İsmail Yk

İsmail Yk

Son dakika İsmail YK haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İsmail YK ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İsmail YK haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İsmail Yk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ismail yk gelişmeleri de dahil olmak üzere 95 ismail yk haberi bulunmuştur. Tüm ismail yk haberleri aşağıda listelenmiştir.
İsmail YK, Aşk-ı Memnu'dan esinlendi!
İsmail YK, Aşk-ı Memnu'dan esinlendi! İsmail YK, bir döneme damgasını vuran ‘Aşk-ı Memnu’ dizisinden esinlenerek eser yazdı.
12.04.2021 Magazin
İsmail YK'nın dansı sosyal medyayı salladı!
İsmail YK'nın dansı sosyal medyayı salladı! İbo Show'un konuklarından biri İsmail Yurtseven yani bilinen adıyla İsmail YK'ydı. İsmail YK, yaptığı dans ile geceye damgasını vurdu. Yurtseven'in dansı sosyal medyada gündem oldu.
21.03.2021 Magazin
Aleyna Tilki: Mesajlar ikiye katlandı
Aleyna Tilki: Mesajlar ikiye katlandı Genç popçu Aleyna Tilki, son dönemde ünlülerin hayranlarıyla aşk yaşadığı haberlerinden sonra, Twitter hesabından paylaşımda bulundu. Tilki, "DM kutumdaki mesajlar ikiye katlandı" dedi.
29.07.2020 Magazin
İsmail YK aşkını böyle ilan etti
İsmail YK aşkını böyle ilan etti Şarkıcı İsmail YK (42), Dilara isimli bir hayranıyla (20) aşk yaşamaya başladı.
28.07.2020 Magazin
İsmail YK 2020’ye “Oha!” diyor
İsmail YK 2020’ye “Oha!” diyor Corona virüs salgını tüm dünyayı etkisini alırken İsmail YK da sevenlerini bir nebze olsun güldürüp rahatlatmak için eğlenceli bir şarkı hazırladı.
24.03.2020 Magazin
İsmail YK'ya 'Yala Dur' tepkisi!
İsmail YK'ya 'Yala Dur' tepkisi! İsmail YK yeni çıkardığı şarkının ismiyle sosyal medyada gündem oldu
28.09.2019 Magazin
Bayram ekranında 'Çarkıfelek' coşkusu!
Bayram ekranında 'Çarkıfelek' coşkusu! Kanal D’nin fenomen yarışma programı “Çarkıfelek”, arife günü ve Kurban Bayram’ı boyunca renkli konukları ve sürprizleriyle izleyici karşısında olacak.
8.08.2019 Televizyon
İsmail YK’dan çikolata sürprizi
İsmail YK’dan çikolata sürprizi İsmail YK doğum gününde sürpriz yaptı, yeni şarkısı “Çikolatam”ı sevenleriyle paylaştı.
12.07.2019 Magazin
Mr. Jade yine iddialı!
Mr. Jade yine iddialı! Mr. Jade, yeni single’ını tamamladı. Başarılı şarkıcı, söz ve müziği kendisine ait “Mutluyum” adlı çalışmayı Ramazan Bayramı’nın ilk günü çıkaracak.
17.05.2019 Kültür Sanat
Wilma Elles diri diri mezara girdi
Wilma Elles diri diri mezara girdi İsmail YK ile hazırladığı 'Welcome to Turkey' şarkısıyla çıkış yapan Mr. Jade, yeni single’ında Niran Ünsal’la düet yaptı
9.01.2019 Magazin
"Benimleyken başka biri daha varmış..."
"Benimleyken başka biri daha varmış..." Söylemezsem Olmaz programının sunucusu Bircan Bali ile öpüşme görüntüleri çıkan Özkan Şen, Bali'nin kendisini aldattığını söyledi.
12.11.2018 Magazin
Çok yıldızlı düğün
Çok yıldızlı düğün Ferhan Şensoy ile Derya Baykal’ın kızları Müjgan Ferhan Şensoy’un düğününe gösteri dünyasının ünlü isimleri neredeyse tam kadro katıldı.
7.09.2018 Magazin
Saçlarını uzatan Burak Özçivit, İsmail YK'ya benzetildi
Saçlarını uzatan Burak Özçivit, İsmail YK'ya benzetildi Oyuncu Burak Özçivit, Instagram hesabına yüklediği son fotoğraf ile takipçileri tarafından şarkıcı İsmail YK'ya benzetildi.
7.09.2018 Magazin
Yurtseven Kardeşler'in en acı günü!
Yurtseven Kardeşler'in en acı günü! İsmail YK ve Yurtseven Kardeşler'in babası Ali Rıfat Yurtseven vefat etti.
23.12.2017 Magazin
İsmail YK çiftçi oldu!
İsmail YK çiftçi oldu! İsmail YK, Etiler'deki ofisinin bahçesinde sebze yetiştirmeye başladı.
10.07.2017 Magazin
Kepez'de İsmail YK konseri!
Kepez'de İsmail YK konseri! Ramazan etkinlikleri kapsamında şarkıcı İsmail YK, Antalya Kepez'de sahneye çıktı.
19.06.2017 Kültür Sanat
'Evliliği hiç düşünmüyorum'
'Evliliği hiç düşünmüyorum' Ünlü şarkıcı İsmail YK'dan çok özel açıklamalar. 'Evliliği hiç düşünmüyorum' diyen ünlü şarkıcı kendisi hakkında bilinmeyenleri anlattı.
23.03.2017 Magazin
İsmail YK kimdir?
İsmail YK kimdir? Farklı tarzı ve şarkılarıyla dikkat çeken İsmail YK, Seda Sayan'ın sunduğu izdivaç programına katıldı. Evleneceksel Gel programında damat adayı olarak yer alan YK, gelin adayı Solmaz'a talip oldu. Gündeme bomba gibi düşen bu haberle İsmail YK kimdir? sorusu da araştırılmaya başladı.
29.09.2021 Gündem
Ünlü şarkıcı, Solmaz'a talip olunca...
Ünlü şarkıcı, Solmaz'a talip olunca... Ünlü şarkıcı İsmail YK, Seda Sayan'ın sunduğu izdivaç programında roman kızı Solmaz'a talip olarak geldi. YK, Solmaz'a talip olduğunu söyleyerek herkesi şaşırttı.
2.02.2017 Magazin
İsmail YK'nın yeni şarkısının adı şaşırttı!
İsmail YK'nın yeni şarkısının adı şaşırttı! 'Allah Belanı Versin' adlı şarkısıyla ünlenen İsmail YK, 'Geber' adlı yeni single çalışmasını müzikseverlerin beğenisine sundu.
13.01.2017 Magazin
İsmail YK'dan yeni single: 'Geber'
İsmail YK'dan yeni single: 'Geber' İsmail YK, yeni yılda 3 parça ile hayranlarının karşısında... Söz-müzik ve aranjörlüğü kendisi yapan ünlü şarkıcının, 'Geber' adlı single'ı sadece dijital ortamda çıktı.
12.01.2017 Magazin
Ahmet Parlak  hakkında bilinmeyenleri Renkli Sayfalar'a anlattı
Ahmet Parlak hakkında bilinmeyenleri Renkli Sayfalar'a anlattı 'İsyan' şarkısıyla internet fenomeni olan Ahmet Parlak Renkli Sayfalar'a konuk oldu. Parlak, O Ses Türkiye'ye davet edildikten sonraki değişen hayatını anlattı
10.03.2016 Magazin
Ferrari'sini parçalayan İsmail YK
Ferrari'sini parçalayan İsmail YK İsmail YK, son albümündeki "Allah Belanı Versin" şarkısının rock versiyonuna çektiği klipte, Ferrari parçaladı...
9.03.2016 Magazin
İşte son ses kaydı!
İşte son ses kaydı! İlk kez ortaya çıktı
8.04.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

İsmail Yk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ismail yk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.