Kamyon Şoförü

Kamyon Şoförü

Son dakika kamyon şoförü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kamyon şoförü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kamyon şoförü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kamyon Şoförü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kamyon şoförü gelişmeleri de dahil olmak üzere 827 kamyon şoförü haberi bulunmuştur. Tüm kamyon şoförü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Erzincan'daki toprak kaymasında kahreden detay! Yerleri tespit edildi, son anda alana gelmişler
Erzincan'daki toprak kaymasında kahreden detay! Yerleri tespit edildi, son anda alana gelmişler İliç’te kayıp işçileri arama çalışmalarında dün bazı noktalarda metal yoğunluğu tespit edildi. Bakan Bayraktar “Kardeşlerimizin 3’ünün bir lokasyonda 6’sının diğer lokasyonda olduğunu tespit ettik” dedi. Soruşturma kapsamında Kanadalı yönetici dahil 6 kişi tutuklandı. Öte yandan altın madenindeki faciadan 5.5 saat önce alanda çatlaklar tespit edildiği, bunun üzerine bölgede çalışan 100 işçinin tahliye edildiği ortaya çıkmıştı. Toprak altında kalan madencilerden 3’ünün, çatlağı kontrol için sonradan görevlendirildiği ve daha araçlarından inemeden faciaya yakalandıkları öğrenildi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Erzincan'daki maden kazası hakkında düzenlediği basın toplantısında "Heyelan iki yönlü gerçekleşti, işçilerin olabileceği yerlere yoğunlaşıyoruz. Yoğun bir çalışma devam ediyor. 9 lokasyonun hiçbirinde suda halk sağlığına zarar verecek olumsuzluk yok." dedi. Bakan Bayraktar "Bu olay esnasında 9 kardeşimiz şu anda kayıp. 6'sının dere yatağına gelen toprak yığınının içinde olduğunu düşünüyoruz. 3 kardeşimizin de manganez ocağının içinde olduğunu düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.
17.02.2024 Gündem
Üniversite öğretim üyesi ve kızının feci ölümü!
Üniversite öğretim üyesi ve kızının feci ölümü! Eskişehir Teknik Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Filiz Bayrakçı Karel (47), kullandığı otomobille karşı yönden gelen kamyona çarptı. Kazada Filiz Bayrakçı Karel ile kızı Yağmur Karel (15), hayatını kaybetti.
9.02.2024 Gündem
Genç kız feci şekilde can verdi! Ölüme götüren randevu
Genç kız feci şekilde can verdi! Ölüme götüren randevu Bakırköy'de arkadaşlarıyla randevusuna yetişmek için cep telefonu uygulamasından çağırdığı motokurye beton pompası taşıyan kamyona çarptı. Kazada Betül Gürbüz (25), hayatını kaybederken, motokurye tutuklandı.
24.10.2023 Yaşam
Kamyon şoföründen skandal hareket! Jandarma ekiplerince yakalandı
Kamyon şoföründen skandal hareket! Jandarma ekiplerince yakalandı Anadolu yakasındaki Anadolu Otoyolu’nda seyir halindeyken, sosyal medyadan canlı yayın yapan kamyon şoförü İstanbul İl Jandarma Komutanlığına bağlı trafik ekipleri tarafından yakalandı. Şoför hakkında yasal işlem başlatıldı.
15.10.2023 Yaşam
Düğün yolunda katliam gibi kaza: 6 can kaybı, 43 yaralı, şoförün ilk ifadesi ortaya çıktı
Düğün yolunda katliam gibi kaza: 6 can kaybı, 43 yaralı, şoförün ilk ifadesi ortaya çıktı Denizli’nin Honaz ilçesinde demir bariyeri parçalayıp refüjü aşarak karşı şeride geçen kum yüklü kamyon, düğüne gidenleri taşıyan otobüse çarptı. Kazada, 1’i polis, 6 kişi öldü, 43 kişi yaralandı. Ölenlerden bazılarının vücut bütünlüğünün bozulması nedeniyle kimliklerinin tespiti için parmak izi incelemesi yapılacağı bildirildi. Öte yandan şoförün ilk ifadesi ortaya çıktı.
2.09.2023 Yaşam
Ekmeğini denizin dibinden çıkartıyor! Tatilciler hayretle izliyor
Ekmeğini denizin dibinden çıkartıyor! Tatilciler hayretle izliyor Antalya'da otobüs ve kamyon şoförü olarak çalışan 4 çocuk babası Erhan Uludağ (36), kentin dünyaca ünlü sahilinde denizin dibine dalarak çıkardığı metalleri geri dönüşüme satıyor. Denizden 15 günde 3,5 ton metal çıkaran Uludağ, kilosunu ise 7 liradan satıp aile bütçesine büyük bir gelir sağlıyor.  
5.08.2023 Yaşam
Ticari araç ile kamyon çarpıştı: 1 ölü, 14 yaralı
Ticari araç ile kamyon çarpıştı: 1 ölü, 14 yaralı Kayseri-Sivas yolu üzerinde ticari araç ile kamyonun karıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 14 kişi de yaralandı.
29.06.2023 Gündem
Bu araçtan mucize eseri yaralı kurtuldu
Bu araçtan mucize eseri yaralı kurtuldu  Manisa'da, kamyonun arkadan çarpması sonucu demir yığını haline dönüşen otomobilde sıkışan sürücü Ramazan Eroğlu (50), itfaiye ekipleri tarafından çıkarılarak hastaneye kaldırıldı.
15.06.2023 Yaşam
Otomobille kamyon çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı
Otomobille kamyon çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı Gaziantep’te kamyon ile çarpışan otomobil takla attı. Kazada otomobil sürücüsü Mustafa Lebe (27) hayatını kaybederken, ters dönen kamyonun şoförü yaralandı.
30.05.2023 Gündem
Depremde hasar gören evlerini güçlendirmek için biriktirdikleri altınları çalındı: 'Ev başımıza yıkılacak diye korkuyoruz'
Depremde hasar gören evlerini güçlendirmek için biriktirdikleri altınları çalındı: 'Ev başımıza yıkılacak diye korkuyoruz' Adana'da depremde hasar alan müstakil evlerini güçlendirmek için esnaf kredisi de çeken Sacile (56)- Şaban (58) Tavan çiftinin biriktirdiği 37 cumhuriyet altını çalındı. Yaklaşık 350 bin TL değerindeki altınları için ağlayan Sacile Tavan, "Sürekli deprem oluyor, ev başımıza yıkılacak diye korkuyoruz" dedi.
25.05.2023 Yaşam
İdam sırasında şoke eden olay! Gardiyana dönerek söyledi
İdam sırasında şoke eden olay! Gardiyana dönerek söyledi Meşru müdafaa olarak bir polisi vurarak öldürdü ve mermi yağmurundan sağ çıktı. Jüri üyeleri, Wesley Ruiz'in 'meşru müdafaa' savunmasına inanmadı ve idam cezası verdi. Yıllar boyunca itiraz edilse de sonuç çıkmadı. Ruiz, dün idam edildi. Ruiz’in idamında son sözlerini söyleyeceği esnada şaşırtan bir olay yaşandı.
3.02.2023 Dünya
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında yeni gelişme! Mahkemede itiraf etti: İzin verdiler, dikiş attım
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında yeni gelişme! Mahkemede itiraf etti: İzin verdiler, dikiş attım Tekirdağ'daki Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılan Ayşe Özkiraz olayında yeni bir gelişme daha yaşandı. Sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılınca tutuklanan ve hakkında 13 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan 20 yaşındaki Ayşe Özkiraz hakim karşısına çıktı. Sahte doktor Özkiraz duruşma salonunda yaptığı savunmada çarpıcı itiraflarda bulundu. İşte son dakika haberinin detayları...
4.01.2023 Gündem
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında yeni detay! Ve ortaya çıktı, cezaevinde bakın ne istemiş
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında yeni detay! Ve ortaya çıktı, cezaevinde bakın ne istemiş Sahte doktor olayında son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Tekirdağ'daki Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılan Ayşe Özkiraz ile ilgili yeni bir detay daha ortaya çıktı. Ayşe Özkiraz (20) hakkında 13 yıla kadar hapis istemiyle hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edildi. Sahte doktor skandalı sonrası ülke gündemine oturan Çerkezköy Devlet Hastanesi ile ilgili sıcak bir gelişme daha yaşanırken Ayşe Özkiraz’ın son planı da ifşa oldu. Çerkezköy'den sonraki hedefinin Ankara Şehir Hastanesi olduğu belirlenen Özkiraz'ın cezaevi yönetiminden istekleri de ortaya çıktı. İşte son dakika haberinin detayları...
24.12.2022 Gündem
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında son dakika gelişmesi! Son planı da ifşa oldu
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında son dakika gelişmesi! Son planı da ifşa oldu Sahte doktor olayında son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Tekirdağ'daki Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılan Ayşe Özkiraz ile ilgili yeni bir detay daha ortaya çıktı. Sahte doktor skandalı sonrası ülke gündemine oturan Çerkezköy Devlet Hastanesi ile ilgili sıcak bir gelişme daha yaşanırken Ayşe Özkiraz’ın son planı da ifşa oldu.
22.12.2022 Gündem
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında yeni gelişme! Bakanlık resmen açıkladı, 4 ay boyunca sürmüş
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında yeni gelişme! Bakanlık resmen açıkladı, 4 ay boyunca sürmüş Tekirdağ'daki Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılan Ayşe Özkiraz olayında yeni bir gelişme daha yaşandı. Bakanlık son dakika açıkladı. Tekirdağ Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde görev yaptığı iddiası ile Türkiye'nin gündemine oturan 'sahte doktor' skandalı hakkında Sağlık Bakanlığı bir duyuru paylaştı. Yapılan açıklamada '4 ay' detayı dikkat çekerken doktor ve başhekim için de karar verildi. İşte haberin detayları...
19.12.2022 Gündem
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında son dakika gelişmesi! Belli oldu
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında son dakika gelişmesi! Belli oldu Türkiye günlerdir sahte doktor Ayşe Özkiraz'ı konuşuyor. Tekirdağ'daki Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılan Ayşe Özkiraz olayında yeni bir gelişme daha yaşandı. Özkiraz davasında iddianame hazırlanırken, istenen ceza belli oldu. İşte sahte doktor skandalın yaşanan son dakika gelişmeleri...
16.12.2022 Gündem
Ayşe Özkiraz'dan sonra bir sahte doktor şoku daha! Başhekim ‘doktoru tanımıyorum' deyince ortalık karıştı
Ayşe Özkiraz'dan sonra bir sahte doktor şoku daha! Başhekim ‘doktoru tanımıyorum' deyince ortalık karıştı Türkiye günlerdir sahte doktor Ayşe Özkiraz'ı konuşuyor. Tekirdağ'daki Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılan Ayşe Özkiraz olayından sonra yeni bir gelişme daha yaşandı. Bir yakınını hastaneye götüren kişi, doktorun davranışlarından şüphelenip kimliğini görmek istedi. Başhekimin de “Ben bu adamı tanımıyorum” demesi üzerine ortalık daha da karıştı. Sahte sanılan doktorla ilgili gerçek böyle ortaya çıktı.
16.12.2022 Gündem
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalıyla patladı! Merak edilen soru yanıt buldu
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalıyla patladı! Merak edilen soru yanıt buldu Türkiye günlerce sahte doktor Ayşe Özkiraz'ı konuşmuştu. Tekirdağ'daki Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılan Ayşe Özkiraz olayında peş peşe sıcak gelişmeler yaşanmıştı. En son Özkiraz'ın astsubay sevgilisinin ifadelerine ulaşılmış ve her şeyi anlatmıştı. Özkiraz'ın tutuklanmasının ardından sahte diploma detayıyla ilgili merak edilen soru yanıt buldu.
7.12.2022 Gündem
'Sahte doktor' Ayşe Özkiraz olayında 'Cerrahpaşa' detayı! Astsubay sevgilisi her şeyi anlattı
'Sahte doktor' Ayşe Özkiraz olayında 'Cerrahpaşa' detayı! Astsubay sevgilisi her şeyi anlattı Her şey sevgilisinin ona çiçek göndermesi ile ortaya çıktı. Türkiye’nin günlerdir konuştuğu olayda skandalların ardı arkası kesilmiyor. İfadesinde tüm gerçekleri anlatan sahte doktorun sadece sağlık sektöründe değil, özel hayatında da bir yalan makinesi olduğu belirlendi. Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan ve sahte diploma ile görev yaptığı anlaşıldıktan sonra tutuklanan Ayşe Özkiraz ile ilgili yeni ortaya çıkan Cerrahpaşa Tıp Fakültesi detayı olayı başka bir boyuta taşıdı.
6.12.2022 Yaşam
Sahte doktor Ayşe Özkiraz olayında yeni gelişme: Bütün hastane biliyordu
Sahte doktor Ayşe Özkiraz olayında yeni gelişme: Bütün hastane biliyordu Tüm Türkiye günlerdir sahte doktor Ayşe Özkiraz'ı konuşuyor. Tekirdağ'daki Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılan Ayşe Özkiraz olayında yeni bir gelişme yaşandı. Özkiraz'ın astsubay sevgilisinin ifadelerine ulaşıldı. Astsubay sevgiliye ulaşan Özkiraz'ın diğer sevgilisi, Özkiraz hakkında her şeyi anlattı. Tüm bunlar üzerine şüpheleri daha da artan astsubay sevgili, Özkiraz'la buluştu. Sahte doktorun ses kaydı ve yazışmaları da ortaya çıktı.
6.12.2022 Gündem
Sahte doktor Ayşe Özkiraz'ın ses kaydı ve yazışmaları ortaya çıktı! Sevgilisi itiraf etti
Sahte doktor Ayşe Özkiraz'ın ses kaydı ve yazışmaları ortaya çıktı! Sevgilisi itiraf etti Tüm Türkiye günlerdir sahte doktor Ayşe Özkiraz'ı konuşuyor. Her geçen gün yeni detayların çıktığı olayda Özkiraz'ın astsubay sevgilisinin ifadelerine ulaşıldı. Astsubay sevgiliye ulaşan Özkiraz'ın diğer sevgilisi, Özkiraz hakkında her şeyi anlattı. Tüm bunlar üzerine şüpheleri daha da artan astsubay sevgili, Özkiraz'la buluştu. Bu buluşma sonrası gerçek ortaya çıktı. Öte yandan Sahte doktorun ses kaydı  ve yazışmaları da ortaya çıktı. Özel bir üniversitenin sağlık bölümü öğrencilerinin yer aldığı WhatsApp grubuna ses kaydı atan Ayşe Özkiraz (20), girdiği ameliyatlar ile ilgili bilgi aktarıyor. İşte Türkiye'nin gündemine oturan sahte doktor skandalının detayları...
2.12.2022 Gündem
Sahte doktorun foyasını kıskançlık ortaya çıkardı! Ayşe Özkiraz'ın astsubay sevgilisi ifadesinde her şeyi anlattı
Sahte doktorun foyasını kıskançlık ortaya çıkardı! Ayşe Özkiraz'ın astsubay sevgilisi ifadesinde her şeyi anlattı Tüm Türkiye'yi sallayan sahte doktorun foyasını kıskançlık ortaya çıkardı. Ayşe Özkiraz'ın astsubay sevgilisi ifadesinde tüm bilinmeyenleri anlattı. Kanal D Haber astsubay sevgilinin merak edilen ifadesine ulaştı.
1.12.2022 Gündem
Yolda devrilen motosikletin yanında 2 liseli ölü bulundu
Yolda devrilen motosikletin yanında 2 liseli ölü bulundu Samsun'un Bafra ilçesinde yol kenarında devrilen motosikletin yakınındaki çalılıklar arasında lise öğrencileri Sefa Yıldırım (17) ve Çağlar Şenin (17) cansız bedenleri bulundu. Polis ekipleri motosiklete bir aracın çarpıp çarpmadığını belirlemek için çalışma başlattı.
8.11.2022 Gündem
İbrahim Tatlıses'in ölümden döndüğü kazada yeni gelişme!
İbrahim Tatlıses'in ölümden döndüğü kazada yeni gelişme! Muğla'nın Bodrum ilçesinde, içinde İbrahim Tatlıses'in (70) bulunduğu minibüs, kamyon ve otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada yaralanan 8 kişinin, kamyon şoförü Gültekin Gülsoy'dan şikayetçi olmaması üzerine, Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada, kamu adına kovuşturma yapılmasına yer olmadığına karar verildi.
30.10.2022 Magazin
Yavuz Sultan Selim köprüsü girişinde zincirleme kaza: 5 yaralı
Yavuz Sultan Selim köprüsü girişinde zincirleme kaza: 5 yaralı SARIYER Yavuz Sultan Selim Köprüsü girişinde iki şehirlerarası yolcu otobüsü, bir kamyon ve  hafif ticari aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1'i ağır 5 kişi yaralandı. 
10.10.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Kamyon Şoförü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kamyon şoförü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.