Askıda Plan SMS'le İstanbul imar planları görüntülenebilecek!
Askıda Plan SMS'le İstanbul imar planları görüntülenebilecek! İBB, "Askıda Plan SMS'le" hizmetini hayata geçirdi. Türkiye’de bir ilk hizmetle, askıya çıkarılan tüm imar plan ve değişiklikleri anında SMS ile paylaşılacak. Böylece İstanbullu, gerektiğinde itiraz hakkını kullanabilecek. Uygulamanın başladığı 24 Şubat tarihinden bugüne, 10 milyon kişiye SMS gönderildi. Peki, İstanbul'da imara açılacak yerler nereler? İBB imar proje sorgulama nasıl yapılır? Askıda Plan SMS'le İstanbul imar planları nasıl görüntülenir? İşte İstanbul İBB imar planı görüntüleme uygulaması...
3.03.2021 Gündem
Karadeniz'de '100 bin İstanbullu' korkusu
Karadeniz'de '100 bin İstanbullu' korkusu Karadeniz’de İstanbul’dan çay toplamaya gelişlerin neden yasaklandığı ortaya çıktı. İstanbul’da, Karadeniz’de çay bahçesi bulunan yaklaşık 100 bin kişi var. Hasada geleceklerle birlikte virüsün bu bölgeye yayılmasından korkuldu.
27.04.2020 Gündem
O yokken biz vardık!
O yokken biz vardık! Ebru Yaşar, beş yıl aranın ardından ilk kez İstanbullu sevenleriyle Gece Life Nakkaştepe’de buluştu.
9.12.2019 Magazin
‘Askere gitmeyen bakan olur mu?’
‘Askere gitmeyen bakan olur mu?’ Yunanistan kabinesinde Eğitim, Araştırma ve Din İşleri Bakanlığı görevini yürüten Kostas Gavroğlu’nun cunta döneminde bedelli askerlik yaptığının ortaya çıkması, halihazırda İstanbullu bir Rum olan Gavroğlu’na tepkili olan aşırı sağcıları çileden çıkarttı.
7.08.2017 Dünya