Jessica

Jessica

Son dakika Jessica haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Jessica ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Jessica haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Jessica

haberleri sayfasında son dakika yaşanan jessica gelişmeleri de dahil olmak üzere 805 jessica haberi bulunmuştur. Tüm jessica haberleri aşağıda listelenmiştir.
Alman güzellik şirketi Türkiye lansmanını gerçekleştirdi
Alman güzellik şirketi Türkiye lansmanını gerçekleştirdi Dünya ile aynı anda Türkiye’de satışa çıkan güzellik teknolojileri şirketi GESKE, gerçekleştirdiği lansman ile ürünlerini tanıttı.
25.04.2024 Yaşam
Gabonlu üniversite öğrencisi Dina’nın ölümüyle ilgili 2’nci duruşmada sanığın ifadesi ortaya çıktı
Gabonlu üniversite öğrencisi Dina’nın ölümüyle ilgili 2’nci duruşmada sanığın ifadesi ortaya çıktı Karabük'te, Filyos Çayı'nda cesedi bulunan Gabonlu üniversite öğrencisi Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga'nın (17) ölümüne ilişkin Dursun Acar’ın tutuklu yargılandığı davanın 2’nci duruşmasında genç kızın aile avukatlarından Gülyeter Aktepe ile mahkeme başkanı arasında ırkçılık tartışması yaşandı. Aktepe, Dina’nın Türkiye’de ırkçılığa maruz kaldığını söyledi. Mahkeme Başkanı ise “Türkiye’de veya Karabük’te ırkçılık olsa 10 bin yabancı öğrenci olmaz. Türkiye’de ırkçılık yoktur” diye cevap verdi.
24.01.2024 Gündem
Trabzonspor eski futbolcusu Bartra'nın sevgilisi kıyafetiyle dikkatleri çekti!
Trabzonspor eski futbolcusu Bartra'nın sevgilisi kıyafetiyle dikkatleri çekti! Grammy Latinos Ödül Töreni'ne katılan isimler arasında Süper Lig'in eski yıldızı ve Trabzonspor'un eski oyuncusu Marc Bartra ve sevgilisi Jessica Goicoechea'da boy gösterdi. Ödül törenine giydiği elbiseyle damga vuran Jessica Goicoechea, görenlere "Hiç giymeseydin" dedirtti.
18.11.2023 Magazin
AFAD, AKUT ve UMKE devredeydi! Dünyadaki en kapsamlı kurtarma operasyonunda 9. günde güzel haber geldi
AFAD, AKUT ve UMKE devredeydi! Dünyadaki en kapsamlı kurtarma operasyonunda 9. günde güzel haber geldi Araştırma yapmak için girdiği Morca Mağarası’nda mide kanaması geçirince 1040 metrede doktorların tedavi ettiği ABD’li Mark Dickey 11’inci günde yeryüzüne çıkarıldı. Operasyonun son aşamasında Türk kurtarma ekiplerince çıkarılan Dİckey tedavi altına alındı.
12.09.2023 Gündem
Irak, İsveç ile diplomatik ilişkilerini kesti
Irak, İsveç ile diplomatik ilişkilerini kesti Irak, Kur’an Kerim ile Irak bayrağının yakılmasına izin veren İsveç ile diplomatik ilişkilerini keserek, İsveç Büyükelçisi’nin Irak’ı terk etmesini istedi.
20.07.2023 Dünya
Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan British Airways ile Londra uçuşları başladı
Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan British Airways ile Londra uçuşları başladı 51 ülkede 154 noktayı İstanbul’a bağlayan İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’ndan, Londra Heathrow Havalimanı’na uçuşlar dün başladı. Sabiha Gökçen anısına, ilk seferin tüm uçuş ekibi kadınlardan oluştu. İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı CEO'su Berk Albayrak bu iş birliğinden çok memnun olduklarını belirterek “British Airways gibi güçlü, bölgesel ve küresel havayollarının havalimanımıza gelmesini memnuniyetle karşılıyoruz” dedi.
2.06.2023 Ekonomi
Gabonlu üniversite öğrencisi Dina'nın ailesi Adli Tıp'a geldi! 'Kızımın ölümünün peşini bırakmayacağım'
Gabonlu üniversite öğrencisi Dina'nın ailesi Adli Tıp'a geldi! 'Kızımın ölümünün peşini bırakmayacağım' Karabük'te Filyos Çayı'nda ölü bulunan Gabon uyruklu üniversite öğrencisi Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga'nın ailesi kızlarının cenazesini almak için Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu'na geldi. Anne Jessica Sandra Makemba Panga, “Şu an cenazesi Gabon’a geri gidecek. Kızımın ölümünün peşini bırakmayacağım, adalet yerini bulacak. Cuma günü sabah saatinde Dina, Afrika’ya geri dönecek" dedi. İstanbul Gabon Derneği Başkanı ise “Hep beraber cenazemizi alacağız. Ondan sonra işlem yapacağız. İşlem yapıldıktan sonra Gabon’a geri götüreceğiz" dedi.
23.05.2023 Gündem
Dina'nın ailesi mesajları savcıya anlattı! 'Cesedinde morluklar var'
Dina'nın ailesi mesajları savcıya anlattı! 'Cesedinde morluklar var' Karabük'te, Filyos Çayı'nda 26 Mart’ta cansız bedeni bulunan ve ölümündeki gizem hala çözülemeyen üniversiteli Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga'nın, Gabon'dan gelen annesi Jessica Sandra Makemba Panga, gözyaşı döküp, "Kendimi kısıtlanmış, etrafım sarılmış gibi hissediyorum. Bugünlerde, bu saatlerde kızımın yanına 18’inci doğum günü için gelmeye söz vermiştim" dedi.
14.05.2023 Gündem
Dina'nın eşyalarını alan anne ve babası ağladı
Dina'nın eşyalarını alan anne ve babası ağladı Karabük'teki Filyos Çayı'nda cesedi bulunan üniversite öğrencisi Gabonlu Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga'nın (17) ailesi, kente gelip adliyede suç duyurusunda bulundu. Dina'nın anne ve babası, arkadaşlarından kızlarına ait eşyaları teslim aldıkları sırada gözyaşlarına boğuldu.
12.05.2023 Gündem
Trump cinsel taciz ve iftiradan suçlu bulundu, 5 milyon dolar tazminat cezası aldı
Trump cinsel taciz ve iftiradan suçlu bulundu, 5 milyon dolar tazminat cezası aldı ABD’nin eski Başkanı Donald Trump, yazar E. Jean Carroll’a cinsel taciz ve iftiradan suçlu bulanarak 5 milyon dolar tazminat ödemesine karar verildi. Öte yandan Trump’ın Sözcüsü Steven Cheung, eski ABD Başkanı'nın temyize gideceğini söyledi.
9.05.2023 Dünya
Gabonlu Dina'nın ailesi teşhis için Adli Tıp'a geldi! Anne Panga: Türk devletine güveniyorum, bu kesinlikle intihar değil
Gabonlu Dina'nın ailesi teşhis için Adli Tıp'a geldi! Anne Panga: Türk devletine güveniyorum, bu kesinlikle intihar değil Karabük'te üniversite öğrencisi 17 yaşındaki Gabon uyruklu Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga'nın Filyos Çayı'nda 26 Mart günü cansız bedeni bulundu. Genç kızın yalın ayak sokakta koştuğu görüntüler ortaya çıkarken, başlatılan soruşturma kapsamında 8 kişi gözaltına alındı. 4 kez gözaltına alınan Dursun Acar, tutuklanırken diğer 7 şüpheliden 2'si adli kontrol şartıyla diğer 5 şüpheli ise savcılıkça serbest bırakıldı. Gabonlu Dina'nın cenazesi ise İstanbul Yenibosna'da bulunan Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Gabon Cumhuriyeti'nin de yaşayan Dina'nın ailesi bugün İstanbul'a geldi. Dina'nın annesi Jessica Sandra Makemba Panga, babası Guy Serge Ibouanga Panga, amcası, teyzesi ve avukatları Kerim Bahadır Şeker ile birlikte cesedi teşhis etmek için Adli Tıp Kurumu'na geldi. Anne ve baba kızlarını görmek için içeri girdi. Annenin kızı Dina'nın resminin olduğu siyah tişört giydiği görüldü. Aile adli tıptan çıktıktan sonra avukatlarıyla birlikte açıklama yaptı.
8.05.2023 Gündem
E. Jean Carroll: Donald Trump bana tecavüz etti
E. Jean Carroll: Donald Trump bana tecavüz etti Yaklaşık 30 yıl önce kendisine tecavüz ettiği iddiasıyla Donald Trump'a dava açan yazar E. Jean Carroll mahkemede jüriye yaptığı konuşmada, "Donald Trump bana tecavüz ettiği için buradayım ve bunun hakkında yazdığımda yalan söyledi ve bunun olmadığını söyledi. İtibarımı paramparça etti ve ben hayatımı geri almak için buradayım” dedi.
27.04.2023 Dünya
Jessica May'in ehliyet isyanı! Sosyal medyada paylaştı
Jessica May'in ehliyet isyanı! Sosyal medyada paylaştı 2018’de fotoğrafçı Hüseyin Kaya ile evlenen, 2022 yılında Türk vatandaşı olan Jessica May yaşadığı ehliyet sorununu sosyal medyada paylaştı.
15.04.2023 Magazin
Gabonlu Dina’nın sır ölümünde yeni şüpheler! Annesi ile kez konuştu
Gabonlu Dina’nın sır ölümünde yeni şüpheler! Annesi ile kez konuştu Gabonlu üniversite öğrencisi Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga’nun Karabük’te Filyos Çayı’nda cesedi bulunmuştu. Genç kızın ölmeden önce annesine attığı çaresizlik dolu yeni mesajlar ortaya çıktı. O mesajlarda, postane çalışanı 2 kişinin kendisine 10 bin TL karşılığı cinsel ilişki teklif ettiğini yazan Dina, 'Onlarla birlikte olmazsam bana yardım etmeyecekler' dediği belirtildi. Genç kızın Gabon’da yaşayan annesi Jessica Sandra Makemba Panga ise ilk kez konuştu.
7.04.2023 Gündem
Jessica May: İlk görüşte aşık olanlardanım
Jessica May: İlk görüşte aşık olanlardanım Brezilyalı oyuncu Jessica May, fotoğrafçı Hüseyin Kara ile mutlu bir evlilik sürdürüyor.
7.03.2023 Magazin
Jessica May: Bol bol muhlama yedim
Jessica May: Bol bol muhlama yedim Geçtiğimiz yıl mart ayında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı hakkı alan oyuncu Jessica May ile eşi Hüseyin Kara, önceki akşam Kuruçeşme'deki bir mekan çıkışında objektiflere yansıdı.
21.01.2023 Magazin
Jessica May makyajsız görüntülendi! 'Beni yakaladınız'
Jessica May makyajsız görüntülendi! 'Beni yakaladınız' Rol aldığı diziler ile Türkiye'de şöhreti yakalayan ve Hüseyin Kara ile mutlu bir evlilik sürdüren Jessica May, önceki gün Etiler'de kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerle sohbet etmeyi ihmal etmeyen güzel oyuncu May, "Beni makyajsız yakaladınız, umarım kötü görünmüyorumdur" ifadelerini kullandı.
10.12.2022 Magazin
Megan Fox'un yeni imajı bakın kime benzetildi!
Megan Fox'un yeni imajı bakın kime benzetildi! Özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yapan Megan Fox ile rapçi Machine Gun Kelly ikilisinden güzel oyuncu, nişanlısıyla katıldığı galadaki tarzıyla adından söz ettirdi. Kızıl saçları ve vücudunu saran elbisesiyle kırmızı halıda boy gösteren Fox, ünlü çizgi film karakteri Jessica Rabbit'e benzetilerek; kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
27.10.2022 Magazin
2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne?
2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne? 2023 Pirelli Takvimi çekimleri tamamlandı. 2023 yılı takvimi Fotoğrafçı Emma Summerton tarafından New York ve Londra’da dünyanın en tanınmış modelleriyle çekildi. Pirelli Takvimi 1964'ten beri yayınlanıyor ve çekici fotoğraflarıyla tanınıyor. Peki, 2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne? İşte detaylar…
21.08.2022 Magazin
İki küçük kızın korkunç sonu! Ülkeyi şok eden olayda katil böyle yakalandı...
İki küçük kızın korkunç sonu! Ülkeyi şok eden olayda katil böyle yakalandı... İngiltere'de yaşayan 10 yaşlarındaki Holly Wells ve Jessica Chapman birbirlerinin en iyi arkadaşıydılar, tüm vakitlerini birlikte geçiriyorlardı. O gün ailelerine haber vermeden evden çıktılar. Sokakta yürürken başlarına geleceklerden habersizdiler. Ülkeyi sarsan olayda kilit ipucunu yakalayan kişi ise dikkatli bir gazete okuruydu.
3.08.2022 Dünya
Jessica Parker'dan Türkçe cevap! Tatil için İstanbul'a geldi
Jessica Parker'dan Türkçe cevap! Tatil için İstanbul'a geldi Altın Küre ve Emmy ödüllü Hollywood yıldızı Sarah Jessica Parker, önceki gün Karaköy’de bir mekândan çıkarken görüntülendi.
30.07.2022 Magazin
2022 Wimbledon tenis turnuvası ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Wimbledon ile ilgili bilmeniz gerekenler!
2022 Wimbledon tenis turnuvası ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Wimbledon ile ilgili bilmeniz gerekenler! Sezonun üçüncü grand slam tenis turnuvası Wimbledon başlıyor! Bu yıl Wimbledon'da rekor para ödülü dağıtılacak. Tenis klasiği Wimbledon turnuvası tenis meraklılarının gündeminde. En önemli dört turnuvasından biri olan Wimbledon ile ilgili bilgiler sporseverler tarafından merak ediliyor. Peki, 2022 Wimbledon tenis turnuvası ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Wimbledon nerede? Wimbledon fikstürü belli oldu mu? Wimbledon canlı olarak nereden izlenir? İşte 2022 Wimbledon tenis turnuvası ile ilgili tüm bilmeniz gerekenler…
27.06.2022 Diğer Sporlar
Jessica May deniz ve güneşin tadını çıkarttı!
Jessica May deniz ve güneşin tadını çıkarttı! 'Yeni Gelin' dizisi ile Türkiye'de şöhreti yakalayan, Hüseyin Kara ile mutlu bir evlilik sürdüren Jessica May, geçtiğimiz aylarda Türk vatandaşı olmuştu. 28 yaşındaki güzel, fotoğrafçı eşi ile Bodrum'da denizin ve güneşin keyfini çıkardı. Fit haliyle dikkat çeken May'i, Hüseyin Kara iskelede havluyla bekledi.
22.06.2022 Magazin
İngiltere’ye AİHM şoku! Ruanda planı ilk denemesinde başarısız oldu...
İngiltere’ye AİHM şoku! Ruanda planı ilk denemesinde başarısız oldu... İngiliz hükümetinin 14 Nisan’da duyurduğu sığınmacıları 6500 km ötedeki Ruanda’ya taşıma planı, ilk denemesinde başarısız oldu. Plana göre salı günü, 130 sığınmacının Ruanda’nın başkenti Kigali’ye taşınması gerekiyordu. Ancak mağdur avukatlarının girişimleri sonucu uçaktakilerin sayısı İran, Irak ve Arnavutluk’tan toplam 7’ye kadar düşerken, 54 yaşındaki Iraklı bir sığınmacının Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’ne (AİHM) yaptığı başvuru tüm operasyonu iptal ettirdi. AİHM mesai saatleri dışında aldığı hükmü açıklamadan dakikalar öncesine kadar, yetkililer “geriye bir kişi bile kalsa” uçağın kalkacağını söylüyordu.
16.06.2022 Dünya
'Afara'da Uğur Aslan’dan Charlie Chaplin taklidi
'Afara'da Uğur Aslan’dan Charlie Chaplin taklidi Yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın yaptığı, Uğur Aslan’ın keyifli sohbeti ve yorumladığı birbirinden güzel şarkılarla dikkt çeken 'Afara' programı, canlı yayınlanan sekizinci bölümüyle Kanal D’de izleyicisiyle buluştu.
4.06.2022 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Jessica ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki jessica haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.