İş İnsanı

İş İnsanı

Son dakika iş insanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan iş insanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını iş insanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İş İnsanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan iş insanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.215 iş insanı haberi bulunmuştur. Tüm iş insanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bir Seçil Erzan vakası daha! Banka müdürünün oyunu böyle ortaya çıktı
Bir Seçil Erzan vakası daha! Banka müdürünün oyunu böyle ortaya çıktı İstanbul'da yüksek kar vaadiyle mağdurlardan para topladığı iddia edilen emekli banka müdürü Müjgan D.'nin (63) aralarında bulunduğu 10 kişi gözaltına alındı. Yapılan soruşturmada şu ana kadar 7 kişiden 11 milyon lira para topladıkları öğrenildi. Müjgan D., oğlu, kızı ve eşinin de aralarında bulunduğu 6 kişi adliyeye sevk edildi. Mağdurlar arasında birçok iş adamının bulunduğu öğrenildi.
31.01.2024 Gündem
İş insanını soyan özel şoförü çıktı! Polisler tek tek yakalandı
İş insanını soyan özel şoförü çıktı! Polisler tek tek yakalandı Kağıthane’de İran uyruklu bir iş kadınına ait eve giren 4 hırsız, evdeki kasayı alarak gözden kayboldu. Kasanın içinde bulunan yaklaşık 40 milyonluk ziynet eşya ve parayı alan şüpheliler, soygundan bir kaç gün sonra kasayı boş bir araziye attı. Polis ekipleri tarafından kimlikleri tespit edilen 4 şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüphelilerden biri, genç kadının özel şoförü çıktı.
26.11.2023 Gündem
Gelin ve damada takılan takı dudak uçuklattı! Altın ve para yağdı
Gelin ve damada takılan takı dudak uçuklattı! Altın ve para yağdı Van’da Gevdan Aşiretinin görkemli düğün törenine 5 bin kişi katılırken, gelin ve damada takılan takı ise dudak uçuklattı.
4.09.2023 Yaşam
Ünlü iş insanı arı sokması sonucu hayatını kaybetti
Ünlü iş insanı arı sokması sonucu hayatını kaybetti Muğla'nın Bodrum ilçesinde, teknede arı sokup fenalaşan iş insanı Aydın Berkman (61), yaşamını yitirdi.
19.08.2023 Yaşam
Türkiye'ye adanmış bir ömür! Erdoğan Demirören 5 yıl önce bugün hayata veda etti
Türkiye'ye adanmış bir ömür! Erdoğan Demirören 5 yıl önce bugün hayata veda etti Türkiye'ye adanmış bir ömür yaşadı. Türk sanayisinin gelişmesi için canla başla mücadele etti. Büyük sanayici, duayen iş insanı Erdoğan Demirören 5 yıl önce bugün aramızdan ayrıldı. Onu saygıyla anıyoruz.
8.06.2023 Yaşam
İş insanına evinde gasp! Şüphelilerden birinin kimliği şoke etti
İş insanına evinde gasp! Şüphelilerden birinin kimliği şoke etti Çekmeköy'de bir iş insanının evine giren gaspçı, iş insanın eşi ve kızının başına silah dayayarak evde bulunan bir miktar ziynet eşyası, para ve garajdaki aracı alarak kayıplara karıştı. Olayla ilgili çalışma başlatan jandarma ekipleri, biri iş insanının şoförü 2 kişiyi gözaltına aldı.
20.05.2023 Yaşam
İstanbul'un göbeğinde akılalmaz tuzak! İş insanını kelepçeleyip kaçırdılar
İstanbul'un göbeğinde akılalmaz tuzak! İş insanını kelepçeleyip kaçırdılar Beyoğlu'da sahte polis üniforması giyen 4 gaspçı, Lübnanlı iş insanının evinde ağzına silah dayayarak kasasındaki 30 bin dolarını gasp etti. Adamı darp da eden gaspçılar, plastik kelepçe takıp silah zoruyla onu araca bindirip kaçırdı. Sahte polisler adamın eşinden istedikleri fidyeyi almaya gelince Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri tarafından kıskıvrak yakalandı. Nefes kesen anlar kameralara yansıdı.
14.04.2023 Gündem
İş insanlarına şantaj yapan 25 suç örgütü üyesi adliyede
İş insanlarına şantaj yapan 25 suç örgütü üyesi adliyede İzmir'de, iş insanlarına şantaj yaparak haksız kazanç sağlayan ve çok sayıda nitelikli yağma suçu işlediği belirlenen örgüte 3 ilde eş zamanlı düzenlenen 'Alabora' operasyonunda, elebaşı S.T. dahil 25 şüpheli adliyeye sevk edildi.
3.03.2023 Gündem
Bodrum'da firari hükümlü iş insanı, operasyonla yakalandı
Bodrum'da firari hükümlü iş insanı, operasyonla yakalandı Muğla'nın Bodrum ilçesinde, 'FETÖ/PDY'ye üye olma' suçundan 6 yıl 10 15 gün hapis cezasıyla aranan iş insanı Oral Tosun (59), polis operasyonuyla yakalandı.
25.01.2023 Gündem
Pastanede basıldı! İş insanından kadınlar tuvaletinde iğrenç hareket
Pastanede basıldı! İş insanından kadınlar tuvaletinde iğrenç hareket İş insanının iğrenç hareketi tepki çekti. Pastanede tuvalete giden kadın yaşadıkları karşısında hayatının şokunu yaşadı. Tuvalet kabininde iş insanıyla karşılan kadın, önce bağırıp çığlık attı sonra da bakın ne yaptı? İşte haberin detayları...
6.01.2023 Dünya
İş insanına uygunsuz görüntülerle şantaja suçüstü
İş insanına uygunsuz görüntülerle şantaja suçüstü Denizli'de, aralarında iş insanları ve esnafın bulunduğu kişilerin uygunsuz görüntülerini gizlice çekip, ailelerine göstermekle tehdit eden 2 kişi, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından yakalandı. En son şantaj yaptıkları iş insanından 500 bin lira istedikleri buluşma noktasında gözaltına alınan şüpheliler, adliyeye sevk edildi.
5.12.2022 Yaşam
Sarıyer'de iş insanı otomobilinde ölü bulundu
Sarıyer'de iş insanı otomobilinde ölü bulundu Sarıyer'de, iş insanı İzel Bardavit (47) oturduğu sitenin kapalı otoparkındaki otomobilinde silahla vurulmuş halde ölü bulundu. Bardavit'in arkadaşına, "Bir saat sonra evime gel beni bul, çocuklarım da sana emanet onlara çok iyi bak" şeklinde e-posta mesajı attığı iddia edildi. Yanında olayda kullanılan silah da bulunurken, ilk inceleme sonucu iş adamının intihar ettiği değerlendiriliyor.
23.08.2022 Yaşam
Aslı Enver yeni sevgilisiyle el ele görüntülendi!
Aslı Enver yeni sevgilisiyle el ele görüntülendi! Oyunculuğu kadar özel hayatıyla da gündemden düşmeyen Aslı Enver’in adı bir süredir iş insanı Berkin Gökbudak ile anılıyordu. Şimdi ise Aslı Enver ve yeni aşkı el ele görüntülendi.
8.08.2022 Magazin
İş insanı İlyas Kama hayatını kaybetti!
İş insanı İlyas Kama hayatını kaybetti! Antalyalı iş insanı ATSO Meclis Üyesi İlyas Kama (56), rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
20.07.2022 Ekonomi
İş insanı ve oğlunun içinde bulunduğu cip, limandan denize uçtu!
İş insanı ve oğlunun içinde bulunduğu cip, limandan denize uçtu! Şile'de iş insanı İbrahim Kurşunoğlu ve oğlu Mecit Güçlü Kurşunoğlu'nun içinde bulunduğu cip, limandan denize düştü. Felçli olduğu öğrenilen iş insanı hayatını kaybederken, sürücü koltuğundaki oğlu kurtuldu. Görgü tanıklar aracın bir süre limanda bekledikten sonra hızla denize doğru hareket ettiğini belirtti. Vitesleri karıştırdığını söyleyen Mecit Kurşunoğlu ifadesinin ardından serbest kaldı.
19.07.2022 Yaşam
İş insanına rezalet tuzak! Tanıştığı kadın su ikram etti ve...
İş insanına rezalet tuzak! Tanıştığı kadın su ikram etti ve... İzmir'in Ödemiş ilçesinde tanıştığı bir kadın tarafından ikram edilen su ile bayıltılan iş insanına uygunsuz fotoğraflarını çekerek şantaj yapan suç çetesi, polisin operasyonuyla çökertildi. Tehdit, şiddet ve şantaj suçlamasıyla gözaltına alınan 7 şüpheliden 3'ü tutuklandı, diğer kişiler ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
30.05.2022 Yaşam
Davos'ta  'Sıradaki Pandemiye Hazırlanmak’ konuşuldu
Davos'ta 'Sıradaki Pandemiye Hazırlanmak’ konuşuldu  Dünya Ekonomik Forumu 'Davos 2022’de ‘Sıradaki Pandemiye Hazırlanmak’ paneli düzenlendi. Panelin gerek başlığı gerekse katılımcıları dikkat çekti.
26.05.2022 Dünya
Ünlü iş insanından zina davası! Ahlaka aykırı yaşıyor
Ünlü iş insanından zina davası! Ahlaka aykırı yaşıyor İş insanı Çağlayan Eren, 5 yıl önce kendisine aldatıldığı iddiasıyla 6 milyon liralık tazminat talepli boşanma davası açan Bilge Kuru Eren’e aynı davayla karşılık verdi. Bilge Kuru Eren’in boşanma davası devam ederken kendisini aldattığını öne süren Çağlayan Eren, 11 milyon lira tazminat ile 7 bin 500 lira nafaka istedi.
30.04.2022 Yaşam
Ukrayna'nın en zengin ve en ünlü iş insanlarından Kotvitsky'nin karısı sınırda yakalandı! Çantalardan servet çıktı...
Ukrayna'nın en zengin ve en ünlü iş insanlarından Kotvitsky'nin karısı sınırda yakalandı! Çantalardan servet çıktı... Ukraynalılar Rus işigaline karşı direnirken 52 yaşındaki Ukraynalı iş insanı ve politikacı olan 52 yaşındaki eski siyasetçinin eşi, AB'ye giden bir mülteci sınırını geçerken yanında yüklü miktarda nakitle yakalandı. Kadının gümrükte milyonlarca ABD doları ve euro taşıdığı iddia edildi. Yayınlanan fotoğraflar şok etkisi yarattı.
22.03.2022 Dünya
Ebru Şallı'dan boşanma iddialarına fotoğraflı yanıt!
Ebru Şallı'dan boşanma iddialarına fotoğraflı yanıt! 2019 yılında görkemli bir düğünle evlenen Ebru Şallı ve Uğur Akkuş’un boşanmak üzere olduğu haberi magazin gündemine bomba gibi düştü.İş insanı eşi Uğur Akkuş hakkında şoke eden bir iddia da ortaya atıldı. Haciz ve dolandırıcılık olaylarıyla anılan iş adamının, geçtiğimiz ay Silivri Açık Ceza İnfaz Kurumu'nda hükümlü olduğu anlaşıldı. Ebru Şallı boşanma iddialarına fotoğraflı yanıt verdi. İşte detaylar...
20.03.2022 Magazin
İş insanına evinin önünde silahlı saldırı
İş insanına evinin önünde silahlı saldırı Malatya’da evinin önünde silahlı saldırıya uğrayan işadamı yaralandı. Olay, Yeşilyurt İlçesine bağlı Turgut Özal Mahallesi’nde meydana geldi.
9.02.2022 Yaşam
İş insanı 'spermlerim çalındı' demişti! DNA raporu çıktı, ikizlerin babası...
İş insanı 'spermlerim çalındı' demişti! DNA raporu çıktı, ikizlerin babası... İzmir'de Sevtap Şensarı'nın (45), 7 yıl önce tüp bebek yöntemiyle dünyaya getirdiği ikiz çocuklarının babasının iş insanı H.S.T. (61) olduğunu öne sürerek açtığı babalık davasında DNA raporu çıktı. Rapora göre, çocukların yüzde 99,99 oranında, spermlerinin çalındığını öne süren H.S.T.'den olduğu belirlendi.
12.01.2022 Gündem
Cengiz Kurtoğlu'nun saldırdığı iş insanı Mustafa Can konuştu: Gündem olmak için...
Cengiz Kurtoğlu'nun saldırdığı iş insanı Mustafa Can konuştu: Gündem olmak için... Sarıyer'de bir doğum günü partisine katılan şarkıcı Cengiz Kurtoğlu, iddiaya göre aynı masada oturduğu iş insanı Mustafa Can'a bıçakla saldırdı. Yüzünden yaralanan Mustafa Can, "Cengiz Kurtoğlu bana bir yumruk savurdu. Ben kaçtım saldırıdan ama gözüme bir şey ilişti. Baktım birkaç kişi ellerimi tutuyor. Burnumda bir darbe hissettim. İkinci hamleyi yaptı. Bir darbe daha aldım. Oradan uzaklaştım, arabada aynada bir baktım kan akıyor. Karakola gittim hemen. Gündem olmak için bizi mi seçti ne yaptı anlamadım." dedi.
25.11.2021 Magazin
Cengiz Kurtoğlu, o iş insanına bıçakla saldırdı! Görüntüler ortaya çıktı
Cengiz Kurtoğlu, o iş insanına bıçakla saldırdı! Görüntüler ortaya çıktı Sarıyer'de bir doğum günü partisine katılan şarkıcı Cengiz Kurtoğlu, iddiaya göre aynı masada oturduğu iş insanı Mustafa Can'a bıçakla saldırdı. Olayda Mustafa Can yüzünden yaralanırken, Cengiz Kurtoğlu gözaltına alındı. Yaşanan olay güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Cengiz Kurtoğlu olaya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
24.11.2021 Magazin
HDP'li eski başkan ve iş insanı Yunanistan sınırında yakalandı
HDP'li eski başkan ve iş insanı Yunanistan sınırında yakalandı Yunanistan sınırında yakalanan ve haklarında 'terör örgütü üyeliği' suçlamasıyla yakalama kararı bulunan HDP'li eski belediye başkanı ile iş insanı Adıyamana getirildi.
17.11.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İş İnsanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki iş insanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.