İzmir Barosu

İzmir Barosu

Son dakika İzmir Barosu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İzmir Barosu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İzmir Barosu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İzmir Barosu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan izmir barosu gelişmeleri de dahil olmak üzere 400 izmir barosu haberi bulunmuştur. Tüm izmir barosu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sosyal medyada büyük tuzak! Avukat  gelen telefonla şoka uğradı, şantaj ve tehditle para 'koparıyorlar'
Sosyal medyada büyük tuzak! Avukat gelen telefonla şoka uğradı, şantaj ve tehditle para 'koparıyorlar' İzmir'de, avukat Ahmet Can Gürlek, adını kullanıp halkı 'uzlaştırma' yalanıyla dolandıran şüpheliler hakkında suç duyurusunda bulunarak, "Hesaplarımıza göre yaklaşık 2 milyon liralık dolandırılma vakası var. Olayda resmi belgede sahtecilik de var. Adımı kullanıp, 'Nitelikli dolandırıcılık' suçunu işliyorlar" dedi.
4.09.2023 Yaşam
300 bin lira ödedikleri tatilde ters kelepçeyle mahzene atıldılar
300 bin lira ödedikleri tatilde ters kelepçeyle mahzene atıldılar İzmir'de yaşayan çift küçük kızları ile birlikte güzel bir yurt dışı tatili yapmak istediler ama 300 bin TL'lik tatilde başlarına gelmeyen kalmadı. Tatilleri zehir oldu.
1.09.2023 Yaşam
Dizi değil gerçek: Avukat cezaevine uyuşturucu sokarken yakalandı
Dizi değil gerçek: Avukat cezaevine uyuşturucu sokarken yakalandı İzmir'in Ödemiş ilçesinde cezaevine uyuşturucu sokmaya çalışan bir avukat, polisin dikkati sayesinde suçüstü yakalandı. Adliyeye sevk edilen avukat çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.
17.06.2023 Yaşam
Deniz Poyraz davasında 'reddi hakim' talebini üst mahkeme reddetti
Deniz Poyraz davasında 'reddi hakim' talebini üst mahkeme reddetti İzmir'de HDP il binasında Deniz Poyraz'ın (38) tabancayla vurarak öldürüldüğü olayı gerçekleştiren Onur Gencer'in (27) yargılandığı davada müşteki avukatlarının mahkeme heyetindeki tüm hakimler için yaptığı 'reddi hakim' talebi, bir üst mahkemece reddedildi.
27.05.2022 Gündem
CHP'ye sert eleştiri! 'HDP'ye dönüşüyor'
CHP'ye sert eleştiri! 'HDP'ye dönüşüyor' İzmir’de düzenlenen ‘Demokrasi için Bir Nefes’ mitingine HDP’lilerle birlikte katılan CHP ekibine yoğun eleştiri geldi.
13.07.2021 Siyaset
Geri Gönderme Merkezi'nde darp iddiasına Valilik'ten açıklama
Geri Gönderme Merkezi'nde darp iddiasına Valilik'ten açıklama İzmir'in Çiğli ilçesinde bulunan İl Göç İdaresi Müdürlüğü Harmandalı Geri Gönderme Merkezi'nde, darp edildikleri iddiasını gündeme getiren yabancı uyruklu 2 kişi ile ilgili İzmir Valiliği'nden yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada, yabancı uyruklu kişilerin merkezdeki huzuru bozdukları, görevli personele karşı koydukları ve taşkınlık yapıp diğer yabancıları kışkırtmaya çalıştıkları bildirilerek, kendilerine yasal çerçevede müdahalede bulunulduğu belirtildi.
15.05.2021 Gündem
Genç avukata iğrenç istismar! 9 günde 115 kere...
Genç avukata iğrenç istismar! 9 günde 115 kere... İzmir’de Belarus asıllı avukat Maryia Konak, Adana’da yaşayan Mustafa U.’nun 6 aydır süren telefonla tacizleri üzerine suç duyurusunda bulundu.
1.05.2021 Yaşam
Metin Feyzioğlu'ndan çoklu baro düzenlemesiyle ilgili açıklama
Metin Feyzioğlu'ndan çoklu baro düzenlemesiyle ilgili açıklama Türkiye Barolar Birliği Başkanı (TBB) Metin Feyzioğlu, "Türkiye Barolar Birliği kurulurken, Türkiye'nin birliği olması için hiçbir baronun kendisini figüran kabul etmesine izin verilmemiştir. Bugün İstanbul Barosu'nun, Ankara Barosu'nun, İzmir Barosu'nun sayısal üstünlüğü sebebiyle Ardahan Barosu, Kayseri Barosu, Kırşehir Barosu figüran rolündedir." dedi.
14.07.2020 Siyaset
Barolara ilişkin kanun teklifi TBMM Genel Kurulunda kabul edildi
Barolara ilişkin kanun teklifi TBMM Genel Kurulunda kabul edildi Barolara ilişkin teklif Meclis'te kabul edildi. Avukat sayısı 5 binden fazla olan illerde, asgari 2 bin avukatla baro kurulabilecek.Avukatlar mahkemelere, Türkiye Barolar Birliğince (TBB) şekli belirlenen cüppeyle çıkacak.Avukatlara, staj dönemi de dahil olmak üzere baro ve birliğin iş ve işlemleri ile mesleğin icrası kapsamında kılık ve kıyafetle ilgili herhangi bir zorunluluk getirilemeyecek. Mesleğe yeni başlayan avukatların baro keseneği, 5 yıl süreyle yarı oranında alınacak.
11.07.2020 Gündem
‘Uzman çavuşum’ dedi, uzman sapık çıktı
‘Uzman çavuşum’ dedi, uzman sapık çıktı Kendisini uzman çavuş yalanıyla tanıtan Burak Özdemir, 42 kadının Facebook, Instagram ve e-mail hesabını ele geçirdi. Ulaştığı kadınların kiminden çıplak fotoğraf isteyen, kimisiyle zorla birlikte olan sahte uzman çavuş, kadınlardan birinin dikkatiyle yakayı ele verdi.
15.05.2020 Yaşam
Bahçeli'den corona virüs açıklaması
Bahçeli'den corona virüs açıklaması Milliyetçi Haraket Partisi lideri Devlet Bahçeli, 'corona'ya karşı alınan tedbirler hakkında konuşarak, "Ülkemizde sağlık, güvenlik ve ekonomi başta olmak üzere her alanda tarihi ve tesirli önlemler alınmış; salgına karşı muhkem, muteber ve müteyakkız ölçülerde direniş sergilenmiştir." ifadelerini kullandı.
28.04.2020 Gündem
İstanbul'daki arsa İzmir'i karıştırdı
İstanbul'daki arsa İzmir'i karıştırdı İZMİR Büyükşehir Belediye Meclisinin kasım ayı son birleşiminde İstanbul Beyoğlu'nda mülkiyeti Büyükşehir'e ait olduğu ileri sürülen arazinin satışı, AK Partili Meclis üyeleri ile CHP'li üyeleri karşı karşıya getirdi.
16.11.2019 Gündem
Telefonuna indirirken parasından oldu! Sizin de başınıza gelebilir
Telefonuna indirirken parasından oldu! Sizin de başınıza gelebilir İzmir'de e-kitap okumak için bir internet sitesinden cep telefonuna dosya indirmek isteyen Özgür Gezer (24), cep telefonu üzerinden 4 bin 739 lira dolandırıldı. Casus yazılım nedeniyle telefonunu birkaç saat süreyle kullanamadığını ve o sırada kredi kartından para çekildiğini öne süren Gezer, dolandırıcıların kurbanı oldu.
17.10.2019 Gündem
Hakim, şikayetçi olduğu davaya bakıp, kendisini duruşmaya davet etti
Hakim, şikayetçi olduğu davaya bakıp, kendisini duruşmaya davet etti İzmir'in Kınık ilçesinde asliye ceza mahkemesinin kadın hakimi, şikayetçisi olduğu davanın iddianamesini kabul edip, kendisine davetiye çıkarttı. Bununla da yetinmeyip, ilk duruşmayı 'hakim' sıfatıyla yönetti.
30.05.2019 Gündem
Avukata danışmak 880 lira oldu
Avukata danışmak 880 lira oldu Yeni yılla birlikte Baro Tarifesi zamlandı. Avukata sözlü danışmanın ücreti 880 TL olurken, 1 saatten sonraki her 15 dakika için 360 TL ücret alınacak. Yazılı danışma ücreti ise 1740 lira olarak belirlendi. Dava dilekçesinin yazılması da 2 bin 650 TL'den başlıyor. Yeni tarifeye göre, evliliklerini sonlandırmak için avukattan yardım isteyenler, anlaşmalı boşanma için 6 bin 170, çekişmeli davalarda 7 bin 980 TL ödeyecek.
3.01.2019 Ekonomi
Atatürk'e hakaret eden mahalle muhtarına hapis cezası
Atatürk'e hakaret eden mahalle muhtarına hapis cezası İzmir'de, sosyal medya üzerinden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili hakaret içeren paylaşımda bulunduğu gerekçesiyle hakkında dava açılan mahalle muhtarı Murat Gökyer, 'Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret' suçundan 3 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı.
28.11.2018 Gündem
'Bu adamla birlikte oldun mu?' diye sorup dehşet saçtı
'Bu adamla birlikte oldun mu?' diye sorup dehşet saçtı İzmir'in Tire ilçesinde, Müzeyyen Laçin'in geçen mart ayında 3 yaşındaki oğlunun gözü önünde evinde başından tabancayla vurularak öldürülmesiyle ilgili davada, katil zanlısı tutuklu Mehmet Bayram, Ödemiş Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki ilk duruşmasında hakim karşısına çıktı.
24.11.2018 Yaşam
Alperen Sakin'in ölümüyle ilgili flaş gelişme
Alperen Sakin'in ölümüyle ilgili flaş gelişme İzmir'in Çiğli ilçesinde okul servis minibüsünde unutulmasının ardından yaşamını yitiren 3 yaşındaki Alperen Sakin'in ölümünde ihmali bulunduğu öne sürülen öğretmen Nurcan A'nın yargılanmasına başlandı.
16.11.2018 Gündem
Vücutçu avukat hakkında karar çıktı
Vücutçu avukat hakkında karar çıktı İstanbul Barosu avukatlarından Nazlı S. tarafından hakim, savcı ve avukatların bulunduğu 40 bin üyeli bir sosyal medya grubunda meslek etiğine sığmayacak şekilde vücudunu sergileyen fotoğraflar yayınladığı gerekçesi ile şikayet edilen İzmir Barosu avukatlarından Orhan Önal ile ilgili karar çıktı.
7.11.2018 Yaşam
Avukatı pitbull köpeğiyle kaçırdılar!
Avukatı pitbull köpeğiyle kaçırdılar! İzmir'deki Alsancak semtinde, avukatlığını yaptığı şirketteki yöneticinin yönlendirdiği kişiler tarafından pitbull köpeğiyle korkutularak kaçırıldığı iddia edilen avukat, polis operasyonuyla kurtarıldı. Olayla ilgili gözaltına alınan 3 kişi tutuklandı.
6.10.2018 Yaşam
Avukatın pitbull köpeğiyle kaçırıldığı iddiası
Avukatın pitbull köpeğiyle kaçırıldığı iddiası İzmir'deki Alsancak semtinde, avukatlığını yaptığı şirketteki yöneticinin yönlendirdiği kişiler tarafından pitpull köpeğiyle korkutularak kaçırıldığı iddia edilen avukat, polis operasyonuyla kurtarıldı. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.
5.10.2018 Yaşam
Wi-fi'ye bağlanırken dikkat! 2 yıl hapis yatmayın
Wi-fi'ye bağlanırken dikkat! 2 yıl hapis yatmayın Başkasına ait wi-fi ağından izinsiz şifreli ya da şifresiz internet kullanmakla 2 yıla kadar ceza alınabileceğini söyleyen Avukat Çiler Nazife Koşar, vatandaşları bilinmeyen bu wi-fi kullanımı konusunda uyardı.
20.06.2018 Bilim ve Teknoloji
İzmir'deki yurt skandalında perde aralandı
İzmir'deki yurt skandalında perde aralandı İzmir'in Dikili İlçesi'ndeki özel bir yurtta 9 erkek öğrenciye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan Ömer Faruk E. suçlamaları kabul etti. Zanlı, 12 yaşındaki bir öğrenci ile kendi rızasıyla birlikte olduklarını iddia etti. 2 çocuğun cinsel istismara uğradığı raporla doğrulandı.
23.12.2017 Yaşam
6 kız öğrenciye istismarda karar açıklandı
6 kız öğrenciye istismarda karar açıklandı İzmir'in Menderes İlçesi'nde 3 yıl önce, yaşları 6 ile 11 arasında değişen 6 kız öğrencisine 'porno film izlettiği' ve 'istismarda bulunduğu' suçlamasıyla tutuklanan emekli öğretmen Adil Ş.'nin yargılandığı dava karar açıklandı. Sanık Adil Ş. 82 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.
13.07.2017 Yaşam
Cem Yılmaz'dan 'ikizler' sürprizi!
Cem Yılmaz'dan 'ikizler' sürprizi! Cem Yılmaz yeni filminde yer alan ikiz kızlar rolü için İzmirli reklam yıldızı avukat kardeşler Tutku Hazal Uyma ile Dilan İlayda Uyma'yı seçti.
8.06.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

İzmir Barosu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki izmir barosu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.