İsrail Medyası

İsrail Medyası

Son dakika İsrail medyası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İsrail medyası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İsrail medyası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İsrail Medyası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan israil medyası gelişmeleri de dahil olmak üzere 226 israil medyası haberi bulunmuştur. Tüm israil medyası haberleri aşağıda listelenmiştir.
İsrail Cibaliya Mülteci Kampı'nı vurdu! Yüzden fazla ölü
İsrail Cibaliya Mülteci Kampı'nı vurdu! Yüzden fazla ölü İsrail ordusu Cibaliye mülteci kampını vurdu. Saldırıda yüzden fazla kişi yaşamını yitirdi.
2.12.2023 Dünya
İsrail gazının Türkiye üzerinden Avrupa'ya gönderilmesi! Berat Albayrak kitabında anlattı...
İsrail gazının Türkiye üzerinden Avrupa'ya gönderilmesi! Berat Albayrak kitabında anlattı... Berat Albayrak, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı döneminde İsrail'le gazın Türkiye üzerinden Avrupa'ya gönderilmesi konusunda yapılan görüşmeleri kitabında tek tek anlattı.
22.07.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emekli maaşı açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emekli maaşı açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu hafta Suudi Arabistan, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni kapsayan Körfez turunu tamamladı. Özellikle ekonomi alanında yeni iş birliği anlaşmaları yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez turu dönüşünde gazetecilere önemli değerlendirmelerde bulundu.
21.07.2023 Gündem
İsrail'den Gazze'ye saldırı! Jetler bombaladı, Bir ülkeye daha saldırı emri
İsrail'den Gazze'ye saldırı! Jetler bombaladı, Bir ülkeye daha saldırı emri İsrail güçlerinin önceki günkü Mescid-i Aksa baskını İslam dünyasının tepkisini çekerken dün yine baskın yaşandı. Fanatik Yahudileri Mescid-i Aksa’nın avlusuna sokan İsrail polisi, Filistinlilerin mescide girişini engelledi. İsrail medyası, Netanyahu hükümetini, “İsrail tarihinin en aşırı hükümeti” olarak niteledi. BM’den ise baskın görüntüleri için “şok ve dehşet edici” yorumu geldi. Öte yandan Öte yandan İsrail ordusu bir ülkeye daha saldırı başlattı. İşte haberin detayları...
7.04.2023 Dünya
İran'ı sarsan suikastte gizli ses kaydı ortaya çıktı! Mossad ve...
İran'ı sarsan suikastte gizli ses kaydı ortaya çıktı! Mossad ve... İsrail medyası, Tahran'da uğradığı suikast sonucu hayatını kaybeden İranlı nükleer bilimci Muhsin Fahrizade'nin İsrail istihbarat servisi Mossad tarafından 2008 öncesinden bu yana takip edildiğini yazdı. Yediot Ahronot gazetesi, Fahrizade'ye ilişkin ses getirecek ayrıntılara haberinde yer verdi.
4.12.2020 Dünya
İsrail'den, Lübnan sınırına bombalı saldırı
İsrail'den, Lübnan sınırına bombalı saldırı İsrail ordusu, İsrail Lübnan sınırında sızma girişimi bahanesiyle bölgede aydınlatma fişekleri ve fosfor bombaları attı.
25.08.2020 Dünya
İsrail Osmanlı arşivlerinin peşinde!
İsrail Osmanlı arşivlerinin peşinde! İsrail medyası, Türkiye'nin geçen yıl Filistin'e açtığı Osmanlı arşivlerinin, ülkelerini tedirgin ettiğini gündeme getirirken, Filistinli yetkililer, arşivlerin İsrail işgaline karşı en güçlü "silahları" olduğunu vurguluyor.
3.02.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan uyardı: Sabrımız tükeniyor!
Cumhurbaşkanı Erdoğan uyardı: Sabrımız tükeniyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trump'ın Filistin-İsrail meselesine yönelik sözde barış planına ilişkin "Bizim bu konudaki tavrımız belli. Kudüs Müslümanların kutsalıdır. Kudüs’ün İsrail’e verilme planı asla kabul edilemez. Açıklanan plan, barışa ve çözüme hizmet etmeyecektir. Bu plan Filistin ve Kudüs için yeni oldubittiler oluşturma gayretidir. Bu, Filistinlilerin haklarını yok sayma ve İsrail’in işgalini meşrulaştırma planıdır. Hangi girişim olursa olsun, bazı Arap ülkeleri sırtını dönse de biz Filistin’in ve Kudüs-ü Şerif’in hukukunu korumak için uluslararası kurumları harekete geçirmeye ve dünyaya bu meseleyi anlatmaya devam edeceğiz." dedi. Erdoğan, "Şu an itibarıyla maalesef Rusya, Astana'ya da, Soçi'ye de sadık değil. Arkadaşlarımız muhataplarıyla görüşmeler yapıyorlar. Bu görüşmelerde de kendilerine 'İdlib'de bu bombalamaları vesaire durdurdunuz durdurdunuz, durdurmadığınız takdirde bizim artık sabrımız tükeniyor" açıklamasını yaptı.
29.01.2020 Siyaset
İngiliz turiste tecavüz eden 12 İsrailli genç, o anları kameraya çekmiş
İngiliz turiste tecavüz eden 12 İsrailli genç, o anları kameraya çekmiş Güney Kıbrıs'ın dünyaca ünlü eğlence merkezi Ayia Napa'da 19 yaşındaki bir İngiliz turiste tecavüz ettiği iddiasıyla gözaltına alınan 12 İsrailli turist mahkemeye çıkarıldı. Zanlıların, İngiliz turistle birlikte oldukları anı cep telefonlarıyla çektikleri belirtildi. Mahkeme zanlılar için 8 gün ek gözaltı süresi verdi.
19.07.2019 Dünya
'GKRY'de 12 İsrailli, 19 yaşındaki kıza tecavüz etti'
'GKRY'de 12 İsrailli, 19 yaşındaki kıza tecavüz etti' Güney Kıbrıs’ın dünyaca ünlü eğlence merkezi Ayia Napa’da 12 İsrailli turist, 19 yaşındaki bir İngiliz turiste tecavüz ettiği iddiasıyla gözaltına alındı.
18.07.2019 Dünya
İsrail’de erken seçim iddiası
İsrail’de erken seçim iddiası İsrail basını, Başbakan Binyamin Netanyahu ile koalisyon ortağı Eğitim Bakanı Naftali Bennett'in bugünkü görüşmesinin hemen ardından İsrail’in erken seçime gideceğini iddia etti.
16.11.2018 Dünya
İsrail bir buçuk yılda 200'den fazla hedefi vurdu
İsrail bir buçuk yılda 200'den fazla hedefi vurdu İsrail'in son bir buçuk yılda Suriye'deki İran güçlerine ait olduğu iddia edilen 200'den fazla hedefe saldırı düzenlediği bildirildi.
4.09.2018 Dünya
Netanyahu'nun eşinin başı büyük belada!
Netanyahu'nun eşinin başı büyük belada! İsrail medyası, Başbakan Binyamin Netanyahu’nun eşi Sara’nın telekomünikasyon devi Bezeq ile ilgili rüşvet soruşturmasında şüpheli olduğunu yazdı.
31.08.2018 Dünya
Son dakika... İsrail vurdu! Filistin'den roket...
Son dakika... İsrail vurdu! Filistin'den roket... İsrail'den Gazze'ye bombalı saldırıİsrail savaş uçaklarının abluka altındaki Gazze Şeridi'ne hava saldırısı düzenlediği bildirildi.
29.05.2018 Dünya
87 yaşındaki Yahudi Müslüman oldu
87 yaşındaki Yahudi Müslüman oldu Batıda Holokost olarak bilinen ve NAZİ Almanyası’nın 1930 ila 40 tarihleri arasında Yahudilere karşı uyguladığı soykırımdan sağ kurtulan 87 yaşındaki Yahudi Sal van Coeverden, Hollanda’da Müslüman oldu.
10.05.2018 Dünya
Son dakika... ABD, İsrail ve PKK ortak saldırdı!
Son dakika... ABD, İsrail ve PKK ortak saldırdı! Suriye'nin Hama ve Halep vilayetinde Suriye ordusu ve Şii militanlara yönelik saldırıların yankıları sürüyor. Hayalet füzeler Suriye’nin Hama kentinde yeraltında bulunan füze deposunu havaya uçurdu. Bombardımanda Şii militanlardan 57’si öldü, 85’i de yaralandı.
1.05.2018 Dünya
İsrail, İran’ın  SİHA’sını  düşürdü Şam  İsrail jetini vurdu
İsrail, İran’ın SİHA’sını düşürdü Şam İsrail jetini vurdu İsrail, kendi hava sahasına giren İran İHA’sını Apache helikopterle düşürdü. Ardından İHA’nın havalandığı Suriye’deki üsse 8 F-16 ile saldırı yaptı. Ancak Rusya tarafından verilen Suriye’nin hava savunma sistemleri, uçaklardan birini vurdu. Uçak İsrail’in kuzeyinde düştü, pilotlar paraşütle atladı
10.02.2018 Dünya
Netanyahu'nun oğlundan skandal! Striptiz kulübünde...
Netanyahu'nun oğlundan skandal! Striptiz kulübünde... İsrail Başbakanı Netanyahu'nun oğlunun gittiği bir striptiz kulübünde hesabı arkadaşına ödetmek için babasının İsrail gazı konusunda arkadaşının babasına "kıyak geçtiğini" söylediği bir ses kaydı yayınlandı.
9.01.2018 Dünya
'Kudüs'e taşımayacağız!'
'Kudüs'e taşımayacağız!' Japonya Dışişleri Bakanı Taro Kono, Filsitin ve İsrail'deki temaslarından sonra Ürdünlü mevkidaşı Eyemen Safadi ile bir araya geldi. Kono görüşmede ülkesinin büyükelçiliğini Kudüs'e taşımayacağını ve kentin statüsüne doğrudan müzakereler yoluyla karar verilmesi gerektiğini söyledi.
27.12.2017 Dünya
'Cesaret Ödülü'nü alan küçük kız gözaltına alındı
'Cesaret Ödülü'nü alan küçük kız gözaltına alındı Filistin'de 2012 yılında İsrail askerlerine karşı cesur tavrı nedeniyle İstanbul'da "Hanzala Cesaret Ödülünü"ne layık görülen 16 yaşındaki Ahed et-Temimi gözaltına alındı.
19.12.2017 Dünya
Kudüs  kararının ardından İsrail ziyareti iptal
Kudüs kararının ardından İsrail ziyareti iptal ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıma kararının ardından, Başkan Yardımcısı Mike Pence İsrail ziyaretini süresiz olarak erteledi.
14.12.2017 Dünya
İsrail ülkesine sığınan Afrikalıları göçe zorluyor!
İsrail ülkesine sığınan Afrikalıları göçe zorluyor! Avrupa-Akdeniz İnsan Hakları Gözlemevi, İsrail'in yaptığı "uluslararası kanunları ihlal" anlamı taşıyor
21.11.2017 Dünya
Son dakika... İsrail'den açıklama: Düşürdük!
Son dakika... İsrail'den açıklama: Düşürdük! İsrail ordusundan yapılan açıklamada, Suriye hava sahasından Golan Tepeleri yakınlarına girmeye çalışan bir insansız hava aracını (İHA) düşürdüklerini bildirdi.
19.09.2017 Dünya
İran "Suriye'de uzun menzilli füze fabrikası kuruyor" iddiası
İran "Suriye'de uzun menzilli füze fabrikası kuruyor" iddiası İsrail medyasında İran'ın, Suriye'nin kuzeybatısında uzun menzilli füze üretmek için fabrika kurduğu iddia edildi. Fabrikanın uydu görüntüleri yayınlandı.
16.08.2017 Dünya
İsrail polisi Şeyh Salah'ı gözaltına aldı
İsrail polisi Şeyh Salah'ı gözaltına aldı İsrail polisi, 1948 Filistin İslami Hareketi lideri Şeyh Raid Salah'ı evine düzenlediği baskınla gözaltına aldı.
15.08.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

İsrail Medyası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki israil medyası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.