Jammer

Jammer

Son dakika JAMMER haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan JAMMER ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını JAMMER haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Jammer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan jammer gelişmeleri de dahil olmak üzere 402 jammer haberi bulunmuştur. Tüm jammer haberleri aşağıda listelenmiştir.
Esenyurt’ta akıllara durgunluk veren olay! Jammerli hırsızlar bir dakikada 80 bin liralık vurgun yaptı
Esenyurt’ta akıllara durgunluk veren olay! Jammerli hırsızlar bir dakikada 80 bin liralık vurgun yaptı Esenyurt’ta sinyal kesici olarak bilinen Jammer kullanıp alışveriş merkezi otoparkındaki araca giren hırsızlar, bir dakika içinde 80 bin liralık ziynet eşyası çaldı. Olayla ilgili iki kişi polis ekipleri tarafından yakalandı. Hırsızlık anları ise güvenlik kamerasına yansıdı.
20.11.2023 Gündem
Düşmanın iletişimini "MERT" kesecek
Düşmanın iletişimini "MERT" kesecek METEKSAN Savunma tarafından geliştirilen MERT Taşınabilir Elektronik Taarruz Sistemi, düşman unsurların haberleşmesini keserken, el yapımı patlayıcı (EYP) saldırılarından da koruma sağlayacak.
26.07.2023 Ekonomi
Esenyurt'ta otomobilden çanta hırsızlığında jammer kulanıldı iddiası
Esenyurt'ta otomobilden çanta hırsızlığında jammer kulanıldı iddiası Esenyurt'ta bir kişi, sürücüsünün tatlı almak için indiği otomobilden, bir miktar paranın olduğu çantayı çalarak kaçtı. Yaşananlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansırken, çantası çalınan Cem Yavuz şüphelinin jammer kullandığını iddia etti.
25.04.2022 Yaşam
ATAK'a yeni kabiliyet: Dünyanın en iyileri arasında
ATAK'a yeni kabiliyet: Dünyanın en iyileri arasında ATAK helikopterlerinin yeni fazında yer alan ve tehditlere elektronik olarak saldırarak hedeften saptıran Radar Karıştırıcı Pod Sistemi ilk kez görüntülendi. Seri üretim helikopterlerde nadir görülen özellik, kritik kazanımları beraberinde getiriyor.
18.01.2022 Bilim ve Teknoloji
İstanbul’u kana bulayacaklardı! Saldırı girişiminin detayları deşifre oldu
İstanbul’u kana bulayacaklardı! Saldırı girişiminin detayları deşifre oldu 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda nisan ayında bölücü terör örgütü PKK/YPG'ya bağlı hücre tarafından sivilleri hedef alan saldırı girişiminin şifreleri çözüldü. Kandil’in talimatıyla Suriye’nin Kamışlı bölgesinden gönderilen 4 kilo 707 gram ağırlığındaki bombalar imha edilirken, patlayıcılara bağlı 4 ayrı telefon hattı Irak’ın kuzeyindeki Kandil kampından ve Suriye’nin kuzeydoğusundaki Kamışlı’dan 37 kez arandığı, ancak frekans boğucu (jammer) cihaz sayesinde sinyal düşmeyen tuzakların harekete geçmediği ve fünyeyi ateşlemediği ortaya çıktı.
15.12.2021 Gündem
İçişleri Bakanlığı son dakika duyurdu! El yapımı patlayıcı imha edildi
İçişleri Bakanlığı son dakika duyurdu! El yapımı patlayıcı imha edildi İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada Gaziantep'te Valilik binası arkasındaki parkta bulunan şüpheli paketin bomba imha ekiplerince patlatıldığı, paketin içinde el yapımı patlayıcı düzenek tespit edildiği belirtildi.
18.09.2021 Gündem
'Piyade SİHA DOĞAN' göreve hazır
'Piyade SİHA DOĞAN' göreve hazır DASAL Havacılık Teknolojileri tarafından geliştirilen ve otomatik piyade tüfeği entegre edilen DOĞAN, tamamen yenilendi.
26.08.2021 Bilim ve Teknoloji
SİHA DOĞAN tamamen yenilendi! Tehditlere uzaktan...
SİHA DOĞAN tamamen yenilendi! Tehditlere uzaktan... Türk savunma sanayii güçlü atılımlarını devam ettiriyor. DASAL Havacılık Teknolojileri tarafından geliştirilen ve otomatik piyade tüfeği entegre edilen DOĞAN, tamamen yenilendi. Testler tamamlandı, kısa sürede envantere girmesi bekleniyor. Tehditlere personel yerine müdahale imkanı sağlayacak. 10 kilometrelik bir alanda görevini icra edip geri dönebiliyor.
26.08.2021 Ekonomi
İstanbul genelinde siber dolandırıcılık operasyonu: 20 gözaltı
İstanbul genelinde siber dolandırıcılık operasyonu: 20 gözaltı İstanbul'da Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, il genelinde Forex piyasası yatırım dolandırıcılığı ile ilgili 22 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyon sonucu, 20 şüpheli gözaltına alındı.
23.08.2021 Gündem
Mayın ve EYP'lere araçtan inmeden müdahale edilecek
Mayın ve EYP'lere araçtan inmeden müdahale edilecek Milli Savunma Bakanlığı (MSB), patlayıcı madde keşif ve imhası için özel olarak üretilen 10 aracın Kara Kuvvetleri Komutanlığı birliklerine sevk edildiğini duyurdu.
6.05.2021 Gündem
Devletle çalışıyorum yalanıyla 10 milyonluk vurgun
Devletle çalışıyorum yalanıyla 10 milyonluk vurgun "Savunma sanayisinde projeler üreteceğiz” deyip Türkiye’nin en ünlü mühendislerini işe alan Hüseyin Mesut Alver, tehditle 10 milyon liralık vurgun yaptığı iddiasıyla cezaevine konuldu.
17.04.2021 Gündem
'Savunma Sanayii, Uzay Programı çalışmalarına katkı sunacaktır'
'Savunma Sanayii, Uzay Programı çalışmalarına katkı sunacaktır' Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Demir, "Savunma Sanayii sektörü, geçtiğimiz günlerde açıklanan ülkemizin Uzay Programı'nda Türkiye Uzay Ajansı koordinasyonunda yürütülecek çalışmalara da en yüksek katkıyı sunacaktır." dedi.
9.03.2021 Bilim ve Teknoloji
Liseli Osman, tasarladığı 'insanlı dron' için destek arıyor
Liseli Osman, tasarladığı 'insanlı dron' için destek arıyor Tokat'ta yaşayan lise öğrencisi Osman Rafet Okur (17), insan taşıyabilen dron tasarladı. 'Rafeat x' ismini verdiği projenin önce maketini oluşturan Okur, dronun prototipini yapmak için de harekete geçti. Şimdilik sadece iskeletini yapabilen genç mucit, dronunu tamamlamak için destek bekliyor.
3.03.2021 Bilim ve Teknoloji
Türk zırhlısı Ejder Yalçın 4x4 havan atacak
Türk zırhlısı Ejder Yalçın 4x4 havan atacak Türk savunma sanayisinin zırhlı kara aracı üreticilerinden Nurol Makina, Ejder Yalçın 4x4'e yeni görev kabiliyeti kazandırdı.
9.02.2021 Bilim ve Teknoloji
Azeri iş adamı Mubariz Gurbanoğlu'na FETÖ'ye üyelikten dava açıldı
Azeri iş adamı Mubariz Gurbanoğlu'na FETÖ'ye üyelikten dava açıldı Azeri iş adamı Mubariz Gurbanoğlu'nun FETÖ/PDY kapsamında "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 7 yıl 6 aydan 15 yıla kadar hapisle cezalandırılması istemiyle dava açıldı.
12.06.2020 Gündem
İsrail ile Rusya arasında GPS atışması
İsrail ile Rusya arasında GPS atışması İsrail hava sahasında küresel konumlama sisteminde (GPS) yaşanan aksaklıklar, Tel Aviv ile Moskova arasında atışmaya neden oldu.
27.06.2019 Dünya
CHP'de İzmir krizi! Açıklama ertelendi
CHP'de İzmir krizi! Açıklama ertelendi İzmir’de mevcut başkan Kocaoğlu’nun tekrar adaylık talebinde bulunması parti içinde yeni bir kriz çıkardı. Kılıçdaroğlu ile gergin bir görüşme yapan Kocaoğlu, kendisi ya da istediği biri aday gösterilmediği takdirde “bağımsız aday” olma seçeneğini bile değerlendirdiğini söylendi. Bu gelişmelerden sonra CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun, tüm tarafların kabul edebileceği bir ismi belirlemek için aday adayları, milletvekilleri ve İzmir örgütü ile yeniden görüş alışverişinde bulunacağı öğrenildi.
17.01.2019 Siyaset
Türk mühendisler yaptı! Ülkeler sıraya girdi...
Türk mühendisler yaptı! Ülkeler sıraya girdi... Antalya'da yerleşik bir firma tarafından, Türk mühendislerinin tasarımıyla Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) için üretilen drone savara yurt dışından da talep gelmeye başladı.
20.11.2018 Gündem
Karadeniz planı deşifre oldu! Karot makinesi ile...
Karadeniz planı deşifre oldu! Karot makinesi ile... PKK’nın asfalt yollara bomba döşemek için “karot makinesi” kullandığı ortaya çıktı. Bitlis’te yakalanan PKK’lı Mizgin K. örgütün uyguladığı yöntemi bir bir anlattı: Asfalt kesildikten sonra bomba yerleştiriliyor. Kesilen asfalt parçası bombanın üzerine koyulup ardından da zift eritilerek asfalta yama yapılmış süsü veriliyor.
9.09.2018 Gündem
3 gün adım adım  izlendi, son darbeyi  SİHA indirdi!
3 gün adım adım izlendi, son darbeyi SİHA indirdi! Sincar’ın bir numarası, Karayılan’ın sağ kolu ‘Zeki Şengali’ kod adlı İsmail Özden’in konvoyu, 3 gün izlendikten sonra en uygun anda F-16 tarafından iki kez vuruldu. Yaralı olarak taşındığı araç ise SİHA tarafından imha edildi
17.08.2018 Gündem
Tehditleri Kangal susturacak
Tehditleri Kangal susturacak ASELSAN’ın tasarlayarak ürettiği sırt, araç ve bomba imha tipi yeni sinyal bozucu sistemler güvenlik güçlerinin envanterine girdi
2.08.2018 Gündem
Mehmetçiğe yerli zırh
Mehmetçiğe yerli zırh Savunma Sanayii Müsteşarlığı TSK envanterine yüzlerce yeni silah, araç ve ekipman ekledi. 200’den fazla K, 50’den fazla Bora füzesi teslim edildi. Envantere 20 İHA/SİHA, 9 T129 Atak helikopteri, 5 Sikorsky S-70, 2 A400M uçağı katıldı
27.05.2018 Gündem
'Ramazan manevi detoks ayıdır'
'Ramazan manevi detoks ayıdır' Uzman Klinik Psikolog Rukiye Karaköse, orucun otokontrolü ve sosyal dayanışmayı geliştiren bir ibadet olduğunu bildirdi. Karaköse, "Oruç süresince, iftar ve sahurları birlikte yapmaya çalıştığımızdan belki normalde birlikte yemek yiyemeyen ya da çok az birbirini gören aile fertleri bile aynı sofra etrafında birleşiyor. Çocuklar sevindiriliyor. Oruç bu yanıyla aile bağlarını da güçlendiren bir ibadettir” ifadelerini kullandı
17.05.2018 Ramazan
‘Para Türklerde’ deyip  11 bin km. gelip soydular
‘Para Türklerde’ deyip 11 bin km. gelip soydular Bursa’nın merkez Osmangazi ilçesi Fevzi Çakmak Caddesinde önceki gün öğle saatlerinde, finans işleriyle uğraşan Melih S.’ye ait park halindeki aracın içerisinde bulunan 68 bin doları camı parke taşıyla kırarak alan 4 şüpheli olay yerinden kaçtı.
3.04.2018 Gündem
69 bin dolar çalan Latin hırsızlar yakalandı
69 bin dolar çalan Latin hırsızlar yakalandı KOCAELİ'nin Gölcük ilçesinde düzenlenen operasyonda Bursa'da bir araçtan 69 bin dolar çalan 2 Kolombiya, Küba ve Peru uyruklu 4 hırsızlık şüphelisi yakalandı.
2.04.2018 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Jammer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki jammer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.