İslam Karşıtı

İslam Karşıtı

Son dakika İslam karşıtı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İslam karşıtı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İslam karşıtı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İslam Karşıtı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan islam karşıtı gelişmeleri de dahil olmak üzere 954 islam karşıtı haberi bulunmuştur. Tüm islam karşıtı haberleri aşağıda listelenmiştir.
4. Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu Ankara'da düzenlendi
4. Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu Ankara'da düzenlendi Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu’nun 4’üncüsü, ‘Küresel ve Yerel Boyutlarıyla İslamofobi’ temasıyla düzenlendi. Forumun açılışında konuşan RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, “Dünyaya İslam’ın değil, İslam düşmanlığının küresel bir tehdit olduğunu anlatmalıyız” dedi.
14.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail tepkisi: Batı katliamlara kör ve sağır
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail tepkisi: Batı katliamlara kör ve sağır İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesinin (İSEDAK) 39. Bakanlar Toplantısı’nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Şu anda Gazze kasabı olan Netanyahu, bir savaş suçlusu olmanın ötesinde kesinlikle Gazze kasabı olarak aynı Miloseviç nasıl yargılandıysa, bu yargılanacaktır. Gazze’nin yeniden imarıyla ilgili hazırlıklara da şimdiden başlamalıyız. İsrail’in Gazze’yi insansızlaştırma politikalarına karşı da çok net bir duruş sergilemeliyiz. Farklı hevesler peşinde koşan İsrailli yöneticilere şu gerçeği bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Gazze, bir Filistin toprağıdır. Gazze Filistinlilerindir, ebediyen de öyle kalacaktır" dedi. 
4.12.2023 Gündem
Kur'an-ı Kerim'e çirkin saldırı! Danimarka maslahatgüzarı 4. kez Dışişleri'nde
Kur'an-ı Kerim'e çirkin saldırı! Danimarka maslahatgüzarı 4. kez Dışişleri'nde Danimarka'nın Ankara Büyükelçiliği Maslahatgüzarı, Türkiye'nin Kopenhag Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yakılması eylemlerine devam edilmesi üzerine bir kez daha Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı.
23.08.2023 Gündem
Danimarka, Kur’an-ı Kerim’e yönelik saldırıyı kınadı
Danimarka, Kur’an-ı Kerim’e yönelik saldırıyı kınadı Danimarka Dışişleri Bakanı Lars Lökke Rasmussen, Irak Büyükelçiliği önünde Kur’an-ı Kerim’in yakıldığı provokatif eylemi kınayarak, “Danimarka hükümetinin görüşlerini yansıtmamaktadır” dedi.
24.07.2023 Dünya
Geert Wilders'tan skandal çağrı! Erdoğan'a oy verenlerin ülkeden gitmesini istedi
Geert Wilders'tan skandal çağrı! Erdoğan'a oy verenlerin ülkeden gitmesini istedi Hollanda Özgürlük Partisi başkanı, ırkçı siyasetçi Geert Wilders, Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimi sonrası yine Türkleri hedef aldı.
30.05.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş EYT açıklaması! İlk maaşlar için tarih verdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş EYT açıklaması! İlk maaşlar için tarih verdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT ortak yayınında gündemle ilgili soruları yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan EYT düzenlemesine ilişkin de bilgi vererek 'İlk maaşlar ne zaman yatacak?' sorusuna açıklık getirdi. Erdoğan, ”EYT kapsamında emekliliğe hak kazanan vatandaşlarımıza ilk aylıkları Şubat ya da Mart gibi bağlanabilir” dedi.
1.02.2023 Gündem
Dışişleri Bakanlığı'ndan Avrupa ülkelerine seyahat uyarısı
Dışişleri Bakanlığı'ndan Avrupa ülkelerine seyahat uyarısı Dışişleri Bakanlığı, bazı Avrupa ülkelerinde İslam karşıtı, yabancı düşmanı ve ırkçı nitelikteki eylemler ve terör örgütü iltisaklı gruplarca Türkiye karşıtı propaganda gösterilerinde artış meydana gelmesi nedeniyle Avrupa ülkeleri için seyahat uyarısı yaptı.
28.01.2023 Gündem
Dışişleri'nden Danimarka'ya tepki: En güçlü şekilde lanetliyoruz
Dışişleri'nden Danimarka'ya tepki: En güçlü şekilde lanetliyoruz Dışişleri Bakanlığı'ndan, Danimarka'da Kur'an'ı Kerim'i hedef alan saldırı hakkında açıklama yapıldı. Açıklamada, 'Bugün Danimarka’nın Kopenhag şehrinde aynı İslam düşmanı şarlatan tarafından tekrar işlenmesine izin verilmesini en güçlü şekilde lanetliyoruz.'
27.01.2023 Gündem
MGK bildirisi yayımlandı! İsveç'e çok net NATO mesajı
MGK bildirisi yayımlandı! İsveç'e çok net NATO mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Beştepe'de gerçekleştirilen Milli Güvenlik Kurulu toplantısı sona erdi. Yayımlanan bildiride İsveç'e mesaj verilerek, 'NATO'ya katılmak isteyenler yükümlülüğünü yerine getirmeli' açıklaması yapıldı.
25.01.2023 Gündem
Türk Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yakan provokatör Rasmus Paludan'dan skandal açıklama!
Türk Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yakan provokatör Rasmus Paludan'dan skandal açıklama! İsveç'teki Türk Büyükelçiliği önünde provokatör Rasmus Paludan'ın Kur'an-ı Kerim yakması ABD'den İngiltere'ye, Fransa'dan Yunanistan'a, Lübnan'dan Birleşik Arap Emirlikleri'ne, İran'dan Kanada'ya her yerde yankı buldu. Yeni bir krizin ateşlendiğini yazan gazete ve televizyonlar, NATO başvurusunun ölümle yüzleştiği yorumunu yapıyor. Türk elçiliğinin önünde Kur’an-ı Kerim yakan Rasmus Paludan'dan skandal bir açıklama geldi.
23.01.2023 Dünya
Skandal sonrası İsveç Başbakanı'ndan ilk açıklama: Saygısızca bir davranış
Skandal sonrası İsveç Başbakanı'ndan ilk açıklama: Saygısızca bir davranış Türkiye ile İsveç arasında NATO üyelik görüşmeleri devam ederken Rasmus Paludan isimli siyasetçinin Türkiye'nin Stockholm Büyükelçiği önündeki skandal hareketine Türkiye'den sert tepki geldi. Gelen tepkiler üzerine İsveç Başbakanı Ulf Kristersson sessizliğin bozdu. İşte ilk açıklama...
22.01.2023 Dünya
İsveç Kuranı Kerim olayı nedir 2023? Türkiye İsveç Büyükelçiliği önünde Kuranı Kerim yakılmasına izin verildi, Türkiye’den ser tepki!
İsveç Kuranı Kerim olayı nedir 2023? Türkiye İsveç Büyükelçiliği önünde Kuranı Kerim yakılmasına izin verildi, Türkiye’den ser tepki! NATO üyeliği için Türkiye'nin onayını bekleyen İsveç'ten bu kararı etkileyecek yeni protesto gösterilerine izin çıktı. Bakan Akar, İsveç polisinin Türk Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yakılacağı iddia edilen eyleme onay vermesine sert tepki gösterdi. Akar, İsveç Savunma Bakanı'nın Türkiye'ye ziyaretini iptal ettiklerini açıkladı. Peki, İsveç Kuranı Kerim olayı nedir 2023?
21.01.2023 Gündem
İtalya'da seçim sonuçları belli oldu! Aşırı sağcı ve İslam karşıtı Giorgia Meloni İtalya'nın yeni başbakanı oldu...
İtalya'da seçim sonuçları belli oldu! Aşırı sağcı ve İslam karşıtı Giorgia Meloni İtalya'nın yeni başbakanı oldu... İtalya'nın yeni başbakanı aşırı sağcı Giorgia Meloni oldu. Sandık çıkış anketlerindeki büyük fark sonrası Demokrat Parti yenilgiyi kabul etti. Aşırı sağcı ve popülist Meloni İtalya’nın ilk kadın başbakanı oldu. İşte ülkenin ilk kadın başbakanının seçim sonrası ilk açıklamaları.
26.09.2022 Dünya
İtalya'da seçimin galibi aşırı sağcı Meloni'nin partisi
İtalya'da seçimin galibi aşırı sağcı Meloni'nin partisi İtalya'da dün yapılan seçimler sona erdi. Sandıkların kapanmasının ardından açıklanan sonuç anketine göre 45 yaşındaki Giorgia Meloni başbakanlık koltuğuna oturmaya çok yakın. Ayrıca seçim öncesinde de favori gösterilen aşırı sağcı ve popülist Meloni İtalya’nın ilk kadın başbakanı olacak.
25.09.2022 Dünya
Norveç'te Kur'an-ı Kerim yakıp kaçmaya çalışan grubun aracı yolda takla attı
Norveç'te Kur'an-ı Kerim yakıp kaçmaya çalışan grubun aracı yolda takla attı Norveç'in başkenti Oslo'da İslam karşıtı aşırı sağcı SIAN grubunun lideri Lars Thorsen, büyük bir Müslüman topluluğun yaşadığı Mortensrud bölgesine geldi. Thorsen yaktığı Kuran-ı Kerim'i yolun ortasına bıraktı ve aracına döndü. Çevredekiler ise duruma müdahale ederek alevleri söndürmeye çalıştı.
5.07.2022 Dünya
Türkiye, Müslüman mezarlığına yapılan saldırıyı kınadı
Türkiye, Müslüman mezarlığına yapılan saldırıyı kınadı Dışişleri Bakanlığı, Almanya'nın Iserlohn şehrinde bir Müslüman mezarlığına düzenlenen saldırıyı kınadı. 
1.01.2022 Gündem
Almanya'da seçimleri kazanan belli oldu! Angela Merkel'in partisine büyük şok: Gelmiş geçmiş en kötü sonuç...
Almanya'da seçimleri kazanan belli oldu! Angela Merkel'in partisine büyük şok: Gelmiş geçmiş en kötü sonuç... Son dakika haberine göre; Federal Seçim Kurulu, 20. Dönem Federal Meclisin oluşması için yapılan genel seçimlerin geçici resmi sonuçlarını açıkladı. Almanya'da yapılan genel seçimlerde Sosyal Demokrat Parti (SPD) oyların yüzde 25,7'sini alarak birinci oldu.
27.09.2021 Dünya
Merkel sonrası Avrupa değerlendirmesi: İstikrar unsuruydu
Merkel sonrası Avrupa değerlendirmesi: İstikrar unsuruydu Sadece Almanya değil tüm Avrupa politikalarını yönlendiren önemli aktörlerden biri olan Almanya Başbakanı Angela Merkel, 22 Kasım 2005’ten bu yana 16 yıldır aralıksız sürdürdüğü görevini bırakmaya hazırlanıyor. Merkel’in ayrılığı sonrası Almanya kadar Avrupa’yı da neler beklediği, uluslararası toplumun gündem maddeleri arasında yer alıyor. Katıldığı bir canlı yayın programında konuşan Prof. Dr. Çağrı Erhan, Merkel sonrası Avrupa’yı değerlendirdi.
15.09.2021 Dünya
İslam karşıtı Danimarkalı karikatürist Kurt Westergaard öldü
İslam karşıtı Danimarkalı karikatürist Kurt Westergaard öldü İslam karşıtlığıyla bilinen Danimarkalı karikatürist Kurt Westergaard'ın öldüğü bildirildi.
18.07.2021 Dünya
Son dakika haberi; Kanada’da dehşet! Müslüman anne ve kızına İslamofobik saldırı
Son dakika haberi; Kanada’da dehşet! Müslüman anne ve kızına İslamofobik saldırı Kanada’nın Ontario bölgesinde 40 yaşında bir şüpheli, aracını bir anne ve kızının üzerine sürerek İslam karşıtı hakaretlerde ve tehditlerde bulundu. Polis, şüphenin gözaltına alındığını, olayın ‘nefret suçu’ kapsamında incelendiğini duyurdu.
14.07.2021 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD Başkanı Biden görüşmesinin detayları ortaya çıktı! Çok önemli adımlar yolda
Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD Başkanı Biden görüşmesinin detayları ortaya çıktı! Çok önemli adımlar yolda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Joe Biden'ın dünya kamuoyunun da merakla beklediği kritik görüşmesi, Brüksel'deki NATO Zirvesi'nin ardından dün gerçekleşti. ABD Başkanı ile samimi bir görüşme gerçekleştirdiklerini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, iki ülkenin yeni dönemdeki yol haritası için "İşbirliğimizi artıracağız" şeklinde konuştu.
15.06.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Miçotakis'le görüşmenin detaylarını açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Miçotakis'le görüşmenin detaylarını açıkladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Joe Biden ile gerçekleştirdiği ilk yüz yüze toplantının ardından basın toplantısı düzenlendi. Yunanistan Başbakanı Miçotakis ve Fransa Cumhurbaşkanı Macron ile yaptığı görüşmelerin ayrıntılarını aktaran Cumhurbaşkanı Erdoğan, Miçotakis'e "Görüşmelerimizi özel hattan yapalım" mesajı verdiğini aktardı. Erdoğan bugünkü görüşmelerinde Fransa liderinin "İslâm karşıtı olmam mümkün değil" dediğini açıkladı.
14.06.2021 Gündem
Altun: NATO'nun stratejik konseptini güncelleme zamanı geldi
Altun: NATO'nun stratejik konseptini güncelleme zamanı geldi İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Son on yılda değişen bölgesel güvenlik dinamiklerinin ardından, NATO'nun stratejik konseptini güncelleme zamanı gelmiştir." değerlendirmesinde bulundu.
13.06.2021 Gündem
Türkiye'den Müslümanları fişleyen Avusturya'ya tepki
Türkiye'den Müslümanları fişleyen Avusturya'ya tepki Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Bilgiç, Avusturya’nın göçmenleri ve Müslümanları fişleyerek hedef gösteren çalışmasına tepki göstererek, "İslam karşıtı politikalar toplumsal uyumu ve katılımı zehirliyor." açıklamasını yaptı.
28.05.2021 Gündem
Boris Johnson: Müslüman kadınlara yönelik ifadelerimden dolayı üzgünüm
Boris Johnson: Müslüman kadınlara yönelik ifadelerimden dolayı üzgünüm İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Müslüman kadınlara yönelik geçmişte kullandığı ifadelerin neden olduğu incinme ve kırgınlık için üzgün olduğunu dile getirdi.
26.05.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

İslam Karşıtı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki islam karşıtı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.