Kaçırdı

Kaçırdı

Son dakika kaçırdı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kaçırdı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kaçırdı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kaçırdı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kaçırdı gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.187 kaçırdı haberi bulunmuştur. Tüm kaçırdı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hull City'de deprem! Acun Ilıcalı'dan bomba karar, İngiliz şaştı kaldı
Hull City'de deprem! Acun Ilıcalı'dan bomba karar, İngiliz şaştı kaldı Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, son haftada deplasmanda Plymouth'a mağlup olmuştu. 70 puan toplayan play-off sınırında kalan İngiliz ekibinde sürpriz bir gelişme yaşandı. İngiliz basını da buna anlam veremeyerek şaşkınlığını gizlemedi. İşte detaylar...
7.05.2024 Fenerbahçe
15 yaşındaki Damlasu'dan 3 aydır haber yok!
15 yaşındaki Damlasu'dan 3 aydır haber yok! Kars'ta 3 ay önce evinden kaçırılan 15 yaşındaki kızı Damlasu Badan'ı elinde fotoğrafı ile sokak sokak gezerek arayan Erdem Badan (47), "Ne olur evladımı bulun. Hayatından endişe ediyorum" dedi.
4.05.2024 Gündem
Pendik'te korku dolu anlar! Genç kadını bıçakla taksiye bindirip kaçırdı
Pendik'te korku dolu anlar! Genç kadını bıçakla taksiye bindirip kaçırdı Pendik'te genç bir kadın bıçaklı bir şahıs tarafından zorla taksiye bindirilerek kaçırıldı. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
3.05.2024 Gündem
Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye 4 kat fark!
Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye 4 kat fark! UEFA Konferans Ligi'nde yarı finalin kapısından dönen Fenerbahçe kasasına giren rakam belli oldu. Öte yandan bütün Türk takımlarının UEFA'dan ne kadar gelir elde ettiği de ortaya çıktı.
19.04.2024 Fenerbahçe
Trabzonspor'a müjdeli haber! Yıldız futbolcu geri dönüyor
Trabzonspor'a müjdeli haber! Yıldız futbolcu geri dönüyor Trabzonspor'un golcü oyuncusu Paul Onuachu, 50 günlük aranın ardından yeniden sahalara dönmeye hazırlanıyor. Takımla çalışmalara başlayan oyuncunun, Kayserispor maçında sahada olması bekleniyor
17.04.2024 Trabzonspor
Misli’den günün şampiyon tercihleri
Misli’den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
12.04.2024 İddaa
Estetiğin dozunu kaçırdı! 'Kendine ne yaptın Çağla'
Estetiğin dozunu kaçırdı! 'Kendine ne yaptın Çağla' Çağla Şıkel, imaj değişikliğiyle gündeme geldi. Şıkel’in hayranları “Estetiklerinden dolayı tanıyamadım” yorumunu yaptı.
10.04.2024 Magazin
75 kutu içinde 103 milyon dolar sahte parayı kaçırdı! İşte operasyonun bilinmeyen detayları...
75 kutu içinde 103 milyon dolar sahte parayı kaçırdı! İşte operasyonun bilinmeyen detayları... Alman polisinin düzenlediği operasyonla yakalanan ve 75 kutu içinde 103 milyon dolar sahte parayı Almanya'ya kaçıran Güngören'li Talip G Almanya gündemine oturdu.
9.04.2024 Gündem
Beşiktaşlı yıldızı resmen gömdü: Bırakın koşmayı, yürüyor, yürüyor eyy Santos
Beşiktaşlı yıldızı resmen gömdü: Bırakın koşmayı, yürüyor, yürüyor eyy Santos Süper Lig'de Beşiktaş, Başakşehir karşısında son dakikada galibiyeti kaçırdı. Spor yazarları karşılaşmayı değerlendirirken Milliyet yazarı Bilal Meşe'nin yazdıkları dikkat çekti.
5.04.2024 Beşiktaş
Galatasaray'da Rafa Silva bombası patladı! Okan Buruk ağzından kaçırdı
Galatasaray'da Rafa Silva bombası patladı! Okan Buruk ağzından kaçırdı Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Sezonu şampiyon tamamlama hedefinde olan Galatasaray'da gelecek sezonun transfer çalışmaları için de düğmeye basıldı. Sarı-kırmızılılar, Benfica'daki performansıyla dikkat çeken ve takımdan ayrılma kararı alan Rafa Silva'nın peşine düştü. Cimbom'da teknik direktör Okan Buruk, transfer gündemlerinde yer alan Rafa Silva hakkında açıklamalarda bulundu.
29.03.2024 Galatasaray
Bu kadarı da olmaz Ronaldo! Boş kaleye atamadı, izleyenler inanamadı
Bu kadarı da olmaz Ronaldo! Boş kaleye atamadı, izleyenler inanamadı D Smart'ta yayınlanan Asya Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final rövanş maçında Al Nassr, sahasında Al Ain'i konuk etti. Karşılaşmaya Al Nassr forması giyen Cristiano Ronaldo damga vurdu. Mücadele 2-2 devam ederken 61'nci dakikada ceza sahasında topla buluşan Portekizli yıldız, boş kaleye gol atamadı. Futbolseverlerin şaşkınlıkla izlediği pozisyon sonrası Ronaldo büyük üzüntü yaşadı.
12.03.2024 Futbol
Bitlis'te dehşet! Ailenin kızını kaçırıp evini bastı: 3 ölü, 1 yaralı
Bitlis'te dehşet! Ailenin kızını kaçırıp evini bastı: 3 ölü, 1 yaralı Bitlis'in Mutki ilçesinde evli Cihan Oral, daha önce kaçırdığı Ayşe İnceyol'un (27) evini bastı. Oral, uzun namlulu silahla Ayşe İnceyol ile babası Musa (65) ve ağabeyi Neytullah İnceyol'u (35) öldürdü, annesi Nermin İnceyol’u (54) ise ağır yaraladı. Olay sonrası kaçan Cihan Oral'ın yakalanması için çalışma başlatıldı.
9.03.2024 Gündem
Trabzonspor'da Abdullah Avcı planını hazırladı!
Trabzonspor'da Abdullah Avcı planını hazırladı! Gol yollarındaki en önemli ismi Onuachu’nun sakatlığıyla sarsılan Trabzonspor’da tecrübeli çalıştırıcı yeni 11’ini belirledi. Avcı’nın öncelikli tercihi Enis Destan olacak maçların gidişatına göre Umut Bozok da şans bulacak.
3.03.2024 Şampiy10
Galatasaray - Antalyaspor (Maç özeti)
Galatasaray - Antalyaspor (Maç özeti) Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında Galatasaray, Antalyaspor'u 2-1 yendi. Sarı kırmızılıların gollerini Kerem Aktürkoğlu attı. Galatasaray puanını 72 yaparak liderliğini sürdürdü. Sarı-kırmızılılar iç sahada çıktığı 31 maçta da kaybetmezken, Süper Lig'de sahasında puan kaybetmeyen tek takım konumunda.
26.02.2024 Futbol
İsmail Kartal'dan Fred kararı! Kasımpaşa maçında olmayacak
İsmail Kartal'dan Fred kararı! Kasımpaşa maçında olmayacak Fenerbahçe'de teknik heyet, yüzde yüz hazır olmayan Fred'i Kasımpaşa maçının kadrosuna almadı. Brezilyalı oyuncu riske edilmedi.
24.02.2024 Fenerbahçe
Karısı iki ayda ikinci kez kaçırılıp fidye istendi
Karısı iki ayda ikinci kez kaçırılıp fidye istendi Adana’da 4 ay önce evlenen adam, eşinin 2 kere kaçırıldığını, ilk kaçırıldığında 20 bin dolar fidye ödeyip geri aldığını şimdi de 25 bin dolar fidye istediklerini söyledi. Eşi kaçırılan Salih İsmail, "Şimdi nasıl ödeyeceğim bilmiyorum. Eşimi özledim" dedi.
21.02.2024 Gündem
Liseli öğrencilerden dart başarısı
Liseli öğrencilerden dart başarısı Adana Okullararası Dart Yarışması’nda 19 Mayıs Anadolu Lisesi; 3.lüğü elde etti. Beden Eğitimi Öğretmeni Serdar Çelik tarafından bu yarışmaya sıkı şekilde hazırlanan Arda Tetik, Yusuf Daş ve Gökay Kılaf’tan oluşan takım; zirveyi küçük şanssızlıkla kaçırdı.
15.02.2024 Adana
Çirkin bir olaya karıştı! Kameralar rezaleti böyle çekti, Bonucci aklını kaçırdı
Çirkin bir olaya karıştı! Kameralar rezaleti böyle çekti, Bonucci aklını kaçırdı Süper Lig'in 25. haftasında Fenerbahçe sahasında Akdeniz temsilcisi Alanyaspor ile karşıya geldi. 1-0 geriye düşmesine rağmen 2-1 öne geçen sarı - lacivertliler, 63. dakikada Augusto'nun attığı gole engel olamadı ve sahadan bir puanla ayrıldı. Yüksek bir tansiyonda oynanan karşılaşmanın devre arasında Bonucci rezalete imza attı. İşte detaylar...
12.02.2024 Fenerbahçe
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
10.02.2024 İddaa
Hatayspor - Fatih Karagümrük: 3-1
Hatayspor - Fatih Karagümrük: 3-1 Süper Lig'in 24’üncü haftasında Hatayspor, Karagümrük’ü 3-1 mağlup etti.
2.02.2024 Hatay Spor
Galatasaray'a Icardi müjdesi! İşte sahalara döneceği maç
Galatasaray'a Icardi müjdesi! İşte sahalara döneceği maç Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, Süper Lig'in 21'inci haftasında deplasmanda oynanacak Trabzonspor maçıyla birlikte formasına kavuşacak.
17.01.2024 Galatasaray
Kadıköy'de içinde yaklaşık 10 öğrencinin olduğu servis kaçırıldı
Kadıköy'de içinde yaklaşık 10 öğrencinin olduğu servis kaçırıldı Kadıköy Zühtüpaşa Mahallesi'nde sabah saatlerinde bir siteden öğrenci alan ve içinde yaklaşık 10 öğrencinin olduğu servis, yaya gelen bir kişi tarafından kaçırıldı. Servisin kaçırılışı güvenlik kamerasına yansırken, servis Pendik'te bulundu. Servisteki öğrencilerin ise şüpheli tarafından bir süre sonra servisten indirildiği öğrenildi. Servisi kaçıran şüpheli ise aranıyor. (DHA)
4.01.2024 Gündem
Sistem kuponu yaptı, son dakika golüyle kazandı… 26 TL’ye tam 31 bin 654 TL!
Sistem kuponu yaptı, son dakika golüyle kazandı… 26 TL’ye tam 31 bin 654 TL! Misli’ye gelen kazanıyor, Misli kazandırmaya devam ediyor. Dolu dolu bir maç programının yer aldığı hafta içi bülteninde bir Misli üyesi, 5 maça skor tahmininde bulunarak bir sistem kuponu oluşturdu. Ayrıca Misli üyelerinin kupon paylaşımı ve yorumlar yaptığı aynı zamanda puanlar kazandığı Misli Arena’da kuponunu diğer üyelerle paylaştı.
20.12.2023 İddaa
Fenerbahçe'ye sürpriz transfer önerisi
Fenerbahçe'ye sürpriz transfer önerisi Fenerbahçe ara transfer dönemi için çalışmalarını sürdürürken gündeminde yıldız futbolcular yer alıyor. Milliyet yazarı Levent Kalkan da sarı-lacivertlilerin gündemini değerlendirdi ve sürpriz bir öneride bulundu.
17.12.2023 Şampiy10
UEFA'dan Bayern Münih'e 'Galatasaray maçı' cezası
UEFA'dan Bayern Münih'e 'Galatasaray maçı' cezası Bayern Münih'e Galatasaray ile oynadıkları karşılaşmada saldırgan niteliği olan provokatif mesaj sergilenmesi ve geçiş yollarının bloke edilmesi nedeniyle 30 bin euronun üzerinde para cezası verildi.
14.12.2023 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Kaçırdı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kaçırdı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.