James Mattis

James Mattis

Son dakika JAMES MATTİS haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan JAMES MATTİS ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını JAMES MATTİS haber sayfamızda bulabilirsiniz.

James Mattis

haberleri sayfasında son dakika yaşanan james mattis gelişmeleri de dahil olmak üzere 191 james mattis haberi bulunmuştur. Tüm james mattis haberleri aşağıda listelenmiştir.
Lloyd Austin, ABD'nin ilk siyahi Savunma Bakanı oldu
Lloyd Austin, ABD'nin ilk siyahi Savunma Bakanı oldu ABD Senatosu, Başkan Joe Biden’ın Savunma Bakanlığına aday gösterdiği emekli Orgeneral Lloyd Austin'e onay verdi.
22.01.2021 Dünya
ABD Başkanı Trump'tan Türkiye açıklaması!
ABD Başkanı Trump'tan Türkiye açıklaması! ABD Başkanı Donald Trump, seçmenleriyle bir araya geldiği canlı yayında, dünyanın birçok yerindeki askerlerini evlerine geri getirmek istediğini, buna Suriye ve Afganistan'ın da dahil olduğunu belirtti. Trump, ABD'nin Suriye'den askerlerini çekme kararıyla ilgili, "Suriye ile Türkiye arasındaki sınırı koruyorduk. Neden bunu yapıyorduk ki? Bırakalım (Suriye ve Türkiye) kendileri savaşsın" ifadelerini kullandı.
6.03.2020 Gündem
Trump'ın adayı onay aldı!
Trump'ın adayı onay aldı! ABD Başkanı Donald Trump'ın Savunma Bakanlığı'na aday gösterdiği Mark Esper, Senato'dan onay aldı.
23.07.2019 Dünya
Trump'ın savunma bakanlığına aday göstereceği isim belli oldu
Trump'ın savunma bakanlığına aday göstereceği isim belli oldu ABD Başkanı Donald Trump, Savunma Bakan Vekili Patrick Shanahan'in yerine halen Kara Kuvvetleri Genel Sekreteri olarak görev yapan Mark Esper'i aday göstereceğini bildirdi.
22.06.2019 Dünya
F-35'lerle ilgili şok iddia!
F-35'lerle ilgili şok iddia! ABD Hükümet Sorumluluklar Ofisi (GAO), parçalarda uyuşmazlık, tamiratta uzun süreli gecikmeler ve gerekli parçaların tedarik edilememesi gibi sebeplerden dolayı F-35 savaş uçaklarının planlanandan çok daha az test uçuşu yaptığını ortaya koydu.
26.04.2019 Dünya
ABD Başkanı Trump onayladı! Orduya alınmaları yasaklandı
ABD Başkanı Trump onayladı! Orduya alınmaları yasaklandı ABD Anayasa Mahkemesi, Başkan Donald Trump'ın "ABD ordusuna transseksüellerin alınmasını yasaklayan Başkanlık Kararnamesi"nin yürürlüğe girmesini onayladı
22.01.2019 Dünya
Son dakika... 'İstenirse ABD askerlerinin yerini alabiliriz!'
Son dakika... 'İstenirse ABD askerlerinin yerini alabiliriz!' Irak savaşında görev alan ve bazı uygulamalarıyla tepki çeken ABD’nin en büyük güvenlik şirketlerinden Blackwater, yeni adıyla Academi, istenirse Suriye’den çekilecek Amerikan askerlerinin yerini alabileceklerini söyledi. ‘Taşeron ordu’ fikrine direnen eski savunma bakanı Mattis’in istifasının Blackwater’ın işine yarabileceği konuşuluyor.
18.01.2019 Dünya
Trump istifa eden Mattis'in yerine Patrick Shanahan'ı atadı
Trump istifa eden Mattis'in yerine Patrick Shanahan'ı atadı ABD'de Trump yönetimindeki yaprak dökümünün sonuncusu olan Savunma Bakanı Mattis'in yerine yardımcısı vekaleten Partick Shanahan geldi.
24.12.2018 Dünya
Mattis, ABD'nin Suriye'den çekilmesini içeren kararı imzaladı
Mattis, ABD'nin Suriye'den çekilmesini içeren kararı imzaladı Amerikan CNN televizyonunun Savunma Bakanlığından iki yetkiliye dayandırdığı haberine göre, ocak ayında görevinden ayrılacak olan James Mattis, ABD askerlerinin Suriye'den çekilmesine dair kararnameyi imzaladı
24.12.2018 Dünya
Flaş iddia! Gizlice görüştüler
Flaş iddia! Gizlice görüştüler İran ve ABD'li diplomatların Yemen'deki krizle ilgili Londra'da gizli bir görüşme gerçekleştirdiği iddia edildi.
22.12.2018 Dünya
Trump açıkladı! Savunma Bakanı Mattis emekli oluyor
Trump açıkladı! Savunma Bakanı Mattis emekli oluyor ABD Başkanı Donald Trump, Savunma Bakanı James Mattis'in şubat ayı sonunda görevini bırakıp emekliye ayrılacağını açıkladı.
20.12.2018 Dünya
Pentagon'dan "askeri sevkiyat" iddialarına yalanlama
Pentagon'dan "askeri sevkiyat" iddialarına yalanlama ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon) Sözcüsü Rob Manning, ABD'nin, Türkiye'nin Suriye'nin kuzeydoğusuna yönelik muhtemel bir operasyonuna karşı ABD'nin sınır bölgesine asker sevkiyatı yaptığı iddialarını yalanladı.
17.12.2018 Dünya
'ABD Münbiç'te 'bazı adımlar' için söz verdi'
'ABD Münbiç'te 'bazı adımlar' için söz verdi' ABD'nin Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey, Münbiç yol haritasıyla ilgili kriterleri en kısa sürede sağlamak için yıl sonuna kadar bazı adımlar atılacağını söyledi
8.12.2018 Gündem
Trump'tan ABD'nin harcamalarına tek kelimelik tepki: Çılgınlık
Trump'tan ABD'nin harcamalarına tek kelimelik tepki: Çılgınlık ABD Başkanı Donald Trump, "silahlanma yarışını" durdurabilmek için Çin Devlet Başkanı Şi Cinping ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir araya gelebileceğini söyledi.
3.12.2018 Dünya
Son dakika... Rapor ortaya çıktı! Pentagon Türkiye'ye...
Son dakika... Rapor ortaya çıktı! Pentagon Türkiye'ye... ABD Kongresi'ne sunulan raporda, hazırlanan alternatif teklif "Yönetim, Türkiye'nin tüm savunma gereksinimlerini karşılayacak güçlü, kabiliyetli ve NATO ile çalışabilir bir hava ve füze sistemi sağlamak üzere bir paket hazırladı" ifadesiyle yer aldı.
29.11.2018 Dünya
ABD'den açıklama geldi! Talimatı o isim verdi!
ABD'den açıklama geldi! Talimatı o isim verdi! ABD yönetiminin Senatoya yaptığı Yemen ve Cemal Kaşıkçı sunumuna katılan ABD'li Senatör Demokrat Jeanne Shaheen, "Kaşıkçı cinayetinin talimatını Suudi Veliaht Prens'in verdiğine inanıyorum." değerlendirmesini yaptı.
28.11.2018 Dünya
CHP'den ihraç edilen Öztürk Yılmaz: Yanlış hesap Bağdat'tan döner
CHP'den ihraç edilen Öztürk Yılmaz: Yanlış hesap Bağdat'tan döner CHP'den ihraç edilen Bağımsız Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, siyasette kimseye kırgınlığının olmadığını belirterek, "Yapan yaptığıyla utanır. Biz aynı yerde duruyoruz, duruşumuz, insanlara bakışımız, yurt sevgimiz belli. Yanlış hesap Bağdat'tan döner. " dedi.
26.11.2018 Siyaset
Mattis: Sınırdaki askerlerin elinde silah yok
Mattis: Sınırdaki askerlerin elinde silah yok ABD Savunma Bakanı James Mattis, Orta Amerika’dan ABD’ye geçmek isteyen göçmen kervanını engellemek için sınıra konuşlandırılan askerlerin silahsız olduğunu belirtti.
22.11.2018 Dünya
ABD'den flaş Türkiye açıklaması
ABD'den flaş Türkiye açıklaması ABD Savunma Bakanı James Mattis, Türkiye'nin kaygılarına yönelik Suriye'nin kuzeyinde birkaç bölgede gözlem noktası kuracaklarını açıkladı.
21.11.2018 Dünya
İlk kafile sınıra ulaştı! ABD askerleri müdahale etmedi
İlk kafile sınıra ulaştı! ABD askerleri müdahale etmedi Orta Amerika’daki ülkelerden ABD’ye giriş yapmak için yola çıkan göçmenlerin ilk kafilesi ABD sınırına ulaştı.
15.11.2018 Dünya
Melania Trump uçakta bunu yapınca...
Melania Trump uçakta bunu yapınca... ABD'de first lady Melania Trump'ın görevden alınmasını istediği Ulusal Güvenlik Danışman Yardımcısı Mira Ricardel'in görevinden ayrıldığı açıklandı.
15.11.2018 Dünya
ABD ile Katar arasında kritik görüşme
ABD ile Katar arasında kritik görüşme ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo ile Katar Savunma Bakanı Halid Bin Muhammed el-Atiyye arasında Washington'da yapılan görüşmede ikili ve bölgesel ilişkilerin ele alındığı bildirildi.
14.11.2018 Dünya
Ve ilk kafile sınıra ulaştı!
Ve ilk kafile sınıra ulaştı! Orta Amerika’daki ülkelerden ABD’ye giriş yapmak için yola çıkan göçmenlerin ilk kafilesi ABD sınırına ulaştı.
14.11.2018 Dünya
Son dakika... Haberler geldi! ABD askerleri Türkiye sınırında
Son dakika... Haberler geldi! ABD askerleri Türkiye sınırında ABD ordusunun Suriye'nin kuzeyinde Rojava ile Türkiye sınırında konuşlandığı öne sürüldü. İddia, Terör örgütü PKK'nın Suriye uzantısı YPG'ye bağlı Suriye Demokratik Güçleri (SDG) basın sözcüsü Mustafa Bali’den geldi. Suriye İnsan Hakları Gözlemevi de iddiayı doğruladı.
3.11.2018 Dünya
Milli Savunma Bakanı Akar, ABD'li mevkidaşı ile görüştü
Milli Savunma Bakanı Akar, ABD'li mevkidaşı ile görüştü Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile ABD Savunma Bakanı James Mattis, telefon görüşmesinde, ikili savunma ilişkileri, Suriye ve terörle mücadele konularında görüş alışverişinde bulundu.
2.11.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

James Mattis ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki james mattis haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.