Kaçakçılar

Kaçakçılar

Son dakika Kaçakçılar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kaçakçılar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kaçakçılar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kaçakçılar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kaçakçılar gelişmeleri de dahil olmak üzere 300 kaçakçılar haberi bulunmuştur. Tüm kaçakçılar haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstiklal Caddesi saldırısında terörist Ahlam Albashır'ın ses kaydı ortaya çıktı
İstiklal Caddesi saldırısında terörist Ahlam Albashır'ın ses kaydı ortaya çıktı İstiklal Caddesi'ndeki bombalı terör saldırısına ilişkin Ahlam Albashır'ın savcılık ifadesinin detayları belli oldu. Albashır ifadesinde, çantada bomba olduğunu bilmediğini belirterek "Elledim çantayı içindeki yumuşak bir şeydi, üstte cips falan vardı. Uyuşturucu sandım. Bıraktım" ifadelerini kullandı. Tutuklanan Ammar Jarkas’ın Albashır’a olay sonrası ses kaydı attığı ortaya çıktı. Öte yandan Albashır'ın da aralarında bulunduğu 17 şüpheli tutuklandı. İşte haberin detayları...
18.11.2022 Gündem
Siyasetçilere kaset kumpası! Eski polisler...
Siyasetçilere kaset kumpası! Eski polisler... VIP dinleme davasında ceza alan, bazı siyasetçilere yönelik kaset kumpasında da yargılamaları süren iki eski polis, Yunanistan’a kaçmak isterken yakalandı. Tutuklanan sanıklar “Kaçmaktan vazgeçip İstanbul’a dönüyorduk” diye savunma yaptı.
14.04.2022 Gündem
Evlenip böbreğini alıyor! Oyun İstanbul'da bozuldu
Evlenip böbreğini alıyor! Oyun İstanbul'da bozuldu İstanbul'da yapılan operasyonla uluslararası organ kaçaklığı yapan 3'ü yabancı uyruklu 4 şüpheli tutuklandı. Böbrek nakli için 37 bin dolara anlaştığı belirlenen şüphelilerin alıcı ile vericiyi sahte evrakla evliymiş gibi gösterip organ nakline yasal izlenim vermeye çalıştıkları tespit edildi.
25.03.2022 Yaşam
Hayalet tekne operasyonu! Kaçak avcılık yapıyorlardı, hepsine el konuldu
Hayalet tekne operasyonu! Kaçak avcılık yapıyorlardı, hepsine el konuldu İstanbul Boğazı ve Haliç’te kaçak midye avcılığında kullanılan teknelere yönelik operasyon düzenlendi. Deniz Liman Şubesi ve Balıkçılık ve Su Ürünleri Şubesi ekipleri çok sayıda tekneye el koydu...
28.10.2021 Gündem
Van'da bir apartmanda 115 göçmen yakalandı!
Van'da bir apartmanda 115 göçmen yakalandı! Van'da bir apartmandaki iki dairede yapılan aramada yurda yasa dışı yollarla girdikleri belirlenen 115 düzensiz göçmen yakalandı.
17.08.2021 Yaşam
Jandarmadan 10 numara yağ operasyonu
Jandarmadan 10 numara yağ operasyonu İstanbul İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, organize sanayi bölgeleri ile oto tamirhanelerinden topladıkları atık yağları, kurmuş oldukları elektronik sistemlerle belirli işlemlerden geçirdikten sonra piyasada 10 numara yağ olarak bilinen akaryakıta çevirerek sattıkları belirlenen şebekeye operasyon düzenledi. Operasyonda 10 numara yağı, lojistik işleri yapan TIR ve otobüs garajlarına sattığı belirlenen 5 kişi yakalandı. Yapılan aramalarda 175 bin litre kaçak yakıt ele geçirildi.
14.08.2021 Yaşam
PKK'dan kaçtı, terör örgütünün gerçeklerini tek tek anlattı!
PKK'dan kaçtı, terör örgütünün gerçeklerini tek tek anlattı! Diyarbakır HDP il binası önünde evlat nöbeti sürdüren ailelerden Ayşegül ve Rauf Biçer çiftinin çocukları Mustafa Biçer, terör örgütü PKK'dan kaçarak güvenlik güçlerine teslim oldu. Biçer, terör örgütüne katılma hikayesini, kaldığı süreçte yaşadıklarını ve örgüte yardım eden ülkelerle ilgili Demirören Haber Ajansı'na (DHA) önemli açıklamalarda bulundu. Biçer, ABD, Rusya ve Fransa'nın terör örgütüne önemli destekler verdiğini ileri sürerek, sosyal medya üzerinden kandırılarak dağa götürüldüğünü söyledi. Örgüte katıldığı andan sonra pişman olduğunu kaydeden Biçer, ancak örgüt üyelerinin kendisi ölümle tehdit ettiğini kaydetti.
11.08.2021 Gündem
'VIP Hizmet' formülüyle göçmen kaçakçılığı! İstanbul Havalimanı'nda...
'VIP Hizmet' formülüyle göçmen kaçakçılığı! İstanbul Havalimanı'nda... 'VIP Hizmet' formülüyle bazı göçmenleri Avrupa ülkelerine kaçıran şebekenin ameliyat kamuflajı İstanbul Havalimanı pasaport polisine takıldı. Türkiye'ye giriş izni olmayan kaçak göçmenleri yasa dışı yollarla yurda sokup buradan Avrupa'ya ameliyat oldu bahanesiyle yüzleri sarılı bir şeklide sahte pasaportlara kaçıran insan kaçakçılarını polisin dikkati sayesinde yakalandı.
5.05.2021 Gündem
Kölenin Büyük Aşkı: Nilüfer
Kölenin Büyük Aşkı: Nilüfer “Kölenin Büyük Aşkı: Nilüfer” sizi Osmanlı Devleti’nin son dönemlerinin İstanbul’una götürüyor.
12.03.2021 Kültür Sanat
'Akıllı telefon bir mülteci için yaşam kiti, pusula görevi görüyor'
'Akıllı telefon bir mülteci için yaşam kiti, pusula görevi görüyor' Doç. Dr. Özdemir, akıllı telefonların mülteciler için yaşam kiti görevi gördüğünü, dijitalleşmenin göçü kolaylaştırdığını belirterek, "Mültecilerin kurdukları sosyal ağlarda sadece mülteciler yok, kaçakçılar ve insan tacirleri de var." dedi.
24.01.2021 Bilim ve Teknoloji
İnternette yasa dışı tütün satışı tavan yaptı
İnternette yasa dışı tütün satışı tavan yaptı Pandemi nedeniyle internet üzerinden yapılan satışlardaki artış satışı yasak olan tütün ürünlerinde de gözlendi. Arama motorlarında 'sarmalık tütün satışı' anahtar kelimesi ile arama yapıldığında 810 binin üzerinde sonuca ulaşılıyor.
27.10.2020 Gündem
E-Devlet'ten sorgulatın! Para cezası var
E-Devlet'ten sorgulatın! Para cezası var Cep telefonlarında ‘klon patlaması’ var! Yurtdışından getirilerek kimlikleri (IMEI) değiştirilen telefonların sayısı katlandı. Bir ayda satılan 1 milyon telefondan 200 bini kaçak yolla getiriliyor.
16.10.2020 Gündem
Sınırda teğmeni şehit eden kaçakçılar, 30 yıl sonra böyle yakalandı!
Sınırda teğmeni şehit eden kaçakçılar, 30 yıl sonra böyle yakalandı! Hatay'ın Kırıkhan ilçesinin Karataş sınır bölgesinde güvenlik kuvvetleri ile kaçakçılar arasında 1990 yılında çıkan çatışmada Piyade Teğmen Zafer Toka'yı şehit eden 3 zanlı, 30 yıl sonra Suriye'de Türk güvenlik güçlerinin düzenlediği planlı operasyonla yakalandı.
4.07.2020 Gündem
Batı sınırı ASELSAN'ın ATEŞ'ine emanet
Batı sınırı ASELSAN'ın ATEŞ'ine emanet ASELSAN, Türkiye'nin batı sınırlarındaki güvenlik tedbirlerinin artırılması amacıyla üstlendiği proje kapsamında ATES¸ Mobil Sınır Güvenlik Sistemi teslimatlarını tamamladı.
29.04.2020 Bilim ve Teknoloji
Kişi başı 500 dolara insan kaçakçılığı
Kişi başı 500 dolara insan kaçakçılığı Türkiye’nin sınır kapılarını açmasının ardından Avrupa’ya gitmek isteyen göçmenlerin akın ettiği Edirne dışındaki adreslerden biri de Çanakkale oldu. Ayvacık ilçesine gelen aralarında kadın ve çocuklarında bulunduğu göçmenler Yunanistan’a geçmek için olumsuz hava şartlarının sona ermesini bekliyor.
1.03.2020 Gündem
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Alman Bild'e konuştu
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Alman Bild'e konuştu Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu "AB'nin Türkiye'deki mülteciler için vadettiği 6 milyar avronun henüz yarısının dahi tam ödenmediğini" bildirdi.
23.01.2020 Siyaset
Terör örgütlerine darbe: 950 operasyon...
Terör örgütlerine darbe: 950 operasyon... İstanbul’da, ‘terörle mücadele’ kapsamında, bölücü terör örgütü PKK/PYD, FETÖ/PDY, DEAŞ ve diğer terör örgütleriyle mücadelede 2019 yılı içinde düzenlenen son bir yıllık operasyonlarda, 11 kiloya yakın patlayıcı madde, 28 el yapımı (EYP) bomba ve çok sayıda silah ele geçirildi. Çeşitli örgütlere mensup 2 bin 604 terörist şüphelinin etkisiz hale getirildiği baskınlarda, çeşitli menşeli 3 bin 701 fişek ve mermi, 20 av ve pompalı tüfek ve 6 molotofkokteylinin de olduğu çok sayıda mühimmat ve para ele geçirildi.
1.01.2020 Gündem
Kaçak ilaç skandalı! 'Rahim içine bomba koymuş gibi...'
Kaçak ilaç skandalı! 'Rahim içine bomba koymuş gibi...' İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından ele geçirilen kaçak ilaçların tutulduğu depoya, DHA girdi. Bu yılın ilk 10 ayında yakalanan 8 milyon kaçak ilacın bulunduğu depoda, Türkiye'de satışı yasak olan ve istenmeyen gebeliklerin sonlandırılmasında kullanılan mide ilacının, kaçakçılar tarafından sahte prospektüs hazırlanarak, piyasaya sürüldüğü öğrenildi.
30.11.2019 Yaşam
Bomba iddiaya yalanlama
Bomba iddiaya yalanlama Irak, İran Devrim Muhafızları Ordusu tarafından Basra Körfezi'nde el konulan geminin Bağdat yönetimine ait olduğu yönündeki iddiayı yalanladı.
4.08.2019 Dünya
İran'dan el koyulan gemiyle ilgili resmi açıklama
İran'dan el koyulan gemiyle ilgili resmi açıklama İran Devrim Muhafızları Ordusu tarafından akaryakıt kaçakçılığı yapıldığı iddiasıyla Basra Körfezi'nde el koyulan geminin Irak'a ait olduğu bildirildi.
4.08.2019 Dünya
İnterpol tarafından aranan DEAŞ sanığı 3 kadına tahliye
İnterpol tarafından aranan DEAŞ sanığı 3 kadına tahliye Bursa'da geçen ocak ayında terör örgütü DEAŞ üyesi oldukları ve resmi belgede sahtecilik yaptıkları iddiasıyla tutuklanan, ayrıca İnterpol tarafından kırmızı ve mavi bültenle arandıkları tespit edilen Houda Z., Malika B. ve Fatıha T., hakim karşısına çıktı. Fransa vatandaşı 3 kadın ilk duruşmada adli kontrol şartıyla tahliye edildi.
23.04.2019 Gündem
Interpol tarafından aranan DEAŞ sanığı 3 kadına tahliye
Interpol tarafından aranan DEAŞ sanığı 3 kadına tahliye Bursa'da geçen ocak ayında terör örgütü DEAŞ üyesi oldukları ve resmi belgede sahtecilik yaptıkları iddiasıyla tutuklanan, ayrıca İnterpol tarafından kırmızı ve mavi bültenle arandıkları tespit edilen Houda Z., Malika B. ve Fatıha T., hakim karşısına çıktı. Fransa vatandaşı 3 kadın ilk duruşmada adli kontrol şartıyla tahliye edildi.
23.04.2019 Gündem
Kirli pazarlık! YPG/PKK, DEAŞ'lı teröristlerin Türkiye'ye sızmalarının yolunu açıyor
Kirli pazarlık! YPG/PKK, DEAŞ'lı teröristlerin Türkiye'ye sızmalarının yolunu açıyor Terör örgütü YPG/PKK, Suriye'de teslim olan DEAŞ'lı teröristler ve ailelerine, kendi işgal bölgesi dışına çıkarma sözü vererek, teröristlerin yine Türkiye topraklarına sızmalarının önünü açtı.
2.03.2019 Dünya
Cevdet Erdöl: Sigara kullanımı yeniden yükseliyor
Cevdet Erdöl: Sigara kullanımı yeniden yükseliyor Sigara kullanımının yeniden yükselmeye başladığı uyarısı yapan Prof. Dr Erdöl, “Sigara kullanımı yüzde 27’ye düşmüştü ancak tekrar yüzde 32’lere çıktı. idareciler kendi inisiyatifleri ile ne yazık ki yasanın ihlalini örtbas ediyorlar” dedi
17.01.2019 Gündem
Kaçakçılar av tüfekleri ile yakalandı
Kaçakçılar av tüfekleri ile yakalandı Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde İran topraklarından Türkiye’ye yasadışı yollardan geçmeye çalışan 5’i Irak ve 3’ü İran vatandaşı olmak üzere 8 şahıs sırtındaki 64 av tüfeği ile yakalandı. Kaçakçıların yakalanma anı ve karda yürümeleri anbean kameralara yansıdı.
17.12.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kaçakçılar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kaçakçılar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.