Jaguar

Jaguar

Son dakika jaguar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan jaguar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını jaguar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Jaguar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan jaguar gelişmeleri de dahil olmak üzere 311 jaguar haberi bulunmuştur. Tüm jaguar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yaban hayatını kurutmuş! Son Anadolu Kaplanı'nı da o vurdu
Yaban hayatını kurutmuş! Son Anadolu Kaplanı'nı da o vurdu 30 ülkede yüzlerce hayvanı avlayan iş adamı, bunların içini doldurup kaçak müzede sergiledi. Ali Haydar Üstay leopar, bizon, kutup ayısı, timsah ve jaguar gibi koruma altındaki hayvanları özellikle avladı. Çizgili geyik vurabilmek için iki hafta ağaçta yaşamayı göze alan iş adamı, içini doldurduğu ya da dişlerini aldığı hayvanları müzesinde sergiledi. Polis ele geçirdiği 396 parçayı Millî Parklar Genel Müdürlüğüne teslim edecek. Ali Haydar Üstay’ın, son Anadolu kaplanını Hakkâri’de öldürdüğü, derisini de sergilediği ortaya çıktı.
20.03.2024 Vatan TV
Milyoneri 'flört' bahanesiyle dolandırdı! Utandığı için itiraf edemedi
Milyoneri 'flört' bahanesiyle dolandırdı! Utandığı için itiraf edemedi Ne tür bir araba kullanıyorsun? -Bir Jaguar. -Kullanabilir miyim? -Tabii.
7.04.2023 Bilim ve Teknoloji
Çip nedeniyle ucuz model üretimini azaltıyor
Çip nedeniyle ucuz model üretimini azaltıyor Jaguar Land Rover, çip sıkıntısı nedeniyle ucuz modellerin üretimini azaltacak
28.11.2022 Otomobil
Gecenin Ucunda dizisi konusu ne? Gecenin Ucunda dizisi oyuncuları kim, ne zaman yayınlanacak? Dizide Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu başrolde!
Gecenin Ucunda dizisi konusu ne? Gecenin Ucunda dizisi oyuncuları kim, ne zaman yayınlanacak? Dizide Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu başrolde! Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu başrollerini paylaştığı, Peride Celal’in romanından uyarlanan Gecenin Ucunda dizisinden ilk tanıtım geldi. Yıllar önce Fatih Harbiye dizisinde birlikte oynayan ünlü çift yeni dizide birlikte rol alacak. Dizinin fragmanının yayınlanmasıyla birlikte Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu sosyal medyada gündem oldu. Peki, Gecenin Ucunda dizisi konusu ne? Gecenin Ucunda dizisi oyuncuları kim, ne zaman yayınlanacak? Gecenin Ucunda romandan mı uyarlandı? Gecenin Ucunda romanı kimin? Gecenin Ucunda romanı yazarı Peride Celal kimdir? İşte detaylar…
2.09.2022 Televizyon
160 KW altı elektrikli araçlar hangileri? Yeni ÖTV düzenlemesi geldi!
160 KW altı elektrikli araçlar hangileri? Yeni ÖTV düzenlemesi geldi! Meclise sunulan elektrikli araçlar için yeni ÖTV düzenlemesi, Resmi Gazete'de yayımlanarak, yürürlüğe girdi. Karara göre 160 kW’ı geçmeyen ve matrahı 700 bin TL altında olan araçlarda ÖTV, yüzde 10 olarak uygulanacak. Söz konusu gelişmenin ardından 160 KW altı elektrikli araçlar hakkında yapılan aramalar arttı. İşte detaylar…
6.07.2022 Ekonomi
Araba alacaklara güzel haber! Fiyatlar düşüyor, 380 bin TL'ye varan indirim...
Araba alacaklara güzel haber! Fiyatlar düşüyor, 380 bin TL'ye varan indirim... Araba alma planı yapanları yakından ilgilendiriyor. Çip krizi nedeniyle tedarik sorunlarının yaşandığı otomobil piyasası ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Fiyatların yüksek olması sebebi ile tercih edilmeyen elektrikli otomobillerde fiyatlar düşüyor. Elektrikli otomobillerde ÖTV oranlarının değişmesi Togg C-SUV’un da yer alacağı orta sınıftaki modelleri fiyat açısından daha rekabetçi hale getirecek. Satışa çıkacak yeni modellerle orta sınıftaki elektrikli modellerin önemli bölümü yüzde 10’luk ÖTV dilimine girecek. Düzenlemeden ilk etapta Türkiye’de satılan 18 modelin 5’i faydalanabilecek. Bu modellerin bazılarında indirim oranı yüzde 30’u aşarken, 380 bin TL’yi bulan fiyat düşüşleri görülebilecek.
4.07.2022 Ekonomi
Mercedes’ten yeni T serisi!
Mercedes’ten yeni T serisi! Beş koltuklu T-Serisi, 4498 milimetre uzunluğa, 1859 milimetre genişliğe ve tavan barları olmadan 1811 milimetre yüksekliğe sahip.
28.04.2022 Otomobil
İkinci el ve sıfır araba fiyatlarında bayram etkisi! Zam geliyor, oranlar resmen açıklandı
İkinci el ve sıfır araba fiyatlarında bayram etkisi! Zam geliyor, oranlar resmen açıklandı İkinci el ve sıfır araba ile ilgili son dakika açıklaması! Araba fiyatlarına zam geliyor. Pandemi, dövizdeki artış ve çip krizi ile durma noktasına gelen araba piyasasında fiyatlar düşüşe geçmişti. Özellikle Ramazan Bayramı öncesi rahat bir tatil yolculuğu yapmak isteyenler, ikinci el otomobil piyasasını yeniden hareketlendirdi. Sektör temsilcileri sıfır araba fiyatlarına yüzde 25 zam geleceğini duyurdu. İkinci el araba fiyatlarına ise yüzde 4'lük bir zam geleceği öngörüldü. TÜİK ise açıkladığı son verilerde, motorlu taşıt sayısında 4,4’lük bir artış yaşandığını açıkladı. Araştırmaya göre; bu artışa rağmen yapılan toplam kilometre sayısında azalma görüldü. İşte ikinci el ve sıfır araba fiyatları ile ilgili son gelişmeler...
27.04.2022 Otomobil
Kordsa süperlüks otomobillere ürün verecek!
Kordsa süperlüks otomobillere ürün verecek! Kordsa, süperüks otomotiv sektörü ve motor sporlarına karbon fiber dokuma ve prepreg sağlayan İtalyan Microtex Composites şirketinin çoğunluk hisselerini satın alıyor.
22.04.2022 Otomobil
Jaguar ve Land Rover 2030 hedeflini açıkladı!
Jaguar ve Land Rover 2030 hedeflini açıkladı! Tüm üretim operasyonları sonucu ortaya çıkan sera gazı emisyonlarını 2030 yılına kadar mutlak değerde yüzde 46 azaltmayı taahhüt ederken Jaguar ve Land Rover araçlarının ortalama karbon emisyonunu da yüzde 54 oranında azaltmayı hedefliyor.
22.04.2022 Otomobil
Jaguar'dan yeni konsept!
Jaguar'dan yeni konsept! Jaguar, video oyunlarından Gran Turismo 7 için özel tasarlanan Jaguar Vision Gran Turismo Roadster’i tanıttı.
17.04.2022 Otomobil
Misli.com’da Eşya Piyangosu Seni Bekliyor!
Misli.com’da Eşya Piyangosu Seni Bekliyor! Hayalini kurduğun süper ürünler bir bilet kadar uzağında! Misli.com’a gir, hemen bilet al, kazanma şansını yakala!
4.04.2022 Diğer Sporlar
Araçlarda yeni dönem! Türkiye dahil birçok ülke imzaladı, tamamen değişiyor
Araçlarda yeni dönem! Türkiye dahil birçok ülke imzaladı, tamamen değişiyor Türkiye, İngiltere ve Hindistan'ın da aralarında bulunduğu 33 ülke, 40 şehir, 11 araç üreticisi şirket ve 27 filo sahibi kuruluş, sıfır emisyonlu araçlara geçiş için mutabakat imzaladı.
10.11.2021 Ekonomi
Elektrikli otomobilde 2023 dönüm noktası!
Elektrikli otomobilde 2023 dönüm noktası! Ülkemizdeki elektrikli araç sayısının 2023 yılı sonuna kadar 3 katına ulaşması öngörülüyor.
1.11.2021 Otomobil
Büyükçekmece'de vahşet! Adalet Bike’nin ölümündeki düğüm çözülüyor: Jaguar otomobille defalarca ezildi...
Büyükçekmece'de vahşet! Adalet Bike’nin ölümündeki düğüm çözülüyor: Jaguar otomobille defalarca ezildi... Son dakika haberine göre; Büyükçekmece’de otomobilde sohbet ettiği erkek arkadaşı Gökhan Denli ile birlikte öldürülen Adalet Bike’nin eşi Mahmut Bike, kayınpederi ve 2 kayınbiraderi tarafından kaçırıldığı Jaguar otomobille defalarca ezildiği ortaya çıktı. Otomobildeki hasarın da Adalet Bike’ye çarpıp üzerinden geçerken oluştuğu belirlendi.
26.06.2021 Gündem
İstanbul'da gece yarısı dehşet! Lüks araçla gelip katlettiler...
İstanbul'da gece yarısı dehşet! Lüks araçla gelip katlettiler... Son dakika haberine göre; İstanbul'da gece yarısı kan donduran çifte cinayet yaşandı. Adalet Bike ile park halindeki otomobilinde sohbet eden Gökhan Denli, yanlarına yanaşan lüks araçtan inen kişiler tarafından öldürüldü. Saldırganlar kadını zorla otomobillerine bindirerek kaçırdı. Adalet Bike’nin cansız bedeni birkaç saat sonra yol kenarında tanınmayacak halde bulundu.
23.06.2021 Yaşam
Jaguar E-PACE yeni motorla Türkiye’de!
Jaguar E-PACE yeni motorla Türkiye’de! Jaguar’ın kompakt SUV’u Jaguar E-PACE, yenilenmiş dış tasarımı, gelişmiş teknolojileri ve 1.5 litre 160 BG’lik motoruyla ülkemizde yollara çıkmaya hazırlanıyor.
10.06.2021 Otomobil
Araba almak isteyenleri ilgilendiriyor! Yüzde 836 arttı
Araba almak isteyenleri ilgilendiriyor! Yüzde 836 arttı Yılın ilk beş ayında elektrikli otomobil satışları yüzde 363.9 artışla 617 adete yükseldi. Lüks elektrikli markaların satışları mayısta yüzde 836, beş aylık dönemde ise yüzde 625 arttı.
7.06.2021 Ekonomi
Bu Jaguar’dan 60 tane üretilecek!
Bu Jaguar’dan 60 tane üretilecek! Jaguar, ikonik modeli E-TYPE’ın 60’ıncı yıl dönümünü F-TYPE Heritage 60 Edition ile kutlayacak.
29.03.2021 Otomobil
Yeni Jaguar F-PACE 1.3 milyon TL'ye yola çıktı!
Yeni Jaguar F-PACE 1.3 milyon TL'ye yola çıktı! Yeni Jaguar F-PACE, 2.0 litre 204 BG dizel motoru ve 1.311.857 TL’den başlayan fiyatıyla satışa çıktı...
25.03.2021 Otomobil
Jaguar ve Land Rover tamamen elektrikli oluyor!
Jaguar ve Land Rover tamamen elektrikli oluyor! 2039 yılına kadar tüm Jaguar Land Rover modellerini tamamen elektrikliye dönüştürmeyi planlıyor.
26.02.2021 Otomobil
Ölüm saçan 'altın nehirleri' NASA fotoğraflarıyla ortaya çıktı!
Ölüm saçan 'altın nehirleri' NASA fotoğraflarıyla ortaya çıktı! Son dakika haberine göre; Amerikan Havacılık ve Uzay Dairesi NASA tarafından paylaşılan fotoğraflar Amazonlar 'da yaşanan doğa katliamını bir kez daha gözler önüne serdi. Fotoğraflarda görülen 'altın nehirler' aslında bölgede yaşanan kıyımın büyüklüğünü ortaya çıkarıyor. Amazonlar'ın ekolojik çeşitliliği bölgenin 'dünyanın ciğerleri' olarak tanılanmasına sebep oluyor ancak son yıllarda yaşananlar bu durumu büyük tehlikeye sokmuş durumda.
12.02.2021 Dünya
Ocak ayında en çok satılan otomotiv markaları belli oldu
Ocak ayında en çok satılan otomotiv markaları belli oldu Otomotiv Distribütörleri Derneği, ocak ayında en çok satış yapılan otomotiv markalarını duyurdu. Ocak ayında en çok satılan otomotiv markaları Fiat, Volkswagen ve Toyota oldu.
3.02.2021 Otomobil
Evoque 1.5 lt benzinli motorla geldi
Evoque 1.5 lt benzinli motorla geldi Range Rover Evoque vergi avantajlı 1.5 litrelik benzinli motor seçeneği ile 807.963 TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkıyor.
19.01.2021 Otomobil

Benzer Haber Etiketleri

Jaguar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki jaguar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.