İsrail Savunma Bakanı

İsrail Savunma Bakanı

Son dakika İsrail Savunma Bakanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İsrail Savunma Bakanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İsrail Savunma Bakanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İsrail Savunma Bakanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan israil savunma bakanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.280 israil savunma bakanı haberi bulunmuştur. Tüm israil savunma bakanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
İsrailli Bakan Gallant'tan endişelendiren açıklama: Kara operasyonunda bir sonraki aşamaya geçildi
İsrailli Bakan Gallant'tan endişelendiren açıklama: Kara operasyonunda bir sonraki aşamaya geçildi İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, "İsrail ordusunun Gazze Şeridi’ndeki kara operasyonunda bir sonraki aşamasına geçildiğini” belirtti.
16.11.2023 Dünya
İsrail ordusu, Gazze şehir merkezine girdi
İsrail ordusu, Gazze şehir merkezine girdi İsrail Savunma Bakanı Gallant, "İsrail ordusu Gazze şehrinin merkezine girdi. İnsani ara verilmesi için rehinelerin serbest bırakılması gerekiyor." ifadelerini kullandı. ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Vedant Patel, ABD’nin Gazze Şeridi’nin yeniden işgalini desteklemediğini açıkladı.
7.11.2023 Dünya
İsrail'den katliama devam sinyali! Kara harekatı için hazırlıklarını sürdürüyor
İsrail'den katliama devam sinyali! Kara harekatı için hazırlıklarını sürdürüyor İsrail-Filistin savaşında 17 gün geride kalırken, çatışmalar Gazze Şeridi’ne yıkım ve ölüm getirdi. İsrail’in Gazze’ye yönelik ablukası ve bombardımanı altında binlerce Filistinli hayatını kaybederken, saldırılarını kesmeyen İsrail ordusu bir yandan da kara harekâtı için hazırlıklarını sürdürüyor.
24.10.2023 Gündem
Hamas-İsrail savaşında son dakika! Netanyahu'dan Lübnan'daki Hizbullah'a tehdit: Onlar için feci olacak
Hamas-İsrail savaşında son dakika! Netanyahu'dan Lübnan'daki Hizbullah'a tehdit: Onlar için feci olacak Gazze'deki İsrail'in sivil katliamı devam ederken bölgeden son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. İsrailli komandolarla buluşan Başbakan Netanyahu, askerlere Hizbullah ile olası bir savaşta yaşanacaklardan bahsetti. İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, Gazze’deki harekatın 3 ay sürebileceğini söyledi. Gazze’deki Hamas kontrolündeki sağlık kurumu, 7 Ekim’den bu yana öldürülenlerin sayısının 4 bin 651’e çıktığını duyurdu.
23.10.2023 Dünya
İsrail’in Gazze planı ortaya çıktı! 'Gazze’nin anahtarları Mısır’a verilecek'
İsrail’in Gazze planı ortaya çıktı! 'Gazze’nin anahtarları Mısır’a verilecek' Hamas’ı bitirme adı altında İsrail’in kanlı saldırıları sürerken İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, Gazze’de üç aşamalı bir plan öngördüklerini açıkladı. Bir İsrailli kaynak ise sonunda Gazze’nin anahtarlarının Mısır’a verilmesinin planlandığını söyledi.
22.10.2023 Dünya
İsrail Gazze'de sivilleri katlediyor!  Telefonlara şok mesajlar geldi: Ses kayıtları tek tek analiz edildi, İsrail oyunu ortaya çıktı
İsrail Gazze'de sivilleri katlediyor! Telefonlara şok mesajlar geldi: Ses kayıtları tek tek analiz edildi, İsrail oyunu ortaya çıktı İsrail ablukasındaki Gazze'den son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Biden'ın İsrail'in kara saldırısı ile ilgili gazetecilere verdiği cevap Beyaz Saray'ın yine geri adım atmasına neden oldu. Öte yandan Refah sınır kapısından ilk kez yardım TIR'ları geçerken bir yandan da İsrail savaş uçakları bombardıman yaptı. İsrail Savunma Bakanı ise, savaşın yayılacağı sinyalini verdi. Gazze'de yaşayanların cep telefonlarına ise bugün İsrail ordusu tarafından arka arkaya mesajlar gönderildi. İşte detaylar...
21.10.2023 Dünya
İsrail'den kara harekatı sinyali: Gazze'yi yakında içeriden göreceksiniz, emir gelecek
İsrail'den kara harekatı sinyali: Gazze'yi yakında içeriden göreceksiniz, emir gelecek İsrail ablukasındaki Gazze'den son dakika haberleri gelmeye devam ediyor... İsrail'e adeta koşulsuz destek veren ABD istifa depremine sahne oldu. Dışişleri Bakanlığı'ndaki istifa dünyada ses getirdi. İsrail ordusundan beklenen 'Hizbullah açıklaması' sabah saatlerinde geldi. Gazze'nin güneyine yapılan saldırılarda ise 30'un üzerinde kişi hayatını kaybetti. Filistin Sağlık Bakanlığı tarafından İsrail'in Gazze'ye saldırılarında bin 524'ü çocuk, 3 bin 785 kişi hayatını kaybettiği açıklandı. Öte yandan İsrail'in Gazze'deki hastaneyi bombalamasının yankıları sürüyor. IDF, saldırının hemen ardından facianın Filistin tarafından atılan bir füze nedeniyle gerçekleştiğini iddia etmiş, sorumluğu reddetmişti. Bu tezi savunan İsrail kanadı Al Jazeera'nın görüntülerini kullanmıştı. İsrail'in paylaşımlarını mercek altına alan Al Jazeera, İsrail tarafından paylaşılan 'kanıt'ları inceledi ve vardığı sonucu dünya kamuoyu ile paylaştı. Öte yandan İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, Gazze Şeridi’ne yönelik kara harekatının yakında başlayacağı sinyalini verdi. İsrail, Gazze Şeridi’nde bulunan Rum Ortodoks kilisesi Saint Porphyrius’a saldırı düzenledi. İşte detaylar...
19.10.2023 Dünya
İsrail hükümeti: Hamas’ın saldırılarında 3 Türk vatandaşı hayatını kaybetti
İsrail hükümeti: Hamas’ın saldırılarında 3 Türk vatandaşı hayatını kaybetti İsrail hükümetinden yapılan açıklamaya göre Hamas’ın saldırılarında 3 Türk vatandaşı hayatını kaybetti.
17.10.2023 Dünya
Hamas-İsrail savaşında son dakika gelişmesi! İsrail kara harekatına hazırlanıyor: Gazze sınırında 300 bin asker...
Hamas-İsrail savaşında son dakika gelişmesi! İsrail kara harekatına hazırlanıyor: Gazze sınırında 300 bin asker... Hamas'ın İsrail'e karşı başlattığı 'Aksa Tufanı Operasyonu' Ortadoğu'yu kaosa sürüklerken tüm dünyanın gözü bölgedeki gelişmelerde. Hamas'a savaş ilan eden İsrail Gazze'ye bomba yağdırmaya devam ederken ölenlerin sayısı 950'ye yükseldi. İsrail basını jetlerin Aksa Tufanı'nın arkasındaki isim olan Deif'in babasının evini vurarak yakınlarını öldürdüğünü yazdı. Ordu sözcüsü ise Gazze sınırında 300 bin askerin hükümetten gelecek emri beklediğini duyurdu. İsrail Lübnan'daki Hizbullah militanlarıyla üçüncü gününe giren çatışmalarda bir yarbayın öldüğünü doğruladı. Doğu sınırındaki patlama sesleri ise, üçüncü bir ülkeyle ilk temas niteliği taşıyor.
11.10.2023 Dünya
İsrail-Hamas savaşında son dakika! İsrail Başbakanı Netanyahu: Daha yeni başladık, Ortadoğu'yu değiştireceğiz
İsrail-Hamas savaşında son dakika! İsrail Başbakanı Netanyahu: Daha yeni başladık, Ortadoğu'yu değiştireceğiz İsrail tarihinin en kanlı günlerini yaşıyor. Dünya günlerdir İsrail ve Gazze'den gelen haberleri konuşuyor. Hamas'ın operasyonunun ardından İsrail savaş ilan etti. Bölgedeki ölü sayısı her geçen dakika artarken İsrail basını saldırının boyutunu gözler önüne seren bir manşet ile okurlarının karşısına çıktı. Haaretz 'Holokost'tan bu yana en ölümcül saldırı' manşetini attı. İsrail Gazze şeridinin ablukaya alınacağını duyurdu. Hamas'ın askeri kolu Kassam Tugayları yeni silahını görücüye çıkarırken İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda ölenlerin sayısı 560'a yükseldi. Çatışmalar 3. gününde de devam ederken İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu yaptığı açıklamada 'Ortadoğu'yu değiştireceğiz. Hamas'ın başına gelecekler korkutucu olacak' ifadelerini kullandı.
9.10.2023 Dünya
Bakan Güler, İsrailli mevkidaşı Gallant ile görüştü
Bakan Güler, İsrailli mevkidaşı Gallant ile görüştü Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant ile telefonda görüştü.
27.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail Savunma Bakanı Gantz’i kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail Savunma Bakanı Gantz’i kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail Savunma Bakanı Benny Gantz’i kabul etti.
27.10.2022 Siyaset
Bakan Akar, İsrailli mevkidaşıyla bir araya geldi
Bakan Akar, İsrailli mevkidaşıyla bir araya geldi Milli Savunma Bakanı Akar, Ankara'ya resmi ziyarette bulunan İsrail Savunma Bakanı Benjamin Gantz'i Milli Savunma Bakanlığı'nda askeri törenle karşıladı. Önce baş başa görüşen, ardından heyetlerarası görüşmeye başkanlık eden Akar ve Gantz, ortak basın açıklaması yaptı.
27.10.2022 Siyaset
Bakan Akar’dan TSK'nın 'kimyasal silah' kullandığı iddiasına tepki: Alçakça bir iftira
Bakan Akar’dan TSK'nın 'kimyasal silah' kullandığı iddiasına tepki: Alçakça bir iftira Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, terör örgütü PKK’nın Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) bölgedeki operasyonlarda kimyasal silah kullandığı iddialarıyla ilgili “Maksatları, niyetleri ortada. Ne zaman terör örgütü çöküş sürecine girdi, büyük kayıplar vermeye başladı, bir çıkış yolu, yöntemi olarak iftira, karalama yoluna gitmeye çalıştılar” dedi.
25.10.2022 Gündem
İsrail'den 'gizemli' ziyaret! Ülkenin adını açıklamadılar
İsrail'den 'gizemli' ziyaret! Ülkenin adını açıklamadılar İsrail Savunma Bakanı Benny Gantz'ın adı açıklanmayan bir ülkeye "güvenlikle" alakalı konuları görüşmek üzere 4 günlük resmi ziyarette bulunacağı bildirildi.
24.10.2021 Dünya
Filistin ile İsrail arasında kritik görüşme!
Filistin ile İsrail arasında kritik görüşme! Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, İsrail Savunma Bakanı Benny Gantz ile İsrail-Filistin ilişkilerini görüştü.
29.08.2021 Dünya
İsrail'den Gazze'ye hava saldırısı
İsrail'den Gazze'ye hava saldırısı İsrail ordusu, abluka altındaki Gazze Şeridi'nde bazı noktalara hava saldırısı düzenledi.
21.08.2021 Dünya
İsrail: İran'a karşı ABD ile birlikte çalışacağız
İsrail: İran'a karşı ABD ile birlikte çalışacağız İsrail Savunma Bakanı Benny Gantz, ABD Genelkurmay Başkanı Orgeneral Mark Milley ile yaptığı görüşmede, Tel Aviv'in İran'a karşı herhangi bir senaryoda ABD ile birlikte çalışacağını söyledi.
18.12.2020 Dünya
İsrail, Gazze'nin tek ticaret kapısını da kapatıyor
İsrail, Gazze'nin tek ticaret kapısını da kapatıyor İsrail, abluka altındaki Gazze'nin tek ticaret kapısı Kerem Ebu Salim'i, insani yardım ve akaryakıt dışındaki tüm ticari girişlere kapatma kararı aldı.
10.08.2020 Dünya
İsrail için 'iç savaş' uyarısı
İsrail için 'iç savaş' uyarısı İsrail'de muhalefet partilerinden Yesh Atid'in (Gelecek Var) lideri Yair Lapid, Tel Aviv kentinde salı akşamı düzenlenen gösteride yaşanan şiddet olaylarının "ülkeyi iç savaşa sürükleyebileceği" uyarısında bulundu.
29.07.2020 Dünya
İsrail orduya emri verdi: Hazırlıklı olun
İsrail orduya emri verdi: Hazırlıklı olun İsrail Savunma Bakanı Benny Gantz, İsrail ordusuna işgal altındaki Batı Şeria'da yer alan bazı yerlerin "ilhak" edilmesi halinde bölgede yaşanabilecek olası gelişmelere karşı hazırlıklı olmaları için gerekli çalışmalara başlanılması emri verdi.
1.06.2020 Dünya
Dışişleri Bakanlığı'ndan İsrail'e sert tepki!
Dışişleri Bakanlığı'ndan İsrail'e sert tepki! Dışişleri Bakanlığı, İsrail’in Batı Şeria’daki yasa dışı yerleşimlerine ilişkin açıklama yapıldı. Dışişleri Bakanlığı, "İki devletli çözüm misyonu yok etmeyi hedefleyen İsrail'in gayrimeşru uygulamalarını bir an önce sonlandırması bölge barışın tesisi açısından elzemdir" denildi.
7.05.2020 Siyaset
Bomba iddia: Suriye'den çekiliyorlar
Bomba iddia: Suriye'den çekiliyorlar İsrailli yetkililer, İran'ın Suriye'deki bazı askeri üsleri boşalttığını ve bu ülkedeki güçlerinin sayısını azalttığını iddia etti.
5.05.2020 Dünya
İsrail: Stratejimiz İran'ı Suriye'den çıkarmak
İsrail: Stratejimiz İran'ı Suriye'den çıkarmak İsrail Savunma Bakanı Naftali Bennett, ülkesinin İran destekli grupları Suriye'den çıkarmak için çalıştığını söyledi.
28.04.2020 Dünya
Son dakika: FETÖ'nün ''7 Şubat MİT kumpası'na yönelik soruşturmada flaş gelişme
Son dakika: FETÖ'nün ''7 Şubat MİT kumpası'na yönelik soruşturmada flaş gelişme FETÖ'nün, MİT Başkanı Hakan Fidan ve bazı MİT görevlilerine yönelik, 7 Şubat 2012'deki kumpasıyla ilgili soruşturma tamamlandı.'7 Şubat MİT Kumpası' iddianamesinde, şüpheliler arasında FETÖ elebaşı Gülen ile yargı, emniyet, MİT imamları, eski polisler ve bir gazeteci bulunuyor.
14.02.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İsrail Savunma Bakanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki israil savunma bakanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.