İş Adamı

İş Adamı

Son dakika iş adamı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan iş adamı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını iş adamı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İş Adamı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan iş adamı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.625 iş adamı haberi bulunmuştur. Tüm iş adamı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü iş adamı eşini 'öldürmeye teşebbüs' etmişti! Yaşananları itiraf etti: Çıkarın dedikçe ilaç verdiler
Ünlü iş adamı eşini 'öldürmeye teşebbüs' etmişti! Yaşananları itiraf etti: Çıkarın dedikçe ilaç verdiler İş adamı Can Atay’ın mimar eşi Polen Atay’ı bornoz kuşağı ile öldürmeye teşebbüs ettiği gerekçesiyle tutuksuz yargılandığı duruşmada Polen Atay ilk kez ifade verdi. Boşanmak istediğini söylediğinde sırtına sert bir darbe aldığını söyleyen Atay, o gece yaşananları tek tek anlattı. İşte detaylar...
5.05.2023 Gündem
İş adamına ofisinde silahlı saldırı! Hayatını kaybetti
İş adamına ofisinde silahlı saldırı! Hayatını kaybetti Arnavutköy'de bir fabrika sahibi işyerinde uğradığı silahlı saldırı sonucunda yaşamını yitirdi. Polis olayla alakalı geniş çaplı çalışma başlattı.
5.05.2023 Yaşam
Şanlıurfa'da, kayıp iş insanının kuyuda cansız bedeni bulundu
Şanlıurfa'da, kayıp iş insanının kuyuda cansız bedeni bulundu Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde 2 gündür haber alınamayan çırçır fabrikası sahibi Kadir Önkol’un (53), boş kuyuda cansız bedeni bulundu.
14.04.2023 Gündem
Spor salonunda tanışıp aşık olduğu genç kızın sevgilisi tarafından öldürüldü!
Spor salonunda tanışıp aşık olduğu genç kızın sevgilisi tarafından öldürüldü! Kocaeli'de sevdiği kız ile evliliğine engel olduğu iddiasıyla gurbetçi iş adamını 10 bıçak darbesiyle öldüren Fıras S. ve beraberindeki 2 sanık hakkında mütalaa verildi. Gözyaşları içinde savunma yapan Fıras S.'nin sevgilisi tutuklu sanık Ceren İ., "Ben cinayet işlemedim, böyle bir şeye iştirak etmedim. Ceza almak istemiyorum" dedi. Cumhuriyet savcısı, Fıras S.'nin "Tasarlayarak kasten adam öldürme" suçundan müebbet hapis, sevgilisi Ceren İ.'nin ise yardım etme suçundan 15 yıldan 20 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını istedi.
15.02.2023 Yaşam
Ünlü oyuncu Nur Fettahoğlu yeni sevgilisiyle görüntülendi!
Ünlü oyuncu Nur Fettahoğlu yeni sevgilisiyle görüntülendi! Ünlü oyuncu Nur Fettahoğlu'nun evli iş insanıyla aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Nur Fettahoğlu yeni sevgilisiyle görüntülendi. Muhabirleri fark edince panikleyerek kaçan oyuncu, yanındaki kişinin evli bir işadamına benzetilmesi üzerine açıklama yaptı. İşte detaylar...
11.01.2023 Magazin
Rus iş adamının 26 milyon liralık kazası! Gören şaşkına döndü
Rus iş adamının 26 milyon liralık kazası! Gören şaşkına döndü İstanbul Beylikdüzü'nde Rus bir iş adamı 26 milyon liralık lüks aracıyla kaza yaparak bariyerlere vurdu. Araba kullanılamaz hale gelirken kazada yaralanan olmadı.
28.12.2022 Yaşam
İş adamını öldüren zanlılar Sivas'ta yakalandı
İş adamını öldüren zanlılar Sivas'ta yakalandı Antalya'nın Serik ilçesinde evinin önünde otomobilden yapılan silahlı saldırıda yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden iş adamının cinayet zanlıları Sivas'ta yakalandı.
12.08.2022 Yaşam
Ünlü iş adamına kargo tuzağı: 330 milyonluk imza
Ünlü iş adamına kargo tuzağı: 330 milyonluk imza İzmir'de defalarca vergi rekortmeni seçilen Med-Kim Kimya Sanayi Genel Müdürü Seylan Yaz, dolandırıcıların tuzağına düştü. Kargocu kılığında gelerek Yaz'a kargo teslim edip imzasını alan dolandırıcılar, 330 milyon TL'lik icra takibi başlattı.
18.07.2022 Yaşam
Fuhuş yaptıkları erkekleri 3 kategoriye ayırmışlar
Fuhuş yaptıkları erkekleri 3 kategoriye ayırmışlar Kayseri'de, polis ekiplerince düzenlenen operasyonda, fuhşa aracılık ettikleri belirlenen, 19'u kadın 27 kişi yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Fuhuş yapan kadınların, 'müşteri' olarak adlandırdıkları erkekleri 'zengin', 'zengin ama keko', 'zengin iş adamı' olarak 3'e ayırdıkları öğrenildi.
7.07.2022 Yaşam
Milyon dolarlık evsiz! Kir pas içinde yaşıyor
Milyon dolarlık evsiz! Kir pas içinde yaşıyor Demir-çelik piyasasını manipüle edenlere yapılan ‘Demir Yumruk’ operasyonunda şirket sahibi İbrahim D.’yi yakalamak için giden polisler şoka uğradı. Milyon dolarlık şirket patronu, kir pas içinde, sokakta yaşıyordu. Akıl sağlığı da yerinde olmayan İbrahim D.’nin üzerine şirket kurulmuş, naylon faturalar düzenlenmişti.
3.07.2022 Yaşam
İş adamı sevgilisiyle yaşadığı evde ölü bulundu! Eşine not bıraktığı ortaya çıktı: 'Seni de Bahar’ı da çok sevdim'
İş adamı sevgilisiyle yaşadığı evde ölü bulundu! Eşine not bıraktığı ortaya çıktı: 'Seni de Bahar’ı da çok sevdim' Ortaköy’de kumpir dükkanları ve apart otel sahibi 53 yaşındaki iş adamı, sevgilisiyle yaşadığı evinde ölü bulundu. Elinde tabanca olan ancak vücudunda herhangi bir iz bulunamayan adamın eşine, “Ölümümden Bahar sorumludur” yazılı bir not bıraktığı ortaya çıktı. Ölümün şüpheli bulunması üzerine cenaze, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Adamın ailesi ve yakınları ise olay yerinde feryat etti.
15.06.2022 Yaşam
Çifte infaz! İş adamlarının ormanlık alanda cesetleri bulundu
Çifte infaz! İş adamlarının ormanlık alanda cesetleri bulundu Yalova'nun Armutlu ilçesinde ormanlık alanda, biri başından silahla vurulmuş, biri eli bileğinden kesilmiş halde iki erkek cesedi gören köylüler jandarmaya haber verdi. Yapılan inceleme sonrasında cesetlerin, 13 Mayıs’tan bu yana kendilerinden haber alınamayan kuyumcu Ömer Sefa Sevgi (45) ile akaryakıt istasyonu sahibi Yaşar Eti’ye (53) ait olduğu tespit edildi.
16.05.2022 Yaşam
İş adamının villasına silahla ateş açıldı
İş adamının villasına silahla ateş açıldı Emirgan’da iş adamı Mustafa Feridun Uzunyol'un lüks villası gece yarısı korsan taksiyle gelen silahlı bir saldırgan tarafından kurşunlandı. Saldırı anı kameralara saniye saniye yansırken, olayda yaralanan olmadı. İş adamının şikayeti üzerine Sarıyer Asayiş Büro Amirliği ekipleri, tetikçiyi ve azmettiriciyi kıskıvrak yakaladı. Gözaltına alınan tetikçi, kendisini iş adamıyla alacak verecek yüzünden husumeti bulunan golf hocasının azmettirdiğini itiraf etti.
25.04.2022 Yaşam
Ülkenin kültürünü araştırdı, tarihini okudu, gelecek vaat ediyor dedi Daniel Lau-Lopez Türk deviyle ortaklık kurmaya karar verdi
Ülkenin kültürünü araştırdı, tarihini okudu, gelecek vaat ediyor dedi Daniel Lau-Lopez Türk deviyle ortaklık kurmaya karar verdi Ünlü Amerikalı milyarder Daniel Lau-Lopez, başarılı iş modeli ve çok kısa sürede büyük bir müşteri hacmine ulaşmasıyla yakın zamanda gündeme gelen Türk moda devi Vakfe Moda ile ortaklık kuracağını belirtti.
22.04.2022 Yaşam
Terör örgütü üyeliğinden yakalanan iş adamına 7 yıl 6 ay hapis
Terör örgütü üyeliğinden yakalanan iş adamına 7 yıl 6 ay hapis Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından terör örgütüne üye olma suçundan aranırken Yunanistan’a kaçarken sınırda yakalanan ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanan iş adamı, 7 yıl 6 ay hapis cezasıyla cezalandırıldı.
8.04.2022 Gündem
Hande Erçel'den aşk iddialarına yanıt!
Hande Erçel'den aşk iddialarına yanıt! 'Sen Çal Kapımı' dizi setinde başlayan arkadaşlıkları aşka dönüşen Kerem Bursin ile Hande Erçel geçtiğimiz günlerde yollarını ayırdı. Erçel' e yakışıklı oyuncuyu unutturan isim belli oldu. İddiaya göre Hande Erçel ünlü ve yakışıklı iş adamı ile aşk yaşıyor. Güzel oyuncu bu iddialara yanıt verdi.
13.03.2022 Magazin
Ünlü iş adamı Ömer Pekin Baran vasi atandı!
Ünlü iş adamı Ömer Pekin Baran vasi atandı! Piyano sanatçısı Süher Pekinel’in, eşi Ömer Pekin Baran’ın alzheimer hastalığından faydalanarak malvarlığından haksız kazanç elde ettiğini iddia eden iki üvey çocuğu, babalarının vesayet altına alınması için açtığı davayı kazandı. Mahkeme, Ömer Pekin Baran için vasi olarak avukat İbrahim Bülbül’ü atadı.
21.02.2022 Yaşam
Gümüşün kralı Alberto Bailleres hayatını kaybetti
Gümüşün kralı Alberto Bailleres hayatını kaybetti 91 yaşında hayatını kaybeden Meksikalı milyarder Alberto Bailleres, maden ve perakende satış kralı olarak biliniyordu. Bailleres'in şirketleri, dünyanın en büyük gümüş üreticisiydi.
4.02.2022 Yaşam
Çinli iş adamına akılalmaz tuzak: Eşi 'kocamı soyuyorlar' diyerek isyan etti
Çinli iş adamına akılalmaz tuzak: Eşi 'kocamı soyuyorlar' diyerek isyan etti Son dakika haberine göre; Türkiye’de inşaat şirketi kuran ve birden fazla gayrimenkul satın alan Çinli Yiming Aikebaire, ülkesinde tutuklandı. Haberi alan dolandırıcılar, sahte evraklarla Çinli işadamının bankadaki 225 milyon lirasına haciz koydurmaya çalıştı
2.02.2022 Yaşam
Sarıyer'de iş adamı, plazanın 10. katından atlayarak intihar etti!
Sarıyer'de iş adamı, plazanın 10. katından atlayarak intihar etti! İstanbul Sarıyer’de 40 yaşındaki bir iş adamı 31 katlı plazanın 10’uncu katından atlayarak intihar etti.
14.01.2022 Gündem
İş adamlarının katili 17 yıl sonra yakalandı!
İş adamlarının katili 17 yıl sonra yakalandı! İzmit'te, tabancayla vurularak öldürülen iş insanları Hasan Hallaç ile Süleyman Acar'ın cinayet şüphelisi Namık E., 17 yıl sonra yakalandı. Namık E., ifadesinde cinayeti 2 yıl önce ölen T.O. ile birlikte işlediklerini itiraf etti.
6.01.2022 Gündem
Babalık davasında ünlü tekstilcinin mezarı açıldı
Babalık davasında ünlü tekstilcinin mezarı açıldı Bursa'da mühendis Hakan Yılmaz’ın (55), annesinin ameliyat öncesi itirafıyla biyolojik babası olduğunu öğrendiği iş insanı Ahmet Necati Yılmaz’ın mezarı, DNA testi için açıldı. Babalık davası kapsamında mezardan alınan örnekler, İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.
17.12.2021 Yaşam
İş adamına akılalmaz tuzak! 2.3 milyon euroluk vurgun
İş adamına akılalmaz tuzak! 2.3 milyon euroluk vurgun Yozgat’ta kendilerini kargo şirketi çalışanı gibi göstererek hazırladıkları sahte teşekkür plaketini iş adamına teslim eden dolandırıcılar, teslim tutanağının imza kısmına yerleştirdikleri senetle 2,3 milyon euroya imza attırdılar.
5.12.2021 Yaşam
Ünlü iş adamı Erdal Acar hakkında suç duyurusu!
Ünlü iş adamı Erdal Acar hakkında suç duyurusu! Beykoz’da 4 yıl önce çıkan silahlı bir çatışmada hayatını kaybeden iş adamı Oktay Üzüm’ün ailesi, iş adamı Erdal Acar ile babası İsmet Acar hakkında kendilerini dolandırdıkları ve ölümle tehdit ettikleri iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu.
29.11.2021 Yaşam
Milyarder iş adamından ilişki skandalı! 5 bin kadınla birlikte oldu
Milyarder iş adamından ilişki skandalı! 5 bin kadınla birlikte oldu ABD basınına yansıyan bir cinsel ilişki skandalı adeta ülke gündemine bomba gibi düştü. Michael Goguen adındaki teknoloji milyarderi iş insanına yöneltilen suçlamalar arasında kendisine bir harem kurmak, cinsel ilişki yaşadığı kadınların listesini yapmak ve reşit olmayan kızları rızaları dışında ilişkiye zorlamak gibi akılalmaz iddialar var.
21.11.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

İş Adamı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki iş adamı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.