Jake Sullivan

Jake Sullivan

Son dakika Jake Sullivan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Jake Sullivan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Jake Sullivan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Jake Sullivan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan jake sullivan gelişmeleri de dahil olmak üzere 85 jake sullivan haberi bulunmuştur. Tüm jake sullivan haberleri aşağıda listelenmiştir.
İran'dan İsrail'e İHA saldırısı gerçekleşti: Mesele sonuçlanmıştır
İran'dan İsrail'e İHA saldırısı gerçekleşti: Mesele sonuçlanmıştır Dünyanın gözü Ortadoğu'da sıcak gelişmelerde. İsrail Devlet Televizyonu, İran'ın İHA saldırısı başlattığını duyurdu. ABD Başkanı Joe Biden, İsrail-İran gerilimi nedeniyle tatilini yarıda kesip Washington'a döndü. El Cezire'ye konuşan üst düzey bir ABD'li yetkili ise İran'ın pazar günü İsrail'e saldıracağını iddia etti.
14.04.2024 Dünya
Bakan Fidan'dan ABD'de 'bölücü terör örgütü' gündemli kritik görüşme
Bakan Fidan'dan ABD'de 'bölücü terör örgütü' gündemli kritik görüşme Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Sullivan ile bir araya geldi.
7.03.2024 Gündem
Stoltenberg, Ukrayna konusunda Türkiye'yi örnek gösterdi
Stoltenberg, Ukrayna konusunda Türkiye'yi örnek gösterdi NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, NATO müttefiklerinin Ukrayna’ya yönelik silah ve mühimmat yardımları konusundaki açıklamasında Türkiye’yi örnek gösterdi.
7.02.2024 Dünya
Petrolde fiyatlar yükseldikçe yükseliyor! Orta Doğu'daki gerilim vurdu
Petrolde fiyatlar yükseldikçe yükseliyor! Orta Doğu'daki gerilim vurdu Orta Doğu'daki krize çözüm bulmaya yönelik diplomatik çabaların yoğunlaşmasıyla Brent petrol fiyatları 91 doların üzerine çıktı. Yatırımcılar, İsrail-Hamas çatışmasının petrol zengini bölgede daha geniş bir savaşa yol açabileceğinden ve küresel arzı daha da daraltabileceğinden endişe ediyor.
16.10.2023 Ekonomi
Aralıksız bombalanan Gazze haritadan siliniyor Çatışma çemberi genişliyor
Aralıksız bombalanan Gazze haritadan siliniyor Çatışma çemberi genişliyor Hamas’ın saldırıları sonrası Gazze’yi ablukaya alan İsrail’in kara harekatı beklenirken, Gazze’nin tamamen yerle bir edilme ihtimali tüm dünyayı endişelendiriyor.
12.10.2023 Gündem
ABD’den gelen açıklamalar sonrası Sırp birlikleri Kosova sınırında çekiliyor
ABD’den gelen açıklamalar sonrası Sırp birlikleri Kosova sınırında çekiliyor ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ve ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan’ın açıklamaları sonrası Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandır Vucic, Sırbistan’ın savaş istemediğini ve Sırp birliklerinin geri çekildiğini duyurdu.
1.10.2023 Dünya
Yeni bir dünya kuruluyor! Dünyayı şoke eden kararın arkasındaki iki isim: Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Prens bin Salman
Yeni bir dünya kuruluyor! Dünyayı şoke eden kararın arkasındaki iki isim: Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Prens bin Salman Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Körfez turu kapsamında Suudi Arabistan'a yaptığı ziyaretin yankıları sürerken ABD'nin en büyük yayın kuruluşlarından biri olan Cnbc, geçtiğimiz Eylül ayında Rusya ve Ukrayna arasındaki esir takasının arkasında Batı'nın aksine Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Salman'ın olduğunu belirterek bu durumun yeni bir dünyaya işaret ettiğini yazdı.
2.08.2023 Dünya
ABD basını Erdoğan'ı yazdı: Bu bir zafer, jetler lütfen
ABD basını Erdoğan'ı yazdı: Bu bir zafer, jetler lütfen ABD merkezli Politico, Türkiye'nin dış politikasına dair geniş çaplı bir analiz yayınladı. Söz konusu analizde F-16 satışına dair dikkat çeken ifadeler kullanıldı.
15.07.2023 Dünya
Yunan basınından F-16, Ege Denizi ve İsveç yorumu: Erdoğan meydan okudu
Yunan basınından F-16, Ege Denizi ve İsveç yorumu: Erdoğan meydan okudu Yunan basını önümüzdeki hafta gerçekleşecek olan NATO zirvesi öncesi Türkiye'nin dış politikasına dair geniş çaplı bir analiz yayınladı. Söz konusu analizin ana konusu ise F-16, Türk-Yunan ilişkileri ve İsveç konusu oldu.
3.07.2023 Dünya
ABD Dışişleri'nde kritik istifa! Çin politikasının mimarıydı
ABD Dışişleri'nde kritik istifa! Çin politikasının mimarıydı Biden'ın Çin politikasının mimarı Wendy Sherman istifa edecek. Mevcut yönetimde kilit bir dış politika oyuncusu olan Washington'un iki numaralı diplomatı, hükümetteki otuz yıllık kariyerine yakında son verecek.
13.05.2023 Dünya
Dünyadan Türkiye'ye başsağlığı ve yardım mesajları yağdı!
Dünyadan Türkiye'ye başsağlığı ve yardım mesajları yağdı! Türkiye'de meydana gelen büyük depremin ardından ABD, İsrail, Azerbaycan, Ukrayna, Yunanistan, Finlandiya ve Pakistan gibi ülkelerden peş peşe açıklamalar geldi. Azerbaycan, ilk yardım gönderen ülke oldu.
6.02.2023 Gündem
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi Kahramanmaraş'ta sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan son açıklamaya göre depremler; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlırurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 2 bin 921'e yükseldi.
7.02.2023 Gündem
ABD ile Türkiye arasında F-16 düğümü çözülüyor!
ABD ile Türkiye arasında F-16 düğümü çözülüyor! ABD Kongresi Konferans Komitesi’nin, Türkiye’ye F-16 satışlarını kısıtlayan ve şart içeren maddelere bütçe tasarısında yer vermemesiyle, önemli engellerden biri aşıldı.
8.12.2022 Gündem
Beyaz Saray: Rusya-Ukrayna savaşında İran şu an doğrudan sahada
Beyaz Saray: Rusya-Ukrayna savaşında İran şu an doğrudan sahada Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Direktörü John Kirby, Rusya'nın 2014'te ilhak ettiği Kırım'da konuşlandırılan Rus askerlerinin Ukrayna'ya saldırılarında İran tarafından gönderilen insansız hava araçlarını (İHA) kullandığını söylerken, "İran şu an doğrudan sahada" dedi.
20.10.2022 Dünya
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, ABD’nin Ulusal Güvenlik Danışmanı Sullivan ile görüştü
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, ABD’nin Ulusal Güvenlik Danışmanı Sullivan ile görüştü Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
17.10.2022 Siyaset
Biden, Suudi Arabistan ile ilişkileri yeniden değerlendirirken “sistemli” davranacak
Biden, Suudi Arabistan ile ilişkileri yeniden değerlendirirken “sistemli” davranacak ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan, OPEC+ grubunun petrol üretimini gelecek aydan itibaren azaltma kararı sonrası ABD Başkanı Joe Biden'ın Suudi Arabistan ile ilişkileri yeniden değerlendirirken “sistemli” davranacağını ifade etti.
16.10.2022 Dünya
Kremlin Sözcüsü Peskov: Ukrayna'nın, NATO'ya katılım kararını dikkatle takip ediyoruz
Kremlin Sözcüsü Peskov: Ukrayna'nın, NATO'ya katılım kararını dikkatle takip ediyoruz Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Ukrayna'nın NATO'ya katılım yönündeki hızlı başvuru kararını değerlendirerek, "Ukrayna'nın, NATO'ya katılım kararını dikkatle takip ediyoruz" dedi.
3.10.2022 Dünya
ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Sullivan ile Ukrayna Devlet Başkanlık Ofisi Başkanı Yermak İstanbul’da
ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Sullivan ile Ukrayna Devlet Başkanlık Ofisi Başkanı Yermak İstanbul’da Beyaz Saray tarafından yapılan açıklamada, ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan’ın İstanbul’da Ukrayna Devlet Başkanlık Ofisi Başkanı Andriy Yermak ile bir araya geldiği aktarıldı.
2.10.2022 Siyaset
İbrahim Kalın, ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Sullivan ile görüştü
İbrahim Kalın, ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Sullivan ile görüştü Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Büyükelçi İbrahim Kalın, ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan ve Ukrayna Devlet Başkanlığı İdaresi Başkanı Andriy Yermak ile ayrı ayrı Mabeyn Köşkü'nde görüştü.
2.10.2022 Siyaset
ABD'den Rusya ile ilgili bomba iddia: Kanıtlar var, asker topluyor!
ABD'den Rusya ile ilgili bomba iddia: Kanıtlar var, asker topluyor! ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan, Rusya'nın Ukrayna'da yapacağı herhangi bir sözde referandumun ABD tarafından kabul edilmeyeceğini açıkladı.
20.09.2022 Dünya
Macron, Biden'a kötü haberi verirken kameralara yakalandı! Sözleri açıkça duyuldu: 'Bana iki şey söyledi...'
Macron, Biden'a kötü haberi verirken kameralara yakalandı! Sözleri açıkça duyuldu: 'Bana iki şey söyledi...' ABD Başkanı Joe Biden ve Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un petrol krizi ile ilgili yaptığı konuşma kameralara yakalandı. Biden'ın ulusal güvenlik danışmanı Jake Sullivan liderleri gazeteciler konusunda uyarsa da Macron'un sözleri duyuldu.
28.06.2022 Dünya
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı ile görüştü
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı ile görüştü Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
23.06.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, Almanya, ABD, İngiltere ve Fransa temsilcileriyle bir araya geldi
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, Almanya, ABD, İngiltere ve Fransa temsilcileriyle bir araya geldi Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Büyükelçi İbrahim Kalın, Berlin'de Almanya, ABD, İngiltere ve Fransa'nın temsilcileriyle bir araya geldi. Toplantıda NATO zirvesi, İsveç ve Finlandiya'nın NATO'ya üyelik başvurusu, tahıl sevkiyatı ve Ege konuları ele alındı.
14.06.2022 Siyaset
Beyaz Saray'da kritik NATO görüşmesi: Türkiye'nin endişelerini ele almalıyız
Beyaz Saray'da kritik NATO görüşmesi: Türkiye'nin endişelerini ele almalıyız NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, ABD Başkanı Joe Biden ile görüşmesinin ardından gazetecilere verdiği demeçte, İsveç ve Finlandiya’nın NATO’ya üyeliği hakkındaki soruya, “Bir müttefik, Türkiye, endişelerini dile getirdiğinde, her zaman yaptığımız şeyi yapmalıyız, yani oturup bu endişeleri ele almalı ve sonra ileriye doğru ortak bir yol bulmalıyız. Türkiye önemli bir müttefik" dedi.
2.06.2022 Dünya
Türkiye ile ABD arasında kritik görüşme! ABD'ye flaş NATO mesajı verildi
Türkiye ile ABD arasında kritik görüşme! ABD'ye flaş NATO mesajı verildi Türkiye ile ABD arasında son dakika görüşme gerçekleşti. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan'la telefonda konuştu. Görüşmede, bölgesel konuların yanı sıra İsveç ve Finlandiya'nın NATO'ya üyelik süreci ele alındı. Kalın, NATO’ya üye olmak isteyen ülkelerin ittifakın güvenlik ve terörle mücadele konusundaki değer ve ilkelerini benimsemek durumunda olduğunu ifade etti. İşte son dakika haberin detayları...
30.05.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Jake Sullivan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki jake sullivan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.