Irma Kasırgası

Irma Kasırgası

Son dakika Irma kasırgası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Irma kasırgası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Irma kasırgası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Irma Kasırgası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ırma kasırgası gelişmeleri de dahil olmak üzere 48 ırma kasırgası haberi bulunmuştur. Tüm ırma kasırgası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Korkulan oldu! Yüz binlerce insan evini terk ediyor...
Korkulan oldu! Yüz binlerce insan evini terk ediyor... Uçaklar havalandı, kaydedilen görüntüler tüyler ürperticiydi. Yeryüzüyle teması ölüm getirdi, ABD'de yüz binlerce insan evini terk ediyor.
2.09.2019 Dünya
100 yaşındaki ağaçla evlendi!
100 yaşındaki ağaçla evlendi! ABD'de bir kadın, kesilme tehdidi altındaki ağaçla evlendi.
26.03.2018 Dünya
ABD 2017'de bunun için tam 306 milyar dolar harcadı
ABD 2017'de bunun için tam 306 milyar dolar harcadı ABD Ulusal Okyanus ve Atmosfer İdaresinden (NOAA) yapılan açıklamada, ABD'nin 2017 yılında yaşanan kasırga, orman yangınları, seller ve kuraklık nedeniyle yaptığı harcamaların 306 milyar doları bulduğu belirtildi.
8.01.2018 Dünya
Türkiye'nin 2017'de en çok aradığı kelimeler açıklandı
Türkiye'nin 2017'de en çok aradığı kelimeler açıklandı Yılın Arama Trendleri 2017’nin Türkiye’de altı farklı kategoriden oluşan yükselen arama trendleri listelerinde ilk sırayı Vatan Şaşmaz aldı.
14.12.2017 Yaşam
Orta Amerika'da Nate can aldı
Orta Amerika'da Nate can aldı Orta Amerika'da etkili olan tropikal fırtına Nate nedeniyle bölge ülkelerinde en az 22 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.
6.10.2017 Dünya
Türk Dışişleri'nden seyahat uyarısı!
Türk Dışişleri'nden seyahat uyarısı! Türkiye, vatandaşlarını, Irma Kasırgası'nın ardından Karayip adalarını vurmaya başlayan Maria kasırgasının etkili olduğu bölgelere zorunlu olmadıkça seyahat etmemeleri yönünde uyardı.
20.09.2017 Dünya
Çatılar uçtu, havaalanları ve köprüler kapatıldı!
Çatılar uçtu, havaalanları ve köprüler kapatıldı! ABD Ulusal Kasırga Merkezi (NHC), Karayip Adaları'nı vurmaya hazırlanan Maria Kasırgası'nı, kasırga ölçeğinin en güçlü düzeyi olan Kategori 5'e yükseltti. NHC, Maria Kasırgası'nın saatte 260 km rüzgar hızıyla Karayipler'deki Dominica adalarını vurduğunu açıkladı.
19.09.2017 Dünya
'Maria'ya hazırlanıyorlar!
'Maria'ya hazırlanıyorlar! Irma Kasırgası'nın vurduğu Karayipler, Atlantik Okyanusu'nda oluşan yeni bir kasırgaya hazırlanıyor
18.09.2017 Dünya
Trump, Irma kasırgasının etkilediği Florida'ya gitti
Trump, Irma kasırgasının etkilediği Florida'ya gitti ABD Başkanı Donald Trump, Irma kasırgasının etkilediği Florida eyaletini ziyaret etti.
14.09.2017 Dünya
Amerika'dan Acun Ilıcalı'ya kötü haber!
Amerika'dan Acun Ilıcalı'ya kötü haber! ABD'nin güneyini vuran Irma Kasırgası, Acun Ilıcalı'nın Brezilya'da yapacağı programın geç başlamasına neden oldu. Kasırga, Ilıcalı'nın işlerini aksattı.
14.09.2017 Magazin
Evlerin dörtte biri yıkıldı!
Evlerin dörtte biri yıkıldı! ABD'nin Florida eyaletini vuran Irma Kasırgası'nın , anakaranın hemen güneyinde bulunan Florida Keys adalarındaki evlerin dörtte birinin yıktığı bildiriliyor.
13.09.2017 Dünya
Cennet cehenneme döndü!
Cennet cehenneme döndü! Irma kasırgasının vurup geçtiği tropik adalar yerle bir oldu. Yiyecek ve su sıkıntısının baş gösterdiği Karayipler’deki St Martin Adası’nda halk çöplüklere saldırmaya başladı
12.09.2017 Dünya
Florida'da Irma Kasırgası'ndan 6 kişi öldü
Florida'da Irma Kasırgası'ndan 6 kişi öldü ABD'nin Florida eyaletine bağlı Key West, Miami ve Tampa kentlerinde Irma Kasırgası nedeniyle 6 kişinin öldüğü bildirildi.
12.09.2017 Dünya
İş adamı Ali Ağaoğlu'nu yazar yaptılar!
İş adamı Ali Ağaoğlu'nu yazar yaptılar! Habertürk TV'de yayınlanna ‘Gün Başlıyor’ programında ekrana gelen bir görüntü dikkati çekti.
12.09.2017 Televizyon
Ceyda Ateş isyan etti: Üzülüyorum...
Ceyda Ateş isyan etti: Üzülüyorum... Ceyda Ateş kasırga tehlikesini atlattıktan sonra yaptığı bir paylaşımla tüm dikkatleri üzerine çekti.
12.09.2017 Magazin
30 bin Türk'ü de mağdur etti!
30 bin Türk'ü de mağdur etti! Irma Kasırgasının vurduğu Florida'da yaklaşık 30 bin Türk’ün gayrimenkulü var. Miami’de ev sahibi olan ünlüler arasında sanat dünyasından çok sayıda ünlü isim de bulunuyor.
12.09.2017 Dünya
Kaç kişi öldü kimse bilmiyor!
Kaç kişi öldü kimse bilmiyor! ABD’nin Florida eyaletini 250 km hızla vuran Irma kasırgası öncesi 6.3 milyon kişiye zorunlu tahliye emri verilmişti. Ancak kasırganın en şiddetli vurduğu Florida Keys’te 10 bin kişinin bu karara uymadığı anlaşıldı. Yetkililer, ‘Kaçı öldü biz de bilmiyoruz’ dedi
11.09.2017 Dünya
İmdat Miami!
İmdat Miami! ABD tarihinin en büyük felaketlerinden Irma Kasırgası, Miami’de evi olan Türk ünlüleri de vurdu
11.09.2017 Magazin
Harvey ve Irma kasırgaları ABD'ye yüz milyarlarca dolara mal oldu!
Harvey ve Irma kasırgaları ABD'ye yüz milyarlarca dolara mal oldu! Ülkede hayatı olumsuz etkileyen iki kasırganın toplam maliyetinin 290 milyar dolar olduğu tahmin ediliyor. Bu rakam ABD'nin GSYH'sinin yüzde 1,5'ine denk geliyor
11.09.2017 Dünya
Skandal! Avrupa Parlamentosu Arakan'ı görmezden geldi
Skandal! Avrupa Parlamentosu Arakan'ı görmezden geldi Strazburg'da Avrupa Parlamentosu Genel Kurulu'nun açılışında, İspanya ile Finlandiya'daki terör saldırıları ve Irma Kasırgası'nda hayatını kaybedenler için saygı duruşunda bulunulurken, BM'nin "etnik temizliğe uğruyorlar" dediği Arakanlı Müslümanlar görmezden gelindi
11.09.2017 Dünya
Irma kasırgası, milyarder Richard Branson'ın evini yerle bir etti!
Irma kasırgası, milyarder Richard Branson'ın evini yerle bir etti! Irma kasırgası ünlü milyarder Richard Branson'ın 180 bin dolara satın aldığı Necker Adası'ndaki evi yerle bir etti.
11.09.2017 Dünya
Ahu Tuğba kızı Anjelik'e ulaşamıyor!
Ahu Tuğba kızı Anjelik'e ulaşamıyor! Ünlü oyuncu Ahu Tuğba, kasırganın vurduğu Miami'deki kızı Anjelik'e ulaşamadığını ağlayarak anlattı.
11.09.2017 Magazin
İlker İnanoğlu'ndan korkutan haber!
İlker İnanoğlu'ndan korkutan haber! Tarihin kayda geçen en büyük Atlas Okyanusu kasırgası olan Irma kasırgasından ünlü oyuncu İlker İnanoğlu da etkilendi.
11.09.2017 Magazin
Kasırga batıya ulaştı!
Kasırga batıya ulaştı! Florida eyaletini vuran ve kuzey batıya doğru saatte 160 kilometre hızla ilerleyen Irma kasırgasının şiddetli tropik fırtınaya dönüşmesi bekleniyor
11.09.2017 Dünya
Kasırgaya karşı ‘ateş ederek’ önlem almayı planladılar!
Kasırgaya karşı ‘ateş ederek’ önlem almayı planladılar! Florida eyaleti tarihindeki en büyük kasırgalardan birine hazırlanırken, bireysel silahlanmayı savunan onbinlerce Amerikalı da kasırgaya karşı ‘ateş ederek’ önlem almayı planı yaptı.
10.09.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Irma Kasırgası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ırma kasırgası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.