İstmarina

İstmarina

Son dakika İstmarina haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İstmarina ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İstmarina haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İstmarina

haberleri sayfasında son dakika yaşanan istmarina gelişmeleri de dahil olmak üzere 83 istmarina haberi bulunmuştur. Tüm istmarina haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emlak Konut projelerinden 24 ay ödemesiz 10 bin konut! Emlak Konut projeleri başvuru şartları ve Emlak Konut fiyat listesi!
Emlak Konut projelerinden 24 ay ödemesiz 10 bin konut! Emlak Konut projeleri başvuru şartları ve Emlak Konut fiyat listesi! Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank corona virüs sonrası ekonomiyi canlandıracak kredi paketlerini müşterilerine sunmasının ardından markalı konut projeleri de bir bir kampanyalarını duyurmaya başladı. Kamu bankalarının konutta önceki gün duyurduğu destek paketinin ardından Emlak GYO da “Hayallerinden vazgeçme Türkiye” isimli kampanyayla sahaya indi. Emlak Konut, 26 projesinde peşinatı yüzde 5’e çekerek, ödemeyi 24 ay erteliyor. Ayrıca yüzde 10 indirim var. Peki, Emlak Konut projeleri başvuru şartları ne? Büyük kredi kampanyasına katılan projeler hangileri? Emlak Konut fiyat listesi belli oldu mu? İşte Emlak Konut projeleri ile ilgili detaylar...
3.06.2020 Ekonomi
Merve Özbey makyajsız görüntülendi
Merve Özbey makyajsız görüntülendi Geçtiğimiz aylarda Kenan Koçak ile dünyaevine giren şarkıcı Merve Özbey, Kartal İstMarina Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı.
14.03.2020 Magazin
Konut kredisi faizleri düşünce yeni projeler birbiri ardına geliyor
Konut kredisi faizleri düşünce yeni projeler birbiri ardına geliyor Konut kredisi faizlerinin düşmesi yeni emlak projelerini beraberinde getirirken, DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “Son 10 yıla, hatta 20 yıla baktığınızda Türkiye’de gayrimenkulün kazandırdığını hiçbir yatırım kazandıramadı. Tüketicilerin bu dönemi iyi değerlendirmesi gerekiyor. Bundan daha uygun bir dönemin yaşanma şansı yok” dedi.
5.03.2020 Ekonomi
Keremcem: Müzikten defalarca özür dilerim
Keremcem: Müzikten defalarca özür dilerim Oyuncu ve şarkıcı Keremcem, geçtiğimiz gün İstMarina AVM içerisinde bulunan Hop Dedik Ayhan'ın sunduğu radyo programının konuğu oldu.
12.02.2020 Magazin
"Yoğunluktan sıyrılıp, kendime izin verdim"
"Yoğunluktan sıyrılıp, kendime izin verdim" Şarkıcı Cenk Eren, geride bıraktığımız gün İstMarina Alışveriş Merkezi'nde objektiflere takıldı.
9.02.2020 Magazin
Hakan Altun eşliğinde unutulmaz bir konser!
Hakan Altun eşliğinde unutulmaz bir konser! Konserler ve etkinliklerle, dolu dolu bir hayat yaşayanlar; bu ay ne yapsak, nereye gitsek diye düşünüyorsanız, sevilen ses Hakan Altun’un sahne performansını tercih edebilir ve keyifli bir akşam geçirebilirsiniz.
31.12.2019 Kültür Sanat
Sevilen Şarkılarıyla Zeynep Bastık, Jolly Joker Kartal İstMarina Sahnesinde!
Sevilen Şarkılarıyla Zeynep Bastık, Jolly Joker Kartal İstMarina Sahnesinde! Zeynep Bastık konseri sizi farklı bir atmosfere götürecek. Biraz hüzün, biraz eğlence ile müzik dolu bir gün yaşamaya hazır olun
16.12.2019 Magazin
Kutlama yemeğinde buluştular
Kutlama yemeğinde buluştular Modacı Gülşah Saraçoğlu ile iş insanı sevgilisi Gökhan Göz mutluluk pozu verdi.
2.12.2019 Magazin
Aylin Coşkun: Evlilik güzel gidiyor
Aylin Coşkun: Evlilik güzel gidiyor İş adamı Volkan Aslan ile 15 yıldır süren birlikteliklerini geçtiğimiz ay gerçekleşen düğün ile taçlandırarak dünyaevine giren şarkıcı Aylin Coşkun, önceki gün İstMarina AVM'de görüntülendi.
16.10.2019 Magazin
Tolgahan Sayışman'ın 'Şampiyon' heyecanı
Tolgahan Sayışman'ın 'Şampiyon' heyecanı Oyuncu Tolgahan Sayışman, geçtiğimiz gün Kartal İstMarina AVM'de görüntülendi.
11.09.2019 Magazin
Hayranıyla dans etti
Hayranıyla dans etti Halil Sezai, Kartal İstMarina Jolly Joker’de konser verdi.
18.08.2019 Magazin
Minibüs balık tutanlara çarpıp denize uçtu: 1'i ağır 6 yaralı
Minibüs balık tutanlara çarpıp denize uçtu: 1'i ağır 6 yaralı Sarıyer'de sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiği minibüs, sahilde balık tutan 2 kişiye çarptıktan sonra denize uçtu. Kazada, balık tutan 2 kişi ile minibüste bulunan 2'si bayan 4 kişi yaralandı. Balık tutan 2 kişiden birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.
18.08.2019 Yaşam
Merve Özbey'den eski sevgili mesajı
Merve Özbey'den eski sevgili mesajı Merve Özbey, Kartal İstMarina’daki Jolly Joker’de sahne aldı.
7.07.2019 Magazin
'Evlilik haberleri doğru değil'
'Evlilik haberleri doğru değil' TRT 1'de yayınlanan 'Elimi Bırakma' dizisinin güzel oyuncusu Alina Boz ile rol arkadaşı Alp Navruz, geçtiğimiz gün Kartal İstMarina Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi.
3.05.2019 Magazin
Ailelerden izin çıktı! 'Ev bakıyoruz'
Ailelerden izin çıktı! 'Ev bakıyoruz' Ünlü oyuncular Şilan Makal ve İlayda Aydın, Kartal İstMarina AVM'de görüntülendi.
15.04.2019 Magazin
"Artık evlenmek istiyorum"
"Artık evlenmek istiyorum" Arabesk müziğinin önemli ismi Hakan Altun, geçtiğimiz gece Kartal İstMarina Jolly Joker'de sahne aldı. Hayranlarına unutulmaz bir konser veren şarkıcıyı yaklaşık bin kişi izledi.
1.03.2019 Magazin
Yılmaz Morgül AVM'de temizlik yaptı
Yılmaz Morgül AVM'de temizlik yaptı Yılmaz Morgül önceki gün Tuzla İstMarina AVM’deydi...
12.02.2019 Magazin
Gökhan Türkmen'den 'yeşil' çağrı
Gökhan Türkmen'den 'yeşil' çağrı Gökhan Türkmen, Jolly Joker İstmarina Kartal'da sahne aldı. Ünlü şarkıcı, "Herkesi yeşile karşı bir nebze daha duyarlı olmaya davet ediyorum" dedi.
10.02.2019 Magazin
Sahnede frikik vermemek için...
Sahnede frikik vermemek için... Pop müziğin yeni kuşak içindeki en başarılı yorumcularından Simge Sağın, Jolly Joker İstmarina Kartal'da sahneye çıktı.
25.12.2018 Magazin
Hakan Altun'dan aşk itirafı
Hakan Altun'dan aşk itirafı Hakan Altun, önceki gece Jolly Joker İstmarina Kartal’da hayranlarıyla buluştu.
21.12.2018 Magazin
Okan Turan: Biraz ara verdim
Okan Turan: Biraz ara verdim Futbolcu Arda Turan'ın kardeşi Okan Turan, geçtiğimiz gün İstMarina AVM'de objektiflere yansıdı.
19.12.2018 Magazin
‘Hedefim 10 milyon’
‘Hedefim 10 milyon’ Ünlü komedyen oyuncusu Metin Zakoğlu, geçtiğimiz gün İstMarina AVM'de objektiflere takıldı.
10.12.2018 Magazin
Türkan Şoray'ın ismi sinema salonuna verildi
Türkan Şoray'ın ismi sinema salonuna verildi Türk sinemasında "Sultan" lakabıyla anılan ünlü oyuncu Türkan Şoray'ın ismi sinema salonuna verildi.
28.11.2018 Kültür Sanat
'Merve Özbey gaza geldi'
'Merve Özbey gaza geldi' Şarkıcı Merve Özbey, Jolly Joker İstmarina Kartal’da sahne aldı. Güzel şarkıcı, gerek repertuvarı gerekse performansıyla etkinlik alanını dolduran yüzlerce kişiye müzik ziyafeti sundu.
19.11.2018 Magazin
Dikkat dudak  okuyabiliyorum!
Dikkat dudak okuyabiliyorum! Gülşen önceki gün Jolly Joker’de sahne aldı. Sanatçı hiç bilinmeyen özelliğini açıkladı, “Dudak okuyabiliyorum. Sakın, beni çekiştirmeyin” dedi
21.10.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

İstmarina ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki istmarina haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.