İstanbullu Gelin

İstanbullu Gelin

Son dakika İstanbullu Gelin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İstanbullu Gelin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İstanbullu Gelin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İstanbullu Gelin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan istanbullu gelin gelişmeleri de dahil olmak üzere 340 istanbullu gelin haberi bulunmuştur. Tüm istanbullu gelin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aslı Enver anne oldu! İşte bebeğinin ismi
Aslı Enver anne oldu! İşte bebeğinin ismi 'İstanbullu Gelin', 'Kavak Yelleri' gibi sevilen dizi ve filmlerde rol alan Aslı Enver, kasım ayında Berkin Gökbudak ile sessiz sedasız evlenmişti. Bir süre sonra hamile olduğunu açıklayan Enver, ilk bebeğini dünyaya getirdi.
4.07.2023 Magazin
Aslı Enver karnı burnunda yeni pozlarını paylaştı!
Aslı Enver karnı burnunda yeni pozlarını paylaştı! 'İstanbullu Gelin', 'Kavak Yelleri' gibi sevilen dizi ve filmlerde rol alan Aslı Enver, kasım ayında Berkin Gökbudak ile sessiz sedasız evlenmişti. Bir süre sonra hamile olduğunu açıklayan Enver, yeni dizisi Arayış’ın galasına katıldı. Pozlarını peş peşe paylaşan ünlü ismin tarzına beğeni yağdı.
7.06.2023 Magazin
Salih Bademci: Önce arkadaştık, mezun olduktan sonra sevgili olduk
Salih Bademci: Önce arkadaştık, mezun olduktan sonra sevgili olduk Oyuncu Salih Bademci, 2015 yılında hayatını birleştirdiği meslektaşı İmer Özgün ile 'Fikret' karakterine hayat verdiği 'İstanbullu Gelin' (2017-2019) dizisinde kamera karşısına geçmişti. Mutlu bir evlilikleri olan ve İklim adında kız çocukları dünyaya gelen çiftten Bademci, "Eşinizle birlikte daha önce aynı projede yer aldınız. Nasıl bir duyguydu?" sorusunu cevapladı.
6.05.2023 Magazin
Aslı Enver ile Berkin Gökbudak'tan aşk paylaşımı!
Aslı Enver ile Berkin Gökbudak'tan aşk paylaşımı! Geçtiğimiz kasım ayında Berkin Gökbudak ile sürpriz şekilde nikâh masasına oturan ve şimdilerde hamilelik heyecanı yaşayan Aslı Enver, eşiyle romantik bir fotoğrafını takipçileriyle paylaştı.
22.04.2023 Magazin
Gülcemal dizisi Gülendam kimdir? Nilay Erdönmez kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?
Gülcemal dizisi Gülendam kimdir? Nilay Erdönmez kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? Gülcemal Gülendam kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Murat Ünalmış ve Melis Sezen'in başrollerini oynadığı Gülcemal dizisinde Gülendam karakterini Nilay Erdönmez oynuyor. Peki Nilay Erdönmez kaç yaşında? İşte Nilay Erdönmez'in oynadığı diziler...
13.04.2023 Televizyon
Aslı Enver'den eşi Berkin Gökbudak'a romantik kutlama!
Aslı Enver'den eşi Berkin Gökbudak'a romantik kutlama! 'Hayat Bilgisi', 'Kavak Yelleri', 'Suskunlar' ve 'İstanbullu Gelin' gibi çok izlenen yapımlarda rol alan Aslı Enver, Kasım 2022'de iş insanı Berkin Gökbudak ile evde aile arasında kıyılan sade bir törenle hayatını birleştirmiş, kısa bir süre sonra da hamile olduğunu duyurmuştu. Enver, son olarak eşi Berkin Gökbudak'ın doğum gününü romantik bir paylaşımla kutladı.
12.04.2023 Magazin
Hayal Köseoğlu'dan iç çamaşırlı pozlar: Seni ne zaman görsek gözlerimiz kamaşıyor
Hayal Köseoğlu'dan iç çamaşırlı pozlar: Seni ne zaman görsek gözlerimiz kamaşıyor Mahallenin Muhtarları, Aşk-ı Memnu, Muhteşem Yüzyıl, İstanbullu Gelin, Mucize Doktor ve Mahkum gibi başarılı projelerdeki performansıyla beğeni toplayan Hayal Köseoğlu, , iç çamaşırıyla verdiği pozları Instagram hesabından paylaştı.
31.01.2023 Magazin
Aslı Enver'in yeni dizisindeki partneri belli oldu!
Aslı Enver'in yeni dizisindeki partneri belli oldu! İstanbullu Gelin'in ardından son olarak Babil dizisinde başrol oynayan Aslı Enver'in yeni projesi belli oldu. Disney Plus'ta yayınlanacak olan Arayış isimli dizide başrol oynayacak olan Aslı Enver'in dizideki rol arkadaşı ise Mehmet Günsür oldu.
15.07.2022 Magazin
40 yaşındaki Özge Borak, mayolu pozuyla gençlere taş çıkarttı
40 yaşındaki Özge Borak, mayolu pozuyla gençlere taş çıkarttı Ihlamurlar Altında, Küçük Kadınlar, İstanbullu Gelin gibi projelerde yer alan Özge Borak, bu senenin başında yayınlanan 'Maske Kimsin Sen?' programında 'Aslan' maskesinin ardındaki isim çıkarak herkesi şaşırtmıştı. Ekranların tanınan simalarından biri olan Özge Borak, tatil pozlarını takipçileriyle paylaşmaya devam ediyor.
14.07.2022 Magazin
Özge Borak 40 yaşına girdi! 'Yeni bir seriye geçiş yaptım'
Özge Borak 40 yaşına girdi! 'Yeni bir seriye geçiş yaptım' Son olarak 'Menajerimi Ara' adlı dizide rol alan Özge Borak, 40 yaşına girdi. Uzun süredir ekranlardan uzak olan güzel oyuncu mutluluğunu, sosyal medyada da paylaştı.
20.02.2022 Magazin
İstanbullu Gelin’den sonra yeniden... Aslı Enver ile İpek Bilgin'in rol alacağı proje sır gibi saklanıyor!
İstanbullu Gelin’den sonra yeniden... Aslı Enver ile İpek Bilgin'in rol alacağı proje sır gibi saklanıyor! “İstanbullu Gelin” dizisinde gelin-kayınvalideyi canlandıran Aslı Enver ve İpek Bilgin’le 3 yıl sonra yeniden aynı projede yer alacak. Aslı Enver ve İpek Bilgin’in birlikte rol alacağı “Sırça” adlı tiyatro oyunu şimdilik sır gibi saklanıyor.
6.02.2022 Magazin
RTÜK Başkanı Şahin: Reyting her şeydir ama RTÜK için her şey değildir
RTÜK Başkanı Şahin: Reyting her şeydir ama RTÜK için her şey değildir TİAK Televizyon İzleme Araştırmaları, Türkiye’de 2020 yılında kişi başı ortalama televizyon izleme süresinin, dünya ortalamasının da üzerine çıkarak, 2019 yılına göre 19 dakikalık bir artışla 4 saat 33 dakika olarak gerçekleştiğini açıkladı. Programda konuşan RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, “Reyting her şeydir ama RTÜK tarafından baktığınız zaman her şey değildir” dedi.
11.11.2021 Gündem
Semra Dinçer'in cenazesinde dikkat çeken detay! Açıklama geldi!
Semra Dinçer'in cenazesinde dikkat çeken detay! Açıklama geldi! Akciğer kanseriyle mücadele eden Semra Dinçer, önceki gün hayatını kaybetti. 56 yaşında vefat eden oyuncu, Ankara'nın Sincan ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı. Cenazede bir ayrıntı dikkat çekti. Osmaniye Köyü'nün muhtarı, naaşın taşındığı tabutun açık olması hakkında konuştu.
3.11.2021 Magazin
Adil Can Demirel kimdir? Semra Dinçer’in oğlu Adil Can Demirel hakkında merak edilenler…
Adil Can Demirel kimdir? Semra Dinçer’in oğlu Adil Can Demirel hakkında merak edilenler… En son Kırmızı Oda dizisinde Hikmet karakterine hayat veren başarılı oyuncu Semra Dinçer 56 yaşında hayatını kaybetti. Semra Dinçer uzun süredir akciğer kanseriyle savaşıyordu. Sema Dinçer’in hayatını kaybetmesinin ardından oğlu da araştırılmaya başlandı, Peki Semra Dinçer’in oğlu kimdir? Adil Can Demirel kimdir, kaç yaşında?
1.11.2021 Gündem
Sema Dinçer kimdir? Sema Dinçer neden öldü, kaç yaşındaydı? Filmleri ve dizileri…
Sema Dinçer kimdir? Sema Dinçer neden öldü, kaç yaşındaydı? Filmleri ve dizileri… Oyuncu Sema Dinçer hayatını kaybetti, haberi Haluk Levent duyurdu. Akciğer kanseri ile bir süredir mücadele eden oyuncu Sema Dinçer, hayatını kaybetti. Peki, Sema Dinçer kimdir, kaç yaşında?
1.11.2021 Gündem
Oyuncu Semra Dinçer hayatını kaybetti
Oyuncu Semra Dinçer hayatını kaybetti Sinema- dizi oyuncusu ve senarist Semra Dinçer, uzun süredir mücadele ettiği akciğer kanserine yenik düştü. Dinçer'in acı haberini şarkıcı ve aktivist Haluk Levent sosyal medya hesabından duyurdu.
1.11.2021 Magazin
Aslı Enver tatil için Meksika'ya uçtu!
Aslı Enver tatil için Meksika'ya uçtu! Son olarak 'Babil' dizisiyle sevenleriyle buluşan Aslı Enver, Meksika’da tatil yapıyor. Aslı Enver'e Meksika tatilinde kimin eşlik ettiği ise gizemini koruyor.
31.10.2021 Magazin
Nusret Çetinel kimdir?
Nusret Çetinel kimdir? Ünlü oyuncu Nusret Çetinel yaşamını yitirdi. Nusret Çetinel, Bizim Evin Halleri dizisindeki Şadan karakteri ve yaptığı birçok seslendirme çalışması ile akıllarda yer etmişti.
1.09.2021 Magazin
Dilara Aksüyek ve Onur Bay sessiz sedasız ayrıldı!
Dilara Aksüyek ve Onur Bay sessiz sedasız ayrıldı! Arka Sokaklar'ın genç oyuncusu Onur Bay ile aralarındaki yaş farkı oldukça konuşulan Dilara Aksüyek eleştirilere rağmen birliktelerdi ancak çiftin aşklarına gölge düştü.
12.02.2021 Magazin
Prenses Süreyya kimdir? Mahzun bakışlı Prenses Süreyya’nın hikayesi: Kırmızı Oda’da anlatılan Prenses Süreyya aslen nereli, gelinliği ve hayatı…
Prenses Süreyya kimdir? Mahzun bakışlı Prenses Süreyya’nın hikayesi: Kırmızı Oda’da anlatılan Prenses Süreyya aslen nereli, gelinliği ve hayatı… Kırmızı Oda dizinin son bölümü 6. Bölümde anlatılan Prenses Süreyya’nın hayat hikayesi merak ediliyor. Kırmızı Oda’da Binnur Kaya’nın canlandırdığı doktor karakterinin, İstanbullu Gelin hikayesindeki torun olarak da gündeme gelen dizideki hırçın karakter Alya’ya son İran Şahı Muhammed Rıza Pehlevi’nin ikinci eşi olan ve erkek çocuk doğuramadığı için hükümet kararıyla zorla boşatılan Prenses Süreyya’nın hikayesini anlatması, arama motorları üzerinden en çok araştırılan konuların başını çekti. 22 Haziran 1932 yılında Isfahan'da dünyaya gelen Süreyya İsfendiyari Bahtiyari olan Prenses Süreyya kimdir? Prenses Süreyya’nın hayat hikayesi…
10.10.2020 Gündem
Gülseren Budayıcıoğlu kimdir? Gülseren Budayıcıoğlu hikayeleri Kırmızı Oda dizisinde!
Gülseren Budayıcıoğlu kimdir? Gülseren Budayıcıoğlu hikayeleri Kırmızı Oda dizisinde! Cem Karcı yönetmenliğinde çekimlerine başlanan Kırmızı Oda dizisi Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek yaşam öykülerine dayanan hikayelerinden uyarlandı. Banu Kiremitçi Bozkurt tarafından senaryolaştırılan dizi Gülseren Budayıcıoğlu yaşamından bir kesiti de ekranlara taşıyacak. Peki, Gülseren Budayıcıoğlu kimdir? Gülseren Budayıcıoğlu kaç yaşında ve nereli? İşte Gülseren Budayıcıoğlu'nun hayatı ve kitapları hakkında merak edilenler...
4.09.2020 Gündem
Furkan Kalabalık kimdir? Dudullu Postası’nda rol alan Furkan Kalabalık kaç yaşında ve nerelidir?
Furkan Kalabalık kimdir? Dudullu Postası’nda rol alan Furkan Kalabalık kaç yaşında ve nerelidir? Dudullu Postası ilk bölümü ile Kanal D ekranlarında yer alınca oyuncu kadrosu da araştırılıyor. İstanbullu Gelin ile adını duyuran Furkan Kalabalık Onur Ünlü'nün yönetmenliğini yaptığı Dudullu Postası'nda yer alıyor. Furkan Kalabalık kimdir? Furkan Kalabalık kaç yaşında ve nerelidir?
2.04.2020 Gündem
Doğduğun Ev Kaderindir 3. yeni bölüm fragmanları yayınlandı! Yeni bölüm ne zaman?
Doğduğun Ev Kaderindir 3. yeni bölüm fragmanları yayınlandı! Yeni bölüm ne zaman? Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'un başrollerini paylaştığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisi, Çarşamba akşamları izleyicinin beğenisine sunuluyor. Gerçek bir hayat hikayesinden esinlenerek hazırlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 3. yeni bölüm fragmanları yayınlandı! Yeni bölüm ne zaman? İşte detaylar…
22.01.2020 Gündem
Sorulara koruma engeli
Sorulara koruma engeli Özcan Deniz, Beyoğlu Frand Pera’da gerçekleşen Değer Otizm Derneği’nin gecesine katıldı.
9.12.2019 Magazin
Yeni dizisi için oyuncu arıyor
Yeni dizisi için oyuncu arıyor Özcan Deniz yeni dizisi için oyuncu arıyor.
24.11.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

İstanbullu Gelin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki istanbullu gelin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.