Kaç Kişi

Kaç Kişi

Son dakika kaç kişi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kaç kişi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kaç kişi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kaç Kişi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kaç kişi gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.544 kaç kişi haberi bulunmuştur. Tüm kaç kişi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çorlu tren kazası ne zaman ve nasıl oldu, kazanın nedeni ne? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü, tren kazası davası sonuçlandı mı?
Çorlu tren kazası ne zaman ve nasıl oldu, kazanın nedeni ne? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü, tren kazası davası sonuçlandı mı? Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 2018 yılında meydana gelen ve 7'si çocuk 25 kişinin hayatını kaybettiği tren kazasına ilişkin davada 9 sanığa 8 yıl 4 ay ile 17 yıl 6 ay arasında hapis cezası verildi. Dönemin Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) 1. Bölge Müdürü Nihat Aslan 15 yıl, TCDD Birinci Bölge Bakım Müdürü Mümin Karasu 17 yıl 6 ay ve Bakım Servis Alanlarından Sorumlu Müdür Yardımcısı Levent Meriçli ise 9 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı. 13 sanıktan 4'ü beraat etti. Peki, Çorlu tren kazası ne zaman ve nasıl oldu, Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü?
25.04.2024 Gündem
Antalya teleferik kime ait, Tünektepe teleferik kazası nerede? Teleferik kazası nasıl oldu, neden, kazada kaç kişi öldü, Tünektepe teleferik kimin?
Antalya teleferik kime ait, Tünektepe teleferik kazası nerede? Teleferik kazası nasıl oldu, neden, kazada kaç kişi öldü, Tünektepe teleferik kimin? Tünektepe teleferik kimin, teleferik kazası nasıl oldu? Antalya'da Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri'nde hareket halindeki teleferik kabinlerinden biri düştü. Olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi ise yaralandı. Olayla ilgili Mülkiye Müfettişleri görevlendirilirken Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığınca adli soruşturma başlatıldığını açıkladı. Söz konusu kazanın ardından Antalya teleferik kazası nasıl oldu, Tünektepe teleferik kimin, Antalya teleferik kazasında kaç kişi öldü, neden?
13.04.2024 Yaşam
Döviz bürosunun kasasına duvarları dele dele ulaştılar!
Döviz bürosunun kasasına duvarları dele dele ulaştılar! İstanbul'un Bağcılar İlçesinde binanın duvarında açtıkları delikten önce kasap dükkanına sonra döviz bürosunun kasasına ulaşan hırsızlar, oksijen tüpü ile döviz bürosunun kasasını eritmeye çalışırken, alarm sistemi devreye girdi. Hırsızlar ise yanlarında getirdikleri malzemeleri bırakıp olay yerinden kaçtı. Döviz bürosu sahibi Çağlar Kaya, "İçeride 5-6 saatlik bir zaman geçirmişler ve kaza kaza gelmişler" ifadelerini kullandı.
7.04.2024 Gündem
Adana'da Adanalı dışında en çok nereli var? TÜİK açıkladı!
Adana'da Adanalı dışında en çok nereli var? TÜİK açıkladı! Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) internet sitesinde Adrese Dayalı Nüfus Kayıt İstatistiklerine göre Adana'nın nüfusu 2.257.602 olarak açıklandı. Bu nüfus içerisinde en fazla yer alan grup, 1.313.509 kişi ile Adanalılar oldu. Adana'da ikinci sırada ise 111.816 kişi ile Şanlıurfalılar bulunuyor.
1.04.2024 Adana
Murat Kurum: 'Depreme dayanıklı 650 bin konut hedefimiz var'
Murat Kurum: 'Depreme dayanıklı 650 bin konut hedefimiz var' AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı'nın sunduğu Neler Oluyor Hayatta programında açıklamalarda bulunarak, "Milletin beklediği süslü laflar, kavga, ayrıştırma değil. Bir taraftan cemevi temeli atarken öbür taraftan esnafla buluştuk. Biz kimin dili, dini nedir diye bakmadık. Bizi biz yapan değerler budur. Bizim Alevi komşumuz da var, Kürt komşumuz da vardı, Laz komşumuz da vardı. Sevincimizi de hüznümüzü de beraber yaşadık. Birileri bu değerler üzerinden siyaset yapmayı meslek edinmiş." ifadelerini kullandı.
22.02.2024 Gündem
Erzincan toprak kaymasında kaç kişi öldü, ölen yaralanan var mı? Erzincan maden göçüğü nerede, Erzincan altın madeninde kaç kişi çalışıyor? İliç altın madeni toprak kayması!
Erzincan toprak kaymasında kaç kişi öldü, ölen yaralanan var mı? Erzincan maden göçüğü nerede, Erzincan altın madeninde kaç kişi çalışıyor? İliç altın madeni toprak kayması! Erzincan’ın İliç ilçesindeki Anagold Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin Aralık 2010’dan bu yana altın üretimi yaptığı Çöpler Madeni’nde toprak kayması meydana geldi. Toprak altında kalan 9 işçi için arama çalışmaları sürerken, bölgeden yeni bilgiler de geliyor. Erzincan maden göçüğü nerede, hangi ilçede? sorusu da konuyla ilgili gelişmeleri takip eden vatandaşlar tarafından merak edilirken resmi makamlardan açıklamalar gelmeye başladı. Vali Hamza Aydoğdu bölgeye gitmek için yola çıktı. Anagold Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin 2010 yılı aralık ayından itibaren altın üretimi yaptığı Çöpler Madeni'nde bugün saat 14.30 sıralarında Eski Değirmen mevkisinde toprak kayması meydana geldi. Ali Yerlikaya, " İlk belirlemelere göre maalesef 9 işçimiz kayan kütlenin altında kaldı ve işçilerimizi arama- kurtarma çalışmalarımız aralıksız devam ediyor." dedi. Peki, Erzincan toprak kaymasında kaç kişi öldü? Erzincan İliç altın madeni toprak kaymasında son durum…
14.02.2024 Gündem
Bor Şeker kaç lot verdi? Bor Şeker halka arz sonuçları: Bor şeker ne zaman işlem görecek, Bor Şeker halka arz kaç kişi katıldı?
Bor Şeker kaç lot verdi? Bor Şeker halka arz sonuçları: Bor şeker ne zaman işlem görecek, Bor Şeker halka arz kaç kişi katıldı? Bor Şeker'in halka arz sonuçları açıklandı. KAP'a yapılan açıklamaya göre, Bor Şeker halka arzında toplam 276.480.745 TL nominal talep toplandı. Halka arz büyüklüğü 1,86 milyar TL oldu. Peki, Bor Şeker kaç lot verdi, Bor Şeker ne zaman işlem görecek? İşte Bor Şeker halka arz sonuçları ve işlem tarihi…
12.02.2024 Ekonomi
TÜİK verileri açıklandı: Adana'da nüfusa kayıtlı kaç kişi yaşıyor?
TÜİK verileri açıklandı: Adana'da nüfusa kayıtlı kaç kişi yaşıyor? Türkiye İstatistik Kurumu, 2023 Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi sonuçlarını yayınladı. Bu verilere göre Adana nüfusu, bir önceki yıla göre 3808 azaldı ve 2 milyon 270 bin 298 kişiye geriledi.
12.02.2024 Adana
TFF VAR kayıtlarını açıklayacak mı? VAR kayıtları nedir, kimin elinde?
TFF VAR kayıtlarını açıklayacak mı? VAR kayıtları nedir, kimin elinde? TFF Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, FIFA, UEFA İlişkileri ve Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Eröğüt, TFF'nin hayata geçirmeye hazırlandığı 3 önemli proje hakkında bilgi verdi. TFF, İspanya LaLiga'daki gibi maçların tamamlanmasının ardından VAR konuşmalarını yayınlamayı hedefliyor. Peki, TFF VAR kayıtlarını açıklayacak mı? VAR kayıtları nedir, kimin elinde?
31.01.2024 Şampiy10
Sakarya kaza nerede oldu? Sakarya Dağdibi mevkii nerede? Sakarya kazasında kaç kişi öldü?
Sakarya kaza nerede oldu? Sakarya Dağdibi mevkii nerede? Sakarya kazasında kaç kişi öldü? Sakarya Dağdibi mevkii nerede sorusunun yanıtı merak ediliyor. 28 Aralık sabahı Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sakarya mevkisinde meydana gelen trafik kazasında 11 kişi hayatını kaybetti. Feci kaza sonrası Sakarya Valisi ve Sakarya Belediye Başkanı açıklamalarda bulundu. Sabah saatlerinde gerçekleşen kazada 54 kişi yaralandı. Peki Sakarya kazası nerede oldu? Sakarya Dağdibi mevki nerede?
28.12.2023 Gündem
Çin’de deprem mi oldu (19 Aralık 2023)? Gansu nerede, Gansu depremi kaç şiddetinde oldu, kaç kişi öldü ve yaralandı? Çin Gansu deprem bölgesi mi?
Çin’de deprem mi oldu (19 Aralık 2023)? Gansu nerede, Gansu depremi kaç şiddetinde oldu, kaç kişi öldü ve yaralandı? Çin Gansu deprem bölgesi mi? Çin’de deprem mi oldu, sabahın ilk saatlerinde yoğun bir şekilde sorgulanmaya başlandı. Çin'in kuzeydoğusundaki Gansu eyaletinde meydana gelen depremde en az 116 kişi hayatını kaybetti, yaklaşık 400 kişi de yaralandı. Yetkililer, depremin ardından acil müdahale başlattı ve kurtarma ekiplerini bölgeye gönderdi. Peki, Çin’de deprem mi oldu (19 Aralık 2023)? Gansu nerede, Gansu depremi kaç şiddetinde oldu, kaç kişi öldü ve yaralandı? Çin Gansu deprem bölgesi mi?
19.12.2023 Dünya
İstanbul'da 'mantar' alarmı! Belediye uyarı yaptı
İstanbul'da 'mantar' alarmı! Belediye uyarı yaptı Sarıyer'de de 'Kanlıca' mantarı sanılarak toplanılan mantarlardan yiyen 11 kişi zehirlendi. Sarıyer Belediyesi uyarıda bulundu.
12.12.2023 Gündem
'Kanlıca' mantarı sanılarak toplanılan mantarlardan yiyen 11 kişi zehirlendi
'Kanlıca' mantarı sanılarak toplanılan mantarlardan yiyen 11 kişi zehirlendi Sarıyer'de bilinçsiz toplanan mantarlar zehirlenme ve ölümlere neden oluyor. Sarıyer'de de 'Kanlıca' mantarı sanılarak toplanılan mantarlardan yiyen 11 kişi zehirlendi. Sarıyer Belediyesi uyarıda bulundu. Uyarıda, "İlçemizde mevsimsel olarak toplanan mantarlarla ilgili vakaları bildirilmiştir. Özellikle bazı türlerin 'Kanlıca' mantarına benzediği bilinmektedir. Halkımını bu konuda dikkatli olmaya davet ediyoruz" denildi. Mikolog Jilber Barutçuyan ise "Kanlıca dediğimiz mantarlar Türkiye'de en çok tüketilen mantar türlerinden. Bu mantarlara uzaktan benzeyen, sindirim sorunları yaratan mantarlar var. Bilmediğiniz mantarları lütfen yemeyin" uyarısında bulundu.
12.12.2023 Gündem
1766 İstanbul depremi kaç şiddetinde olmuştu, saat kaçtaydı? 1766 depreminin merkez üssü neresiydi, bu depremde kaç kişi öldü?
1766 İstanbul depremi kaç şiddetinde olmuştu, saat kaçtaydı? 1766 depreminin merkez üssü neresiydi, bu depremde kaç kişi öldü? Marmara Denizi’nde gerçekleşen 5,1 büyüklüğündeki depremin ardından uzmanlar İstanbul depremi için uyarılarına devam ediyor. Japon Deprem Uzmanı Yoshinori Moriwaki de beklenen İstanbul depremi için tedbir alınması gerektiğini belirtirken, "Mesela Kahramanmaraş'ta 7.7'lik büyük deprem olmadan önce 4 ve 5 büyüklüklerinde depremler oluyordu, büyük depremin habercisiydi. Ama tek tek geliyorsa orada büyük deprem bekleniyor diyemiyoruz. Daha sık olmaya başlarsa büyük deprem yaklaştı diyebiliriz. Genel olarak aniden gelmiyor çok büyük depremler. İstanbul'da da sarsıntılar sıklaşırsa; 5, 4, 3 şeklinde depremler olursa büyük depremi konuşabiliriz. Ancak kaçınılmaz olan büyük deprem yaklaşırken, asıl önemli olan nokta kentsel dönüşümü iyi bir şekilde yapmak olacaktır.” İfadelerini kullandı. Depremler gündem olurken vatandaşlar 1766 İstanbul depremi ile ilgili ayrıntıları tekrar sorgulamaya başladı. Peki, 1766 İstanbul depremi kaç şiddetindeydi, 1766 depremi saat kaçta meydana geldi? 1766 depreminin merkez üssü neresiydi, 1766 İstanbul depreminde kaç kişi öldü?
6.12.2023 Gündem
DenizBank'tan fon vurgunuyla ilgili açıklama
DenizBank'tan fon vurgunuyla ilgili açıklama Denizbank tarafından aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Muslera gibi ünlü futbolcuların da bulunduğu dolandırılcılık olayıyla ilgili yazılı açıklama yapıldı. Denizbank'tan yapılan açıklamada, 18 mağdurun yer aldığı milyonlarca dolarlık dolandırıcılık olayıyla ilgili, "Bankamız, konudan 2022 yılı haziran ayından itibaren Levent Büyükdere Caddesi Şubemizde müdür olarak görev yapan Seçil Erzan'ın iki günlük mazeret izni nedeniyle görevinin başında olmadığı 7 Nisan 2023 tarihinde, müşterimiz de olan bir şikâyetçinin şubeye gelmesi ile ilk kez haberdar olmuştur" denildi. 
28.11.2023 Gündem
Atatürk Havalimanı kaç kişi alır? Atatürk havalimanı kaç km, Atatürk Havalimanı miting alanı kaç kişilik?
Atatürk Havalimanı kaç kişi alır? Atatürk havalimanı kaç km, Atatürk Havalimanı miting alanı kaç kişilik? İsrail'in Gazze'de yaptığı katliama tepki için İstanbul Atatürk Havalimanı'nda bugün Büyük Filistin Mitingi düzenleniyor. Mitinge Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılım sağlayacak. Vatandaşlar miting alanına akın ederken, alanın insan kapasitesi ise vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki, Atatürk Havalimanı kaç kişi alır? Atatürk havalimanı kaç km, Atatürk Havalimanı miting alanı kaç kişilik?
28.10.2023 Gündem
Zeren Ertaş asansör kazası || Aydın KYK kız yurdu asansör kazası nasıl oldu, KYK asansör kazasında ölen Zeren Ertaş kimdir, nereli?
Zeren Ertaş asansör kazası || Aydın KYK kız yurdu asansör kazası nasıl oldu, KYK asansör kazasında ölen Zeren Ertaş kimdir, nereli? Aydın KYK yurdu asansör kazasında kaç ölü var, Işıklı Kız KYK yurdunda son durum ne? Aydın KYK yurdunda asansör düşmesi sonucunda çok sayıda kişi yaralandı. Söz konusu haberlerin ardından Aydın KYK asansör kazası ile ilgili aramalar arttı. Vatandaşlar Aydın KYK kız yurdu asansör kazası nasıl oldu, KYK asansör kazasında ölen kim, kaç kişi yaralı? Sorularına yanıt aramaya başladı. Öte yandan Savcılık tarafından kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. İşte KYK kız yurdu asansör düşmesi olasında son durum…
26.10.2023 Gündem
İsrail'deki çöl savaşa neden oldu, şimdi tarım yapılıyor! İsrail'in gizli hazinesi orada yer alıyor
İsrail'deki çöl savaşa neden oldu, şimdi tarım yapılıyor! İsrail'in gizli hazinesi orada yer alıyor Necef Çölü hangi ülkede sorusu gündeme geldi. İsrail Hamas savaşı nedeniyle ismi anılan Necef Çölü'nün kuzeyinde Lut Gölü, güneyinde Akabe Körfezi yer alıyor. İsrail'in tarım ve meyvecilik yaptığı çöl, en önemli kaynaklar arasında yer almakta. Timna Vadisi'nin de içinde olduğu Necef Çölü'nde kaç kişi yaşıyor? İşte Necef Çölü'ne ait bilgiler...
19.10.2023 Gündem
İsrail'de müzik festivaline yapılan baskınla Hamas tarafından kaçırılmıştı! Hayatta olduğu ortaya çıktı Berlin alarma geçti
İsrail'de müzik festivaline yapılan baskınla Hamas tarafından kaçırılmıştı! Hayatta olduğu ortaya çıktı Berlin alarma geçti Hamas başlattığı operasyon İsrail'de savaş dönüştü. İsrail Gazze'ye bomba yağdırırken Hamas füzelerle karşılık veriyor. Çatışmalara İsrail'deki müzik festivalinde yakalanan ve Hamas tarafından kaçırılan Alman vatandaşı Shani Louk'un hayatta ve ağır yaralı olduğu öne sürülüyor...
11.10.2023 Dünya
Meka Beton hisse kaç lot verdi? Meka Beton halka arz ne zaman işlem görecek? Meka Beton halka arz sonuçları: MEKAG Santralleri halka arz kaç kişi katıldı? Meka Beton borsa işlem tarihi
Meka Beton hisse kaç lot verdi? Meka Beton halka arz ne zaman işlem görecek? Meka Beton halka arz sonuçları: MEKAG Santralleri halka arz kaç kişi katıldı? Meka Beton borsa işlem tarihi MEGAP'ın halka arzı 5-6 Ekim arasında yapıldı. Meka Beton halka arz fiyatı 25 TL olarak açıklandı. MEKAG hisse koduyla talep toplama işlemi sona eren Meka Beton'a ilişkin araştırmalar sürüyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) onayı ile 2 gün boyunca talep toplayan Meka Beton halka arzına katılım yoğundu. Peki, MEKA beton ne zaman işlem görecek, MEKA hisse kaç lot verdi? MEKA halka arz…
11.10.2023 Ekonomi
Gıpta hisse ne zaman işlem görecek? GIPTA HALKA ARZ SONUÇLARI AÇIKLANDI: Gıpta kaç lot verdi, Gıpta ne zaman işleme başlayacak? Gıpta işlem tarihi
Gıpta hisse ne zaman işlem görecek? GIPTA HALKA ARZ SONUÇLARI AÇIKLANDI: Gıpta kaç lot verdi, Gıpta ne zaman işleme başlayacak? Gıpta işlem tarihi Gıpta Ofis halka arz sonuçları açıklandı. Gıpta Ofis Kırtasiye ve Promosyon Ürünleri İmalat San. A.Ş talep toplama işlemleri 6-7-8 Eylül tarihlerinde gerçekleştirildi. Pay satın alan yatırımcılar şimdi GIPTA Bist koduyla Borsa İstanbul Yıldız Pazar'da işlem görecek Gıpta halka arzın işlem göreceği tarihi sorguluyor. Peki, Gıpta halka arz ne zaman işlem görecek, Gıpta Ofis kaç lot verdi? Gıpta Ofis halka arz sonuçları ne oldu, Gıpta halka arz ne kadar verdi, Gıpta Ofis kırtasiye ne zaman işlem görecek?
13.09.2023 Ekonomi
KYK yurtları kaç kişilik? 1, 2, 3, 4, 5, 6. TİP KYK yurdu kaç kişilik, TİP’lere göre KYK yurtlarında kaç kişi kalıyor? KYK yurtları kaç kişilik olacak? KYK tipleri ve ücretleri 2023
KYK yurtları kaç kişilik? 1, 2, 3, 4, 5, 6. TİP KYK yurdu kaç kişilik, TİP’lere göre KYK yurtlarında kaç kişi kalıyor? KYK yurtları kaç kişilik olacak? KYK tipleri ve ücretleri 2023 KYK yurt tipleri ve ücretleri ile ilgili aramalar üniversite tercih sonuçlarının açıklanıp yurt arayışına giren üniversite adayları tarafından araştırılıyor. Üniversite kayıt tarihlerinin yaklaşmaya başlamasıyla “KYK yurtları kaç kişilik?” sorusuna da yanıt aranmaya başlandı. Peki, 1, 2, 3, 4, 5, 6. TİP KYK yurdu kaç kişilik, TİP’lere göre KYK yurtlarında kaç kişi kalıyor? KYK yurtları kaç kişilik olacak? İşte KYK tipleri ve ücretleri 2023…
23.08.2023 Eğitim
Avukatın baro kimliğini kullanıp vatandaşları dolandırdılar
Avukatın baro kimliğini kullanıp vatandaşları dolandırdılar Adana'da avukat Ahmet Erleblebici'nin (33) ofisine gelen dolandırıcılar, baro kimliğinin fotoğrafını çekip, sosyal medyada adına sahte ara bulucu hesabı açtı. Kadın profiliyle erkeklerle cinsel içerikli fotoğraf paylaşıp, bu profilden kişilere ulaşan dolandırıcılar, "Konuştuğunuz kız 16 yaşında, bu eylem 'Çocuğun cinsel istismarı' suçuna giriyor. Bu suç uzlaştırmaya tabidir. Ara bulucu olarak ben atandım. Uzlaşmazsanız dava açılacak" diyerek para talep etti. Yüzlerce kişi dolandırılırken, mağdurların ulaştığı avukat Erleblebici, şikayetçi oldu.
21.08.2023 Yaşam
DGS KAÇ KİŞİ GİRDİ 2023? Bu yıl DGS’ye kaç kişi başvurdu, 2020-2021-2022 DGS kaç kişi girdi?
DGS KAÇ KİŞİ GİRDİ 2023? Bu yıl DGS’ye kaç kişi başvurdu, 2020-2021-2022 DGS kaç kişi girdi? 2023 DGS kaç kişi girdi, DGS sınavına giren kişi sayısı bu yıl ne kadar? ÖSYM, Dikey Geçiş Sınavı (DGS) sonuçlarını açıkladı. Sınava katılım gösteren adaylar, T.C. kimlik numarası ve aday şifreleriyle birlikte https://sonuc.osym.gov.tr/ adresinden sınav sonuçlarını öğrenebilecek. Peki, DGS kaç kişi girdi?
11.08.2023 Eğitim
Tur teknesi çalışanı 6 kişi tarafından sopalarla ve demir çubukla dövülen genç konuştu
Tur teknesi çalışanı 6 kişi tarafından sopalarla ve demir çubukla dövülen genç konuştu Antalya’nın Alanya ilçesinde gezi teknesi çalışanı olduğu iddia edilen 6 kişinin saldırısına uğrayarak tahta ve demir sopalarla dövülen gurbetçi Cemil Akgün, “Anam yaşında bir kadın üzerinden iftira attılar, ben Müslümanım Elhamdülillah, taciz falan hayatta yapmam, böyle şeylerle alakam yok. Ben buranın çocuğuyum. Kafamda ve vücudumda yaralar var. Aklımla oynadılar, şikayetçi olmadım. Allah onların haklarını verecek ama devletimden de bir şey beklerim. Bir tane demir eğdiler vücudumda, parmağım kırık. Dudağıma dikiş atıldı” dedi. Öte yandan Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, "Olaya karıştığı belirlenen iki tekne, bizim yaptırımımızla 30'ar gün bağlandı. Ayrıca belediye de ruhsat iptali için işlemlere başladı" dedi.
7.08.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Kaç Kişi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kaç kişi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.