Jack Ma

Jack Ma

Son dakika jack ma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan jack ma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını jack ma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Jack Ma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan jack ma gelişmeleri de dahil olmak üzere 32 jack ma haberi bulunmuştur. Tüm jack ma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Jack Ma ile ilgili yeni gelişme!
Jack Ma ile ilgili yeni gelişme! Çinli internet şirketi Alibaba'nın kurucusu, iş adamı Jack Ma'nın ekim ayında Çin'deki piyasa düzenleyici kurumları ve kamu bankalarını eleştiren bir konuşma yapmasının ardından gizemli şekilde ortadan kaybolduğu iddia edilmişti. Hakkında 'kayboldu' iddiaları ortaya atılan Alibaba'nın kurucusu Jack Ma uzun süredir ilk kez kamuoyunda görüldü.
20.01.2021 Dünya
Jack Ma ile ilgili şoke eden video!
Jack Ma ile ilgili şoke eden video! Çinli internet şirketi Alibaba'nın kurucusu, iş adamı Jack Ma'nın ekim ayında Çin'deki piyasa düzenleyici kurumları ve kamu bankalarını eleştiren bir konuşma yapmasının ardından gizemli şekilde ortadan kaybolduğu iddia edilmişti. Bu iddianın ardından Ma'nın öldürüleceği veya hapse atılacağının tahmin edildiği bir video, sosyal medyada yüzlerce hesap tarafından paylaşıldı.
5.01.2021 Dünya
Alibaba'nın kurucusu Jack Ma ile ilgili bomba iddia!
Alibaba'nın kurucusu Jack Ma ile ilgili bomba iddia! Çinli internet şirketi Alibaba'nın kurucusu, iş adamı Jack Ma'nın ekim ayında Çin'deki piyasa düzenleyici kurumları ve kamu bankalarını eleştiren bir konuşma yapmasının ardından gizemli şekilde ortadan kaybolduğu iddia edildi.
4.01.2021 Dünya
Alibaba'ya soruşturma! Nedeni...
Alibaba'ya soruşturma! Nedeni... Çin Devlet Konseyi'ne bağlı Devlet Piyasa Denetleme ve Düzenleme İdaresi (SAMR), e-ticaret devi Alibaba hakkında tekelcilik soruşturması başlattı.
24.12.2020 Ekonomi
Alibaba'nın kurucusu Jack Ma, istifa etti
Alibaba'nın kurucusu Jack Ma, istifa etti E-ticaret devi Alibaba'nın kurucusu Jack Ma, bugün istifa etti.
10.09.2019 Dünya
Alibaba Başkanı Jack Ma görevinden ayrılıyor
Alibaba Başkanı Jack Ma görevinden ayrılıyor Alibaba Group Başkanı Jack Ma,bugün görevinden ayrılıyor. Stadyumunda veda partisi düzenlenecek.
10.09.2019 Ekonomi
Ünlü kapitalist, komünist çıktı
Ünlü kapitalist, komünist çıktı 35,8 milyar dolarlık servetiyle Çin`in en zengini adamı olan Jack Ma`nın Çin Komünist Partisi üyesi olduğu ortaya çıktı.
27.11.2018 Ekonomi
Jack Ma: İnsanlar 20 yıl sürecek bir Çin-ABD ticaret savaşına hazırlanmalı
Jack Ma: İnsanlar 20 yıl sürecek bir Çin-ABD ticaret savaşına hazırlanmalı Alibaba Group Holding'in kurucusu Jack Ma, insanların Çin ile ABD arasında 20 yıl sürebilecek bir ticaret savaşına göre hazırlık yapmaları gerektiği uyarısı yaptı.
20.09.2018 Dünya
45 günde 21 milyar dolar
45 günde 21 milyar dolar Türkiye'ye darbeyle diz çöktürmeyi başaramayan ABD’nin son olarak başvurduğu “ekonomi silahı” da elinde patladı. Katar, Çin, Almanya, ABD başta olmak üzere değişik ülkelerden son 1,5 ayda Türkiye’de yapılacağı duyurulan yatırımların toplamı 21 milyar doları aştı. Yurt dışından gelen yatırımların yanısıra yurt içinde de adeta bir yatırım seferberliği var.
19.08.2018 Ekonomi
Asya’nın en zengini artık bir Hintli
Asya’nın en zengini artık bir Hintli Hintli iş insanı Mukesh Ambani, petrokimya şirketinin hisseleri değer kazanınca Asya kıtasının en zengini oldu. Ambani, 44.3 milyar dolar servetiyle Alibaba’nın kurucusu Jack Ma’yı bile geride bıraktı.
14.07.2018 Ekonomi
Hepsiburada, satış teklifleri için Goldman Sachs ile anlaştı
Hepsiburada, satış teklifleri için Goldman Sachs ile anlaştı Hepsiburada.com, dünyaca ünlü yatırım ve finansman şirketi Goldman Sachs ile satış teklifleri için anlaştığını duyurdu.
4.10.2017 Ekonomi
Bakan Zeybekci'den 'Boeing' açıklaması!
Bakan Zeybekci'den 'Boeing' açıklaması! Ekonomi Bakanı Zeybekci, "Bizim sadece Boeing uçak serilerini yapan değil, o teknoloji, kültür, anlayış ve Ar-Ge ile tedarik zincirinin ayrılmaz parçası haline gelebilecek Türk şirketleri üretmemiz lazım" dedi. Zeybekci, Boeing ile önlerine 2-3 yıllık yol haritası koyacaklarını söyledi.
24.09.2017 Ekonomi
Trump, Alibaba'nın sahibiyle görüştü
Trump, Alibaba'nın sahibiyle görüştü ABD'nin 45. başkanı seçilen Donald Trump, Çinli elektronik ticaret devi Alibaba'nın sahibi Jack Ma ile ABD'de, 1 milyon istihdam yaratacak yatırımları görüştü.
17.06.2021 Dünya
Bill Gates geleceğin mesleklerini açıkladı
Bill Gates geleceğin mesleklerini açıkladı Microsoft kurucusu ve ünlü iş adamı Bill Gates geleceğin iş dünyasında en çok talep göreceğini düşündüğü 3 çalışma alanını açıkladı.
24.12.2016 Dünya
Milan'a Çin'e satılıyor!
Milan'a Çin'e satılıyor! İtalyan basını, Silvio Berlusconi'nin Milan'ı, Çinliler'e satmaya razı olduğunu yazdı.
14.05.2016 İtalya
Facebook kazandı, "face book" kaybetti!
Facebook kazandı, "face book" kaybetti! Sosyal paylaşım sitesi Facebook, Çin'de "face book" marka ismine karşı açtığı davayı kazandı.
9.05.2016 Bilim ve Teknoloji
Milan satılıyor! Çılgın fiyat...
Milan satılıyor! Çılgın fiyat... İtalyan basınında, Milan'ın Çinli milyarderler tarafından satın alınacağı haberleri gündemin ilk sırasında.
27.04.2016 İtalya
Çin ilk kez ABD'yi geçti
Çin ilk kez ABD'yi geçti ÇİN’İN iş, ekonomi ve araştırma dergisi ‘Hurun Report’un açıkladığı verilere göre, Çin’deki milyarder sayısı, geçen yıldan bu yana 242 kişi artarak 596’ya ulaştı. Çin, milyarder sayısı 537 olan ABD’yi geride bırakarak ilk kez zirveye oturdu.
15.10.2015 Ekonomi
3. Dünya Savaşı çıkacak ama bu iyi bir şey olacak
3. Dünya Savaşı çıkacak ama bu iyi bir şey olacak 3’üncü Dünya Savaşı’nın yaklaştığını belirten Çinli milyarder Jack Ma, ancak bunun ticari alanda yaşanacağını ve milletlerin işbirliğini sağlayacağını söyledi
10.06.2015 Ekonomi
İngiliz Times gazetesine göre yılın kişisi
İngiliz Times gazetesine göre yılın kişisi İngiliz Times gazetesi, "Merkel Avrupa'nın en önde gelen siyasetçisi ve dünyanın en güçlü kadını" yorumunu yaptı.
26.12.2014 Dünya
TIME dergisi Yılın Kişisi'ni seçti
TIME dergisi Yılın Kişisi'ni seçti ABD'nin Time dergisi, Ebola ile mücadele eden doktor ve hemşireleri "bu yılın kişisi" olarak seçti.
10.12.2014 Dünya
Time ‘Yılın Kişisi’ listesini açıkladı
Time ‘Yılın Kişisi’ listesini açıkladı ABD’li haftalık haber dergisi Time, her yıl iyi ya da kötü anlamda en çok gündem yaratan ismi seçmek için internet üzerinden halk oylamasına sunduğu ‘Yılın Kişisi’ anketinde son listeyi açıkladı...
8.12.2014 Dünya
Apple'a ortak mı oluyor?
Apple'a ortak mı oluyor? Apple’ın CEO’su Tim Cook’un ve Alibaba’nın kurucusu Jack Ma’nın yaptığı espirili ortaklık açıklaması kafalarda soru işaretleri bıraktı...
29.10.2014 Bilim ve Teknoloji
Online alışveriş yapmamış!
Online alışveriş yapmamış! Çinli e-ticaret devi Alibaba’nın patronu Jack Ma’dan şaşırtıcı bir itiraf geldi. Ma, bugüne kadar hiç internetten alışveriş yapmadığını söyledi.
28.10.2014 Ekonomi
Alibaba halka arz ediliyor
Alibaba halka arz ediliyor Çinli e-ticaret devi Alibaba, New York Borsası'nda halka arz edilecek. 'Baba' simgesiyle işlem görecek şirketin halka arzının 'tarihin en büyük borsa açılımı' olacağı belirtiliyor.
19.09.2014 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Jack Ma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki jack ma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.