İstanbul Cumhuriyet Savcılığı

İstanbul Cumhuriyet Savcılığı

Son dakika İstanbul Cumhuriyet Savcılığı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İstanbul Cumhuriyet Savcılığı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İstanbul Cumhuriyet Savcılığı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İstanbul Cumhuriyet Savcılığı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan istanbul cumhuriyet savcılığı gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.098 istanbul cumhuriyet savcılığı haberi bulunmuştur. Tüm istanbul cumhuriyet savcılığı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Taksim bombacısının işbirlikçisi itiraf etti! 7 bin 500 liraya hepsini halletmiş
Taksim bombacısının işbirlikçisi itiraf etti! 7 bin 500 liraya hepsini halletmiş Taksim İstiklal Caddesi’nde altı kişinin hayatını kaybetmesine, 81 kişinin yaralanmasına yol açan bombalı saldırıyla ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Terör örgütü PKK/KCK’nın Suriye uzantısı PYD/YPG üyesi Bilal Hassan'ın yurt dışına kaçmasına yardım eden ve Bulgaristan'da yakalanarak Edirne'de Türk yetkililere teslim edilen Hazni Gölge’nin emniyete verdiği ifadelere ulaşıldı. Öte yandan bombalı saldırıyı gerçekleştiren Ahlam Albashir, patlayıcıyı da kaçak yollarla Suriye’den geçerken kendisinin taşıdığını itiraf etmişti. İşte haberin detayları...
14.01.2023 Gündem
Taksim bombacısından kan donduran itiraflar! Bombayı nasıl geçirdiği ortaya çıktı
Taksim bombacısından kan donduran itiraflar! Bombayı nasıl geçirdiği ortaya çıktı 13 Kasım'da İstiklal Caddesi’nde altı kişinin hayatını kaybetmesine, 81 kişinin yaralanmasına yol açan bombalı saldırıyı gerçekleştiren Ahlam Albashir, patlayıcıyı da kaçak yollarla Suriye’den geçerken kendisinin taşıdığını itiraf etti. Albashir, saldırı ve sonrasına ilişkin anlattıkları kan dondurdu.
12.01.2023 Gündem
İETT otobüsünde cinsel ilişkiye giren şoför ceza aldı mı, İETT otobüsünde ilişki olayı nedir?
İETT otobüsünde cinsel ilişkiye giren şoför ceza aldı mı, İETT otobüsünde ilişki olayı nedir? İstanbul Şişli'de sokak ortasında bekletilen İETT otobüsünde cinsel ilişkiye giren çifti yoldan geçen E.A. cep telefonuyla görüntüledi. E.A.'nın şikayeti üzerine otobüs şoförü A.Ş. (50) ve N.G.(58) adlı kadın gözaltına alındı. Peki, İETT otobüsünde ilişki olayı nedir? İETT otobüsünde cinsel ilişkiye giren şoför ceza aldı mı?
27.07.2022 Gündem
İETT otobüsünde cinsel ilişki skandalı! Yoldan geçenler görüntüledi
İETT otobüsünde cinsel ilişki skandalı! Yoldan geçenler görüntüledi İstanbul Şişli'de sokak ortasında bekletilen İETT otobüsünde cinsel ilişkiye giren çifti yoldan geçen E.A. cep telefonuyla görüntüledi. E.A.'nın şikayeti üzerine otobüs şoförü A.Ş. (50) ve N.G.(58) adlı kadın gözaltına alındı. İfadesi alınan şoför A.Ş. mesai saati dışında eski sevgilisi N.G.'nin yanına geldiğini, cinsel ilişkiye girdiklerini belirterek, pişman olduğunu söyledi. Savcılık, "Hayasızca hareketlerde bulunma" suçundan şoför ve kadın hakkında 6 aydan 1 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenledi. 
27.07.2022 Yaşam
Özer Hurmacı ve eşi Mihriban Hurmacı çifti mahkeme karşısında! "Çocuklarımın gözü önünde oldu"
Özer Hurmacı ve eşi Mihriban Hurmacı çifti mahkeme karşısında! "Çocuklarımın gözü önünde oldu" Futbolcu Özer Hurmacı ve aralarındaki boşanma davası süren eşi Mihriban Hurmacı aralarındaki "darp" davasında hakim karşısına çıktı. Özer Hurmacı, "Karşı taraf başından beri beni yeterince karaladı. Mağdur olan benim" derken; Mihriban Hurmacı, "Kadın olarak bu manzarayı hayatım boyunca unutmayacağım. Çocuklarımın gözü önünde oldu" dedi. Duruşma savcısı, her iki taraf için "Eşe karşı basit yaralama" suçundan 1 yıl 6'şar aya kadar hapis cezası talep etti. Tarafların mütalaaya karşı süre talep etmesi üzerine duruşma ertelendi.
31.05.2022 Magazin
Serenay Sarıkaya'yı taciz eden şahıs hakkında flaş gelişme! Akli dengesi...
Serenay Sarıkaya'yı taciz eden şahıs hakkında flaş gelişme! Akli dengesi... Etiler'de evine girerek Serenay Sarıkaya'yı taciz eden 26 yaşındaki T.D'nin akıl sağlığının yerinde olmadığı ortaya çıktı. Soruşturmaya bakan Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi Bürosu, dosyanın Uzlaştırma Savcılığı'na gönderilmesine hükmetti. Şüpheli, ruh eşi olduklarını belirtip "Allah katında onunla benim eş kılındığımızı hissediyor ve düşünüyorum" demişti. 
11.03.2022 Magazin
Tapuda çalışan iki memur 136 ünlünün bilgilerini sızdırmıştı! Cezaları belli oldu
Tapuda çalışan iki memur 136 ünlünün bilgilerini sızdırmıştı! Cezaları belli oldu Tapuda çalışan iki memur, aralarında Hülya Avşar, Aleyna Tilki ve Yıldız Tilbe’nin de olduğu 136 ünlünün taşınmaz mülklerini sorgulayıp emlakçı ve iş takipçilerine bilgi aktardığı gerekçesiyle 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.
11.03.2022 Gündem
Sedef Kabaş 11 Mart'ta hakim karşısına çıkacak
Sedef Kabaş 11 Mart'ta hakim karşısına çıkacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sözleri nedeniyle "Cumhurbaşkanına hakaret" ve iki bakana karşı "Kamu görevlisine görevinden dolayı alenen hakaret" suçlarından hakkında toplam 12 yıl 10 aya kadar hapsi istenen gazeteci Sedef Kabaş'ın duruşma tarihi belli oldu. İddianamenin kabul edilmesinin ardından mahkeme ilk duruşmayı 11 Mart'a bıraktı. 
15.02.2022 Gündem
Sedef Kabaş hakkındaki iddianame kabul edildi
Sedef Kabaş hakkındaki iddianame kabul edildi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sözleri nedeniyle "Cumhurbaşkanına hakaret" ve iki bakana karşı "Kamu görevlisine görevinden dolayı alenen hakaret" suçlarından toplam 12 yıl 10 aya kadar hapsi istenen gazeteci Sedef Kabaş hakkındaki iddianame mahkemece kabul edildi.
14.02.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret eden Sedef Kabaş için istenen ceza belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret eden Sedef Kabaş için istenen ceza belli oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sözleri nedeniyle tutuklanan gazeteci Sedef Kabaş hakkındaki soruşturma tamamlandı. Savcılıkça hazırlanan iddianamede, Sedef Kabaş hakkında zincirleme şekilde "Cumhurbaşkanına hakaret" suçundan 7 yıla kadar hapis talep edilirken, 14 Ocak tarihli programda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'na yönelik sözleri nedeniyle de "Kamu görevlisine görevinden dolayı hakaret" suçundan toplam 4 yıl 8 aya kadar hapsi istendi.
11.02.2022 Gündem
Oyuncu Wilma Elles'in dolandırıcılık davasında karar!
Oyuncu Wilma Elles'in dolandırıcılık davasında karar! Oyuncu Wilma Elles ve eski sevgilisi Arif Kerem Göğüş'ün dolandırıcılık suçlamasıyla yargılandığı davada mahkeme beraat kararı verdi.
8.02.2022 Magazin
Ali Kırca apar topar Türkiye'ye dönmüştü! Flaş gelişme
Ali Kırca apar topar Türkiye'ye dönmüştü! Flaş gelişme Gazeteci Ali Kırca'nın Kuruçeşme'deki evine girerek hırsızlık yaptığı iddiasıyla tutuklanan Yasin Beyhan hakkındaki soruşturma tamamlandı. Savcılık, şüpheli Beyhan hakkında üç ayrı suçtan 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı. Şüpheli Beyhan'ın, Ali Kırca'nın evine girdiği anlar güvenlik kamerasına yansımıştı.
28.01.2022 Yaşam
Ev temizletmek için çağırıp istismarda bulundu!
Ev temizletmek için çağırıp istismarda bulundu! Sultangazi'de ev temizliği için çağırdığı Özbekistan uyruklu B.K'ye bıçak zoruyla cinsel saldırıda bulunduktan sonra cep telefonunu aldığı iddiasıyla tutuklanan inşaat işçisi Ö.E. hakkında "Konutta silahlı yağma" suçundan 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Şüpheli hakkındaki "Nitelikli cinsel saldırı" suçundan soruşturmanın ise halen devam ettiği öğrenildi.
15.01.2022 Yaşam
'Eşimi kim dövdü hiçbir fikrim yok' dedi savcılık kitap ve çantayı silah saydı!
'Eşimi kim dövdü hiçbir fikrim yok' dedi savcılık kitap ve çantayı silah saydı! İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’nın hazırladığı iddianamede kitap ve çanta silah sayıldı. İstanbul’da, 8 yıllık eşini darp ettiği iddiasıyla “silahla kasten yaralama” suçundan hakkında 3,5 yıl hapis cezası istenen V.O.D.’nin eşini darp ederken elinde bulunan kitap ve çanta da iddianamede silah olarak sayıldı.
23.12.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret davasında flaş gelişme
Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret davasında flaş gelişme Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti Milletvekili Özlem Zengin'e sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla hakaret ettiği iddia edilen Avukat Mert Yaşar'ın 7 yıla kadar hapsi istendi.
13.10.2021 Gündem
Fatih'te trans birey cinayeti: Müebbet hapis talebiyle dava açıldı
Fatih'te trans birey cinayeti: Müebbet hapis talebiyle dava açıldı Fatih'te trans birey Kadir Murat Sözübir'i (42) bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Abdürrahim E. hakkındaki soruşturma tamamlandı. Savcılık, cinsel ilişki amacıyla evine gittiği Sözübir'i, trans birey olduğunu fark edince verdiği 100 TL'yi geri almaya çalışırken yaşanan boğuşmada öldürdüğünü itiraf eden şüpheli Abdürrahim E. hakkında müebbet hapis istemiyle dava açtı.
12.10.2021 Yaşam
Şarkıcı Güllü: Konu tamamıyla tacizle alakalı
Şarkıcı Güllü: Konu tamamıyla tacizle alakalı Fethiye'de işletmeciliğini yaptığı kamp alanında kira borcu sebebiyle mal sahibi ile kavga ettiği iddia edilen Güllü, olayın kira ve mal sahibi ile ilgisinin olmadığını belirtti. Güllü, "Olay sadece şahsıma ve kızıma yapılan bir hareket. Kısacası taciz diyeyim, sizler anlayın. Konu tamamıyla tacizle alakalıdır" diyerek suç duyurusunda bulundu.
16.08.2021 Magazin
Deniz Çakır'ın elektrikli bisikletini çalan kişinin 10 yıla kadar hapsi istendi
Deniz Çakır'ın elektrikli bisikletini çalan kişinin 10 yıla kadar hapsi istendi Ünlü oyuncu Deniz Çakır'ın 10 ay önce evinin önünde park halinde bıraktığı elektrikli bisikletini çaldığı iddia edilen erkek hemşire Uygar K. hakkındaki soruşturma tamamlandı. Savcılık, "Pandemide hastaneye gidemeyen hastalara evinde hizmet vermek için bisikleti kullanırım diye aldım. Pişmanım" diyen şüpheli Uygar K. hakkında 'Nitelikli hırsızlık' suçundan 10 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı.
18.04.2021 Magazin
Deniz Çakır'ın elektrikli bisikletini çalan hemşireye 10 yıla kadar hapis istemi
Deniz Çakır'ın elektrikli bisikletini çalan hemşireye 10 yıla kadar hapis istemi Oyuncu Deniz Çakır'ın 10 ay önce evinin önünde park halinde bıraktığı elektrikli bisikletini çaldığı iddia edilen erkek hemşire Uygar K. hakkındaki soruşturma tamamlandı. Savcılık, "Pandemide hastaneye gidemeyen hastalara evinde hizmet vermek için bisikleti kullanırım diye aldım. Pişmanım" diyen şüpheli Uygar K. hakkında 'nitelikli hırsızlık' suçundan 10 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı.
17.04.2021 Magazin
Savaş mağduru çocukları dilendiriyorlardı! Detaylar kan dondurdu
Savaş mağduru çocukları dilendiriyorlardı! Detaylar kan dondurdu Çete, çalıştırma bahanesiyle Suriye’deki ailelerinden aldıkları çocukları Türkiye’ye getirip şiddet uygulayarak dilendiriyordu. Çete bacağı kırılan çocuğu hastaneden kaçırıp dilenmeye götürüyor, 100 TL’den az para toplayanları da hortumla dövüyordu.
22.03.2021 Gündem
İpek Hattat'ın 32 yıla kadar hapsi istendi!
İpek Hattat'ın 32 yıla kadar hapsi istendi! Tabletinin tamir edilemediği gerekçesiyle evinde bir kuryeyi saatlerce alıkoyduğu iddia edilen İpek Hattat hakkındaki soruşturma tamamlandı. Savcılık, Hattat’ın beş ayrı suçtan 32 yıla kadar hapsini talep etti.
17.03.2021 Magazin
Özcan Deniz - Feyza Aktan davasında yeni gelişme!
Özcan Deniz - Feyza Aktan davasında yeni gelişme! Ünlü şarkıcı Özcan Deniz hakkında eski eşi Feyza Aktan'ı dövdüğü iddiasıyla yürütülen soruşturma tamamlandı. Savcılık, Özcan Deniz hakkında Feyza Aktan'ı "Yaralama" suçundan 6 aydan 1 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle dava açtı.
8.03.2021 Magazin
Ünlü oyuncu silahlı saldırıyı anlattı! 'Silahı kafama doğrultmuştu'
Ünlü oyuncu silahlı saldırıyı anlattı! 'Silahı kafama doğrultmuştu' İstanbul Şişli'de dizi oyuncusu ve Best Model Of The World yarışması birincisi Onur Seyit Yaran'ın silahlı saldırıya uğradığı olaya ilişkin davanın görülmesine başlandı. Onur Seyit Yaran, "Silahı kafama doğrultmuştu" diyerek sanıktan şikayetçi oldu.
25.02.2021 Gündem
Ozan Güven ilk kez hakim karşısına çıktı!
Ozan Güven ilk kez hakim karşısına çıktı! Eski sevgilisi Deniz Bulutsuz'u darp ettiği iddiasıyla hakkında dava açılan oyuncu Ozan Güven'in 3 yıl 8 aydan 13 yıl 6 aya kadar hapsi istenmişti. Güven, bugün görülecek olan davada ilk kez hakim karşısına çıktı. İki eski sevgili birbirlerinden şikayetçi olmuştu. İstanbul 58. Asliye Ceza Mahkemesindeki duruşmaya önce Deniz Bulutsuz avukatlarıyla geldi. Daha sonra da Ozan Güven avukatıyla geldi. Her iki taraf da basın mensuplarının sorularını cevapsız bıraktı.
21.01.2021 Magazin
Ahmet Akça kimdir? Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na atanan Ankara Batı Cumhuriyet eski başsavcısı Ahmet Akça kaç yaşında, nereli, evli mi?
Ahmet Akça kimdir? Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na atanan Ankara Batı Cumhuriyet eski başsavcısı Ahmet Akça kaç yaşında, nereli, evli mi? Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı görevine ise Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Akça atandı. Akça’dan boşalan Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığı görevine ise Gökhan Karaköse getirildi. Ahmet Akça kimdir?
24.12.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İstanbul Cumhuriyet Savcılığı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki istanbul cumhuriyet savcılığı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.