Kalp Masajı

Kalp Masajı

Son dakika kalp masajı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kalp masajı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kalp masajı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kalp Masajı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kalp masajı gelişmeleri de dahil olmak üzere 732 kalp masajı haberi bulunmuştur. Tüm kalp masajı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Annesi kazada ölüp sezaryenle dünyaya gelen bebek hayata tutundu! Taburcu edilecek
Annesi kazada ölüp sezaryenle dünyaya gelen bebek hayata tutundu! Taburcu edilecek Adana’da annesi trafik kazasında hayatını kaybeden ve annenin karnından sezaryenle alınan erkek bebek, solunum cihazı olmadan nefes alması sağlanarak hayati tehlikeyi atlattı. Doktorların ‘yaşaması imkansız’ olarak nitelendirdiği bebek, birkaç hafta sonra taburcu edilecek.
24.04.2024 Adana
Antalya'da dedikodu cinayeti! Öldürdükten sonra ormana kaçmış
Antalya'da dedikodu cinayeti! Öldürdükten sonra ormana kaçmış Antalya'da İlker Sever (33), boşanıp birlikte yaşamaya devam ettiği S.P. hakkında dedikodu yaptığını öne sürdüğü uzaktan akrabası Cihan Akın Güler'i (34) tabancayla vurarak öldürdü.
2.04.2024 Gündem
Çamaşır makinesine giren 3 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti! Toprağa verildi
Çamaşır makinesine giren 3 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti! Toprağa verildi Adana’da en büyüğü 12 yaşında evde kalan 3 çocuktan biri çamaşır makinesine girince havasız kaldığı için kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
21.03.2024 Adana
İstanbul'da tramvay kazası: Motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti
İstanbul'da tramvay kazası: Motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti İstanbul Fatih'te raylarda ilerleyen motosiklet sürücüsü İsmail Kurt tramvaya çarparak altında kaldı. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan Kurt yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
9.03.2024 Gündem
Hastane dönüşü kaza: Baba öldü, anne ve oğlu yaralandı
Hastane dönüşü kaza: Baba öldü, anne ve oğlu yaralandı Kocaeli’nin İzmit ilçesinde tedavi için gittikleri hastaneden dönerken fenalaşan Turgay Mert (42), kullandığı hafif ticari araçla önce EDS, ardından da aydınlatma direğine çarptı. Kazada Turgay Mert hayatını kaybetti, eşi Ayşe (48) ve oğlu Oktay Mert (17) ise yaralandı.
3.01.2024 Gündem
Telefon hattı kablosu boynuna dolanan motosiklet sürücüsü öldü, eşi yaralandı
Telefon hattı kablosu boynuna dolanan motosiklet sürücüsü öldü, eşi yaralandı İzmir'de iki direk arasından yola doğru sarkan telefon hattı kablosu boynuna dolanınca nefessiz kalarak, kalbi duran motosiklet sürücüsü İsmail Çelik (69) hayatını kaybetti; arkasından düşen eşi Benek Çelik (64) yaralandı.
27.12.2023 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli: Meclis'te terörist istemiyoruz
MHP lideri Devlet Bahçeli: Meclis'te terörist istemiyoruz Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli konuşmasında, "Mehmetlerimize sıkılan, kanımızı döküp canımızı alan teröristlere hangi vekil hoşgörü ile yaklaşırsa suçludur. Hesap vermekten kurtulamayacaktır. TBMM'de terörist istemiyoruz, düşman, katil istemiyoruz. Canilerin sırtını sıvazlayan namertleri asla istemiyoruz." dedi.
26.12.2023 Gündem
Milli Eğitim Bakanı Tekin: Hüseyin Aktaş öğretmenimi gururla izledim
Milli Eğitim Bakanı Tekin: Hüseyin Aktaş öğretmenimi gururla izledim Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Amasya’da okul bahçesinde oynarken kalbi duran öğrencisinin hayatını kurtaran öğretmen Hüseyin Aktaş’ı kutlayarak görüntülerini gururla izlediğini belirtti.
23.12.2023 Gündem
İş yerinin önünde tartıştığı husumetlisi tarafından tabancayla öldürüldü
İş yerinin önünde tartıştığı husumetlisi tarafından tabancayla öldürüldü Konya'da oto tamircisi Mehmet Yıldız, husumetlisi Ramazan D. tarafından iş yerinin önünde tabancayla vurularak öldürüldü.
22.12.2023 Gündem
Çocuklarının gözünün önünde katledilmişti! Yakınlarına 'Ölümüm Ali'nin elinden olacak' demiş
Çocuklarının gözünün önünde katledilmişti! Yakınlarına 'Ölümüm Ali'nin elinden olacak' demiş Bursa'da uzaklaştırma kararı biten eşi Mustafa Ali Ayda (34) tarafından kalbinden bıçaklanan Burcu Ayda'nın (32), öldürülmeden bir süre önce yengesi Leyla Erdanlı ile akrabalarına, 'Benim ölümüm Ali'nin elinden olacak. Bunu biliyorum ve çok korkuyorum' dediği ortaya çıktı. Kızının ölüm haberi ile Yozgat'tan Bursa'ya gelen Mustafa Erdanlı da "Bundan 20 gün önce kendisi ile telefon konuşması yaptım. Burcu bana, 'Baba Yozgat'a geleceğim. Çocuklarımın okulunun sömestir tatiline girmesini bekliyorum' dedi. O gelemedi" dedi.
21.12.2023 Gündem
Saadet Partili vekil Hasan Bitmez, Meclis kürsüsünde fenalaştı
Saadet Partili vekil Hasan Bitmez, Meclis kürsüsünde fenalaştı Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez (53), TBMM Genel Kurulu'nda kürsüde konuşma yaptığı sırada fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.
12.12.2023 Gündem
Kaçak maden ocağında dehşete düşüren olay! Maden sahiplerinin kan donduran ifadeleri ortaya çıktı
Kaçak maden ocağında dehşete düşüren olay! Maden sahiplerinin kan donduran ifadeleri ortaya çıktı Afgan madenci Vezir Mohammed Nourtani kaçak olarak çalıştırılan maden ocağında fenalaştıktan sonra ormanda yanmış cesedi bulunmuştu. Nourtani'nin ölümüyle ilgili soruşturmada tutuklanan kaçak maden ocağı sahipleri Hakan Körnöş (45), Enver Gideroğlu (33) ve Körnöş'ün kuzeni Ahmet Aydın (51) ile adli kontrol şartıyla serbest kalan diğer şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı. Şüpheliler, ifadelerinde birbirlerini suçladı.
14.11.2023 Gündem
Otomobil park halindeki cipe çarptı: 1 ölü, 5 yaralı
Otomobil park halindeki cipe çarptı: 1 ölü, 5 yaralı  Güngören'de seyir halindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu park halindeki cipe çarptı. Kazada 5 kişi yaralanırken, kazaya neden olan otomobilin sürücüsü yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
12.11.2023 Yaşam
3 yaşındaki Lina'nın minik bedeni derin dondurucudan çıkmıştı! Cinayet sanıkları hakkında mahkemeden yeni karar...
3 yaşındaki Lina'nın minik bedeni derin dondurucudan çıkmıştı! Cinayet sanıkları hakkında mahkemeden yeni karar... Kan donduran olay Gaziantep'te meydana gelmişti. Kayıp olarak aranırken cesedi derin dondurucuda bulunan Lina Nazlı Erbay'ın (3) ölümüne ilişkin haklarında 28 yıla kadar hapis cezası istenen Muhabbet Toz ve Mehmet Aksu'nun yargılandığı davada mahkeme, 2 sanığın tutukluluğunun devamına karar vererek duruşmayı erteledi.
19.09.2023 Gündem
Ünlü iş insanı arı sokması sonucu hayatını kaybetti
Ünlü iş insanı arı sokması sonucu hayatını kaybetti Muğla'nın Bodrum ilçesinde, teknede arı sokup fenalaşan iş insanı Aydın Berkman (61), yaşamını yitirdi.
19.08.2023 Yaşam
Arabada 'yüksek sesle müzik' dehşeti! O hareket sonunu getirdi
Arabada 'yüksek sesle müzik' dehşeti! O hareket sonunu getirdi Korkunç olay İstanbul Güngören'de yaşandı. Otomobiliyle ilerleyen 38 yaşındaki Sinan Çalışkanel, yüksek sesle müzik açtığı gerekçesiyle yanından geçen motosiklet sürücüsü tarafından uyarıldı. İkili arasında tartışmayla başlayan kavgada bir dehşet yaşandı.
6.08.2023 Yaşam
Önce eşini katletti sonra intihar etti
Önce eşini katletti sonra intihar etti İstanbul'da kan donduran olay. Eyüpsultan'da 1 ay önce boşandığı eski eşi tarafından önü kesilen kadın kafasından vurularak ağır yaralandı. Eski eşini ağır yaralayan adam, ardından intihar etti.
11.07.2023 Gündem
Bozcaada'da korkunç olay! Ölüm, evlenme teklifinde yakaladı
Bozcaada'da korkunç olay! Ölüm, evlenme teklifinde yakaladı Çanakkale'nin Bozcaada ilçesinde korkunç bir olay yaşandı. Sevgilisiyle tatil yapan Yeşim Demir, gün batımını izlemek için Polente Burnuna geldi. Burada sevgilisiyle alkol alan Yeşim Demir’dan kahreden haber geldi.
8.07.2023 Yaşam
Derin dondurucuda cesedi bulunan bebeğin ölümüyle ilgili kan donduran ifadeler!
Derin dondurucuda cesedi bulunan bebeğin ölümüyle ilgili kan donduran ifadeler! Gaziantep’te darp edilerek öldürüldüğü tespit edilen ve cesedi derin dondurucuda bulunan 3 yaşındaki Lina Nazlı Erbay’ın katil zanlıları ilk defa SEGBİS ile hakim karşısına çıktı. Sanıkların tutukluluk halinin devamına karar veren mahkeme, duruşmayı 19 Eylül'e erteledi.
9.06.2023 Yaşam
Ünlü sanatçı İlham Gencer hayatını kaybetti! 'Babama kalp masajı yaptım ama kurtaramadık'
Ünlü sanatçı İlham Gencer hayatını kaybetti! 'Babama kalp masajı yaptım ama kurtaramadık' Türk caz müzisyeni, piyanist şantör Bozkurt İlham Gencer, Bodrum’da tedavi gördüğü hastanede 101 yaşında vefat etti. Babasının vefatıyla büyük üzüntü yaşayan Bora Gencer “Kalp masajı yaptım ama kurtaramadık” dedi.
25.05.2023 Magazin
Evlenmesine karşı çıkan babasını öldüren oğula ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası
Evlenmesine karşı çıkan babasını öldüren oğula ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası Bursa'nın Osmangazi ilçesinde evlenmesine karşı çıkan babası Erkan Şirinel'i (45) av tüfeği ile vurarak öldüren Emirhan Şirinel (21), ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
15.05.2023 Ekonomi
Hülya hemşirenin korkunç sonu! Her şeyi itiraf etti: İçki almak için markete gitti, defalarca bıçakladım
Hülya hemşirenin korkunç sonu! Her şeyi itiraf etti: İçki almak için markete gitti, defalarca bıçakladım Denizli''nin Merkezefendi ilçesinde tartıştığı hemşire eşi Hülya Er Tortop'un (35) başına soda şişesi ile vurup, vücudunun 11 yerinden bıçaklayarak öldüren Murat Tortop (39) hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis istendi.
22.03.2023 Yaşam
Genç hostesin sır ölümü! Uçak iner inmez oldu, gerçek ortaya çıktı
Genç hostesin sır ölümü! Uçak iner inmez oldu, gerçek ortaya çıktı 24 yaşındaki kabin görevlisinin beklenmedik sonu. Greta Dyrmishi, Arnavutluk Havayolları'nda hostes olarak çalışıyordu. Son Instagram paylaşımlarında ise İtalya ile Türkiye'yi ziyaret etmeyi ne kadar çok sevdiğini söylemişti. Genç hostes sevdiği uçuşlardan birini yaptıktan sonra beklenmedik şekilde hayata veda etti. İşte haberin detayları...
24.02.2023 Dünya
İstek şarkı yüzünden müzisyen Onur Şener'i öldüren zanlılar kendilerini mahkemede böyle savundu
İstek şarkı yüzünden müzisyen Onur Şener'i öldüren zanlılar kendilerini mahkemede böyle savundu Ankara'da müzisyen Onur Şener'in (45) sahne aldığı eğlence mekanında 'istek parça' çalmayı kabul etmediği için çıkan kavgada öldürülmesiyle ilgili 3'ü tutuklu, 5 sanığın yargılanmasına başlandı. Tutuklu sanık İlker Karakaş, sahneye çıkıp şarkı söylemeye başladığı sırada uzatılan mikrofonu reddettiğini, bunun üzerine Onur Şener'in kendisine küfür ettiğini iddia ederek, "Biz mekandan çıktıktan sonra bizi görünce parmağını sallayarak üstümüze geldi. Ben 'bulaşma bize' dedim. Önce Jale'yi sonra Gözde'yi hedef aldı. Elimde bulunan bardağı Onur Şener'e fırlattım. Bunun üzerine Onur Şener'in kız arkadaşı olduğunu sonradan öğrendiğim Pelin hanım üstüme atladı, ona vurmak istemediğimi söyledim. Diğer arkadaşlarım da gelince iyice olay karıştı. Sonra baktım Onur Şener, yerde yatıyordu. 2-3 defa ambulansı aradım, o sırada tampon yapmaya başladım. Kadınlara fiziksel müdahalede bulunan kişi Onur Şener'dir. Şener'in psikolojisinin bozuk olduğunu düşünmüştüm" dedi. Onur Şener'in annesi Leyla Şener "Oğlumu benden koparan bu canilere 'insan' diyemiyorum. 'Bir insanı yok ettiniz, kopardınız yavrusundan.' Size 'gidin program bitti' denmiş, neden zorladınız?" dedi.
25.01.2023 Gündem
Lisa Marie Presley'in ölümünde dikkat çeken detay! Trajedilerle dolu
Lisa Marie Presley'in ölümünde dikkat çeken detay! Trajedilerle dolu Dünyanın büyük müzik efsanesi Elvis Presley'in tek çocuğu olan Lisa Marie Presley'den, hayranlarını ve sevenlerini üzen haber geldi. Kendi hayatı da büyük trajedilerle dolu. Lisa Marie'nin doğumundan ölümüne kadar gözler önünde geçen hayatında en dikkat çeken detaylar birisi ise babasının ve eski eşi Michael Jackson'ın ölümleri. Hayatındaki en önemli iki insanı da aynı şekilde kaybeden Lisa'nın ölümünde şoke eden gerçek ortaya çıktı.
14.01.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kalp Masajı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kalp masajı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.