Kaçak Geçiş

Kaçak Geçiş

Son dakika kaçak geçiş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kaçak geçiş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kaçak geçiş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kaçak Geçiş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kaçak geçiş gelişmeleri de dahil olmak üzere 628 kaçak geçiş haberi bulunmuştur. Tüm kaçak geçiş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yeni kara harekatı olur mu? MSB'den açıklama geldi
Yeni kara harekatı olur mu? MSB'den açıklama geldi Milli Savunma Bakanlığı'ndan terör hedeflerine yönelik gerçekleştirilen operasyonlara ilişkin bilgi verilirken, 'Kara harekatı olur mu?' sorusuna da yanıt geldi.
5.10.2023 Gündem
‘Kopya plakayı’ değişti! Yine de yıllardır ceza yağıyor
‘Kopya plakayı’ değişti! Yine de yıllardır ceza yağıyor Trabzon’da yaşayan Hami Hacıosmanoğlu'nun (34) 2016 yılında aldığı otomobilinin plakasına, 3 yıl sonra belli aralıklarla gitmediği İstanbul’daki ücretli otoyol ve köprülerden kaçak geçiş yaptığına yönelik cezalar geldi. Şikayet üzerine savcılık incelemesinde plakanın kopyalandığı tespit edilince plakası 34’den 61’e çevrilen Hacıosmanoğlu’na, aynı cezalar gelmeye devam etti. Plakayı değişip, aracını garaja çekmesine rağmen sorunun çözülmediğini söyleyen Hacıosmanoğlu, "Yıllardır bu cezalarla mücadele ediyorum. Araç, lanetli bir araç oldu benim için" dedi.
2.09.2023 Yaşam
İkiz plaka iş adamı Hakan Bilal Kutlualp'in başına bela oldu: Bütün HGS'lerden kaçak geçiyor ve bir yıldır devamlı ben ödüyorum
İkiz plaka iş adamı Hakan Bilal Kutlualp'in başına bela oldu: Bütün HGS'lerden kaçak geçiyor ve bir yıldır devamlı ben ödüyorum Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden ve iş adamı ve Hakan Bilal Kutlualp'in plakasıyla başı derde girdi. Kutlualp 34 FB 1907 plakasına uzun yıllardır sahip durumda. Sorun olan durum ise aynı Gürcistan’da tescili yapılmış aynı plakalı aracın Türkiye’de kullanılması. Bundan dolayı Kutlualp köprü, otoyol ücretleriyle birlikte kesilen cezaları da ödemek zorunda kalıyor. İş adamı Kutlualp, bir yıldır bu sorunla uğraştığını, dün şahsın kendisine ulaştığını ve avukatıyla irtibat kurduğunu söyledi.
9.08.2023 Gündem
7440 sayılı kanun uzadı mı? Matrah artırımı 2023 uzatıldı mı, yapılandırma başvuru süresi sona erdi mi? Matrah artırımı 2023 son başvuru tarihi!
7440 sayılı kanun uzadı mı? Matrah artırımı 2023 uzatıldı mı, yapılandırma başvuru süresi sona erdi mi? Matrah artırımı 2023 son başvuru tarihi! 7440 sayılı kanun başvuru süresi uzatıldı mı, matrah artırımı 2023 son başvuru tarihi ne zaman? Vergi affı borç yapılandırma düzenlemesi kapsamında; trafik, askerlik, nüfus, köprü, otoyol kaçak geçiş cezaları ve daha önce hiç yapılandırılmamış adli para cezaları, idari para cezaları, öğrenim kredisi borçları ve destekleme primi borçları 12, 18, 24, 36 veya 48 eşit taksitte ödenebilecek.
26.05.2023 Ekonomi
Devlete olan borçların yapılandırılması ve ilk taksitin ödeme süresi uzatıldı
Devlete olan borçların yapılandırılması ve ilk taksitin ödeme süresi uzatıldı Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile, devlete olan borçların yapılandırılması için 31 Mayıs'ta sona erecek başvuru süresi 30 Haziran'a, borçların ilk taksit ödeme süresi de 31 Temmuz'a kadar uzatıldı.
26.05.2023 Gündem
Borcu olanlar dikkat! Süre uzatıldı
Borcu olanlar dikkat! Süre uzatıldı Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararına göre; Devlete olan borçların yapılandırılması için başvuru süresi 6 Haziran'a kadar uzatıldı. Borçların ilk taksit ödeme süresi de 31 Temmuz'a kadar uzatıldı.
25.05.2023 Ekonomi
Kamu borç yapılandırma hangi borçları kapsıyor? Borç yapılandırma tarihi uzatıldı mı, kamu borç yapılandırmada son tarih nedir, borç yapılandırma tarihi uzatıldı?
Kamu borç yapılandırma hangi borçları kapsıyor? Borç yapılandırma tarihi uzatıldı mı, kamu borç yapılandırmada son tarih nedir, borç yapılandırma tarihi uzatıldı? "Borç yapılandırma tarihi uzatıldı mı, kamu borç yapılandırma süresi ne zaman bitiyor?” Kamu borçlarına yapılandırma için başvuru tarihi uzatıldı. Resmi Gazete'de yayımlanarak yasalaşan vergi affı düzenlemesiyle vergi cezaları, trafik, askerlik, nüfus, köprü, öğrenim kredisi borçları ve destekleme primi gibi borçlar yapılandırılabilecek.
23.05.2023 Gündem
Gözler Beştepe'de! Kabine gündemi deprem ve seçim
Gözler Beştepe'de! Kabine gündemi deprem ve seçim Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nin bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılacak toplantısında, deprem bölgesinde yürütülen çalışmalar ile seçim konusunun ele alınması bekleniyor.
6.03.2023 Gündem
Vergi mükelleflerine büyük indirim! 48 ay taksitle ödenecek
Vergi mükelleflerine büyük indirim! 48 ay taksitle ödenecek Matrah artırımı düzenlemesiyle ilgili bakanlık çalışma başlattı. Yoğun talep üzerine 2022’nin de matrah artırımı kapsamına alınması planlanıyor. Teklifle 31 Aralık 2022 ve öncesine dair tüm kamu alacakları yapılandırılabilecek, borçlar 48 ayda ödenebilecek. Kamu borçlarını yapılandıran düzenlemede tüm vergiler, vergi cezaları, trafik, askerlik, nüfus para cezaları, köprü, otoyol, kaçak geçiş cezaları ve daha önce hiç yapılandırma düzenlemesinde yer almayan adli para cezaları, üst kurullarca verilen idari para cezaları, 4207 sayılı Kanun kapsamında tütün ürünlerinin zararlarını önleyici, önlenmesi ve kontrolü hakkında kanun kaynaklı idari para cezaları gibi tüm idari para cezaları, öğrenim kredisi borçları, ecrimisiller, madenlerden devlet hakkı, kaynak kullanımı destekleme primi borçları gibi borçlar yer alıyor.
5.02.2023 Ekonomi
2 bin lirayı aşmayan vergi borçları siliniyor! Borç yapılandırması teklifi Meclis'te
2 bin lirayı aşmayan vergi borçları siliniyor! Borç yapılandırması teklifi Meclis'te Vergi dairelerine vergi, ceza, faiz gibi borcu bulunan vatandaşların 2 bin lirayı aşmayan borçları siliniyor. Kamu alacaklarına yapılandırma getirilmesini öngören 'Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi', TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda görüşülmeye başlandı.
31.01.2023 Ekonomi
Göç İdaresi Başkanı Ünlü: Bu yıl 8 bin 571 düzensiz göçmen sınır dışı edildi
Göç İdaresi Başkanı Ünlü: Bu yıl 8 bin 571 düzensiz göçmen sınır dışı edildi İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanı Savaş Ünlü, düzensiz göçle mücadelenin 2023 yılında da devam ettiğini bildirerek, “Bugünkü sefer 2023’ün Afganistan’a 9’uncu charter seferi. Bu yıl toplam 8 bin 571 düzensiz göçmenin ülkemizden sınır dışı işlemini gerçekleştirmiş durumdayız" dedi.
28.01.2023 Gündem
AK Parti'li Elitaş: Yapılandırma düzenlemesinin maliyeti 362 milyar TL
AK Parti'li Elitaş: Yapılandırma düzenlemesinin maliyeti 362 milyar TL AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş, 14 milyon kişiyi ilgilendiren borç yapılandırma teklifinin tamamlandığını belirterek, "Bu kanunla yapılandırılan borçlar 48 ayda yani 4 yılda tahsil edilecek. Tüm borçların yapılandırılması için başvuru olması durumunda 361.8 milyar liranın borç yapılandırması kapsamında olacağını tahmin ediyoruz." dedi.
27.01.2023 Ekonomi
Borç yapılandırma başvuruları ne zaman? Hangi borçlar yapılandıracak?
Borç yapılandırma başvuruları ne zaman? Hangi borçlar yapılandıracak? Borç yapılandırma 2023 yılında başlıyor. Vergi affı olarak da bilinen ve Cumhuriyet tarihinin en büyük borç yapılandırma hareketi olan düzenlemenin detayları da merak edilmeye başlandı. Peki hangi borçlar yapılandıracak? Borç yapılandırma başvuruları ne zaman?
24.01.2023 Ekonomi
Borç yapılandırma paketi nedir? Borç Yapılandırma paketinde hangi borçlar yapılandırılacak? (Vergi, SGK, emlak vergisi)
Borç yapılandırma paketi nedir? Borç Yapılandırma paketinde hangi borçlar yapılandırılacak? (Vergi, SGK, emlak vergisi) Borç yapılandırma paketi hakkında bekleyiş sürüyor. Kapsam itibariyle Cumhuriyet tarihinin en büyük borç yapılandırma paketinde sona gelindi. Kabine toplantısı sonrası yapılacak açıklamayla hangi borçların yapılandırılacağı belli olacak. Peki borç yapılandırma paketi hangi borçları kapsıyor?
23.01.2023 Ekonomi
Araç muayenesinde yoğunluk başladı! Otomobil sahipleri randevu alma telaşında!
Araç muayenesinde yoğunluk başladı! Otomobil sahipleri randevu alma telaşında! 2023 yılında araç muayene ücretlerine zam gelecek. Yeniden değerleme oranının belli olmasıyla birlikte vergi, ceza, harç, tarife ve benzeri kalemlere ilişkin maktu tutarlardaki yıllık artışların yanında araç muayene ücretleri de bu oran referans alınarak yeniden belirlenecek. Milyonlarca araç sahibi yeni yıl öncesi araç muayenelerinin bin liranın üzerine çıkacak olması nedeniyle araç muayene istasyonlarına akın ediyor. Peki, Araç muayene randevusu nasıl alınır? TÜVTÜRK araç muayenede kredi kartı geçerli mi? İşte 2022 araç muayene ücret tarifesi!
30.11.2022 Ekonomi
Kaçak göçmenlerle sınırda çatışma; 1 Bulgar polisi öldü
Kaçak göçmenlerle sınırda çatışma; 1 Bulgar polisi öldü Edirne'nin Hamzadere Sınır Kapısı yakınlarındaki sınır bölgesinde, Bulgaristan'a kaçak geçiş yapmak isteyen göçmenler ile ülke sınır görevlileri arasındaki çatışmada Bulgar polisi Petır Bicvarov (30), açılan ateş sonucu yaşamını yitirdi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, Bulgaristan İçişleri Bakanı Ivan Demerdzhiev ile görüştüğünü belirterek, "Olayın faillerinin tespiti ve olayın aydınlatılması için iki tarafın beraber çalışması konusunda mutabık kaldık" dedi.
8.11.2022 Dünya
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! 4 katı ücret alınacak
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! 4 katı ücret alınacak Arabası olan milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. Karayolları Genel Müdürlüğü’nün işlettiği otoyollardan kaçak geçişlere yeni düzenleme yapıldı. Kaçak geçişlerde ödeme süresinde değişikliğe gidildi. Yeni düzenlemede 15 gün içerisinde yapılan ödemede sadece geçiş ücretinin alınması uygulaması devam edecek. 15 günlük sürenin gecikmesi durumunda 45 güne kadar yapılacak ödemelerde geçiş ücretinin 2 katı tahsis edilecek.
22.07.2022 Ekonomi
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! Bugün resmen değişti, iki katı ödenecek
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! Bugün resmen değişti, iki katı ödenecek Arabası olanları ilgilendiren flaş karar! Değişikliğe gidildi. Karayolları Genel Müdürlüğü'nün işlettiği otoyol ve karayollarındaki kaçak geçişlere ilişkin yeni düzenleme yapıldı. Resmi Gazete'de yayılmanan karara göre, kaçak geçişler için verilen ödeme süresinde değişikliğe gidildi. Yeni düzenlemede 15 gün içinde ödeme yapılması durumunda sadece geçiş ücretinin alınması uygulaması devam edecek. Ancak 15 günlük sürenin geçilmesi durumunda 45 güne kadar yapılacak ödemelerde geçiş ücretinin iki katı tahsil edilecek.
21.07.2022 Ekonomi
Araç sahibi herkes için geçerli! Kredi kartı ile ödenebiliyor taksit yok, 685 lira...
Araç sahibi herkes için geçerli! Kredi kartı ile ödenebiliyor taksit yok, 685 lira... Aracı olan milyonlarca kişi için kritik uyarı! Yapılması zorunlu. Yapılmadığı her ay için ücret alınıyor. Ücreti 258 liradan başlıyor, 685 liraya kadar çıkıyor. Araç muayenesi ile ilgili araç sahiplerine ilişkin önemli uyarı yapıldı. En geç 9 gün öncesinden e-Devlet'ten başvuru yapabilir ve online olarak randevu alabilirsiniz. Muayene tarihinden 1 ay öncesinden ise TÜVTÜRK’ün internet sitesinden randevu alınabiliyor. Süresinde muayene yaptırılmadığı takdirde, süresi geçirilen her ay için yüzde 5 gecikme ücreti alınıyor. Ödemeler kredi kartı ile yapılabiliyor, taksit yok. 2022 araç muayene ücret tarifesi de tablo halinde paylaşıldı. İşte araç muayenesine ilişkin bilgiler
28.06.2022 Ekonomi
Arabası olan yüz binleri ilgilendiriyor! E-Devlet'ten yapılıyor! Ücretsiz ama...
Arabası olan yüz binleri ilgilendiriyor! E-Devlet'ten yapılıyor! Ücretsiz ama... Arabası olan yüz binleri ilgilendiriyor. Arabası olan ve bayramda yola çıkacak yüz binlerce sürücüye peş peşe uyarılar geldi. Akaryakıt tasarrufu, trafik sigortası, araba bakımı, muayene ile ilgili yüz binleri ilgilendiren açıklamalar yapıldı. Öte yandan araba sahibi yüz binlerce kişiye kritik bir ikaz geldi. 30 Nisan Cumartesi saat 00.00’dan, 5 Mayıs Perşembe sabah 07.00’ye kadar Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğundaki otoyollar ile İstanbul'daki 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nden geçiş ücretsiz. Bunun dışında kalan özel otoyol ve köprüler ücretli. 31 Mart’ta OGS dönemi kapandı artık sadece HGS kullanılıyor. Uzun yolda çok fazla geçiş yaşanacağından limitinizin yeterli olduğundan emin olun. Mağdur olmamak için belli bir bakiyenin altında otomatik bakiye yükleme, kredi kartı tanımlama gibi seçenekleri bankanızla görüşerek aktif hale getirebilirsiniz. Kaçak geçiş yaptığınızla ilgili şüphe oluşursa e-Devlet’ten ‘kaçak geçiş’ arama sonucundan sorgulayabilirsiniz. Kaçak geçişlerde 15 gün içinde yeterli bakiye yüklerseniz cezalı duruma düşmezsiniz.
29.04.2022 Ekonomi
2022 Araç muayene ücreti ne kadar? Araç muayene randevusu nasıl alınır?
2022 Araç muayene ücreti ne kadar? Araç muayene randevusu nasıl alınır? 2022 yılı araç muayene ücreti 1 Ocak’tan geçerli olmak üzere yeniden değerleme oranında artırılmıştı. Karayolu Taşıma Kanunu ve Karayolu Trafik Kanunu ile bu kapsamdaki yönetmeliklerde düzenlenen belge, ceza ve muayene ücretleri 2022 yılı için yeniden belirlendi. Peki, 2022 Araç muayene ücreti ne kadar? Araç muayene randevusu nasıl alınır? TÜVTÜRK'te kredi kartı geçiyor mu? İşte tüm detaylar…
31.01.2022 Gündem
Kaçak geçiş yapmaya çalışan 3’ü FETÖ, 2’si DEAŞ mensubu 10 kişi yakalandı
Kaçak geçiş yapmaya çalışan 3’ü FETÖ, 2’si DEAŞ mensubu 10 kişi yakalandı Milli Savunma Bakanlığı, Türkiye'den Yunanistan'a ve Suriye'den Türkiye'ye yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 3'ü FETÖ ve 2’si kırmızı bültenle aranan DEAŞ mensubu 10 kişinin yakalandığını açıkladı.
16.10.2021 Gündem
Borçların tamamı siliniyor! Anapara da faizler de... Süre daralıyor, başvurular...
Borçların tamamı siliniyor! Anapara da faizler de... Süre daralıyor, başvurular... Borcu olanlar dikkat! Süre daralıyor. Başvuru yapanların borcu siliniyor. Borçlarından kurtulmak isteyenler için son gün 30 Kasım. Vergi ve prim borçlarına ilişkin yapılandırma kanununda başvuru süresi geçen hafta sona erdi ancak genel sağlık sigortası (GSS) prim borçlarında yapılandırma hakkı devam ediyor. GSS prim borcu olanlar daha önce hiç gelir testine girmemişler ise 30 Kasım’a kadar gelir testi yaptırabilecekler. Test sonucu ödeme gücü olmadığı tespit edilenlerin borcu silinecek.
5.10.2021 Ekonomi
Yapılandırma başvurusu nasıl yapılır? Yapılandırma son ödeme tarihi ne zaman? Vergi, SGK, trafik cezası ve KYK yapılandırma başvurusu!
Yapılandırma başvurusu nasıl yapılır? Yapılandırma son ödeme tarihi ne zaman? Vergi, SGK, trafik cezası ve KYK yapılandırma başvurusu! Yapılandırma başvurusu yapacaklar dikkat! Süre doluyor... Vergi, sosyal güvenlik primi, trafik cezası, öğrenim kredisi, otoyol ve köprü kaçak geçiş cezası gibi kamuya olan borçların yapılandırılması için son günlere girildi. Milyonlarca vatandaşın yararlandığı borç yapılandırma süreci sona eriyor. Peşin ödemelerde büyük avantaj sağlayan yapılandırmada vergi dairelerine başvuranların sayısı artıyor. Peki, Yapılandırma başvurusu nasıl yapılır? Yapılandırma son ödeme tarihi ne zaman? Vergi borcu yapılandırma başvurusu nasıl yapılır? Vergi, SGK, trafik cezası ve KYK yapılandırma başvurusu ile ilgili tüm detaylar...
27.09.2021 Ekonomi
Yapılandırma ile ilgili son dakika açıklaması! Başvuru...
Yapılandırma ile ilgili son dakika açıklaması! Başvuru... Borcu olan çok sayıda kişi yapılandırma imkanından yararlanarak borçlarından kurtuluyor. Yapılandırma ile faiz yükünün büyük kısmı ödenmiyor. Yapılandırma ile ilgili gelen son dakika açıklamasında önemli verilere yer verildi. 4 milyondan fazla kişinin yapılandırma başvurusunda bulunduğu belli oldu.
16.09.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kaçak Geçiş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kaçak geçiş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.