Isırdı

Isırdı

Son dakika ısırdı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ısırdı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ısırdı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Isırdı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ısırdı gelişmeleri de dahil olmak üzere 569 ısırdı haberi bulunmuştur. Tüm ısırdı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yolda yürüyen kadını eşek ısırdı
Yolda yürüyen kadını eşek ısırdı Kayseri’de, başıboş eşeğin yoldan geçerken ısırdığı Esme D. (59), yaralandı. Olay sonrası çevredekilerin ağaca bağladığı eşek, ekipler tarafından korumaya alındı.
3.05.2024 Gündem
Adana'da küçük kız dehşeti yaşadı! "Köpek de sahibi de tutuklansın"
Adana'da küçük kız dehşeti yaşadı! "Köpek de sahibi de tutuklansın" Adana’da annesiyle bayram gezmesinden dönerken Rottweiler cinsi köpek tarafından ısırılan 4 yaşındaki Asel Uğraş taburcu oldu. Korku dolu anları anlatan Uğraş, "Köpeğin sahibi ve köpeğin tutuklanmasını istiyorum" dedi.
17.04.2024 Adana
Köpek sahipleri dikkat! Uzmanlar uyardı: Ağızlıksız dışarı çıkmasın...
Köpek sahipleri dikkat! Uzmanlar uyardı: Ağızlıksız dışarı çıkmasın... Adana’da son 5 günde yaşanan 2 köpek saldırısı nedeniyle uzmanlar köpek sahiplerini uyararak, ağızlık takmadan dışarı çıkartmamalarını önerdi.
20.04.2024 Adana
Hırsızlık yaparken suçüstü yakalanan kadın polisin elini ısırdı
Hırsızlık yaparken suçüstü yakalanan kadın polisin elini ısırdı Adana’da mezarlıkta otomobilin camını kırıp hırsızlık yapmak isterken suçüstü yakalanan kadın, kurtulmak için polisin elini ısırdı. Bu anlar ise saniye saniye görüntülendi.
12.04.2024 Adana
Adana'da hırsızlık yaparken suçüstü yakalanan kadın polisi ısırdı
Adana'da hırsızlık yaparken suçüstü yakalanan kadın polisi ısırdı Adana’da mezarlıkta otomobilin camını kırıp hırsızlık yapmak isterken suçüstü yakalanan kadın, kurtulmak için polisin elini ısırdı. Bu anlar ise saniye saniye görüntülendi.
11.04.2024 Adana
Kadınları tacizciden kurtaran köpeğe kurşun tartışması
Kadınları tacizciden kurtaran köpeğe kurşun tartışması Çekmeköy'de evinde beslediği 2 köpeğini kız kardeşiyle sokakta gezdiren Seda Nur Koca, iddiaya göre alkollü bir kişi tarafından sözlü tacize uğradı. Şüphelinin elindeki kalasla genç kızların üzerine yürümesi sonrası Bobi isimli sokak köpeği, şüphelinin montunu çekiştirdi. Genç kızlar şüpheliden şikayetçi olurken, olay yerine gelen bekçilerden biri üzerine doğru geldiği gerekçesiyle sokak köpeğine silahla ateş etti. Bekçi hakkında işlem başlatılırken Seda Nur Koca hakkında ise görevli memura hakaretten işlem yapıldı.
21.03.2024 Gündem
Misafirliğe giden anne ve çocuklarına köpek saldırdı: 4 yaralı
Misafirliğe giden anne ve çocuklarına köpek saldırdı: 4 yaralı Sivas’ta misafirliğe giderken köpeğin saldırısına uğrayan Nesrin Bektaş ile çocukları Aysima (7) ve İkra Bektaş (3), yaralandı. Köpek, olaya müdahale eden İsa Demir’i de ısırırken, yaşananlar güvenlik kamerasına yansıdı.
25.01.2024 Gündem
Bağcılar’da başıboş gezen köpekler dehşet saçtı
Bağcılar’da başıboş gezen köpekler dehşet saçtı Bağcılar’da başıboş gezen sokak köpekleri bir kişiyi ısırdı. Köpeklerin ısırdığı kişi tedbir amaçlı hastaneye kaldırılırken yoldan geçen 3 kişiye daha saldıran köpekler, olay yerine gelen belediye ekipleri tarafından uyuşturucu iğne ile uyutulduktan sonra hayvan barınağına götürüldü.
22.12.2023 Gündem
500 kiloluk ayının saldırısından mucizevi bir şekilde kurtuldu: Koyunlarla hiç işi olmadı, kükreyerek geldi pençeledi
500 kiloluk ayının saldırısından mucizevi bir şekilde kurtuldu: Koyunlarla hiç işi olmadı, kükreyerek geldi pençeledi Ayı saldırısı haberi bu sefer Eskişehir'den geldi. Sivrihisar İlçesi'nde koyun güttüğü sırada uğradığı ayının saldırdığı Murat Akyatak, "Beni devirdi, ısırdı ve parçalamaya başladı" diyerek mucize kurtuluşunu anlattı.
13.11.2023 Gündem
İstanbul’da 3 kişi maymun dehşetini yaşadı!
İstanbul’da 3 kişi maymun dehşetini yaşadı! Büyükçekmece’de sahibinden kaçtığı iddia edilen maymun 3 kişiye saldırdı. Saldırıya uğrayan 81 yaşındaki Memnune Saygı, "Merdivenin üzerinden atladı. Arkamdan saldırdı. Elimin üzerinden ısırdığını hissettim" dedi.
28.08.2023 Yaşam
Yasmin Erbil ile Yiğit Poyraz Bodrum'dan romantik anlar! Sevgilisini ısırdı!
Yasmin Erbil ile Yiğit Poyraz Bodrum'dan romantik anlar! Sevgilisini ısırdı! Mehmet Ali Erbil’in Nergis Kumbasar’dan olan kızı Yasmin Erbil yaklaşık 1 yıldır bir dönem Survivor'da yarışan spor eğitmeni Yiğit Poyraz ile birlikte bodruma gitti. Sevgililerin romantik anları kıskandırdı.
26.08.2023 Magazin
Fare tarafından ısırılan yaşlı kadın hastanelik oldu! Panik anları güvenlik kamerasına yansıdı
Fare tarafından ısırılan yaşlı kadın hastanelik oldu! Panik anları güvenlik kamerasına yansıdı Kaldırımda oturan yaşlı kadını fare ısırdı. Hastaneye kaldırılan yaşlı kadının yaşadığı o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
24.08.2023 Yaşam
Sokak köpeklerinin saldırdığı 4 yaşındaki çocuk ölümden döndü
Sokak köpeklerinin saldırdığı 4 yaşındaki çocuk ölümden döndü Kastamonu’nun İhsangazi ilçesinde oyun oynadığı sırada sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan 4 yaşındaki çocuk, yaralandı. Bir köpeğin sırtını ısırdığı çocuk, ağabeyi tarafından kurtarıldı.
19.04.2023 Yaşam
Fırsatçıların yeni yöntemi 'fitre' dolandırıcılığı! 'Çocuğumuz sakat, hasta'
Fırsatçıların yeni yöntemi 'fitre' dolandırıcılığı! 'Çocuğumuz sakat, hasta' Tüketiciler Birliği Antalya Şube Başkanı Neşet Gündüz, sosyal medyada bazı dolandırıcıların sahte hesaplarla kendilerini ihtiyaç sahibiymiş gibi tanıtıp, paylaşımlar yaparak insanların duygularını suistimal ederek, 'fitre' adı altında para topladıklarını söyledi. Gündüz, "İnsanlar sosyal medyada gördükleri her paylaşıma para göndermesin. İnsanlarımız hassas duygularla yaptıkları bağışlarla zaman zaman dolandırıcılara hizmet etmiş oluyor" dedi.
18.04.2023 Yaşam
Antalya'da sivrisinek ısırdı, hayatı karardı! 9 yıldır insan içine çıkamıyor: 'Gücüm kalmadı'
Antalya'da sivrisinek ısırdı, hayatı karardı! 9 yıldır insan içine çıkamıyor: 'Gücüm kalmadı' Denizli’den Antalya’ya çalışmak için gittiği otelde sivrisineğin ısırması sonucu fil ayağı hastalığına yakalanan güvenlik görevlisinin hayatı karardı. İlerleyen hastalığı nedeniyle 9 yıldır insan içine çıkamayan güvenlik görevlisi, enfeksiyonun çürümeye neden olmasından dolayı çoklu organ yetmezliği riskiyle karşı karşıya kaldı.
17.04.2023 Yaşam
Havada kobra paniği! Uçakta pilotu ısırdı yolcular dondu kaldı...
Havada kobra paniği! Uçakta pilotu ısırdı yolcular dondu kaldı... Güney Afrika'da özel bir uçuş gerçekleştiren uçakta yaşananlar akıllara durgunluk verdi. Uçağa nasıl girildiği henüz belirlenemeyen yılan hem pilota hem de yolculara havada dehşeti yaşattı.
6.04.2023 Dünya
Çocukların ağlama sesine uyandılar! Odaya giren çifti şoke eden görüntü
Çocukların ağlama sesine uyandılar! Odaya giren çifti şoke eden görüntü Iğdır'da çocuklarının ağlama sesine uyanan aile, odaya girdiklerinde karşılaştıkları manzara ile şok oldu. Eve giren yarasa, küçük iki çocuğun kulağını ısırdı.
14.03.2023 Yaşam
Her şey bir ısırıkla başladı! Sinek yüzünü tanımayacak hale getirdi
Her şey bir ısırıkla başladı! Sinek yüzünü tanımayacak hale getirdi Sinek ısırığı hayatını kabusa çevirdi. Zonguldak'ta yaşayan 48 yaşındaki Murat Terzi çalışmak için Antalya'ya gitti. Terzi, çalışmaya başladıktan 1 ay sonra çeşitli belirtilerle hastanenin yolunu tuttu. Yüzünde ve kollarında gün geçtikçe yaralar oluşan Terzi, hastanede hayatını alt üst eden gerçeği öğrendi. İşte haberin detayları...
4.02.2023 Yaşam
2 kız çocuğunu taciz eden şüpheli yakalandı; takip sırasında düşen polisin bacağı kırıldı
2 kız çocuğunu taciz eden şüpheli yakalandı; takip sırasında düşen polisin bacağı kırıldı Konya'da 2 kız çocuğunu taciz ettiği iddia edilen B.P.’yi, çevredekiler linç etmeye kalkıştı. Bu sırada kaçmaya çalışan B.P.’yi kovalayan bir polis memurunun düşünce bacağı kırıldı. B.P. ve bir polis memurunun kolunu ısırıp, birine de tekme atan kalabalık arasındaki Musa A. gözaltına alındı.
27.01.2023 Gündem
Konya'daki barınak vahşetinin sanıklarına tahliye kararı
Konya'daki barınak vahşetinin sanıklarına tahliye kararı Konya Büyükşehir Belediyesi'ne ait Hayvan Rehabilitasyon Merkezi'nde, köpeğin kürekle öldürülmesi olayıyla ilgili davada; mahkeme heyeti, köpeğe vurarak öldüren ve haklarında 6'şar yıla kadar hapis cezası istenen sağlık teknisyeni Murat Bacak ile hayvanı sürükleyerek götüren Sefa Çakmak'ın (28) tahliyesine karar verdi. Duruşma 20 Ocak tarihine ertelendi.
2.01.2023 Gündem
Yavru kediyi sevdi hastanelik oldu! Aylar sonra acı haber geldi
Yavru kediyi sevdi hastanelik oldu! Aylar sonra acı haber geldi Danimarka'da yaşayan 33 yaşındaki Henrik Kriegbaum Plettner'ın hayatı bir yavru kedinin ısırığı sonrası kabusa döndü. Hastaneye yatırılıp 15 kez ameliyat edilen ve bir parmağı kesilen adam yapılan tüm müdahalelere rağmen Ekim ayında hayatını kaybetti.
17.12.2022 Dünya
Ünlü oyuncu Tuan Tunalı yeni bir aşka yelken açtı!
Ünlü oyuncu Tuan Tunalı yeni bir aşka yelken açtı! Meslektaşı Hazal Filiz Küçükköse'den olaylı bir şekilde boşanan, Yana Mazanova'dan sessiz sedasız ayrılan oyuncu Tuan Tunalı (38), İtalyan model Angela Caccamo ile yeni bir aşka yelken açtı.
25.11.2022 Magazin
Ailesiyle evine giderken köpeklerin saldırısına uğradı
Ailesiyle evine giderken köpeklerin saldırısına uğradı Adana’da motosikletiyle ailesiyle birlikte evine dönen Erhan Yurdunmalı, sahipsiz köpeklerin saldırısına uğradı. Saldırıda baldırından ısırılan Yurdunmalı,” Köpekler zarar görmeden toplatılsın” dedi.
21.08.2022 Yaşam
Kavgada bekçiyi ısıran köpek silah sayıldı, 2 gün gözaltı cezası verildi
Kavgada bekçiyi ısıran köpek silah sayıldı, 2 gün gözaltı cezası verildi Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinde, gece devriyesindeki 4 bekçi ile 3 genç arasında ‘laf atma’ meselesinden arbede çıktı. Çevredeki ‘kurt melezi’ cinsi sahipsiz köpek, bekçilerden birini bacağından ısırdı. Gözaltına alınan gençler serbest bırakılırken, köpek de götürüldüğü ilçe emniyet müdürlüğü bahçesine bağlandı. Soruşturmada, gençlerin komut verdiği gerekçesiyle ‘silah’ olarak nitelendirilip, 2 gün gözlem altında bekletilen köpek, Trabzon Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği'nin (TRAHAYKO) girişimleri sonucu, barınağa yerleştirildi.
18.08.2022 Yaşam
Parkta oynayan çocuğa pitbull saldırdı
Parkta oynayan çocuğa pitbull saldırdı Bahçelievler'de arkadaşlarıyla birlikte parkta oyun oynayan 11 yaşındaki Uğur Akbulut'a pitbull saldırdı. Bacağından yaralanan ve büyük korku yaşayan Akbulut gözyaşları içinde yaşadıklarını DHA'ya anlatırken, ailesi ise bir an önce köpeğin sahibinin yakalanmasını istedi.
26.07.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Isırdı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ısırdı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.