İzdivaç Programları

İzdivaç Programları

Son dakika İzdivaç programları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İzdivaç programları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İzdivaç programları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İzdivaç Programları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan izdivaç programları gelişmeleri de dahil olmak üzere 122 izdivaç programları haberi bulunmuştur. Tüm izdivaç programları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hanife Gürdal'dan eski eşine gönderme: Emeklerimi sana yar etmiyorum
Hanife Gürdal'dan eski eşine gönderme: Emeklerimi sana yar etmiyorum Katıldığı izdivaç programları ile şöhreti yakalayan Hanife Gürdal'ın, fotoğrafçı Kemal Ayvaz ile dokuz aylık evliliği bitti. Gürdal, boşanmanın ardından sosyal medya hesabından eski eşine göndermede bulundu.
19.09.2020 Magazin
‘Çöpçatanlık’ talebine bakanlıktan yeşil ışık
‘Çöpçatanlık’ talebine bakanlıktan yeşil ışık Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, devlet gözetiminde çöpçatanlık sitesi kurulmasını isteyen bir vatandaşa, önerinin akademik olarak tartışılabileceği yanıtını verdi. Bakanlık ‘görücü usulü’ gibi geleneksel yöntemlerin canlandırılabileceğini de belirtti.
9.12.2019 Gündem
Gelenekleri yeniden hatırlatmak istiyorum
Gelenekleri yeniden hatırlatmak istiyorum Zuhal Topal, yeni programı “Zuhal Topal’la Sofrada” ile 27 Ağustos’ta ekranlara geri dönüyor. Programla ilgili heyecanını ve mutluluğunu dile getiren Topal, “Yıllardır hem çevremdekiler hem de beni izleyen seyirciler benim sohbet etmekten ne kadar keyif aldığımı bilirler. Onlarla bu şekilde buluşmaktan, aynı sofrada yemek yemekten çok mutluyum” diyor.
18.08.2018 Arşiv
Evlilik siteleri internette patladı
Evlilik siteleri internette patladı İzdivaç programları TV’de yasaklandı ama internetteki evlilik sitelerinde patlama yaşanıyor.
5.06.2018 Yaşam
Gelin adayı Solmaz, karakolluk oldu!
Gelin adayı Solmaz, karakolluk oldu! İzdivaç programlarının yasaklanmasının ardından ekranlardan ayağı kesilen gelin adayı Solmaz, evleneceği konuşulan Kaan'ı karakola şikayet etti.
16.03.2018 Magazin
İzdivaç programları geri dönüyor!
İzdivaç programları geri dönüyor! RTÜK'ün yaptırımları sonrası evlilik programları format değiştirmişti.
11.12.2017 Televizyon
Hanife, kendisini aldatan sevgilisini affetti!
Hanife, kendisini aldatan sevgilisini affetti! İzdivaç programları ile ünlenen gelin adayı Hanife, sevgilisi Furkan Alkoç tarafından aldatılmış, ikili ayrılmıştı. Hanife, sevgilisini affetti.
30.11.2017 Magazin
Suç formatlı programlar öfke ve şiddeti artırır
Suç formatlı programlar öfke ve şiddeti artırır İzdivaç programlarının bitmesiyle sunucu ve yapımcıların yeni ekmek kapısı, ekranlarda Müge Anlı ile popüler olan kayıpları arama, cinayet çözme temalı gündüz kuşağı programları oldu.
23.09.2017 Arşiv
Gelin adayı Hanife sonunda amacına ulaştı
Gelin adayı Hanife sonunda amacına ulaştı Gelin adayı Hanife izdivaç programları bitince meşhur olacak yeri buldu. Gelin adayı Solmaz'dan sonra Hanife de Aşk-ı Roman dizisinde rol alacak.
9.09.2017 Magazin
Gelin aday Hanife sonunda amacına ulaştı
Gelin aday Hanife sonunda amacına ulaştı Gelin adayı Hanife izdivaç programları bitince meşhur olacak yeri buldu. Gelin adayı Solmaz'dan sonra Hanife de Aşk-ı Roman dizisinde rol alacak.
9.09.2017 Sinema-Dizi
"Baba olmayı çok istiyorum" diyen Vatan Şaşmaz'ın 'Eşi hamile' iddiası
"Baba olmayı çok istiyorum" diyen Vatan Şaşmaz'ın 'Eşi hamile' iddiası Vatan Şaşmaz'ın otel odasında öldürülmesinden sonra eşinin hamile olduğu iddia edildi. Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz bir röportajında artık baba olmayı çok istediğini söylemişti. Arkadaşı Melike Öcalan'da Vatan Şaşmaz'ın eşinin hamile olduğunu söyledi.
28.08.2017 Magazin
Evlilik programları ile ilgili flaş karar!
Evlilik programları ile ilgili flaş karar! RTÜK İzleme ve Değerlendirme Daire Başkan Yardımcısı Murat Ellialtı 'evlilik programları' ile ilgili flaş açıklama.
21.08.2017 Magazin
Ve resmen açıklandı! Esra Erol yeni sezonda...
Ve resmen açıklandı! Esra Erol yeni sezonda... Evlilik programlarının kaldırılıp kaldırılmayacağı yılan hikayesine dönerken Esra Erol'un ekibi son noktayı koydu. Yeni sezonda Esra Erol'un izdivaç programı devam edecek mi?
16.08.2017 Televizyon
Ve Hanife sonunda aradığı aşkı buldu!
Ve Hanife sonunda aradığı aşkı buldu! İzdivaç programlarının müzmin gelin adayı Hanife Gürdal, sevgilisiyle çektirdiği fotoğrafı instagram'da paylaştı.
14.08.2017 Magazin
İzdivaç programlarını aratacaklar!
İzdivaç programlarını aratacaklar! Televizyon kanalları izdivaç programlarına gelen yasakların ardından barıştırma programlarına yönelmeye başladı. Ancak bu programlar izdivaç programlarını aratacak gibi duruyor.
1.08.2017 Televizyon
İzdivaç adayının itirafı: Ne yaptığını bilseniz...
İzdivaç adayının itirafı: Ne yaptığını bilseniz... Türkiye'nin en çok tartışılan programlarından olan 'izdivaç programları'nın bir katılımcısının iddiası gündeme bomba gibi düştü.
1.08.2017 Televizyon
'İzdivaç dönemi kapanmıştır'
'İzdivaç dönemi kapanmıştır' Son günlerde gündemden düşmeyen izdivaç programlarıyla ilgili bomba bir yorum geldi.
7.05.2017 Televizyon
İzdivaç programları ne olacak?
İzdivaç programları ne olacak? İzdivaç programı sunucusu Zuhal Topal format değişikliğine gidiliyor haberlerini yalanladı.
6.05.2017 Magazin
Kısmetse Olur evlilik programı yayından kaldırıldı mı?
Kısmetse Olur evlilik programı yayından kaldırıldı mı? Geçtiğimiz Cumartesi yayınlanan KHK ile evlilik programlarının kaldırılacağı konusu gündeme bomba gibi düşmüştü. O günden bu yana Kısmetse Olur'un yayınlanmaması fenomenlerini üzdü. Peki Kısmetse Olur bitti mi? İşte alınan karara göre Kısmetse Olur programı için son durum...
29.09.2021 Gündem
Yasaklardan sonra Zuhal Topal'dan flaş hamle!
Yasaklardan sonra Zuhal Topal'dan flaş hamle! Zuhal Topal, programında sürpriz bir değişikliğe giderek imkanı olmayan çiftlerin düğününü yapacak. İşte Zuhal Topal'ın yeni formatı...
4.05.2017 Televizyon
Evlilik programları kaldırıldı mı?
Evlilik programları kaldırıldı mı? Geçtiğimiz günlerde yeni KHK'nın yayınlanması ile evlilik programlarının yayından kalktığı gündeme bomba gibi düştü. Peki bu iddialar doğru mu? Evlilik programları hakkında yeni KHK'de nasıl bir açıklama yer alıyor? İşte evlilik programlarının sürüp sürmeyeceği ile ilgili son durum...
29.09.2021 Gündem
İzdivaç programları için RTÜK'ten flaş açıklama!
İzdivaç programları için RTÜK'ten flaş açıklama! 690 sayılı KHK ile evlilik programlarının yasaklandığı iddiasına RTÜK'ten açıklama geldi. RTÜK tarafından yapılan açıklamada artık programlar için yaptırımların ağırlaşacağı belirtildi
29.09.2021 Gündem
Evlilik programları yayından kaldırıldı mı?
Evlilik programları yayından kaldırıldı mı? Uzun zamandır tartışılan evlilik programlarında sonuca varıldı. Esra Erol, Kısmetse Olur, Zuhal Topal programlarının yayından kaldırılıp kaldırılmayacağı merak ediliyordu. Bu akşam yayınlanan KYK neleri içeriyor? İşte Esra Erol, Kısmetse Olur, Zuhal Topal programlarının akıbeti..
29.09.2021 Gündem
Kurtulmuş'tan izdivaç programlarına müjde!
Kurtulmuş'tan izdivaç programlarına müjde! İzdivaç programları hakkında konuşan Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, 'Amacımız yasaklamak değil.' dedi.
29.03.2017 Televizyon
İzdivaç programlarını bitirmeye kararlı!
İzdivaç programlarını bitirmeye kararlı! Dün RTÜK Ankara'da bir toplantı düzenledi. Masada evlilik programları vardı. O toplantının perde arkasını Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu köşesine taşıdı. İşte izdivaç programlarının akıbeti...
24.03.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

İzdivaç Programları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki izdivaç programları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.