Kabine Değişikliği

Kabine Değişikliği

Son dakika kabine değişikliği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kabine değişikliği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kabine değişikliği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kabine Değişikliği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kabine değişikliği gelişmeleri de dahil olmak üzere 381 kabine değişikliği haberi bulunmuştur. Tüm kabine değişikliği haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gabriel Attal, Fransa tarihindeki en genç başbakan oldu
Gabriel Attal, Fransa tarihindeki en genç başbakan oldu Fransa’da Eğitim Bakanı olarak görev yapan 34 yaşındaki Gabriel Attal, Fransa'nın tarihindeki en genç başbakan oldu.
9.01.2024 Dünya
Ekonomide ikinci Mehmet Şimşek dönemi!
Ekonomide ikinci Mehmet Şimşek dönemi! Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, Çankaya Köşkü'nde yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'ni açıkladı. Kabine'nin en dikkat çeken ismi Mehmet Şimşek oldu. 2007’de Hazine’den Sorumlu Devlet Bakanlığı göreviyle kabine macerasına başlayan, 2009-2015 yılları arasında Maliye Bakanlığı, 2015-2018 yılları arasında Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcılığı görevlerini üstlenen Mehmet Şimşek, Hazine ve Maliye Bakanı olarak kabineye döndü.
3.06.2023 Gündem
Enerji Bakanı kim oldu? 3 Haziran yeni Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı belli oldu mu?
Enerji Bakanı kim oldu? 3 Haziran yeni Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı belli oldu mu? Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez Eskişehir milletvekili seçildi. 2023 Bakanlık atamaları sonrası yeni kabinede görev yapacak Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı da bu akşam belli olacak. Cumhurbaşkanı kabine üyelerini Erdoğan açıklayacak. Peki yeni Enerji Bakanı kim oldu?
3.06.2023 Gündem
Selma Aliye Kavaf nereden aday? CHP Milletvekili adayı Selma Aliye Kavaf kimdir, ne iş yapıyor, nereli, ne bakanıydı?
Selma Aliye Kavaf nereden aday? CHP Milletvekili adayı Selma Aliye Kavaf kimdir, ne iş yapıyor, nereli, ne bakanıydı? 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimleri öncesi CHP'de kesin aday listeleri belli oldu. Millet İttifakı üyeleri Gelecek Partisi, Deva, Saadet Partisi ve Demokrat Parti de CHP listelerinden seçime girdi. 2007 seçimlerinde AK Partiden Denizli Milletvekili seçilen, Selma Aliye Kavaf CHP milletvekili adayı olarak liste girdi. Peki, Selma Aliye Kavaf nereden aday? CHP Milletvekili adayı Selma Aliye Kavaf kimdir, ne iş yapıyor, nereli, ne bakanıydı?
11.04.2023 Gündem
FETÖ'nün güncel yapılanmasıyla ilgili flaş detaylar! İşte FETÖ’cülerin 5 kaçış güzergâhı
FETÖ'nün güncel yapılanmasıyla ilgili flaş detaylar! İşte FETÖ’cülerin 5 kaçış güzergâhı Terör örgütünün güncel yapılanmasına yönelik düzenlenen iddianamede örgüt üyelerinin, Meriç Nehri, Bodrum ve İzmir’den Yunanistan’a, Hatay’dan Suriye’ye, Artvin’den de Gürcistan’a kaçtıkları anlatıldı.
14.01.2023 Gündem
CNN Türk-Kanal D ortak yayınında Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan faiz, asgari ücret ve EYT açıklaması
CNN Türk-Kanal D ortak yayınında Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan faiz, asgari ücret ve EYT açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dış siyasetteki mücadele alanlarından, iç politikadaki sıcak tartışmalara, gündeme dair bütün gelişmeleri CNN TÜRK ve Kanal D Ortak yayınında değerlendiriyor. Fulya Kalfa moderatörlüğünde gazeteciler Ahmet Hakan, Hande Fırat, Abdulkadir Selvi ve Zafer Şahin soruyor; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yanıtladı. "CHP milli güvenlik sorunudur" diyerek Mersin'deki saldırıyı düzenleyen teröristin CHP'nin raporunda yer almasına sert tepki gösteren Erdoğan, "Terör örgütü ve siyasi uzantısı malum parti yerine devletin söylediklerine kulak verselerdi, böyle utanılacak hale düşmezlerdi" ifadelerini kullandı. Öte yandan Erdoğan, ABD ile F-16 meselesiyle ilgili olarak ise "Biden'ın bize vermiş olduğu sözden netice bekliyoruz" dedi. Ege'deki adalara zırhlı araçların yerleştirilmesi konusunda ABD ve Yunanistan'ı uyardıklarını belirten Erdoğan, "Biz burada uluslararası yargı yolunu kapadıklarını görüyoruz. Lozan'a göre buralar özel bir statüye tabi. ABD maalesef, ne Lozan'ı ne Paris'i dinliyor" dedi.
28.09.2022 Siyaset
Mehmet Şimşek kimdir, nereli ve kaç yaşında? Eski Ekonomi Bakanı Mehmet Şimşek hakkında merak edilenler…
Mehmet Şimşek kimdir, nereli ve kaç yaşında? Eski Ekonomi Bakanı Mehmet Şimşek hakkında merak edilenler… Eski Ekonomi Bakanı Mehmet Şimşek'in hayatı merak ediliyor. 2009-2015 yılları arasında maliye bakanı olarak görev yapmış olan Şimşek, Recep Tayyip Erdoğan, Ahmet Davutoğlu ve Binali Yıldırım'ın kurduğu hükûmetlerde yer aldı. Peki, Mehmet Şimşek kimdir? Mehmet Şimşek nereli, kaç yaşında, şu an nerede, hangi partide çalışıyor?
23.03.2022 Siyaset
Kabinede yeni değişiklik iddiası! Cumhurbaşkanı Erdoğan sinyali verdi
Kabinede yeni değişiklik iddiası! Cumhurbaşkanı Erdoğan sinyali verdi Abdulhamit Gül’ün ayrılıp Bekir Bozdağ’ın Adalet Bakanlığı’na getirilmesi sonucu kabinede yeni değişikliklerin olup olmayacağı merak konusu olmuştu. Kabinede yeni değişikliklerin olabileceği sinyali Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan geldi. İşte konuyla ilgili gelişmeler...
3.02.2022 Siyaset
Avusturya’nın yeni başbakanı Karl Nehammer oldu!
Avusturya’nın yeni başbakanı Karl Nehammer oldu! Avusturya’da Alexander Schallenberg’in istifasının ardından Avusturya Halk Partisi (ÖVP) Genel Başkanlığına seçilen İçişleri Bakanı Karl Nehammer, başkent Viyana’da düzenlenen resmi törenle yemin ederek, ülkenin yeni başbakanı oldu.
6.12.2021 Dünya
Yeni kabine toplantısı ne zaman? Bu hafta kabine toplantısı yapılacak mı?
Yeni kabine toplantısı ne zaman? Bu hafta kabine toplantısı yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına Yanık'ın, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına Bilgin'in ve Ticaret Bakanlığına da Muş'un getirilmesinin yeni kabine ile koronavirüs toplantısının ne zaman olacağı merak ediliyor. Yeni kabine toplantısı ne zaman yapılacak 2021?
21.04.2021 Gündem
Mehmet Muş kimdir, kaç yaşında? Ticaret Bakanı Mehmet Muş nereli? Kabine değişikliği gerçekleşti!
Mehmet Muş kimdir, kaç yaşında? Ticaret Bakanı Mehmet Muş nereli? Kabine değişikliği gerçekleşti! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bazı bakanlıklara yaptığı atamalara ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Mehmet Muş, yeni Ticaret Bakanı oldu. Peki Mehmet Muş kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Mehmet Muş'un hayatı
21.04.2021 Siyaset
Kabine değişikliği yapıldı! İşte üç yeni bakan...
Kabine değişikliği yapıldı! İşte üç yeni bakan... Son dakika haberi... Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ikiye bölündü. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzaladığı karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı görevine Derya Yanık, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına Vedat Bilgin, Ticaret Bakanlığına Mehmet Muş atandı.
20.04.2021 Gündem
Kabine değişikliği... Tüm gözler oraya çevrildi!
Kabine değişikliği... Tüm gözler oraya çevrildi! 'Kabine değişikliği olacak mı?' sorusu özellikle son günlerde siyaset gündemini çalkalıyor. Türkiye ise gözlerini kabine toplantısı sonrası yapılacak olan açıklamalara dikti. Kabine değişikliği gerçekleşecek mi? Gerçekleşirse hangi isimler gidecek, hangi isimler gelecek? İşte konuyla ilgili tüm detaylar...
29.03.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Bulut'tan yerli ve milli ekonomi modeli açıklaması
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Bulut'tan yerli ve milli ekonomi modeli açıklaması Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut, spekülatif atakların ardından pazartesi günü yurt içinde 7,5 milyar doların üzerinde döviz satışı yapıldığını belirterek, "Pazartesi günü dolarizasyonun kabuğu çatladı. Çatlak büyüyor ve ters dolarizasyonla karşı karşıyayız. Önümüzdeki dönemde ters dolarizasyonun devam edeceğini ve hızlanacağını düşünüyorum." ifadelerini kullandı.
29.03.2021 Ekonomi
Kabine ne zaman toplanacak? Kabine toplantısının gündeminde neler var?
Kabine ne zaman toplanacak? Kabine toplantısının gündeminde neler var? Milyonların gözü kulağı Kabine toplantısında... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak Kabine toplantısında kritik konular görüşülecek. Öncelikle ana gündem maddesi koronavirüs vaka sayılarındaki hızlı yükseliş ve yeni önlemler... Ancak AK Parti’nin 7. Olağan kongre süreci ile birlikte kulislerde kabinenin bazı üyelerini değiştirebileceği iddiası ile ilgili herşey Kabine toplantısında netlik kazanacak. Peki, Kabine ne zaman toplanacak? Kabine toplantısının gündeminde neler var? Kabine değişikliği olacak mı? Kabine değişikliği ne zaman? İşte Kabine toplantısı ile ilgili merak edilen tüm detaylar...
28.03.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan döviz çağrısında bulunmuştu! Flaş gelişme
Cumhurbaşkanı Erdoğan döviz çağrısında bulunmuştu! Flaş gelişme Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut CNN Türk canlı yayınında önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın halka döviz çağrısına da değinen Bulut, "Vatandaş çağrıyı savundu, dövizini bozdurdu." dedi.
26.03.2021 Ekonomi
Kabine değişiyor! Tarih verdi, üç bakanlıkla ilgili flaş gelişme...
Kabine değişiyor! Tarih verdi, üç bakanlıkla ilgili flaş gelişme... AK Parti'nin olağan kongresini tamamladı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın A Takımı yenilendi. Sıra kabine değişikliğine geldi. Kabinede revizyon ile ilgili peş peşe açıklamalar geliyor. Ankara kulislerinde 5-6 bakanın değişeceği konuşuluyor. Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi yeni bakanların bugün açıklanacağını yazdı. Şimdi herkes 'Hangi bakanlar değişecek, kim bakan olacak?' sorularına yanıt arıyor.
25.03.2021 Siyaset
Yeni kabine listesi 2021 belli oldu mu, ne zaman açıklanacak 2021? Yeni kabine değişikliği 2021 süreci merak ediliyor!
Yeni kabine listesi 2021 belli oldu mu, ne zaman açıklanacak 2021? Yeni kabine değişikliği 2021 süreci merak ediliyor! Yeni kabine değişikliği hakkındaki aramalar arttı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, olası kabine değişikliği ile ilgili dün yaptığı açıklamada “Cumhurbaşkanımız ekibiyle beraber yeni bir düzenleme yapacaktır, yeni bir düzenlemeye gidecektir” ifadesi kullanınca kabine değişikliği ile ilgili gelişmeler yakından takip edilmeye başlandı. Peki yeni kabine listesi ne zaman açıklanacak? Yeni kabine değişikliği oldu mu?
24.03.2021 Gündem
AK Partili Mahir Ünal'dan kabine reziyonu açıklaması: Cumhurbaşkanı yeni düzenlemeye gidecek
AK Partili Mahir Ünal'dan kabine reziyonu açıklaması: Cumhurbaşkanı yeni düzenlemeye gidecek AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal'dan önemli açıklamalar geldi. Ankara kulislerinde kabine değişikliği iddiaları konuşulmaya başladı. İddialara ilişkin ilk açıklama Mahir Ünal'dan geldi. Ünal, "Cumhurbaşkanı yeni bir düzenlemeye gidecektir" dedi.
23.03.2021 Siyaset
Kabine değişiyor! Ankara kulislerini sallayan iddia
Kabine değişiyor! Ankara kulislerini sallayan iddia Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti 7. Olağan Kongresi'nde vereceği mesajlar merakla bekleniyor. Ankara kulislerinde kabine değişikliği olacağı iddiaları artık yüksek sesle konuşulmaya başlandı. Kabinede bazı bakanlıkların da ayrılacağı ifade edildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal ise kabine değişikliği ile ilgili soruya cevap vererek, "Değişim konuşulmaya başlayınca kaçınılmaz olarak bir parça değiştiğinde sistemin hepsinde bir hareketlilik oluyor. 2023'e yönelik sadece partiye yönelik değil, ekibinde yeni bir düzenlemeye gidecektir. Önümüzdeki günlerde bunu göreceğiz." ifadelerini kullandı.
23.03.2021 Siyaset
Ankara kulislerinde kabine değişikliği iddiası!
Ankara kulislerinde kabine değişikliği iddiası! AK Parti Çarşamba günü 7. Olağan Kongresini gerçekleştirecek. Ankara kulislerinde gerçekleşecek kongrede önemli değişikliklerin olacağı konuşuluyor. Kulislerde kabine ile ilgili de değişiklikler olabileceği ifade ediliyor.
22.03.2021 Siyaset
Cezayir Cumhurbaşkanı erken seçime gitmek için parlamentoyu feshetti
Cezayir Cumhurbaşkanı erken seçime gitmek için parlamentoyu feshetti Cumhurbaşkanı Abdulmecid Tebbun, erken seçime gitmek için parlamentoyu feshettiğini açıklarken, 48 saat içinde kabine değişikliği yapılacağını söyledi.
18.02.2021 Dünya
Vatandaşlara kritik çağrı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş döviz ve enflasyon açıklaması...
Vatandaşlara kritik çağrı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş döviz ve enflasyon açıklaması... Son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Grup Toplantısı'nda ekonomiye ilişkin açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Vatandaşlarımızdan tercihlerini Türk Lirası'ndan yana kullanmalarını istiyorum. Yatırım yapıldığında en yüksek kazancın sağlanacağı ülkelerin başında Türkiye'nin geldiğini tüm dünyaya göstereceğiz. Ekonominin tüm taraflarıyla, tüm STK'larla yakın işbirliği halinde hareket ediyoruz." dedi.
11.11.2020 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çok önemli Karabağ açıklaması! Bu sabah imzalandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çok önemli Karabağ açıklaması! Bu sabah imzalandı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye, anlaşmanın uygulanmasını gözetmek ve denetlemek üzere bölgede kurulacak ortak barış gücünde Rusya'yla birlikte yer alacak. Ateşkesin kontrolü ve denetimi için oluşturacağımız Ortak Türk-Rus Merkezi ile ilgili mutabakat zaptı bu sabah imzalandı." dedi.
11.11.2020 Siyaset
Kabine değişikliği ile ilgili detaylar ortaya çıktı
Kabine değişikliği ile ilgili detaylar ortaya çıktı Ankara kulislerinde bir süredir konuşulan kabine değişikliği konusunda detaylar ortaya çıkmaya başladı. Kabine değişikliği için iki tarih öne çıktı.
7.07.2020 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Kabine Değişikliği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kabine değişikliği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.