüntülendi AA, Kuzey Irak'ta terör örgütü PKK’nın bulunduğu Kandil Dağı'nı görüntüledi.
9.06.2018 Gündem
İşte Kandil'in kabusu!
İşte Kandil'in kabusu! Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) ağırlıklı hava destek unsurlarıyla Kuzey Irak’ta sürdürdüğü operasyonlar sürerken, terör örgütü PKK’nın ana karargâhının bulunduğu Kandil Dağı da hedef olmaya devam ediyor.
9.06.2018 Gündem
Bahçeli: Kandil'e Türk bayrağını dikme zamanı geldi
Bahçeli: Kandil'e Türk bayrağını dikme zamanı geldi MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''Konya'dan diyorum ki, Kandil Dağı'na artık Türk bayrağına dikmenin teröristleri cezalandırmanın zamanı gelmiştir. Duamız kahramanlarımızladır. Durmasınlar, yıkılmasınlar, gecikmesinler, hainlerin tepesine ateş olup yansınlar''dedi.
8.06.2018 Siyaset
PKK'nın köylülere bıraktığı silahlar toplanıyor
PKK'nın köylülere bıraktığı silahlar toplanıyor Mehmetçik, Kandil harekâtı için büyük titizlikle hazırlanıyor. Kuzey Irak’ta 25 kilometre derinliğe inen TSK, halkla yakın temas kurarak teröristlerin gizlemeleri için köylülere bıraktığı silahları topluyor.
7.06.2018 Gündem
PKK'lı teröristler Kandil’in güneyine kaçıyor
PKK'lı teröristler Kandil’in güneyine kaçıyor TSK’nın, terör örgütü PKK’nın merkez üssü Kandil’e yönelik operasyon hazırlıkları sürüyor. Bölgeyi kuzeyden kuşatmaya çalışan TSK’nın 8 bölgede askeri üslenme gerçekleştirdiği öğrenildi. Terör örgütünün üst düzey 14 yöneticisinin Kandil’deki stratejik yerlerinden çıkarak Kandil’in 30 kilometre güneyindeki Havrawan’a doğru kaçtıkları belirtiliyor.
7.06.2018 Gündem
Kandil  açıkhava hapishanesi olacak
Kandil açıkhava hapishanesi olacak Kuzey Irak’a operasyon başlatan Mehmetçik, adım adım Kandil’e ilerliyor. Operasyonun biraz zaman alacağına dikkat çeken uzmanlar, ilk olarak Kandil’e giriş ve çıkışı sağlayan her noktanın kapatılacağını, ardından İHA’lar tarafından bölgenin 24 saat gözleneceğini, hareket görüldüğü anda da vurulacağını söylüyor
6.06.2018 Gündem
SON DAKİKA: Afrin'den daha büyük olacak! Karayılan ve Bayık kaçtı
SON DAKİKA: Afrin'den daha büyük olacak! Karayılan ve Bayık kaçtı TÜRK Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK), Kuzey Irak’ta Hakurk bölgesine yönelik operasyonları devam ederken, terör örgütü PKK’nın ana karargâhı konumundaki Kandil Dağı’nın, yoğun hava taarruzlarının hedefi olabileceği bildirildi. Ayrıca son dakika bilgisine göre; TSK’nın yoğun hareketliliği nedeniyle, Cemil Bayık ve Murat Karayılan gibi terör örgütü PKK’nın üst düzey yöneticilerinin bulundukları yerleri terk ettiklerine dair iddialar da yoğunlaşmaya başladı.
6.06.2018 Gündem
Irak ordusu da, teröristler de Sincar'da!
Irak ordusu da, teröristler de Sincar'da! Türkiye ile birlikte Kandil Dağı'na operasyon yapması beklenen Irak merkez hükümetine bağlı askerler, dün akşam ağır silahlarla Sincar'a geldi. Ancak gelen fotoğraflar, PKK'lıların henüz bölgeden atılmadığını gösteriyor.
26.03.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kandil Dağı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kandil dağı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.