İYİ Parti'li Tatlıoğlu: Filistin'de yaşananlar kaygı verici
İYİ Parti'li Tatlıoğlu: Filistin'de yaşananlar kaygı verici İYİ Parti Grup Başkanı İsmail Tatlıoğlu, "Filistin'de yaşananlar kaygı verici. Dünya, mazlum ve mağdur Filistin halkına yapılan zulme, Müslümanlığa karşı girişilen bir acımasızlığa, insanlığa yönelik bir katliama şahitlik etmekte. Bunu alkışlayan devletleri ve liderlerini şiddetle kınıyoruz" dedi.
17.05.2021 Siyaset
İYİ Partili Tatlıoğlu: CHP ile Türkiye'yi birlikte yönetelim iddiamız yok!
İYİ Partili Tatlıoğlu: CHP ile Türkiye'yi birlikte yönetelim iddiamız yok! İYİ Parti TBMM Grup Başkanı Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu, Millet İttifakı'nın geleceğiyle ilgili, "Bizim Cumhuriyet Halk Partisi ile Türkiye'yi birlikte yönetelim iddiamız yok. Bizim birlikte Türkiye'nin önünü açalım iddiamız var" dedi. Tatlıoğlu, “Bir seçime girdik, her partinin kendi Cumhurbaşkanı adayı vardı. Biz kazansaydık Türkiye'yi Meral Akşener yönetecekti, CHP kazansaydı Muharrem İnce yönetecekti” diye konuştu.
13.01.2021 Siyaset
İsmail Tatlıoğlu kimdir? İYİ Parti gurup başkanı İsmail Tatlıoğlu nereli, kaç taşında?
İsmail Tatlıoğlu kimdir? İYİ Parti gurup başkanı İsmail Tatlıoğlu nereli, kaç taşında? İYİ Parti TBMM Grubu, Genel Başkan Meral Akşener başkanlığında basına kapalı toplandı. Toplantıda, grup başkanlığı ve grup başkanvekilleri seçimi yapıldı. İsmail Tatlıoğlu, grup başkanı seçilirken, grup başkanvekilliğinde değişikliğe gidilmedi. Peki, İsmail Tatlıoğlu kimdir?
1.10.2020 Gündem
Aleyna Tilki'yi tanımadı: Bir karış boyu var...
Aleyna Tilki'yi tanımadı: Bir karış boyu var... Aleyna Tilki'yi tanıyamayan Belediye Başkanı İsmail Tatlıoğlu, "Biz 62 model olduğumuz için hanımefendiyi tanımıyorduk, önce internetten gösterdiler, şimdi de kendisini gördüm. Bir karış boyu var ama Allah muhteşem bir ses vermiş" dedi.
10.07.2017 Magazin