Kalaşnikof

Kalaşnikof

Son dakika kalaşnikof haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kalaşnikof ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kalaşnikof haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kalaşnikof

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kalaşnikof gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.096 kalaşnikof haberi bulunmuştur. Tüm kalaşnikof haberleri aşağıda listelenmiştir.
Oyuncak  kaleşnikofla gasp yaptılar! O anlar saniye saniye kaydedildi
Oyuncak kaleşnikofla gasp yaptılar! O anlar saniye saniye kaydedildi İzmir'in Konak ilçesinde otomobildeki 3 bin 800 TL'sini gasbeden 4 şüpheli Çeşme ilçesinde yakalandı. Hırsızlıkta kullanılan Kalaşnikof silahın oyuncak olduğu tespit edilirken, olay anı saniye saniye güvenlik kamerasına yakalandı.
16.04.2024 Vatan TV
Oyuncak kaleşnikofla gasp yaptılar! O anlar saniye saniye kaydedildi
Oyuncak kaleşnikofla gasp yaptılar! O anlar saniye saniye kaydedildi İzmir'in Konak ilçesinde otomobildeki 3 bin 800 TL'sini gasbeden 4 şüpheli Çeşme ilçesinde yakalandı. Hırsızlıkta kullanılan Kalaşnikof silahın oyuncak olduğu tespit edilirken, olay anı saniye saniye güvenlik kamerasına yakalandı.
16.04.2024 Gündem
Sultangazi'de kalaşnikoflu çatışma; sokaktan geçen 15 yaşındaki Büşra ağır yaralandı
Sultangazi'de kalaşnikoflu çatışma; sokaktan geçen 15 yaşındaki Büşra ağır yaralandı Sultangazi'de otomobille seyir halindeki 2 grup uzun namlulu silahlarla çatıştı. Çatışmada 2 kişi yaralanırken caddedeki evler, araçlar ve iş yerlerine de kurşun isabet etti. Çatışma sırasında sokaktan geçen 15 yaşındaki Büşra P. ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
30.12.2023 Gündem
'Yolyemezler'e ikinci darbe! Örgüt lideri gizli bölmede yakalandı
'Yolyemezler'e ikinci darbe! Örgüt lideri gizli bölmede yakalandı Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu'nca yürütülen soruşturma kapsamında ‘Yolyemezler’ suç örgütüne yapılan operasyonun devamında, örgüt lideri dolap kapakları içerisinde gizli bölmede yakalandı. Örgüt liderinin yakalandığı gizli bölmede 1 kalaşnikof tüfek, 1 Uzi marka otomatik tabanca, 6 ruhsatsız tabanca ele geçirildi. ‘Yolyemezler’ silahlı suç örgütüne yapılan operasyonlarda örgütün yöneticisinin de içlerinde bulunduğu toplam 27 şüpheli gözaltına alındı.
22.11.2023 Gündem
‘Bayğaralar’ çetesi çökertildi! Bakan Yerlikaya duyurdu
‘Bayğaralar’ çetesi çökertildi! Bakan Yerlikaya duyurdu İçişleri Bakanı Yerlikaya: Adana merkezli 6 ilimizde eş zamanlı olarak düzenlenen Kafes operasyonu kapsamında ‘Bayğaralar’ organize suç örgütü çökertildi. Operasyonlar sonucunda 55 şüpheli yakalandı.
23.10.2023 Gündem
Polis memuru Hakan Telli'nin şehit edildiği saldırıya ilişkin şüphelilerin ifadesi ortaya çıktı! Skandal savunma
Polis memuru Hakan Telli'nin şehit edildiği saldırıya ilişkin şüphelilerin ifadesi ortaya çıktı! Skandal savunma Kağıthane'de polis memuru Hakan Telli'nin şehit edildiği, polis memuru Ahmet Yasin Çevik'in ise yaralandığı silahlı saldırıya ilişkin şüphelilerin nöbetçi hakimlik ifadeleri ortaya çıktı.
12.09.2023 Yaşam
İnşaat şirketindeki cinayette sır perdesi aralandı! 'Ben döndüm büroya gel görüşelim'
İnşaat şirketindeki cinayette sır perdesi aralandı! 'Ben döndüm büroya gel görüşelim' Antalya'da inşaat şirketi sahibi Zehra Çatal'ı (40) tabancayla 9 kez ateş ederek öldüren Yılmaz Fahrioğlu (45) hakkında 'Kadına karşı kasten öldürme' ve 'Ruhsatsız silah bulundurma' suçlarından ağırlaştırılmış ömür boyu hapis talep edildi. İddianamedeki ifadesinde, alacak meselesi yüzünden cinayeti işlediğini belirten Fahrioğlu'nun, "Kaç el ateş ettiğimi hatırlamıyorum. Çok pişmanım. Keşke böyle bir olayı gerçekleştirmeseydim" dediği öğrenildi.
15.08.2023 Yaşam
Orman yolunda Kalaşnikoflu saldırı! Detaylar ortaya çıktı
Orman yolunda Kalaşnikoflu saldırı! Detaylar ortaya çıktı Eğlenmek için bir araya geldiklerini söyleyen grup, beyaz renkli bir Audi’den Kalaşnikof’la tarandı. Saldırıda Abdülmelik Ateş ve Şakir Zana vücutlarına isabet eden çok sayıda kurşunla hayatını kaybederken Burak E. de hafif yaralandı.
8.08.2023 Yaşam
Sarıyer'de 2 kişiye uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi
Sarıyer'de 2 kişiye uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi Sarıyer'de motosikletteki 2 kişiye uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Saldırıda motosikletteki 2 kişi hayatını kaybetti.
7.08.2023 Yaşam
Barış Boyun suç örgütü üyesi kalaşnikoflu cinayetin zanlısı "Fistanlı Dalton" yakalandı
Barış Boyun suç örgütü üyesi kalaşnikoflu cinayetin zanlısı "Fistanlı Dalton" yakalandı İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Bahçelievler'de cinayet işlediği belirtilen "Fistanlı dalton" lakaplı Murat U.'nun yakalandığını açıkladı.
26.07.2023 Gündem
Ankara'da FETÖ/PDY ve DEAŞ operasyonu: 32 gözaltı
Ankara'da FETÖ/PDY ve DEAŞ operasyonu: 32 gözaltı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, FETÖ/PDY ve DEAŞ terör örgütlerine yönelik soruşturmaları kapsamında 32 kişi gözaltına alındı.
5.05.2023 Gündem
Türk Escobar Örfi Çetinkaya! Lüks villadaki hayatı deşifre oldu, işte yanındaki silahın sırrı
Türk Escobar Örfi Çetinkaya! Lüks villadaki hayatı deşifre oldu, işte yanındaki silahın sırrı Adı yıllardır hep uyuşturucuyla anılan ve ‘Türk Escobar’ diye bahsedilen 74 yaşındaki Örfi Çetinkaya’nın hikâyesi İstanbul Sarıyer’de gizlendiği villada son buldu. Uyuşturucu baronu Örfi Çetinkaya’nın lüks villadaki hayatı deşifre oldu. Hiç yanından ayırmadığı ve tekerlekli sandalyesinde sakladığı silahın da sırrı ortaya çıktı. İşte haberin detayları...
14.04.2023 Gündem
Diyarbakır'da Kökünü Kurutma Operasyonu! Bakan Soylu detayları açıkladı
Diyarbakır'da Kökünü Kurutma Operasyonu! Bakan Soylu detayları açıkladı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü'nde 'Kökünü Kurutma Operasyonu'na ilişkin açıklama yaptı.
14.04.2023 Gündem
Adana'da “Sarılar” çetesine operasyon: 59 şüpheli tutuklandı
Adana'da “Sarılar” çetesine operasyon: 59 şüpheli tutuklandı Adana polisinin “Sarılar” olarak bilinen çeteye yönelik yaptığı operasyonda gözaltına alınan 105 şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 59'u tutuklandı, 39'una adli kontrol getirilirken 7'si savcılıktan serbest kaldı.
8.04.2023 Gündem
Eylem hazırlığındaki teröristin sorgusunda şok edici gerçek ortaya çıktı
Eylem hazırlığındaki teröristin sorgusunda şok edici gerçek ortaya çıktı Terör örgütü PKK/KCK'nın talimatı ile silahlı ve bombalı sansasyonel eylem hazırlığındaki 'Hebat Helat' kod adlı terörist Sıtkı Kurtoğlu, Şanlıurfa'da yapılan operasyonla yakalandı. Terör örgütü mensubu, yapılan sorgusunda başka bir teröristi infaz ettiğini ve evin bahçesine gömdüğünü itiraf etti.
24.02.2023 Gündem
İran'daki Azerbaycan Büyükelçiliğine silahlı saldırı
İran'daki Azerbaycan Büyükelçiliğine silahlı saldırı Azerbaycan'ın İran elçiliğine saldırı düzenlendi. Gelen ilk bilgilere göre, saldırı nedeniyle 1 güvenlik görevlisi hayatını kaybetti. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiyenin, Azerbaycan’ın Tahran Büyükelçiliğine yapılan hain saldırıyı en güçlü şekilde kınadığını ve Azerbaycan’ın her daim yanında olduğunu vurguladı. Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Azerbaycan'ın İran elçiliğine yapılan silahlı saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada "Bugün Tahran'daki büyükelçiliğimize düzenlenen terör saldırısını kınıyorum" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Azerbaycan'ın Tahran Büyükelçiliğine yapılan, bir güvenlik amirinin şehit edildiği menfur saldırıyı şiddetle kınıyorum' açıklamasında bulundu
27.01.2023 Dünya
El Bab'da DEAŞ operasyonunda 15 tutuklama
El Bab'da DEAŞ operasyonunda 15 tutuklama Suriye'nin El Bab kentinde DEAŞ terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan, aralarında örgütün sözde Kadı'sının da bulunduğu 16 şüpheliden 15'i tutuklandı.
26.01.2023 Gündem
Cerablus ve El Bab bölgesinde 18 terörist yakalandı
Cerablus ve El Bab bölgesinde 18 terörist yakalandı İçişleri Bakanlığı, Suriye Cerablus ve El Bab bölgesinde, Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı takip ve koordinesinde 13 DEAŞ ve 5 PKK/KCK/PYD/YPG terör örgütü mensubunun yakalandığını duyurdu.
4.12.2022 Gündem
İran’da emniyet güçlerine ikinci silahlı saldırı: 2 ölü, 3 yaralı
İran’da emniyet güçlerine ikinci silahlı saldırı: 2 ölü, 3 yaralı İran’ın İsfahan eyaletinde kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından güvenlik güçlerine açılan ateş sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı. Huzistan eyaletinde düzenlenen silahlı saldırıda da 5 kişi hayatını kaybetmiş, 10 kişi de yaralanmıştı. Böylelikle aynı günde düzenlenen iki ayrı saldırıda ölü sayısı 7'ye yaralı sayısı ise 13'e çıkmış oldu.
16.11.2022 Dünya
İran’da göstericilere ve güvenlik güçlerine ateş açıldı: 5 ölü, 10 yaralı
İran’da göstericilere ve güvenlik güçlerine ateş açıldı: 5 ölü, 10 yaralı İran’ın Huzistan eyaletine bağlı İzeh şehrinde kimliği belirsiz kişiler tarafından halka ve emniyet güçlerine açılan ateş sonucu en az 5 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi yaralandı.
16.11.2022 Dünya
Amanoslar'da Eren Abluka operasyonu başladı!
Amanoslar'da Eren Abluka operasyonu başladı! Osmaniye, Gaziantep ve Kilis’te ‘Eren Abluka Sonbahar-Kış-8-Amanoslar Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik Operasyonu’ başlatıldı.
4.11.2022 Gündem
Gaziosmanpaşa'da operasyon! Lav silahı, Kalaşnikoflar, el bombaları ele geçirildi
Gaziosmanpaşa'da operasyon! Lav silahı, Kalaşnikoflar, el bombaları ele geçirildi Gaziosmanpaşa'da, polisin bir eve düzenlediği operasyonda lav silahı, Kalaşnikof marka uzun namlulu silahlar, suikast silahı ve el bombaları ele geçirildi.
3.11.2022 Gündem
Gaziosmanpaşa'da operasyon: Lav silahı, Kalaşnikoflar, el bombaları...
Gaziosmanpaşa'da operasyon: Lav silahı, Kalaşnikoflar, el bombaları... Gaziosmanpaşa'da, polisin bir eve düzenlediği operasyonda lav silahı, Kalaşnikof marka uzun namlulu silahlar, suikast silahı ve el bombaları ele geçirildi.
3.11.2022 Gündem
Şebnem Korur Fincancı kimdir? Türk Tabipler Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı’nın biyografisi!
Şebnem Korur Fincancı kimdir? Türk Tabipler Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı’nın biyografisi! Türk Tabipler Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin kimyasal silah kullandığını iddia eden Türk Tabipler Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı, 'terör örgütü propagandası' yapmak suçlamasıyla İstanbul'da gözaltına alındı. Gözaltına alınan Fincancı'nın evinde yapılan aramada ise kalaşnikof mermileri ele geçirildi. Peki, Şebnem Korur Fincancı kimdir? Türk Tabipler Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı’nın biyografisi!
26.10.2022 Gündem
Yüksekova kırsalında silah ve mühimmat ele geçirildi
Yüksekova kırsalında silah ve mühimmat ele geçirildi Hakkari’nin Yüksekova ilçesi kırsalında jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonda çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.
12.09.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kalaşnikof ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kalaşnikof haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.