Jet-Ski

Jet-Ski

Son dakika jet-ski haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan jet-ski ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını jet-ski haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Jet-Ski

haberleri sayfasında son dakika yaşanan jet-ski gelişmeleri de dahil olmak üzere 256 jet-ski haberi bulunmuştur. Tüm jet-ski haberleri aşağıda listelenmiştir.
Survivor'da jet ski kazası: Yunus Emre ve Nagihan ölümden döndü! Üçüncü eleme adayı açıklandı
Survivor'da jet ski kazası: Yunus Emre ve Nagihan ölümden döndü! Üçüncü eleme adayı açıklandı Survivor All Star'da ilk eleme adayı Aleyna Kalaycıoğlu, ikinci eleme adayı Aysu Keskin olmuştu. Survivor'da haftanın üçüncü dokunulmazlık oyunu için kıyasıya bir rekabet gerçekleşti. Survivor son bölüm gelişmeleri merak edilirken "Survivor dokunulmazlığı hangi takım kazandı? 25 Mart Survivor All Star ikinci eleme adayı kim oldu?" sorularının yanıtı araştırılmaya başladı. Nagihan ile Yunus Emre kaza yaptı. Nagihan ölümle burun buruna geldiğini ifade etti.
26.03.2024 Magazin
Yağmur Tanrısevsin'in Bodrum'da jet ski keyfi!
Yağmur Tanrısevsin'in Bodrum'da jet ski keyfi! Oyuncu Yağmur Tanrısevsin, tatil sezonunu Bodrum'da açtı. 32 yaşındaki güzel, önceki gün Yalıkavak'taki Miya Beach'te görüntülendi.
8.07.2023 Magazin
19 Mayıs coşkusu sürüyor! Onlarca deniz aracı gösteri yaptı
19 Mayıs coşkusu sürüyor! Onlarca deniz aracı gösteri yaptı Antalya'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Türk bayraklarıyla süslenen onlarca deniz aracı, Konyaaltı Sahili'nde gösteri yaptı.
19.05.2023 Gündem
Şarkıcı Doğuş'a babalık davası açıldı!
Şarkıcı Doğuş'a babalık davası açıldı! 'Gamsız', 'Bunun Adına Yürek Derler', 'Yalancı' ve 'Yemin Ettim Sana' parçalarıyla bir döneme damga vuran Doğuş, mahkeme haberiyle gündeme geldi.. Hayatını Azerbaycan'da sürdüren ve asıl adı Orhan Baltacı olan iki çocuk babası 48 yaşındaki şarkıcıya babalık davası açıldı.
30.12.2022 Magazin
Zeynep Bastık sahnelere ara veriyor! Kötü haberi böyle duyurdu
Zeynep Bastık sahnelere ara veriyor! Kötü haberi böyle duyurdu Şarkıcı Zeynep Bastık'ın omurga kemikleri kırıldı. 2 gün önce merdivenlerden düştüğünü belirten Bastık, bir süre sahnelere ara verecek.
17.12.2022 Magazin
Doğuş klip çekiminde kaza geçirdi! Jet ski tekneye çarptı, denize düştü
Doğuş klip çekiminde kaza geçirdi! Jet ski tekneye çarptı, denize düştü Şarkıcı Doğuş, yeni parçasını dinleyicilerin beğenisine sundu. Antalya'da da bir klip çeken Doğuş, teknedeki çekim sırasında kaza geçirdi ve denize düştü.
17.12.2022 Magazin
Antalya'da denizin ortasında korku dolu anlar! İçinde 6 kişi olan lüks yat alev aldı
Antalya'da denizin ortasında korku dolu anlar! İçinde 6 kişi olan lüks yat alev aldı Antalya’da lüks gezi yatı 6 kişiyle çıktığı turda denizin ortasında alev aldı. Lüks yatta bulunanlar Sahil Güvenlik zodyak botlarıyla diğer yatlara aktarılırken, çevredeki vatandaşlar jet-ski ve sürat tekneleri ile su püskürterek alevleri söndürmeye çalıştı.
15.09.2022 Yaşam
Dilan Çiçek Deniz ve Thor Saevarsson'dan jet-ski şov!
Dilan Çiçek Deniz ve Thor Saevarsson'dan jet-ski şov! Yakın zamanda nikah masasına oturacakları konuşulan Dilan Çiçek Deniz ve İzlandalı yönetmen sevgilisi Thor Saevarsson, şimdilerde Bodrum'da tatil yapıyor. Sahilde el ele yürüyen çift, daha sonra jet-ski yaptı. Ünlü isimlerin keyifli halleri objektiflere böyle yansıdı.
10.07.2022 Magazin
Oyuncu Melisa Döngel'den jet ski şov!
Oyuncu Melisa Döngel'den jet ski şov! Son olarak 'Sen Çal Kapımı' dizisinde ekranlarda olan Melisa Döngel, Bodrum'da tatil yapıyor. İskelede neşeli tavırları ile dikkat çeken Döngel, bir ara arkadaşıyla birlikte jet-ski'ye bindi.
17.06.2022 Magazin
Ünlü savcıyı balayında vurmuşlardı! İnfazın detayları ortaya çıktı: Kafaları karıştıran iddia...
Ünlü savcıyı balayında vurmuşlardı! İnfazın detayları ortaya çıktı: Kafaları karıştıran iddia... Ünlü savcının balayında vurulması dünyada büyük tepki çekmişti. Mafyaya karşı açtığı savaşla bilinen savcı Marcelo Pecci, balayında plajda güneşlendiği sırada jet ski ile gelen saldırganlar tarafından iki el ateş edilerek öldürüldü. O sırada yanında olan eşine ise bir şey olmadı. Öte yandan katiller halen aranıyor. Yetkililer, katiller hakkında bilgi verenlere 12 bin dolar ödül vereceğini açıklarken, katillerle ilgili ortaya atılan bir iddia kafaları daha da karıştırdı.
12.05.2022 Dünya
Mafya karşıtı savcı ve eşine balayında korkunç infaz!
Mafya karşıtı savcı ve eşine balayında korkunç infaz! Dünya Kolombiya'da gerçekleşen korkunç infazı konuşuyor. Evlendikten sonra Kolombiya'ya balayına giden Paraguaylı savcı Pecci ve gazeteci eşi Aguilera, cennet ada Baru'dan paylaştıkları son fotoğrafta bebek beklediklerini yazdı. Saatler sonra plajda güneşlenirken sahile doğru bir jet ski yaklaştı, iki el silah sesi tüm Güney Amerika'da şok etkisi yarattı.
11.05.2022 Dünya
Denizde kayboldu, yolda yürürken bulundu! 4 saat boyunca...
Denizde kayboldu, yolda yürürken bulundu! 4 saat boyunca... Muğla'nın Datça ilçesinde denize giren Mustafa Topuz (25) uzun süre dönmeyince 5 saat karada ve suda arandı. Yolda yürürken bulunan Topuz'un, 3 mil yüzerek Fener Adası'na gittiği, dönüşte rüzgar ve akıntı nedeniyle dönemeyince, kaldıkları otele 3 kilometre mesafede karaya çıktığı öğrenildi.
29.09.2021 Gündem
Murat Dalkılıç'ı düşürdü!
Murat Dalkılıç'ı düşürdü! Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu Antalya’da tatilde. Yakın arkadaşları Murat Dalkılıç da Zeynep Bastık ile turnesi biter bitmez soluğu çiftin yanında aldı.
26.09.2021 Magazin
Orman yangınlarıyla mücadele son dakika haberleri! Alevlerden kaçmak için ırmağa atladılar: 2 saat ölümü ensemizde hissettik...
Orman yangınlarıyla mücadele son dakika haberleri! Alevlerden kaçmak için ırmağa atladılar: 2 saat ölümü ensemizde hissettik... Yangın bölgelerinden son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Antalya'nın Manavgat ilçesinde ormanlarını kül eden korkunç yangında çok sayıda sera da alevlere direnemedi. Yeni kurduğu 1.5 milyonluk serası yanan Serkan Güngör, ‘Alevlerden kaçmak için ırmağa atladık, 2 saat ölümü ensemizde hissettik’ diye konuştu. Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) Harita Mühendisliği Bölümü İleri Uzaktan Algılama Teknoloji Laboratuvarı'nda optik ve termal uydu görüntüleri kullanılarak haritalandırıldı. İşte nefes kesen ölüm kalım mücadelesinin tüm detayları...
7.08.2021 Gündem
600 TL 15 dakika için ödüyorlar! Yoğun talep var
600 TL 15 dakika için ödüyorlar! Yoğun talep var Resmen talep yağıyor. 15 dakikasına 600 TL ödeme yapılıyor. Türkiye'deki 460 su sporu merkezinin yarısından fazlasına sahip olan Antalya, heyecan arayan tatilcileri adrenalin dolu aktivitelerle buluşturuyor. Tatilciler su sporları arasında en çok 'deniz paraşütü' olarak da bilinen 'parasailing'i tercih ediyor. İşletmecilerin 'su sporlarının kralı' dediği parasailingin 15 dakikası, 300 ile 600 TL arasında fiyatlandırılıyor.
25.07.2021 Yaşam
Bartın ve Düzce'de denize girmek yasaklandı!
Bartın ve Düzce'de denize girmek yasaklandı! Bartın'ın İnkumu tatil beldesi ile Düzce'nin Akçakoca ilçesinde olumsuz hava şartları nedeniyle vatandaşların denize girmesine müsaade edilmiyor.
23.07.2021 Gündem
Jet ski kazasında Ukraynalı turist öldü! Yeni detaylar ortaya çıktı
Jet ski kazasında Ukraynalı turist öldü! Yeni detaylar ortaya çıktı Antalya'da iki jet skinin denizde kafa kafaya çarpışması ve Ukraynalı Vitalii Halushko'nun (28) yaşamını yitirmesiyle sonuçlanan kazaya ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. Kazaya karışan Vitalii Halushko ile diğer jet skideki Oleksandr ile Yulia Kharcenko çiftinin arkadaş olduğu ve otelde aynı odada kaldıkları öğrenildi. Kazayla ilgili Oleksandr Kharcenko'nun da gözaltına alındığı belirtildi.
23.06.2021 Gündem
Jet-skiler kafa kafaya çarpıştı! Ukraynalı turist hayatını kaybetti
Jet-skiler kafa kafaya çarpıştı! Ukraynalı turist hayatını kaybetti Antalya'nın Kemer ilçesinde iki jet-skinin denizde kafa kafaya çarpıştığı Ukrayna uyruklu Vitalii Halushko (28) yaşamını yitirdi.
22.06.2021 Gündem
Marmaris'te turistler deniz ve sessizliğin keyfini çıkardı
Marmaris'te turistler deniz ve sessizliğin keyfini çıkardı Muğla'nın Marmaris ilçesinde kısıtlamadan muaf olan yabancı turistler, havuz başları ve plajlarda güneşlenip, suya girerek serinledi.
3.05.2021 Yaşam
Emel Müftüoğlu Bodrum'da kaza geçirdi: O günden beri evdeyim
Emel Müftüoğlu Bodrum'da kaza geçirdi: O günden beri evdeyim Sahnelerin sevilen ismi Emel Müftüoğlu, Bodrum’da Jet ski’den düşüp kaza geçirdiğini açıkladı. Müftüoğlu, "O günden beri evde istirahat ediyorum. Sıkıldım oturmaktan. Bugün de biraz hava almak istedim." dedi.
10.10.2020 Magazin
Çeşme'de jet ski üzerinde yakalanan üç kişi eski asker çıktı!
Çeşme'de jet ski üzerinde yakalanan üç kişi eski asker çıktı! İzmir'in Çeşme ilçesinde, satın aldıkları jet ski ile Yunanistan'ın Sakız Adası'na kaçmaya çalışan Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) zanlısı 3 eski asker yakalandı.
1.09.2020 Gündem
2 ay indirimli! Yerliye yüzde 30, yabancıya yüzde 15...
2 ay indirimli! Yerliye yüzde 30, yabancıya yüzde 15... Marmaris'teki su sporları istasyonlarında, ekonominin canlandırılması için 2 ay sürecek kampanya başlatılarak, yerli turistlere yüzde 30, yabancı turistlere ise yüzde 15 indirim yapılacağı duyuruldu. Kampanya, sahil boyunca uzanan 16 su sporu istasyonunda yoğunluğa neden oldu.
24.08.2020 Ekonomi
Sağlık Bakanlığı'ndan plaj ve yüzme alanlarına yönelik Kovid-19  tedbirleri
Sağlık Bakanlığı'ndan plaj ve yüzme alanlarına yönelik Kovid-19 tedbirleri Yeni tip corona virüsle (Kovid-19) mücadele sürecinde plaj ve yüzme alanlarında alınması gereken önlemler doğrultusunda, plajda kalabalık oluşmasını engellemek için sosyal mesafe kurallarına uygun kapasite belirlenecek, şezlonglar arası mesafe en az 1,5 metre olacak, tek kişinin kullandığı su etkinlikleri yapılabilecek.
1.06.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Jet-Ski ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki jet-ski haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.