Justin Theroux

Justin Theroux

Son dakika Justin Theroux haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Justin Theroux ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Justin Theroux haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Justin Theroux

haberleri sayfasında son dakika yaşanan justin theroux gelişmeleri de dahil olmak üzere 37 justin theroux haberi bulunmuştur. Tüm justin theroux haberleri aşağıda listelenmiştir.
Jennifer Aniston'dan itiraf: 20'li yaşlarımdan daha iyi durumdayım
Jennifer Aniston'dan itiraf: 20'li yaşlarımdan daha iyi durumdayım Ünlü oyuncu Jennifer Aniston, "Yaşına göre harika görünüyorsun" ifadesinin yerine "Harika görünüyorsun, nokta" denmesi gerektiğini savundu. 54 yaşındaki Aniston, ayrıca sözlerini, "Her şey yüzde 100 daha iyi" şeklinde noktaladı.
11.06.2023 Magazin
'Görüntülü konuşuyoruz ya da mesajlaşıyoruz'
'Görüntülü konuşuyoruz ya da mesajlaşıyoruz' Justin Theroux, üç yıl önce boşandığı Jennifer Aniston ile arkadaş kalmayı tercih ettiklerini söyleyerek, “Dramatik bir şekilde ayrılmadık” dedi
17.04.2021 Magazin
Taze aşıklar kırmızı halıda
Taze aşıklar kırmızı halıda Jennifer Aniston’dan boşanan Justin Theroux ile Emma Stone’un bir süredir aşk yaşadığı konuşuluyordu.
14.09.2018 Magazin
Sevgilisi sandılar
Sevgilisi sandılar JennIfer Aniston ve Adam Sandler Netflix yapımı ‘Murder Mystery’ filminin İtalya’daki çekimlerine devam ediyor. İkili, önceki gün sette görüntülendi.
28.08.2018 Magazin
Kalbim kırık değil
Kalbim kırık değil Jennifer Aniston, InStyle dergisinin Amerika edisyonuna kapak oldu. Aniston, yıl başında ayrıldığı Justin Theroux hakkındaki iddialar için de ilk kez konuştu.
2.08.2018 Magazin
Yalnızları oynuyor!
Yalnızları oynuyor! 2015’te evlendiği Justin Theroux ile yılın başında ayrılık kararı alan Jennifer Aniston, İtalya’da herkesten uzakta tek başına tatil yapıyor
24.07.2018 Magazin
400 dolarlık bakım
400 dolarlık bakım JustIn Theroux ile evliliğini bitirme kararı aldıktan sonra ortalarda çok fazla görünmeyen Jennifer Aniston, Beverly Hills’te objektiflere yansıdı.
23.05.2018 Magazin
Ayrılık sonrası ilk proje
Ayrılık sonrası ilk proje 2015’te nikah masasına oturduğu Justin Theroux ile boşanma kararı alan Jennifer Aniston, bir Netflix filmiyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
30.03.2018 Magazin
Boşanmak onu etkilemedi!
Boşanmak onu etkilemedi! Geçtiğimiz ay Justin Theroux ile boşanacaklarını açıklayan Jennifer Aniston’ın yakın arkadaşları konuştu, “Jennifer hayatına kaldığı yerden devam ediyor. O gayet iyi, daha da iyi olacak”
22.03.2018 Magazin
'Brad Pitt ile barışın'
'Brad Pitt ile barışın' Uzun bir birlikteliğin ardından 2015 yılında nikah masasına oturan Jennifer Aniston ile Justin Theroux boşanma kararı aldı. Ayrılık haberi sonrası sosyal medyada 'Aniston ile Brad Pitt yeniden bir araya gelsin' kampanyası başlatıldı.
17.02.2018 Magazin
Bomba iddia! Brad Pitt ve eski eşi Jennifer Aniston...
Bomba iddia! Brad Pitt ve eski eşi Jennifer Aniston... Brad Pitt, Angelina Jolie’den ayrıldıktan sonra, bir önceki eşi Jennifer Aniston’la yeniden görüşmeye başladı.
2.03.2017 Magazin
'Jennifer Aniston hamile' iddiası!
'Jennifer Aniston hamile' iddiası! Kathy Hilton, Jennifer Aniston’ın hamile olduğunu iddia ederken, bebeğin cinsiyetinin de kız olacağını ileri sürdü.
1.03.2017 Magazin
48’lik selfie
48’lik selfie Oyuncu Justin Theroux, eşi Jennifer Aniston’ın 48’inci doğum gününe özel bir selfie paylaştı.
12.02.2017 Magazin
Jennifer isyan etti: Meme uçlarım...
Jennifer isyan etti: Meme uçlarım... Kendisi hakkında basına yansıyan 'hamile' iddiaları üzerine geçtiğimiz temmuz ayında bir makale kaleme alan Jennifer Aniston, uzun süre sonra çarpıcı açıklamalarda bulundu.
29.12.2016 Magazin
Sumo güreşi yaptılar!
Sumo güreşi yaptılar! ABD’li aktris Jennifer Aniston, geçtiğimiz gün ünlü komedyen ve talk şov sunucusu Ellen DeGeneres’in programına konuk oldu...
1.12.2016 Magazin
'Onu o kadar çok önemsiyorum ki...'
'Onu o kadar çok önemsiyorum ki...' ABD'li oyuncu Jennifer Aniston, 5 yılı geride bırakan mutlu evliliği hakkında konuştu...
8.11.2016 Magazin
Evliliğinin sırrını açıkladı
Evliliğinin sırrını açıkladı Angelina Jolie ve Brad Pitt’in boşanma haberlerinden sonra dikkatler Pitt’in eski eşi Jennifer Aniston’ın oyuncu ve yönetmen Justin Theroux ile olan evliliği üzerinde kalmaya devam ediyor...
2.10.2016 Magazin
‘Mutluyum’ mesajı
‘Mutluyum’ mesajı Aktörün, Jolie uğruna terk ettiği eski eşi Jennifer Aniston ise önceki gün oyuncu ve yönetmen eşi Justin Theroux ile New York’taki Smile adlı restoranda akşam yemeği yedi...
26.09.2016 Magazin
Geçmiş Jennifer’ı ağlattı
Geçmiş Jennifer’ı ağlattı Avrupa’nın en büyük çocuk ve genç sinema festivali olan Giffoni Film Festivali’nde “Hayat Boyu Başarı” ödülü kazanan Jennifer Aniston, geçen yıl Justin Theroux’la olan ilişkisini evlilikle taçlandırmıştı...
26.07.2016 Magazin
Bebek değil hamburger
Bebek değil hamburger Yıllardır hamile olduğu iddialarıyla uğraşan Jennifer Aniston, Huffington Post’a yazdığı mektup ile haberlere isyan etti: “Hamile değilim. O öğlen hamburger yemiş olabilirim.”
13.07.2016 Magazin
Jennifer Aniston ateş püskürdü!
Jennifer Aniston ateş püskürdü! ABD'li oyuncu Jennifer Aniston, son dönemde hakkında çıkan 'hamile' haberlerine ilişkin sert açıklamalarda bulundu.
13.07.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Justin Theroux ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki justin theroux haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.