Sedef Kabaş

Sedef Kabaş

Son dakika Sedef Kabaş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sedef Kabaş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sedef Kabaş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sedef Kabaş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sedef kabaş gelişmeleri de dahil olmak üzere 50 sedef kabaş haberi bulunmuştur. Tüm sedef kabaş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan sözünü kesen ABD'li sunucuya tepki gösterdi: Kesmeye hakkın yok, saygı duyacaksın
Cumhurbaşkanı Erdoğan sözünü kesen ABD'li sunucuya tepki gösterdi: Kesmeye hakkın yok, saygı duyacaksın Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'na katılmak üzere New York'ta bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerikan PBS kanalına açıklamalarda bulundu. Erdoğan açıklamasında, "Rusya'ya güvenmemem için hiçbir neden yok. 50 yıldır AB kapısında bekletiyorlar. Batı ne kadar güvenilir ise Rusya'da o derece güvenilir" ifadelerini kullandı. Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş'la ilgili soruya cevap verdiği sırada PBS sunucusu Amna Nawaz'ın sözünü kesmesinin ardından Erdoğan, "Kesmeye hakkın yok. Saygı duyacaksın, yargının verdiği karara saygı duyacaksın" dedi.
19.09.2023 Gündem
Sedef Kabaş cezaevinden çıktı
Sedef Kabaş cezaevinden çıktı  Gazeteci Sedef Kabaş Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'ndan tahliye oldu. İstanbul 36. Asliye Ceza Mahkemesinde görülen ilk duruşmada "Cumhurbaşkanına hakaret" suçundan 2 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırılarak tahliyesine karar verilen gazeteci Sedef Kabaş saat 15.30 sıralarında cezaevinden çıkış yaptı.
11.03.2022 Gündem
Annesine fırlattığı şişe silah sayıldı! 2 yıl hapis...
Annesine fırlattığı şişe silah sayıldı! 2 yıl hapis... Bolu'da mont almak için para istediği 58 yaşındaki annesi Bircan Canayakın’a şişe fırlatıp, zorla parasını aldığı iddiasıyla tutuksuz yargılanan 29 yaşındaki Cüneyt Canayakın, 2 yıl 1 ay hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme, Canayakın’ın annesine fırlattığı şişeyi silah saydı.
11.03.2022 Gündem
Sedef Kabaş'a ilk duruşmada tahliye oldu
Sedef Kabaş'a ilk duruşmada tahliye oldu Gazeteci Sedef Kabaş'ın, ilk duruşmada "Cumhurbaşkanı'na hakaret" suçundan 2 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırılarak, tahliyesine karar verildi. Kabaş'ın İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'na hakaret suçundan da beraatına karar verildi.
11.03.2022 Gündem
Kılıçdaroğlu: Bölgemizde savaş istemiyoruz
Kılıçdaroğlu: Bölgemizde savaş istemiyoruz CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Rusya-Ukrayna gerginliğine ilişkin, "Bölgemizde bir savaş istemiyoruz. Tarafları sağduyuya davet etmek, bir savaşı önlemek sadece insan olarak bizim değil, aslında bütün dünyanın ortak talebi olarak ortaya çıkmak zorundadır" dedi.
22.02.2022 Siyaset
Anayasa Mahkemesi, Sedef Kabaş'ın tahliye talebini reddetti
Anayasa Mahkemesi, Sedef Kabaş'ın tahliye talebini reddetti Katıldığı bir televizyon programında, "Cumhurbaşkanına hakaret" ve "kamu görevlisine görevinden dolayı hakaret" suçlarını işlediği gerekçesiyle tutuklu bulunan Sedef Kabaş ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Anayasa Mahkemesi Kabaş'ın "tedbir yoluyla derhal tahliye edilmesi" talebini reddetti.
16.02.2022 Gündem
MİT mensubunun ifşa edilmesi davasında cezası onanan gazeteci tutuklandı
MİT mensubunun ifşa edilmesi davasında cezası onanan gazeteci tutuklandı Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) mensubunun ifşa edilmesi davasında 3 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırılan Manisalı gazeteci Hülya Kılınç (51), kararın İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 3. Ceza Dairesi tarafından onanmasının ardından tutuklandı.
15.02.2022 Gündem
Rus savaş gemisi 'Dmitry Rogachev' Çanakkale Boğazı'ndan geçti
Rus savaş gemisi 'Dmitry Rogachev' Çanakkale Boğazı'ndan geçti Rus Donanması'na ait 375 borda numaralı savaş gemisi 'Dmitry Rogachev', Çanakkale Boğazı'ndan geçerek Marmara Denizi'ne doğru yol aldı.
15.02.2022 Gündem
Uzaktan Sağlık Hizmeti'nde yeni uygulama! Pilot illerde başladı, sağlık raporları...
Uzaktan Sağlık Hizmeti'nde yeni uygulama! Pilot illerde başladı, sağlık raporları... Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’nın geçen hafta Uzaktan Sağlık Hizmetini duyurmuştu. Bununla ilgili çok önemli bir çalışma daha hayata geçiriliyor. Yatağa bağımlı hastaların sağlık kurulu raporu için hastaneye gitmelerine gerek kalmayacak; raporlar evlerinde düzenlenebilecek. Uygulama pilot illerde başladı. Kısa sürede ülke geneline yaygınlaştırılması hedefleniyor.
15.02.2022 Gündem
Sedef Kabaş 11 Mart'ta hakim karşısına çıkacak
Sedef Kabaş 11 Mart'ta hakim karşısına çıkacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sözleri nedeniyle "Cumhurbaşkanına hakaret" ve iki bakana karşı "Kamu görevlisine görevinden dolayı alenen hakaret" suçlarından hakkında toplam 12 yıl 10 aya kadar hapsi istenen gazeteci Sedef Kabaş'ın duruşma tarihi belli oldu. İddianamenin kabul edilmesinin ardından mahkeme ilk duruşmayı 11 Mart'a bıraktı. 
15.02.2022 Gündem
Geri dönüşüm fabrikalarında korkutan yangınlar!
Geri dönüşüm fabrikalarında korkutan yangınlar! Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde bir geri dönüşüm tesisinde yangın çıktı. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.

İstanbul Pendik'te bulunan geri dönüşüm merkezinde yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Çevre iş yerlerinde çalışan 3 kişi dumandan etkilenirken, yangın ekipler tarafından kontrol altına alındı.
14.02.2022 Gündem
Sedef Kabaş hakkındaki iddianame kabul edildi
Sedef Kabaş hakkındaki iddianame kabul edildi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sözleri nedeniyle "Cumhurbaşkanına hakaret" ve iki bakana karşı "Kamu görevlisine görevinden dolayı alenen hakaret" suçlarından toplam 12 yıl 10 aya kadar hapsi istenen gazeteci Sedef Kabaş hakkındaki iddianame mahkemece kabul edildi.
14.02.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret eden Sedef Kabaş için istenen ceza belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret eden Sedef Kabaş için istenen ceza belli oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sözleri nedeniyle tutuklanan gazeteci Sedef Kabaş hakkındaki soruşturma tamamlandı. Savcılıkça hazırlanan iddianamede, Sedef Kabaş hakkında zincirleme şekilde "Cumhurbaşkanına hakaret" suçundan 7 yıla kadar hapis talep edilirken, 14 Ocak tarihli programda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'na yönelik sözleri nedeniyle de "Kamu görevlisine görevinden dolayı hakaret" suçundan toplam 4 yıl 8 aya kadar hapsi istendi.
11.02.2022 Gündem
Mersin'de 2 gündür haber alınamayan kişi her yerde aranıyor!
Mersin'de 2 gündür haber alınamayan kişi her yerde aranıyor! Mersin'de yaşayan ve 2 gündür haber alınamayan, konuşma engelli Halil Tunç için arama çalışması başlatıldı.
8.02.2022 Yaşam
Abu Dabi Veliaht Prensi'nden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a geçmiş olsun telefonu!
Abu Dabi Veliaht Prensi'nden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a geçmiş olsun telefonu! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abu Dabi Veliaht Prensi Şeyh Muhammed Bin Zayed Al Nahyan ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
8.02.2022 Siyaset
Çorum’da gizli hayırsever yeniden ortaya çıktı! 38 bin 900 TL’lik veresiye...
Çorum’da gizli hayırsever yeniden ortaya çıktı! 38 bin 900 TL’lik veresiye... Çorum'un Sungurlu ilçesinde her yıl belli aralıklarda ortaya çıkan gizemli hayırsever yeniden ortaya çıktı. Bu sefer 5 mahalle bakkalına borcu olan 54 vatandaşın 38 bin 900 liralık bakkal borcunu ödedi.
8.02.2022 Yaşam
Türkiye ve ABD arasında kritik görüşme! Önemli konular görüşüldü!
Türkiye ve ABD arasında kritik görüşme! Önemli konular görüşüldü! Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile telefonda görüştü. Görüşmede Rusya-Ukrayna krizi başta olmak üzere önemli konular ele alındı.
8.02.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sedef Kabaş'a ve televizyon kanalına 250 bin liralık tazminat davası
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sedef Kabaş'a ve televizyon kanalına 250 bin liralık tazminat davası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, televizyon programında kendisine hakaret ettiği iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan Sedef Kabaş'a ve kanalın bağlı olduğu şirket adına Yönetim Kurulu Başkanı Fırat Sakar hakkında 250 bin liralık manevi tazminat davası açtı.
8.02.2022 Gündem
Ömer Çelik'ten CHP heyetinin Sedef Kabaş'ı ziyaretine tepki: Allah kimseyi bu duruma düşürmesin
Ömer Çelik'ten CHP heyetinin Sedef Kabaş'ı ziyaretine tepki: Allah kimseyi bu duruma düşürmesin AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu... Çelik, CHP'lilerin Sedef Kabaş'a ziyaretiyle ilgili soruyu, "Cumhurbaşkanımıza hakaret edildiği zaman programdaki CHP'liler tepki gösterseydi bu nefret söylemine karşı çıkmış olacaklardı. Biz siyaseti siyasi akılla yaparız, diyebilselerdi. Hiç kimse için içine düşülmesini önermeyeceğimiz bir durumdur. Allah kimseyi bu duruma düşürmesin." diye yanıtladı...
2.02.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İBB yönetimine sert tepki: Tam anlamıyla basiretsizliktir
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İBB yönetimine sert tepki: Tam anlamıyla basiretsizliktir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldığı canlı yayında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. İstanbul'da kar yağışı sonrası yaşananların basiretsizlik olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Siz kar yağdıktan sonra tedbir alamazsınız, kış mevsimine girerken bütün tedbirlerinizi almalısınız. Biz İstanbul'umuzu kaderine terk edemeyiz. Çalışmaları koordine etmeleri için ben bakanlarımı o gece İstanbul'a gönderdim." dedi. CHP'li belediyelerin 'engelleniyoruz' iddiasının yalan olduğunu belirten Erdoğan, İstanbul, Ankara, İzmir'in bütçelerinin artırıldığını ve İBB'nin borç batağına sokulduğunu söyledi. Rusya ile Ukrayna arasındaki mevcut gerilimin yeni bir krize dönüşmeden çözülmesi gerektiğini vurgulayan Erdoğan'ın sözleri şöyle;"Ukrayna'nın toprak bütünlüğü ve egemenliğine en başından beri destek verdi. Bu tutumumuzun değişmesi söz konusu değildir. Rusya'nın Ukrayna'ya silahlı bir saldırı ve işgal yoluna gitmeyeceğini temenni ediyorum."
26.01.2022 Siyaset
Sedef Kabaş'ın tutukluluğuna yapılan itiraz reddedildi
Sedef Kabaş'ın tutukluluğuna yapılan itiraz reddedildi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sözleri nedeniyle tutuklanan gazeteci Sedef Kabaş'ın tutukluluğuna yapılan itiraz, mahkemece reddedildi.
26.01.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Metaverse, kripto para ve sosyal medya talimatı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Metaverse, kripto para ve sosyal medya talimatı! Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan başkanlığında düzenlenen MYK toplantısında gündeminin ilk sırasında ‘sanal ikinci hayat’ olarak da tanımlanabilen Metaverse vardı. Toplantı sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan, Metaverse, kripto para ve sosyal medya ile ilgili üç ayaklı bir çalışma yapılması talimatını verdi.
26.01.2022 Gündem
Seçim barajıyla ilgili flaş gelişme! Ve sona gelindi
Seçim barajıyla ilgili flaş gelişme! Ve sona gelindi Cumhur İttifakı'nın hazırladığı, seçim barajını yüzde 10'dan yüzde 7'ye düşürülmesini ön gören kanun teklifinin 1-2 hafta içinde TBMM Başkanlığı'na sunulması bekleniyor.
25.01.2022 Siyaset
AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş'tan CNN TÜRK'te flaş açıklamalar
AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş'tan CNN TÜRK'te flaş açıklamalar AK Parti Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş CNN TÜRK'te Tarafsız Bölge programında Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtladı. Kurtulmuş, Sedef Kabaş olayı için, 'Cumhurbaşkanı'nı eleştirebilirsiniz ama hakaret edemezsiniz.' dedi. Kurtulmuş yaz aylarının başlarında ekonomide rahatlama hissedileceğini belirtti.
25.01.2022 Siyaset
Hayriye'den acı haber! 6 gündür kayıp olarak aranıyordu!
Hayriye'den acı haber! 6 gündür kayıp olarak aranıyordu! Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesinde 6 gündür kayıp olarak aranan Hayriye Ulusoy'un (35) Kapulukaya Baraj Gölü'nde cansız bedeni bulundu. Ulusuoy'un kesin ölüm nedeni yapılacak olan otopsi sonrası belli olacak.
24.01.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Sedef Kabaş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sedef kabaş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.