İsmail Güneş

İsmail Güneş

Son dakika İsmail Güneş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İsmail Güneş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İsmail Güneş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İsmail Güneş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ismail güneş gelişmeleri de dahil olmak üzere 723 ismail güneş haberi bulunmuştur. Tüm ismail güneş haberleri aşağıda listelenmiştir.
ÇÜTAM’da tarihe yolculuk! Fransız işgali ile ilgili bilinmeyen detaylar
ÇÜTAM’da tarihe yolculuk! Fransız işgali ile ilgili bilinmeyen detaylar Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitim Bölümü Öğretim Üyesi ve Türk Tarih Kurumu Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Nejla Günay Adana’da verdiği konferansta, “1919-1922 yılları arasında yaşanan Çukurova ve Çevresinde Türklerin Fransız-Ermeni İşgaline Karşı Mücadelesi”ni anlattı.
25.02.2024 Adana
Bakan Özer: Türkiye'nin eğitim gündeminden bağış olayını düşürelim
Bakan Özer: Türkiye'nin eğitim gündeminden bağış olayını düşürelim Uşak'ta 'Köy Yaşam Merkezi'nin açılışına katılan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, bakanlık olarak tüm okulların ihtiyaçlarını karşılayabilecek durumda olduklarını belirtti. Özer, "Türkiye'nin eğitim gündeminden şu bağış olayını düşürelim artık" dedi. Öte yandan Bakan Özer, "En son kurmuş olduğumuz Demirören Medya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 0.12'yle aldı öğrenciyi. Mesleki eğitim de toparlanmaya başladı. Öğretmenler ne kadar güçlüyse eğitim sistemi ve toplum da o kadar güçlü" diye konuştu.
9.08.2022 Eğitim
AK Partili Özhaseki: CHP Belediyesi denilince akla; çöp, çamur ve yolsuzluk gelir
AK Partili Özhaseki: CHP Belediyesi denilince akla; çöp, çamur ve yolsuzluk gelir Uşak’ta açıklamalarda bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki; “CHP’liler gibi ajanslara trilyonlar aktarmıyoruz. CHP Belediyesi denilince akla; çöp, çamur ve yolsuzluk gelir. Biz, AK Partili belediyeler olarak 20 yıldır çalışkanlığımızla ve dürüstlüğümüzle iftihar ediyoruz” dedi.
3.08.2022 Siyaset
Sıfır arabalar tükendi, kimse araç bulamıyor! 30 bin TL kapora verip bekliyorlar, tarih verildi! Sıfır araç fiyatları ise...
Sıfır arabalar tükendi, kimse araç bulamıyor! 30 bin TL kapora verip bekliyorlar, tarih verildi! Sıfır araç fiyatları ise... Sıfır arabalarla ilgili son durum ne? Açıklama geldi. Düşük veya orta segmentte otomatik vitesli araç kalmadı. Ağustos ayında herhangi bir sıfır araç bulmak neredeyse imkânsız. Bayi yetkililerinden gelen açıklamaya göre ÖTV matrahlarında güncelleme yapılsa dahi hemen aracın bulunamayacağı, tedarikten dolayı halen yeterli aracın gelmediği belirtiliyor. Yerli üretim otomobiller de satan bayinin satış temsilcisi, müşterilerden 30 bin TL kapora alınıp, araç satışı gerçekleştiğinde kur hangi seviyedeyse o seviyeden satışının yapıldığını söyledi. Öte yandan ÖTV düzenlemesi sonrası araba fiyatlarında bir düşüş olup olmayacağı da takip ediliyor. İşte sıfır araba fiyatlarına ilişkin açıklamalar ve piyasada son durum...
2.08.2022 Ekonomi
Bakan Çavuşoğlu: Biz başkalarının merhametine bırakılacak bir millet değiliz
Bakan Çavuşoğlu: Biz başkalarının merhametine bırakılacak bir millet değiliz Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye’nin muhalefetin eleştirdiği alt yapı hamleleri sayesinde bugün ortaya çıkan fırsatları değerlendirebildiğini belirterek; “Bugün Ukrayna-Rusya savaşı ve etrafımızda yaşananlar bir kez daha gösterdi ki; biz başkalarının merhametine bırakılacak bir millet değiliz” dedi.
19.04.2022 Siyaset
Muhsin Yazıcıoğlu davasında flaş gelişme! Kritik rapor, soruşturmanın seyri değişecek
Muhsin Yazıcıoğlu davasında flaş gelişme! Kritik rapor, soruşturmanın seyri değişecek Kahramanmaraş'ta 13 yıl önce bugün düşen helikopterde bulunan Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindeki 5 kişinin ölümüyle ilgili Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturmada 9 kişiden oluşan bilirkişi heyeti çalışmalarını tamamlayarak raporu yazmaya başladı. Yakın bir zamanda dosyaya girecek olan bilirkişi raporu; helikopterin suikast, kaza ya da ihmal sonucu mu düştüğü sorusuna cevap verecek ve bu nedenle soruşturmanın seyrini değiştirecek.
25.03.2022 Siyaset
Bakan Varank'tan enflasyon açıklaması: 'Yurt dışı kaynaklı artışlar kısa sürede sona erecek'
Bakan Varank'tan enflasyon açıklaması: 'Yurt dışı kaynaklı artışlar kısa sürede sona erecek' Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Siz yeter ki bize ve ekonomi politikalarımıza güvenin. Göreceksiniz, enflasyondaki büyük oranda yurt dışı kaynaklı artışlar da kısa sürede sona erecek" dedi.
24.03.2022 Ekonomi
Ünlü oyuncu Cemil Özbayer vefat etti!
Ünlü oyuncu Cemil Özbayer vefat etti! Devlet Tiyatroları emekli oyuncusu Cemil Özbayer, 67 yaşında vefat etti. Pek çok tiyatro oyununda yönetmenlik de yapan Özbayer, televizyon dizilerinin yanı sıra "Hacı Bayram Veli" ve "Berlin Kaplanı" sinema filmlerinde de rol aldı.
13.02.2022 Magazin
Muhsin Yazıcıoğlu davasında kritik gelişme!
Muhsin Yazıcıoğlu davasında kritik gelişme! BBP eski Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopterinin düşmesi sonucu hayatını kaybedenlerden gazeteci İsmail Güneş ile 16 kez görüştüğü öne sürülen Emra Kara'nın yargılanmasına Sivas 3'üncü Asliye Ceza Mahkemesi'nde devam edildi. Davada mahkeme savcısı, kovuşturmanın genişletilerek BTK'dan detaylı inceleme yapılmasını istedi.
22.12.2021 Gündem
Tek tuşla hayatı kurtuldu! KADES ihbarını alan polisler 3 dakikada eve geldi...
Tek tuşla hayatı kurtuldu! KADES ihbarını alan polisler 3 dakikada eve geldi... İstanbul Gaziosmanpaşa’da birlikte yaşadığı İsmail Güneş’ten şiddet görünce evi terk eden Ayşegül Geçim’in hayatını KADES uygulaması kurtardı. İsmail Güneş, evini bastığı Ayşegül Geçim’i başına silah dayayıp rehin aldı. Genç kadın, KADES ihbarını alıp 3 dakika içinde eve gelen polislerce adamın elinden kurtarıldı.
7.12.2021 Gündem
Sinemaya 65 milyon 450 bin lira destek
Sinemaya 65 milyon 450 bin lira destek Kültür ve Turizm Bakanlığı, bu yıl 356 proje için sinema sektörüne 65 milyon 450 bin lira destek sağlandığını bildirdi.
16.10.2021 Kültür Sanat
Bakan Karaismailoğlu duyurdu! Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren Projesi'ndeki TBM tünelinde ışık  göründü
Bakan Karaismailoğlu duyurdu! Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren Projesi'ndeki TBM tünelinde ışık göründü Son dakika haberine göre... Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren Projesi'nin Eşme-Salihli kesiminde yer alan ve Türkiye'nin TBM tekniğiyle yapılan en büyük çaplı tünelinin 206 gün gibi rekor bir sürede tamamlandığını belirtti.
16.10.2021 Ekonomi
Bakanı Karaismailoğlu duyurdu! Çalışmalar başladı
Bakanı Karaismailoğlu duyurdu! Çalışmalar başladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, sadece 2020 yılında demir yollarına 13,6 milyar lira yatırım yaptıklarına işaret ederek, hükümetleri döneminde demir yollarını yeniden devlet politikası haline getirdiklerini belirtti.
20.03.2021 Ekonomi
Yazıcıoğlu davasında üst düzey yöneticilere verilen cezaların gerekçesi
Yazıcıoğlu davasında üst düzey yöneticilere verilen cezaların gerekçesi Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile beraberindeki 5 kişinin ölümüyle ilgili dönemin Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü olan Ulaştırma ve Haberleştirme Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Orhan Birdal'ın da aralarında olduğu 4 üst düzey yöneticinin 13 ile 18 ay arasında değişen hapis cezalarına çarptırılmasıyla ilgili gerekçeli karar açıklandı. Gerekçeli kararda; uygun teçhizata sahip olan birliklerin kaza mahalli olması muhtemel bölgeye tehlikeli olabileceği gerekçesiyle sevk edilmediği, ancak enkaza teçhizatı olmayan bir grup köylü tarafından ulaşıldığı da belirtildi.
25.02.2021 Gündem
Muhsin Yazıcıoğlu davasında flaş gelişme!
Muhsin Yazıcıoğlu davasında flaş gelişme! Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) kurucu Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu ile 5 kişinin ölümüne ilişkin, arama çalışmalarında ihmallerinin bulunduğu iddiasıyla "görevi kötüye kullanma" suçundan yargılanan, aralarında eski Adana Jandarma Bölge Komutanı emekli Korgeneral Ali Lapanta'nın da yer aldığı 4 sanığa 1 yıl 1 ay ile 1 yıl 6 ay arasında değişen hapis cezaları verildi.
15.02.2021 Gündem
Eski başkanın oğlu, kazada hayatını kaybetti
Eski başkanın oğlu, kazada hayatını kaybetti Balıkesir'in Susurluk Belediyesi eski Başkanı İsmail Güneş'in oğlu Doğan Güneş, otomobilin TIR'a arkadan çarptığı kazada yaşamını yitirdi.
9.02.2021 Yaşam
Muhsin Yazıcıoğlu davasında yeni gelişme! Savcı mütaalasını verdi
Muhsin Yazıcıoğlu davasında yeni gelişme! Savcı mütaalasını verdi Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile beraberindeki 5 kişinin ölümüne ilişkin 'görevi kötüye kullanma' suçlamasıyla dönemin Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Orhan Birdal ve Sivil Havacılık Genel Müdürü Ali Arıduru, Adana Jandarma Bölge Komutanı Emekli Korgeneral Ali Lapanta ve Kurmay Başkanı Mazlum Koçoğlu'nun Kahramanmaraş 5'nci Asliye Ceza Mahkemesi'nde yargılandığı davada, savcı mütalaasını verdi. Savcı sanıkların 2 yıl hapisle cezalandırılmasını istedi.
29.01.2021 Gündem
BBP Genel Başkanı Destici: Tam demokratik ve adil bir başkanlık sistemini savunuyoruz
BBP Genel Başkanı Destici: Tam demokratik ve adil bir başkanlık sistemini savunuyoruz Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, parti olarak temsilde adaletin, yönetimde ise istikrarın sağlanacağına inandıkları tam demokratik ve adil bir başkanlık sistemini savunduklarını belirtti.
28.01.2021 Siyaset
Yazıcıoğlu davasında sanık istihbaratçı, reddi hakim talebinde bulundu
Yazıcıoğlu davasında sanık istihbaratçı, reddi hakim talebinde bulundu Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile beraberindeki 5 kişinin hayatını kaybettiği helikopterin düşmesiyle ilgili görevi kötüye kullanma suçundan yargılanan dönemin Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdür Yardımcısı Dursun Özmen, karar duruşmasında reddi hakim talebinde bulundu. Hakim, bu talebi geri çevirerek Özmen'in itiraz etme hakkı olması nedeniyle duruşmayı erteledi.
15.01.2021 Gündem
Muhsin Yazıcıoğlu soruşturmasında yeni gelişme!
Muhsin Yazıcıoğlu soruşturmasında yeni gelişme! Muhsin Yazıcıoğlu ile 5 kişinin ölümüne ilişkin soruşturmaya, FETÖ'nün talimatıyla müdahale ettiği öne sürülen 17 kişi hakkında iddianame hazırlandı.
25.12.2020 Gündem
Muhsin Yazıcıoğlu iddianamesinin detayları belli oldu
Muhsin Yazıcıoğlu iddianamesinin detayları belli oldu Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığınca, Büyük Birlik Partisinin (BBP) kurucu Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu ile 5 kişinin ölümüne ilişkin soruşturma kapsamında, aralarında eski Adana Jandarma Bölge Komutanı Ali Lapanta'nın da bulunduğu 4 kişi hakkında "görevi kötüye kullanma" suçlamasıyla hazırlanan iddianame mahkemece kabul edildi.
27.11.2020 Gündem
Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümündeki FETÖ izinin ortaya çıkartılması talebi
Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümündeki FETÖ izinin ortaya çıkartılması talebi Yazıcıoğlu ailesinin avukatı Kemal Yavuz, Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindeki 5 kişinin hayatını kaybettiği olayla ilgili FETÖ bağlantılarının ortaya çıkarılması için dava açtığını söyledi.
9.03.2020 Yaşam
Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopterindeki "GPS hırsızlığı" davası
Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopterindeki "GPS hırsızlığı" davası BBP Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile 5 kişinin, helikopterin düşmesiyle hayatını kaybettiği olayın ardından helikopterdeki GPS cihazlarının sökülmesiyle ilgili 10 sanığın yargılanmasına devam edildi.
18.04.2019 Gündem
Atama kararları Resmi Gazete'de
Atama kararları Resmi Gazete'de Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlığındaki atama ve görevden almalara ilişkin Cumhurbaşkanı kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.
18.08.2018 Gündem
Yargıtay'dan flaş Muhsin Yazıcıoğlu kararı!
Yargıtay'dan flaş Muhsin Yazıcıoğlu kararı! Yargıtay, Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüne ilişkin dönemin bazı kamu görevlileri yönünden verilen kovuşturmaya yer olmadığına dair kararı kaldırdı.
10.07.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İsmail Güneş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ismail güneş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.