Kafa Kesme

Kafa Kesme

Son dakika kafa kesme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kafa kesme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kafa kesme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kafa Kesme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kafa kesme gelişmeleri de dahil olmak üzere 163 kafa kesme haberi bulunmuştur. Tüm kafa kesme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Öldürüp kafasını kestiler! İstanbul'da şok eden cinayet
Öldürüp kafasını kestiler! İstanbul'da şok eden cinayet Küçükçekmece'de Pakistan uyruklu Zişan Alvi’nin başını keserek öldürdükleri iddiasıyla aranırken polise teslim olan Pakistanlı 3 kişinin ifadelerinde “Dini değerlere küfür ettikleri için öldürüp kafasını kestik, olay kullanılan bıçakları da evin çöp kutusuna attık” dedikleri öğrenildi.
13.08.2021 Yaşam
Kan donduran sözler! Whatsapp grubunda kafa kesme görüntüleri...
Kan donduran sözler! Whatsapp grubunda kafa kesme görüntüleri... Kayseri’de polis ekiplerinin yaptığı operasyonda yakalanan ve DEAŞ terör örgütü içerisinde haberleşme programını kullandıkları iddiasıyla tutuklu yargılanan iki Suriye uyruklu sanık ilk kez hakim karşısına çıktı. Sanık, “Grupta kafa kesen görüntüler vardı, onu görünce bunlar İslam dininden olamaz diye gruptan çıktım, DEAŞ grubu olduğunu sonradan öğrendim” dedi.
15.10.2019 Gündem
Son dakika... Haberler peş peşe geldi! Kriz yaratır...
Son dakika... Haberler peş peşe geldi! Kriz yaratır... Faslı yetkililer, iki İskandinav kadın turistin Atlas Dağları’nda vahşice katletilmesiyle ilgili 4 şüphelinin terör örgütü DEAŞ'a bağlılık yemin etmesine rağmen kendi inisiyatifleriyle bu cinayeti işlediklerine inanıyor.
24.12.2018 Dünya
Olay sözler: "İngiltere ruhunu Suudilere sattı, yazıklar olsun"
Olay sözler: "İngiltere ruhunu Suudilere sattı, yazıklar olsun" İngiltere'de yayımlanan Guardian gazetesinin yazarlarından Owen Jones, "İngiltere ruhunu Suudi hanedanına sattı. Yazıklar olsun" başlıklı bir makale yazdı.
25.10.2018 Dünya
Kafa kesme görüntüleri arasından İstanbul Emniyet Müdürü’nün fotoğrafı çıktı
Kafa kesme görüntüleri arasından İstanbul Emniyet Müdürü’nün fotoğrafı çıktı İstanbul Atatürk Havalimanı’nda geçtiğimiz Nisan ayının son günlerinde Rusya’dan gelen 2 Çeçen asıllı şahısın durumlarından şüphelenilerek incelenen telefonlarından İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan’ın fotoğrafları çıktı.
21.05.2018 Gündem
‘Arkadaşını öldürmeden  önce DEAŞ videosu izledi’
‘Arkadaşını öldürmeden önce DEAŞ videosu izledi’ Rize’de geçen 20 Mart’ta derste arkadaşı Emir Taş’ı (16) boynundan bıçaklayarak öldüren liseli B.K. ilk duruşmada Emir’in ailesinden özür diledi, “Pişmanım” dedi. Arkadaşları onu DEAŞ videoları izlerken gördüklerini söylediler
12.12.2017 Yaşam
Maicon'un eşi bakın neyle ilgileniyor?
Maicon'un eşi bakın neyle ilgileniyor? Alanyaspor maçında boğaz kesme işareti yapan Maicon'un eşi Ursula'nın uzun süredir dövüş sporlarıyla ilgilendiği ortaya çıktı.
29.11.2017 Spor Magazin
Maicon'un eşinden olay hareket!
Maicon'un eşinden olay hareket! G.Saray'ın Anlanyaspor'u konuk ettiği maçta Maicon'a yapılan sert faulün ardından eşi Ursula, tribünden kafa kesme işareti yaptı.
25.11.2017 Galatasaray
Afrin’i YPG’den temizlemeliyiz!
Afrin’i YPG’den temizlemeliyiz! Cumhurbaşkanı Erdoğan, 22 Kasım’da Soçi’deki zirvede İdlib meselesinin ele alınacağına değinirken, “Afrin bizim için çok daha önemli. Zira Afrin bizim sınırdaşımız konumunda. Bizim şu anda terör örgütü olan PYD ve YPG’den Afrin’i temizlememiz gerekiyor. Buna mecburuz” dedi
17.11.2017 Siyaset
Son dakika... Korkunç görüntüler! Çocuklara yaptırdılar!
Son dakika... Korkunç görüntüler! Çocuklara yaptırdılar! Terör örgütü IŞİD'den dehşet dolu görüntüler geldi. IŞİD'in son propaganda videosunda Kuzey Irak'tan birçok görüntü yer almasının yanı sıra çocuk savaşçıların kafa kesme sahneleri de kan dondurdu. İşte terör örgütünden son dakika dehşet anları...
5.07.2017 Dünya
Kafa kesen terörist öldürüldü!
Kafa kesen terörist öldürüldü! Filipinler'de dehşet saçan Ebu Seyyaf terör örgütünün iki Kanadalı ve bir Alman turistin infazından sorumlu militanı öldürüldü. Son yaşanan olaylarda örgüt 70 yaşındaki bir Alman turistin kafasını kestiği görüntüleri dünyayla paylaşmıştı.
12.04.2017 Dünya
DEAŞ, 33 kişinin kafasını kesti!
DEAŞ, 33 kişinin kafasını kesti! Terör örgütü DEAŞ, 2017 yılındaki en büyük katliamlarını yaptı. DEAŞ, Deyrizor kentinde 33 kişinin kafasını kesti.
6.04.2017 Dünya
Kongo'da 40 polisin kafası kesildi
Kongo'da 40 polisin kafası kesildi Demokratik Kongo Cumhuriyeti'nde milislerin, Kesai eyaletinde pusuya düşürdükleri 40 polis memurunun başını kestikleri açıklandı.
26.03.2017 Dünya
Le Pen'e AB'den şok!
Le Pen'e AB'den şok! Avrupalı parlamenterler, Fransa'nın aşırı sağcı lideri Le Pen'in dokunulmazlığının kaldırılması için oy verdi.
17.06.2021 Dünya
Almanya görüntüleri doğruladı! Kafası kesilerek infaz edildi
Almanya görüntüleri doğruladı! Kafası kesilerek infaz edildi Filipinler'de Ebu Seyyaf örgütü tarafından kaçırılan Alman rehinenin öldürüldüğüne ilişkin görüntüler Alman hükümeti tarafından doğrulandı.
17.06.2021 Dünya
Galatasaray'ın yıldızından şok hareket!
Galatasaray'ın yıldızından şok hareket! Galatasaray'ın Bursaspor'u 3-1 yendiği maç sonrası Hollandalı futbolcu Nigel de Jong'un yaptığı hareket çok konuşulacak gibi gözüküyor.
24.09.2021 Galatasaray
DEAŞ, 100 yaşındaki din adamının başını kılıçla kesti
DEAŞ, 100 yaşındaki din adamının başını kılıçla kesti Sina Yarımadası'nda evinden kaçırılan yaşlı din adamı, büyücülük yaptığı gerekçesiyle sahilde öldürüldü. Örgütün paylaştığı vahşet videosunda, maskeli birçok kişinin infazı izlediği görülüyor.
17.06.2021 Dünya
‘Hilafetin yavruları’
‘Hilafetin yavruları’ IŞİD geçen yıl Rakka’da çocuk intihar bombacıları yetiştirmek için Cubs of the Caliphate (Hilafetin Yavruları) adı altında özel bir birlik kurmuş, 5 yaşından 15 yaşına kadar çocuk savaşçıları El Furkan Enstitüsü adındaki bir merkezde eğitmeye başlamıştı...
29.09.2021 Gündem
IŞİD'liler 'Cihat Olimpiyatları' düzenledi!
IŞİD'liler 'Cihat Olimpiyatları' düzenledi! Vahşi infazları ve kafa kesme görüntüleri ile gündemden düşmeyen ve son dönemde giderek kan kaybeden IŞİD, ‘imaj düzeltme çalışmaları’ kapsamında Irak’ta çocuklar ve gençler için ‘Cihat Olimpiyatları’ düzenledi...
17.06.2021 Dünya
Anonymous, IŞİD hesaplarını gökkuşağı renkleriyle boyadı
Anonymous, IŞİD hesaplarını gökkuşağı renkleriyle boyadı Anonymous’a bağlı ABD’li bir hacker Orlando saldırısından sonra IŞİD yanlısı Twitter hesaplarını ele geçirerek pornografik görüntüler ve LGBTİ'lere destek mesajları yayınladı.
17.06.2021 Dünya
IŞİD kontrolündeki bir üniversitede neler olur?
IŞİD kontrolündeki bir üniversitede neler olur? Musul Üniversitesi, 2014 yılında IŞİD'in eline geçti
4.06.2016 Dünya
Elazığ’daki IŞİD operasyonunda bomba ayrıntılar!
Elazığ’daki IŞİD operasyonunda bomba ayrıntılar! Elazığ'da, IŞİD'e yönelik operasyonda aralarında örgütün üst düzey yöneticisi ve infazcısının da yakalandığı operasyonla ilgili çok çarpıcı ayrıntılar ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
İngiltere'de Cihatçı John ile evlenirim diyen kadına ceza
İngiltere'de Cihatçı John ile evlenirim diyen kadına ceza Zafreen Khadam isimli 32 yaşındaki kadın, Sheffield Crown Mahkemesi'nde yargılandıktan sonra terörist yayınları yaymaktan suçlu bulundu...
19.05.2016 Dünya
Bu kez IŞİD’lilerin kafalarını kestiler
Bu kez IŞİD’lilerin kafalarını kestiler Afganistan’ın doğusunda yer alan Nangarhar vilayetinin Açin ilçesinde, Afgan milletvekili Zahir Kadir’e bağlı milisler 4 Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) üyesinin başlarını keserek infaz etti...
27.12.2015 Dünya
IŞİD’in ’canlı bombası’ olduğu iddia edilen 2 çocuk annesi kadın tahliye edildi
IŞİD’in ’canlı bombası’ olduğu iddia edilen 2 çocuk annesi kadın tahliye edildi KONYA’da geçen temmuz ayında terör örgütü IŞİD’e yönelik yapılan operasyonda, ’silahlı terör örgütüne üye olmak’ suçlamasıyla, aralarında bir de ’canlı bomba’ denilen kadının da bulunduğu 12’si tutuklu 24 sanığın yargılanmasına başlandı...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kafa Kesme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kafa kesme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.