Jean-Yves Le Drian

Jean-Yves Le Drian

Son dakika Jean-Yves Le Drian haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Jean-Yves Le Drian ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Jean-Yves Le Drian haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Jean-Yves Le Drian

haberleri sayfasında son dakika yaşanan jean-yves le drian gelişmeleri de dahil olmak üzere 149 jean-yves le drian haberi bulunmuştur. Tüm jean-yves le drian haberleri aşağıda listelenmiştir.
Avrupalı liderlerden Bucha tepkisi! 'Savaş suçlarının failleri hesap verecek'
Avrupalı liderlerden Bucha tepkisi! 'Savaş suçlarının failleri hesap verecek' Ukrayna'nın Bucha kentinde Rusya'nın sivillere yönelik saldırılarının ortaya çıkmasının ardından Avrupalı liderler, Rus ordusunun soruşturulması çağrısında bulundu. İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Bucha'daki saldırıları, "Putin ve ordusunun Ukrayna'da savaş suçları işlediğinin başka bir kanıtı" olarak nitelendirdi.
3.04.2022 Dünya
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi! Dünya şokta, vahşet fotoğraflarla ortaya çıktı, sansürsüz...
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi! Dünya şokta, vahşet fotoğraflarla ortaya çıktı, sansürsüz... Rusya-Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi. Dünyayı şoke eden haber. Rus işgalcilerin çekildiği Kiev yakınlarındaki Bucha'da ceset dolu sokağın fotoğrafı uluslararası haber ajansları tarafından dünyaya geçildi, tüyler ürperten kareler sansürsüz yayınlanamadı. Fotoğraflara Almanya'dan ABD'ye, Avrupa Birliği'nden Fransa'ya tepki yağdı. İşte son dakika haberin detayları...
3.04.2022 Dünya
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi! Dünyaya ilan ettiler, işte Putin'in yeni hedefi...
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi! Dünyaya ilan ettiler, işte Putin'in yeni hedefi... Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik saldırıları 32’inci gününe girerken, Ukrayna-Rusya arasındaki devam eden müzakerelerin bir sonraki turunun 28-30 Mart tarihlerinde yüz yüze olarak Türkiye’de yapılacağı duyuruldu. Rusya’nın Ukrayna’nın Çernobil bölgesine gerçekleştirdiği saldırıların ardından 31 noktada yangın çıkarken, bölgedeki radyasyon seviyesinde artış gözlemlendiği ifade edildi. Öte yandan Ukrayna askeri istihbarat şefi Rusya'nın yeni hedefini açıkladı. İşte Ukrayna savaşından dakika dakika son gelişmeler...
27.03.2022 Dünya
Rusya'ya yeni yaptırımlar geliyor! Bugün yürürlüğe girebilir
Rusya'ya yeni yaptırımlar geliyor! Bugün yürürlüğe girebilir Fransa Dışişleri Bakanı Jean-Yves Le Drian, Rusya'ya yönelik yeni Avrupa Birliği (AB) yaptırımlarının bugün yürürlüğe girmesi gerektiğini söyledi.
13.03.2022 Dünya
Fransa Savunma Bakanı Parly: Hiçbir ülke, Rusya’ya karşı savaş açmak istemiyor
Fransa Savunma Bakanı Parly: Hiçbir ülke, Rusya’ya karşı savaş açmak istemiyor Rusya’nın, Ukrayna’ya başlattığı askeri harekatın ardından Fransa Savunma Bakanı Florence Parly, “Hiçbir ülke, Rusya’ya karşı savaş açmak istemiyor” dedi.
25.02.2022 Dünya
AB ülkelerinin liderleri "Rusya-Ukrayna krizi" için toplanacak
AB ülkelerinin liderleri "Rusya-Ukrayna krizi" için toplanacak Avrupa Birliği (AB) Konseyi Başkanı Charles Michel’in, AB liderine gönderdiği davet mektubu ile liderler yarın Belçika’nın başkenti Brüksel’de Rusya-Ukrayna krizini görüşecek.
23.02.2022 Dünya
Fransa ve ABD anlaştı! 'Denizaltı krizi'nde yeni karar verildi
Fransa ve ABD anlaştı! 'Denizaltı krizi'nde yeni karar verildi Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve ABD Başkanı Joe Biden, yaptıkları telefon görüşmesinde, Avustralya'nın Fransa ile imzaladığı denizaltı anlaşmasını iptal ederek ABD ve İngiltere ile ortaklık kurmasıyla yaşanan krizin ardından güveni garanti eden şartları oluşturmak ve ortak hedeflere ulaşmak için somut önlemler önermeyi amaçlayan derin istişare sürecini başlatmaya karar verdi.
22.09.2021 Dünya
Fransa'dan ABD ve Avustralya için "eski ortak"  nitelemesi
Fransa'dan ABD ve Avustralya için "eski ortak" nitelemesi Fransa Dışişleri Bakanı Jean-Yves Le Drian, denizaltı anlaşması krizinde "eski ortakları" olarak nitelediği ABD ve Avustralya'daki büyükelçilerini memnuniyetsizliklerini göstermek için geri çektiklerini belirtti.
18.09.2021 Dünya
Macron resmen tehdit etti: Bunlar karşılıksız kalmayacak...
Macron resmen tehdit etti: Bunlar karşılıksız kalmayacak... Avustralya'nın Fransa ile yaptığı 90 milyar dolarlık denizaltı anlaşmasını, İngiltere ve ABD ile başka bir anlaşma yapmak için iptal etmesi Cumhurbaşkanı Macron'u küplere bindirdi. Avustralya ve ABD'deki büyükelçilerini derhal çeken Paris yönetiminin İngiltere'ye tepkisi de sert oldu: Bu yapılanlar karşılıksız kalmayacak...
18.09.2021 Dünya
Fransa'dan flaş karar! ABD ve Avustralya Büyükelçilerini geri çağırdı
Fransa'dan flaş karar! ABD ve Avustralya Büyükelçilerini geri çağırdı Fransa, Avustralya'nın kendisiyle imzaladığı denizaltı projesini iptal ederek ABD ile anlaşmasının ardından Washington ve Canberra Büyükelçilerini geri çağırdı.
17.09.2021 Dünya
ABD, İngiltere ve Avustralya'nın kararı Fransa'yı çıldırttı! Dostluk galası iptal...
ABD, İngiltere ve Avustralya'nın kararı Fransa'yı çıldırttı! Dostluk galası iptal... Gelen son dakika haberine göre; Fransa, Avustralya'nın denizaltı alımında ABD ve İngiltere tarafından devre dışı bırakılmasının ardından, Washington'da düzenlenecek ABD-Fransa dostluk galasını iptal etme kararı aldı.
17.09.2021 Dünya
Fransa'dan Türkiye'deki yangınlar için dayanışma mesajı
Fransa'dan Türkiye'deki yangınlar için dayanışma mesajı Fransa Dışişleri Bakanı Jean-Yves Le Drian, Türkiye'nin farklı bölgelerinde çıkan orman yangınlarında hayatını kaybedenler için taziye dileğinde bulundu.
30.07.2021 Dünya
Bakan Çavuşoğlu, Fransız mevkidaşı Drian ile görüştü
Bakan Çavuşoğlu, Fransız mevkidaşı Drian ile görüştü Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, resmi temaslarda bulunmak üzere geldiği Fransa’da Dışişleri Bakanı Jean-Yves Le Drian’la görüştü.
7.06.2021 Dünya
Bakan Çavuşoğlu, Fransa'ya gidiyor!
Bakan Çavuşoğlu, Fransa'ya gidiyor! Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun, Fransa Avrupa ve Dışişleri Bakanı Jean-Yves Le Drian'ın daveti üzerine, bu ülkeye gideceği belirtildi.
6.06.2021 Siyaset
Bakan Çavuşoğlu duyurdu! Mısır'la temaslarımız başladı
Bakan Çavuşoğlu duyurdu! Mısır'la temaslarımız başladı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Türkiye ile Mısır arasındaki diplomatik ilişkiler hakkında konuşarak, "Mısır'la diplomatik düzeyde temaslarımız başladı" dedi.
12.03.2021 Gündem
Eleştirilerin ardından Macron'dan ilk ABD açıklaması
Eleştirilerin ardından Macron'dan ilk ABD açıklaması Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, ABD'deki olaylara tepki vermediği ve sessiz kaldığı eleştirilerinden sonra açıklamada bulundu.
7.01.2021 Dünya
Kol kola girdiler! Yüzüne söyledi; utanç verici...
Kol kola girdiler! Yüzüne söyledi; utanç verici... Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Mısır'ın darbeyle iktidara gelen Cumhurbaşkanı Sisi'yi Paris'te ağırladı. Macron, Mısır ile ekonomi ve savunma alanındaki iş birliğini, insan hakları konusunda fikir ayrılığı nedeniyle şartlandırmayacağını söyledi.
7.12.2020 Dünya
Fransa'dan büyük skandal! Artsakh'ı bağımsız devlet olarak tanıdılar
Fransa'dan büyük skandal! Artsakh'ı bağımsız devlet olarak tanıdılar Fransa Ulusal Meclisi skandal bir karar alarak uluslararası hukuka göre Azerbaycan toprağı olan ve Ermenistan işgalinde kalan Artsakh'ı devlet olarak tanıdı.
3.12.2020 Dünya
AB ülkeleri Rusya'ya yaptırımlar için uzlaştı
AB ülkeleri Rusya'ya yaptırımlar için uzlaştı Avrupa Birliği (AB) üyesi ülkeler, Rus muhalif Aleksey Navalnıy'ın zehirlenmesi nedeniyle Rusya'ya yaptırım uygulanmasında prensipte mutabık kaldı.
12.10.2020 Dünya
Bakan Çavuşoğlu: Ermenistan hukuku hiçe sayıyor, bunun bir karşılığı olmalı
Bakan Çavuşoğlu: Ermenistan hukuku hiçe sayıyor, bunun bir karşılığı olmalı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu AA Editör Masası'nda gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Bakan Çavuşoğlu, "Ermenistan bu saldırılarıyla 'uluslararası sistemi ve hukuku hiçe sayıyorum' diyor. Bunun bir karşılığı olmalı" dedi. Çavuşoğlu, "Ermenistan başka ülkelerden destek bulmasaydı bu cesareti bulamazdı." açıklamasında bulundu.
30.09.2020 Siyaset
AB Komisyonu, Fransa ve Almanya'dan peş peşe Doğu Akdeniz açıklamaları
AB Komisyonu, Fransa ve Almanya'dan peş peşe Doğu Akdeniz açıklamaları AB Komisyonu Sözcüsü, Avrupa Birliği'nin Doğu Akdeniz konusunda endişeli olduğunu, Türkiye'den barışçıl ve ılımlı bir çözüm beklediklerini dile getirdi. Öte yandan, Fransa Dışişleri Bakanı Jean-Yves Le Drian ve Almanya Dışişleri Bakanı Heiko Maas, Doğu Akdeniz konusunda AB'nin diyaloğa hazır olduğunu belirtti. Le Drian, "Ankara ile daha yapıcı diyaloğun şartlarını oluşturmak için tüm diplomatik yolları harekete geçirdik. Bu konuda Almanya ve Fransa hemfikir." ifadelerini kullandı
31.08.2020 Dünya
Fransa'da Macron'un yeni hükümeti açıklandı
Fransa'da Macron'un yeni hükümeti açıklandı Fransa'da Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un, Başbakan Jean Castex’in kurduğu hükümeti onayladığı bildirildi.
6.07.2020 Dünya
Türkiye'den Fransa'ya sert tepki
Türkiye'den Fransa'ya sert tepki DIŞİŞLERİ Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, Fransa Avrupa ve Dışişleri Bakanı Jean-Yves Le Drian'ın Türkiye'ye yönelik ifadeleri hakkında, "Fransa'ya tavsiyemiz, Covid-19 salgını karşısında sağlıklarını korumaya ve yaralarını sarmaya odaklanmasıdır. Fransız Hükümeti'nin, rekabet ihtirasından sıyrılarak, Türkiye'yi bir tehdit olarak görmekten vazgeçmesi gerekmektedir" dedi.
21.04.2020 Gündem
Çin'in Paris Büyükelçisi Fransa Dışişleri Bakanlığına çağrıldı
Çin'in Paris Büyükelçisi Fransa Dışişleri Bakanlığına çağrıldı Fransa, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele konusundaki eleştirilerinin ardından Çin'in Paris Büyükelçisi Lu Shaye'i Dışişleri Bakanlığına çağırdı.
14.04.2020 Dünya
Fransa'da koronavirüsle mücadele eden doktorlardan "maske  yetersizliği" tepkisi
Fransa'da koronavirüsle mücadele eden doktorlardan "maske yetersizliği" tepkisi Fransa'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele eden sağlık personeli maskelerin yetersiz olmasına tepki gösterdi.
19.03.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Jean-Yves Le Drian ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki jean-yves le drian haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.