Kanaltürk

Kanaltürk

Son dakika kanaltürk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kanaltürk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kanaltürk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kanaltürk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kanaltürk gelişmeleri de dahil olmak üzere 885 kanaltürk haberi bulunmuştur. Tüm kanaltürk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Davut Güloğlu kimdir? 'Nurcanım' şarkısıyla çıkış yapan Davut Güloğlu kaç yaşında, nerelidir?
Davut Güloğlu kimdir? 'Nurcanım' şarkısıyla çıkış yapan Davut Güloğlu kaç yaşında, nerelidir? İbo Show bu hafta yine birbirinden değerli sanatçıları ağırlayacak. İbrahim Tatlıses’in sunuculuğunu yaptığı programın bu haftaki konuklar arasında Davut Güloğlu da bulunuyor. Karadeniz müziğinin sevilen isimlerinden biri olan Davut Güloğlu kimdir, kaç yaşında, nerelidir?
27.02.2021 Gündem
Erkan Akkuş hakkında istenen ceza belli oldu
Erkan Akkuş hakkında istenen ceza belli oldu FETÖ’ye yönelik yürütülen operasyonlar kapsamında İzmit’te yakalanarak cezaevine gönderilen Bugün TV ve Kanaltürk TV Genel Yayın Yönetmeni ve spiker Erkan Akkuş hakkında dava açıldı. Akkuş’ın ‘Silahlı Terör Örgütü Üyesi Olmak ’suçundan 15 yıla kadar hapsi isteniyor.
12.11.2020 Gündem
Yeditepe İstanbul dizisi ne zaman, nerede çekildi? Yeditepe İstanbul oyuncuları kimler?
Yeditepe İstanbul dizisi ne zaman, nerede çekildi? Yeditepe İstanbul oyuncuları kimler? Yeditepe İstanbul dizisi başarılı kadrosuyla bir döneme damgasını durdu. TRT 1 ekranlarında ilk kez 24 Nisan 2001 yılında yayınlana dizi 2002 tarihine kadar sürdü. 2020 yılında TRT’nin gündüz kuşağında ikinci kez yayınlanan dizinin tekrarları sırasıyla Kanaltürk, Flash TV ve Cine 5'te yayınlanmıştır. En son 2010 yılında tekrar bölümleriyle yeniden TRT ekranlarında olan sevilen dizi yeniden TRT 1 ekranların yayınlanmaya başlandı. Peki, Yeditepe İstanbul dizisi konusu nedir? Yeditepe İstanbul oyuncuları kimler? Yeditepe İstanbul kaç bölüm yayınlandı?
3.10.2020 Gündem
Buket Aydın kimdir? Nerelidir? Buket Aydın kaç yaşında?
Buket Aydın kimdir? Nerelidir? Buket Aydın kaç yaşında? Buket Aydın, Kanal D ekranlarında yayınlanan İkinci Sayfa programına konuk oldu. Programı seyredenler Buket Aydın kimdir? Nerelidir? Buket Aydın kaç yaşında? sorularına cevap arıyor. İşte detaylar...
17.01.2020 Gündem
Ali Tezel kimdir? Nerelidir? Ali Tezel mesleği nedir?
Ali Tezel kimdir? Nerelidir? Ali Tezel mesleği nedir? Ali Tezel'in İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ soruşturma kapsamında gözaltına alındı. Hakkında FETÖ bağlantısına dair ifade bulunduğu öne sürülen Ali Tezel'in gözaltı gerekçesinde Twitter'dan attığı mesajlarla FETÖ'ye destek verdiği iddialarının da bulunduğu öğrenildi. Peki Ali Tezel kimdir? Nerelidir? Mesleği nedir? İşte detaylar…
13.01.2020 Gündem
FETÖ'nün futbol yapılanması davasında tahliye
FETÖ'nün futbol yapılanması davasında tahliye Eski futbolcular Bekir İrtegün, Zafer Biryol, Ömer Çatkıç ve Uğur Boral'ın da aralarında bulunduğu 6 sanığın, "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 15'er yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davada, tutuklu yargılanan Zafer Biryol'un tahliyesine karar verildi.
23.05.2019 Futbol
FETÖ şüphelisi askerlere soruşturma: 16 tutuklama
FETÖ şüphelisi askerlere soruşturma: 16 tutuklama Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) TSK yapılanmasına ilişkin soruşturma kapsamında, örgütün talimatının ardından Digitürk'ten ayrılan ve ankesör-sabit hatlardan iletişim kurduklarının tespit edilmesinin ardından gözaltına alınan aralarında muvazzafların da bulunduğu 16 şüpheli tutuklandı.
4.12.2018 Gündem
Firari Akın İpek'in telefon trafiği deşifre oldu
Firari Akın İpek'in telefon trafiği deşifre oldu Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) 'çatı davası'nın firari sanığı ve eski Koza Holding yöneticisi Hamdi Akın İpek'in, örgütün sözde "Yargıtay imamı" olduğu öne sürülen Mehmet Rasim Kuseyri, firari eski futbolcu Hakan Şükür ve çok sayıda örgüt üyesiyle defalarca görüştüğü HTS kayıtlarıyla ortaya çıktı.
1.12.2018 Gündem
İzmir, İstanbul ve Ankara'da peş peşe FETÖ operasyonu: Çok sayıda gözaltı var
İzmir, İstanbul ve Ankara'da peş peşe FETÖ operasyonu: Çok sayıda gözaltı var İzmir'de yürütülen FETÖ operasyonu kapsamında 71, İstanbul merkezli 19 farklı ilde FETÖ'nün TSK yapılanmasına yönelik operasyonda ise 33 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında ise ByLock kullanıcısı olduğu belirlenen 27 kişinin yakalanması için operasyon başlatıldı.
28.11.2018 Gündem
FETÖ’nün TSK yapılanmasına operasyon: 33 gözaltı kararı
FETÖ’nün TSK yapılanmasına operasyon: 33 gözaltı kararı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ’nün TSK yapılanması soruşturmasında muvazzafların da bulunduğu 33 şüpheli hakkında gözaltı kararı verdi.
28.11.2018 Gündem
Faik Çetiner, Vatan'da
Faik Çetiner, Vatan'da TÜRK spor medyasının duayen ismi Faik Çetiner artık yazılarıyla VATAN’da...
18.09.2018 Futbol
Buket Aydın: Hak edilmiş bir başarı olduğunu düşünüyorum
Buket Aydın: Hak edilmiş bir başarı olduğunu düşünüyorum Kanal D Ana Haber spikeri Buket Aydın, yeni dönem hedeflerini ve hakkında merak edilenleri anlattı.
1.09.2018 Magazin
Buket Aydın görevini devretti! İşte yeni işi...
Buket Aydın görevini devretti! İşte yeni işi... NTV Ana Haber Bülteni bugünden itibaren ekranların beğenilen sunucusuna emanet edildi.
2.10.2017 Televizyon
TMSF iki kanalı satışa çıkardı!
TMSF iki kanalı satışa çıkardı! TMSF, Kanaltürk TV ve Bugün TV'nin lisansları ile makine/teçhizatlarını satışa çıkardı.
14.09.2017 Ekonomi
‘Kayyım sayesinde FETÖ basın gücünü kaybetti’
‘Kayyım sayesinde FETÖ basın gücünü kaybetti’ Koza Holding hakkındaki iddianame tamamlandı. Savcı, “Bugün Tv ve Kanaltürk kanallarının kayyımlara geçmesi ile FETÖ basın gücünün büyük bir bölümü kaybetmiştir” tespitini yaptı
29.09.2021 Gündem
Koza-İpek Holding soruşturmasında flaş gelişme!
Koza-İpek Holding soruşturmasında flaş gelişme! Hamdi Akın İpek ve yakın aile bireylerinin ortağı olduğu Koza-İpek Holding'e ilişkin hazırlanan iddianame mahkemeye gönderildi.
29.09.2021 Gündem
O Ses Türkiye'de sürpriz değişiklik! Acun Ilıcalı bıraktı mı?
O Ses Türkiye'de sürpriz değişiklik! Acun Ilıcalı bıraktı mı? O Ses Türkiye'nin 26 Ocak 2017 Perşembe akşamı yayınlanan bölümünde Survivor 2017'nin çekimlerinden dolayı Dominik'te bulunan Acun Ilıcalı'nın bir süre O Ses Türkiye çekimlerine katılamayacağı açıklandı. İşte O Ses Türkiye'nin yeni sunucusu...
27.01.2017 Magazin
"Örgütün en tehlikelisi Ekrem Dumanlı, Beyaz Saray'la bile..."
"Örgütün en tehlikelisi Ekrem Dumanlı, Beyaz Saray'la bile..." Nurettin Veren: "Ekrem Dumanlı, en tehlikeli elemanlardan birisi. Diyarbakır'a gidip HDP'lilerle toplantı yapacak kadar gözü kara ve aktif. FETÖ'nün ulağı ve kuryesi. Beyaz Saray ile bile temasa geçebilir"
29.09.2021 Gündem
AB İlerleme Raporu'nda hata!
AB İlerleme Raporu'nda hata! Avrupa Birliği (AB) İlerleme Raporu'nda, dikkat çeken bir hata yer aldı. Raporda, Kanaltürk yerine Habertürk'ün kapatıldığı yazıldı.
17.06.2021 Dünya
Ömer Çelik'ten flaş açıklamalar
Ömer Çelik'ten flaş açıklamalar AVRUPA Birliği Bakanı Ömer Çelik, AB'nin İlerleme Raporu'nu değerlendirmek üzere basın toplantısı düzenledi. AB Bakanı Çelik," Yapıcı eleştiriden uzak ve eleştirinin kalitesi konusunda ciddi kuşkular doğuran çeşitli bölümlerde var. Özellikle siyasi kriterler ile yargı ve temel haklar faslına ilişkin bölüm objektiflikten ve gerçekleri ifade etmekten çok uzaktır. Yapıcı olmaktan ve yol gösterici olmaktan uzak bir raporla karşı karşıyayız" dedi
29.09.2021 Gündem
TL'deki Halley yıldızı FETÖ'cülerin işi!
TL'deki Halley yıldızı FETÖ'cülerin işi! Gülen, Moon Tarikatı’na bağlı bir örgütlenmeyi model alarak Hıristiyan Cizvit Tarikatı’nın temel ilkelerini kendi cemaatine uyguladı. Örgütün kullandığı Halley kuyruklu yıldızı ise Gülen’in bu yıldızdan zuhur edecek mesih olduğuna yönelik inanış.
29.09.2021 Gündem
İzmir eski Emniyet Müdürü: Sıradan bir vatandaş kadar biliyorum
İzmir eski Emniyet Müdürü: Sıradan bir vatandaş kadar biliyorum İzmir'deki "askeri casusluk soruşturması"nda, "Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY)" üyelerinin sahte delil ürettiği iddialarına ilişkin, 12'si tutuklu 68 sanığın yargılandığı davada, sanıkların savunmalarının alınmasına devam edildi.
29.09.2021 Gündem
Ece Erken plakasını değiştirdi!
Ece Erken plakasını değiştirdi! Ece Erken otomobilinin plakasını değiştirdi. Ece Erken plakasını değiştirdikten sonra açıklamalarda bulundu. İşte Ece Erken'in o açıklaması ve plakasını değiştirmesinin sebebi...
24.08.2016 Magazin
Fazilet Zafer, FETÖ elebaşı Gülen'in karşısında rakı içmiş
Fazilet Zafer, FETÖ elebaşı Gülen'in karşısında rakı içmiş Fazilet Zafer, o gün inadına Fetullah Gülen'in yanında rakı içtiğini söyledi.
29.09.2021 Gündem
Derya Baykal'dan sürpriz karar
Derya Baykal'dan sürpriz karar Geride bıraktığımız haziran ayının ilk günlerinde yeni kanalı Fox Tv’de program yapmaya başlayan Derya Baykal, ‘İşin Sırrı Derya’da’ adlı yapımla seyircilerinin karşısına çıkmıştı...
20.08.2016 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Kanaltürk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kanaltürk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.