Kabin Memuru

Kabin Memuru

Son dakika kabin memuru haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kabin memuru ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kabin memuru haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kabin Memuru

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kabin memuru gelişmeleri de dahil olmak üzere 217 kabin memuru haberi bulunmuştur. Tüm kabin memuru haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ara tatilde otobüsle yolculuk yapacaklar dikkat
Ara tatilde otobüsle yolculuk yapacaklar dikkat Eskişehir’de bir otobüs firmasında vardiya amirliği yapan Gökhan Güldaş, son dönemlerde artan otobüs kazalarının çok üzücü olduğunu ve kayıpların azaltılması için mutlaka emniyet kemeri kullanılması gerektiğini söyledi.
19.01.2024 Gündem
SunExpress uçuş ağına 15 yeni rota ekledi
SunExpress uçuş ağına 15 yeni rota ekledi Turizmi tüm yıla yaymak için çalışmalar yaptıklarını belirten SunExpress CEO’su Max Kownatzki, kış kapasitesini de artırarak uçuş ağlarına 15 yeni rota eklediklerini açıkladı.
8.10.2023 Ekonomi
THY Kabin memuru alımı başlıyor! 2023 Türk Hava Yolları Kabin Memur alımı başvuru ne zaman? Şartlar neler?
THY Kabin memuru alımı başlıyor! 2023 Türk Hava Yolları Kabin Memur alımı başvuru ne zaman? Şartlar neler? Türk Hava Yolları Kabin memuru alımına başlıyor. Geçtiğimiz günlerde duyurulan alım haberinden sonra kabin memuru olmak isteyenler de araştırmalarına hız verdi. "THY Kabin memuru başvuru ne zaman", "Kabin memuru şartları nedir?" soruları gündeme geldi. 2023 THY kabin memuru alım detayları haberimizde.
7.08.2023 Gündem
Uçakta İsrail yolculardan kabin memuruna taciz!
Uçakta İsrail yolculardan kabin memuruna taciz! Tel Aviv-İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı seferini yapan yolcu uçağında görevli bir kabin memuru 3 İsrail uyruklu yolcunun gizliden videosunu çektiğini gerekçe göstererek taciz iddiasında bulundu. Uçak Sabiha Gökçen Havalimanı'na iniş yaptıktan sonra 3 İsrailli yolcu gözaltına alındı.
6.07.2023 Gündem
THY, 93 tahliye seferiyle 16 bin 808 depremzedeyi taşıyacak
THY, 93 tahliye seferiyle 16 bin 808 depremzedeyi taşıyacak Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilde etkili olan iki depremin ardından depremzedelerin bölgeden tahliyesi için uçuşlar gerçekleştiren Türk Hava Yolları (THY) afetin yaşandığı günden bu zamana kadar bin 110 sefer ile 200 bin 357 kişinin tahliyesini gerçekleştirdi. Ayrıca bugün planlanan 93 sefer ile 16 bin 808 kişinin tahliyesi gerçekleştirilecek.
15.02.2023 Gündem
Pilot ve kabin memurlarından depremzedeler için yaşam alanı
Pilot ve kabin memurlarından depremzedeler için yaşam alanı Türk Hava Yolları'nda  (THY) görevli pilot, kabin memuru ve diğer çalışanların kurduğu İSİMSİZLERTK, Hatay'daki depremzedelerin barınması ve ihtiyaçlarını karşılaması için 500 yataklı, içerisinde yemekhanesi ve tuvaleti bulunan bir yaşam alanı kuruyor.
13.02.2023 Gündem
F-16 pilotları dehşete düştü! Havada tur atan hayalet uçağın yanına gidince gördüler
F-16 pilotları dehşete düştü! Havada tur atan hayalet uçağın yanına gidince gördüler Uçak havada kendi kendine tur atıyor ve içindeki 121 yolcu ve pilotlar da hiçbir tepki vermiyordu. Saatlerce havada kalan uçağı bulan F-16 pilotları, yanına yaklaştığında şaşkına döndü. Bir kişi el sallıyordu. Sonradan ölse de nasıl 3 saat hayatta kaldığı kaza araştırmacılarını bile zorladı...
20.01.2023 Dünya
Ünlü şarkıcı Ozon Orhon 50 yaşında ikinci kez baba oldu!
Ünlü şarkıcı Ozon Orhon 50 yaşında ikinci kez baba oldu! 90'lı yıllara damgasını vuran şarkıcı Ozan Orhon 2021 yılında kabin memuru Selcan Demirci ile dünyaevine girmişti. Çift evliliklerini bebekle taçlandırdı.
17.01.2023 Magazin
THY, 2023 yılında kabin memuru ve pilot alımı yapacak
THY, 2023 yılında kabin memuru ve pilot alımı yapacak Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, 2023 yılında 2 bin 600 yeni kabin memuru ve bin 200 yeni pilot alacaklarını açıkladı.
17.12.2022 Ekonomi
Yolcunun şakası uçakta paniğe neden oldu: Yere atsam patlar!
Yolcunun şakası uçakta paniğe neden oldu: Yere atsam patlar! Trabzon-İstanbul seferini yapan Türk Hava Yolları'na (THY) ait yolcu uçağına "Elimdeki bardağı yere atsam patlar" şakası paniğe neden oldu. 
5.11.2022 Gündem
'Green Card' tuzağı! Uzmanlardan uyarı: Dolandırıcılara dikkat
'Green Card' tuzağı! Uzmanlardan uyarı: Dolandırıcılara dikkat Green Card başvuruları için geri sayım başladı. Tarihler açıklandı ve bu yıl pasaport şartının kaldırıldığı duyuruldu. Çekilişe katılmak isteyenlere ‘dolandırıcılara’ para kaptıramayın uyarısında bulunan uzmanlar, doğru başvurunun inceliklerini anlattı. Daha önce Green Card’lı olup deneyimlerini aktaranlar ise sürecin zor yönleri ile ilgili bilgi verdi. İşte haberin detayları...
6.10.2022 Gündem
THY kabin memuru alımı şartları nelerdir, lise mezunu kabin memuru başvuruları ne zaman?
THY kabin memuru alımı şartları nelerdir, lise mezunu kabin memuru başvuruları ne zaman? THY kabin memuru alımı yapacak. Türk Hava Yolları (THY), en az lise mezunu şartı ile kabin memuru alacak. 17 bin TL maaşlı pozisyon için online başvurular başladı. Peki, THY kabin memuru alımı şartları nelerdir, lise mezunu kabin memuru başvuruları ne zaman?
19.09.2022 Personel Alımı
THY kabin memuru alımı 2022! Türk Hava Yolları kabin memuru alımı başvuru şartları nelerdir, son gün ne zaman, nasıl başvurulur? Kabin memuru başvuru ekranı
THY kabin memuru alımı 2022! Türk Hava Yolları kabin memuru alımı başvuru şartları nelerdir, son gün ne zaman, nasıl başvurulur? Kabin memuru başvuru ekranı Türk Hava Yolları, resmi insan kaynakları sitesi "kariyer.thy.com" üzerinden ilan açtı. Peki, THY kabin memuru başvuruları nasıl yapılır? THY kabin memuru başvuru şartları nelerdir, başvuruların son gün ne zaman? İşte THY kabin memuru alımı 2022…
10.09.2022 Personel Alımı
Kabin memuru alımları başladı! Türk Hava Yolları şartları açıkladı
Kabin memuru alımları başladı! Türk Hava Yolları şartları açıkladı Kovid-19 pandemisi sonrası dünyada en hızlı yükselişe geçen hava yolları arasında bulunan Türk Hava Yolları, gelecek hedefleri doğrultusunda 65 bin kişilik ailesini yeni kabin memurları ile büyütüyor.
9.09.2022 Çalışma Hayatı
THY'den flaş karar! Yaş sınırı değişiyor
THY'den flaş karar! Yaş sınırı değişiyor Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, THY'nin kabin memuru alımındaki yaş sınırında değişikliğe gidildiğini duyurdu.
2.08.2022 Personel Alımı
Emirates kabin memuru alacak! 30 şehirde mülakatlar yapılacak! İşte Emirates Group Careers başvuru ekranı!
Emirates kabin memuru alacak! 30 şehirde mülakatlar yapılacak! İşte Emirates Group Careers başvuru ekranı! Emirates kabin memuru alacak. Başvurular başladı. Emirates işe alım uzmanları, gelecek 6 hafta boyunca dünya çapında 30 şehre yapacağı ziyaretlerle kabin ekibine katılacak yetenekler arıyor. Peki, Emirates kabin memuru başvurusu nasıl yapılır? Emirates kabin memuru alımı şartları ne? İşte Emirates Careers Cabin Crew başvuru ekranı!
17.05.2022 Personel Alımı
Sunexpress 180 kabin memuru alacak! İşte başvuru şartları!
Sunexpress 180 kabin memuru alacak! İşte başvuru şartları! Sunexpress kabin memuru ilanı yayınlandı! Sunexpress, Antalya üssü için ve yaz sezonunu kapsayan şekilde belirli süreli sözleşme çerçevesinde işe alım yapacak. Sunexpress başvuru şartlarını ve işe alım süreci ile ilgili detayları paylaştı. Peki, Sunexpress kabin memuru alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Sunexpress kabin memuru alımı başvuru şartları!
4.05.2022 Personel Alımı
THY personel alımı! THY 1200 personel alımı ne zaman, başvuru tarihi açıklandı mı?
THY personel alımı! THY 1200 personel alımı ne zaman, başvuru tarihi açıklandı mı? Türk Hava Yolları 1200 personel alacak. Personel alım duyurusu Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı, Ahmet Bolat tarafından şu şekilde açıklandı. Peki, THY 1200 personel alımı ne zaman, başvuru tarihi açıklandı mı? İşte 2022 THY personel alımı için yapılan açıklamanın detayları…
14.04.2022 Personel Alımı
THY kabin memuru alımı 2022 ve maaşı! 1000 kadın kabin memur alımı başvurusu ne zaman bitecek, THY kabin memuru alımı şartları nelerdir, yaş sınırı ne?
THY kabin memuru alımı 2022 ve maaşı! 1000 kadın kabin memur alımı başvurusu ne zaman bitecek, THY kabin memuru alımı şartları nelerdir, yaş sınırı ne? THY kabin memuru alımları 2022 ne zaman? Türk Hava Yolları 1000 kabin memuru alımı yapacağını duyurdu. Türk Hava Yolları’nın bin kabin memuru alımı yapacağının açıklanmasının ardından, 2022 THY kadın kabin memuru alımlarına yönelik yapılan aramalar arttı. Peki, ne THY kabin memuru alımları ne zaman başlayacak? THY kabin memuru alımı başvuru şartları nelerdir, THY kabin memuru yaş sınırı kaç? THY kabin memuru alımı maaşı ne kadar?
10.02.2022 Personel Alımı
THY'ye 1000 kadın kabin memuru alınacak! İşe alım süresi uzatıldı
THY'ye 1000 kadın kabin memuru alınacak! İşe alım süresi uzatıldı Havacılık sektörünü derinden etkileyen koronavirüs salgınına rağmen istihdam bakımından küçülmeye gitmeyen Türk Hava Yolları (THY), bin kadın kabin memuru işe alımı için yeni bir ilan açtığını duyurmuştu. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Abdulkerim Çay, Bu cuma sona erecek başvuruları pazartesi gününe kadar uzattık dedi.
10.02.2022 Ekonomi
THY 1000 kabin memuru alacak! THY personel alımı için süreç başlıyor!
THY 1000 kabin memuru alacak! THY personel alımı için süreç başlıyor! Uluslararası havayolu şirketlerinin binlerce çalışanın işine son verdiği koronavirüs döneminde tüm çalışanların istihdamını korumayı başaran Türk Hava Yolları (THY) 1000 yeni kabin memuru istihdam jedeceğini açıkladı. Peki, THY personel alımı başvuruları ne zaman? İşte THY kabin memuru alımı başvuru şartları…
5.02.2022 Personel Alımı
Yüzlerce kadın personel alınacak! THY duyurdu, şartlar ve son tarih belli oldu
Yüzlerce kadın personel alınacak! THY duyurdu, şartlar ve son tarih belli oldu Yüzlerce kişiye iş imkanı doğdu! Türk Hava Yolları resmen açıkladı. Şartlar ve son tarih belli oldu. Havacılık sektörünü derinden etkileyen koronavirüs salgınına rağmen istihdam bakımından küçülmeye gitmeyen THY, bin kadın kabin memuru işe alımı için yeni bir ilan yayımladı.
4.02.2022 Çalışma Hayatı
Hosteslerle ilgili gerçek ortaya çıktı! Resmen çılgınlık, bütün yolcular iner inmez...
Hosteslerle ilgili gerçek ortaya çıktı! Resmen çılgınlık, bütün yolcular iner inmez... Hosteslerin o paylaşımları sosyal medyayı salladı. Uçak yolculuklarında kabin görevlilerinin ciddiyetini bilmeyenimiz yoktur. Görevleri gereği işlerini titizlikle yapmaya çalışan hosteslerin pilotlar ve yolcular olmayınca neler yaptıkları ortaya çıktı.
20.11.2021 Güzeller
Hostes Ayten dehşet saçtı! Kumar, gasp her şey var
Hostes Ayten dehşet saçtı! Kumar, gasp her şey var Aynı hava yolu şirketinde çalışan kabin amiri Fazlı A. ve hostes Ayten A., bir süre önce Kıbrıs'a gitti. İkili, kumardan kazandıkları 20 bin lirayı bölüşemedi. Duruma sinirlenen hostes, arkadaşıyla birlikte kabin amirini darp etti. Silahlı yağma suçundan hapis talep edildi.
1.11.2021 Yaşam
Şarkıcı Ozan Orhon, Selcan Demirci ile evlendi!
Şarkıcı Ozan Orhon, Selcan Demirci ile evlendi! 90'lı yıllara damgasını vuran şarkıcı Ozan Orhon uzun zamandır aşk yaşadığı kabin memuru Selcan Demirci ile evlendi.
11.08.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kabin Memuru ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kabin memuru haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.