Jelena Karleusa

Jelena Karleusa

Son dakika Jelena Karleusa haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Jelena Karleusa ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Jelena Karleusa haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Jelena Karleusa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan jelena karleusa gelişmeleri de dahil olmak üzere 106 jelena karleusa haberi bulunmuştur. Tüm jelena karleusa haberleri aşağıda listelenmiştir.
Jelena Karleusa - Dusko Tosic için ayrılık iddiası
Jelena Karleusa - Dusko Tosic için ayrılık iddiası Beşiktaş'ın eski oyuncusu Dusko Tosic, kendisini Boşnak futbolcu Ongjen Vranjes ile aldattığı konuşulan ve bir yıldır Instagram'dan takip etmediği Jelena Karleusa ile boşanma kararı aldı.
29.01.2020 Beşiktaş
Antalyaspor'dan Dusko Tosic bombası! Yengeyle geliyor...
Antalyaspor'dan Dusko Tosic bombası! Yengeyle geliyor... Beşiktaş'ın eski yıldızı Dusko Tosic yeniden Süper Lig'e dönüyor. Futbol hayatını Çin'de sürdüren Sırp savunmacının adresi de belli...
3.01.2020 Antalyaspor
Jelena'dan ilginç tarz!
Jelena'dan ilginç tarz! Son zamanlarda futbolcu eşi Dusco Tosic’i aldattığı haberleriyle gündeme gelen ve yaptığı her paylaşımla olay olan Jelena Karleusa havuz paylaşımlarıyla 'yok artık' dedirtti.
2.07.2019 Magazin
Tosic'in garip intikamı! Tek tek beğendi...
Tosic'in garip intikamı! Tek tek beğendi... Dusko Tosic, Jelena Karleusa'dan intikamını, Sırp şarkıcı Katarine'nın fotoğraflarını beğenerek aldı
30.06.2019 Magazin
Tosic’in Jelena'yı bir yıldır Sofija Miloseviç ile aldattığı ortaya çıktı
Tosic’in Jelena'yı bir yıldır Sofija Miloseviç ile aldattığı ortaya çıktı Eski Beşiktaşlı Tosic’in eşini 1 yıldır Sırp güzel Sofija Miloseviç ile aldattığı ortaya çıktı. Miloseviç, geçen aylarda Beşiktaşlı Adem Ljajic’ten ayrılmıştı...
27.04.2019 Magazin
Dusko Tosic, boşanma protokolünü hazırladı
Dusko Tosic, boşanma protokolünü hazırladı 11 yıllık eşinden ayrılmakta ısrarlı olan Dusko Tosic, boşanma protokolünü hazırladı. Tosic, iddiaya göre eşi Jelena Karleusa’ya Sırbistan’daki 2 buçuk milyon euro’luk villa ile aylık 3 bin euro nafaka verecek
24.04.2019 Magazin
Yasak aşkının peşine mafya taktı!
Yasak aşkının peşine mafya taktı! Beşiktaş'ın eski futbolcusu Dusko Tosic'in eşi Jelena'nın, yasak aşk yaşadığı iddia edilen futbolcu Ognjen Vranjes'in peşine Sırp mafyasını taktığı öne sürüldü.
28.03.2019 Magazin
Dusko Tosic hakkında şok iddia! 2. kadın...
Dusko Tosic hakkında şok iddia! 2. kadın... Sırp futbolcu Dusko Tosic ile eşi Jelena Karleusa'nın başrolündeki ihanet skandalına bir yenisi daha eklendi. Sırp basını Karleusa'nın Boşnak futbolcu Ognjen Vranjes'le yasak aşk yaşadığını iddia etmişti. Dün ise Tosic'in, yine bir futbolcuyla evli ve çocuklu olan Jovana Djordjevic'e sosyal medyada flört mesajları attığı öne sürüldü.
30.01.2019 Magazin
Skandal görüntülerin ardından bunu yaptı!
Skandal görüntülerin ardından bunu yaptı! Sırp gazetesi Kurir, Jelena Karleusa’nın +18 görüntülerini silmesi için Boşnak futbolcuya 300 bin euro teklif ettiğini yazdı. İhanet görüntülerine sesini çıkarmayan Tosic ise eşi ve çocuklarıyla doğum gününü kutladı.
21.01.2019 Magazin
Şok görüntüler! 'Bu evliliğin sürmesi imkansız'
Şok görüntüler! 'Bu evliliğin sürmesi imkansız' Beşiktaş'ın eski futbolcusu Dusko Tosic'in eşi Jelena Karleusa'nın başka bir futbolcuyla Facetime'dan çıplak görüştüğü iddia edilen fotoğrafları, Sırp basınında manşetlere çıkmıştı.
19.01.2019 Magazin
Şimdi de tavşan oldu! Jelena Karleusa...
Şimdi de tavşan oldu! Jelena Karleusa... Beşiktaş'ın eski futbolcusu Tosic'in karısı şarkıcı Jelena Karleusa, ilginç tavşan kıyafetiyle büyük ilgi gördü.
26.12.2018 Magazin
Türklerin sevgisi başka
Türklerin sevgisi başka Beşiktaş’tan, Çin’in Guanco Fuli Takımı’na transfer olan futbolcu Dusko Tosic’in eşi, şarkıcı Jelena Karleusa’nın aklı Türkiye’de kaldı.
24.08.2018 Magazin
Sırp basınından şok iddia!
Sırp basınından şok iddia! Emina Sandal'ın gizli aşk yaşadığını iddia eden Sırp basını, bu seferde Dusko Tosic'in eşi Jelena Karleusa'yı oyuncu Aslı Enver'le aldattığını öne sürdü.
31.05.2018 Magazin
Jelena Yenge'den ayrılık paylaşımı!
Jelena Yenge'den ayrılık paylaşımı! Beşiktaşlı oyuncu Tosic, 3 sezondur Beşiktaş'ta sürdürdüğü kariyerine Çin'de devam edecek.
17.05.2018 Spor Magazin
Tuğçe Aral'dan Jelena Karleusa'ya sert cevap
Tuğçe Aral'dan Jelena Karleusa'ya sert cevap 'Bayan bacak' unvanına sahip manken/şarkıcı Tuğçe Aral ile Beşiktaş'ın Sırp futbolcusu Dusko Tosic'in eşi Jelena Karleusa Instagram'da birbirine girdi.
11.05.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Jelena Karleusa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki jelena karleusa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.